مثل اینکه شاوان پاقدمش خوب بود
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط arashsefid پست شده است View Postبا سلام
پرریسک خان لیست خرید اخیر تکنیکالت خیلی حال داد. ممنون
من شاراک را از 880 دارم برای همین یکم حد ضرر پایینتر نگه داشتم تا امروز صبر کردم
اما فروش حقوقی بد جور مشکوکه؟
به نظرت نگه داریم؟ با سپاس فراوان
برا صعود بازار اونم در اغاز تحریم ها اونم با این دعواها اونم بودجه وهدفمندی دلیل نمی بینم ..
ولی خوب تکنیکالی فقط بخرید تا از بازار جا نمانید ..
شاراک بالای 890 روند صعود میگیره ..فعلا جو بازار وگروه مثبت نگه دارید تا ببینم فردا چی میشه ..
نظر
-
در اصل توسط پاسال پست شده است View Postمقداری ولغدر دارم با میانگین 591 بنظر دوستان نگهداری ویا فروش واگر نگهداری تا کی واگر فروش با چی تعویض گردد باتشکر
- - - Updated - - -
در اصل توسط پاسال پست شده است View Postمقداری ولغدر دارم با میانگین 591 بنظر دوستان نگهداری ویا فروش واگر نگهداری تا کی واگر فروش با چی تعویض گردد باتشکردر مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش
نظر
-
در اصل توسط آواچی پست شده است View Postپرریسک جان یکی از دوستان ضمن التماس دعا یه سئوال داشت
با 13 میلیون امروز چی بخره بجز سهم؟ممنون عزیز
کنور هم بالای 3800 ..فعلا اینها ..ولی به نظرم دیگه امروز خرید نکنه تا شبد ببینم چه سهامی رو میشه برا فردا در نظر گرفت..
نظر
-
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام ..
برا صعود بازار اونم در اغاز تحریم ها اونم با این دعواها اونم بودجه وهدفمندی دلیل نمی بینم ..
ولی خوب تکنیکالی فقط بخرید تا از بازار جا نمانید ..
شاراک بالای 890 روند صعود میگیره ..فعلا جو بازار وگروه مثبت نگه دارید تا ببینم فردا چی میشه ..
نظر
-
نقل از سایت همسایه:
مجلس طرحی فوریتی برای مقابله با اخلالگران ارزی تصویب کرد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با 140 رای موافق، با یک فوریت طرحی برای مقابله با اخلال ارزی و نحوه مجازات اخلالگران موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس بررسی یک فوریت طرح مقابله با اخلال ارزی و مجازات اخلالگران را در دستور کار داشتند.
این طرح با 37 امضا به هیات رئیسه مجلس تقدیم شده است.
نمایندگان مجلس بعد از استماع موافقان و مخالفان با 140 رای موافق، 30 رای مخالف و 9 رای ممتنع از 222 نماینده حاضر با این یک فوریت موافقت کردند.
در صورت تصویب نهایی این طرح بانک مرکزی موظف می شود به منظور پیشگیری و کنترل بازار مبادلات غیر مجاز ارز ظرف 2 ماه از تصویب این قانون سامانه ثبت معاملات ارزی را ایجاد و امکان صدور کد رهگیری را فراهم نماید.
بر اساس این طرح ، هر فردی در بازار غیر رسمی اقدام به معامله ارز کند به 2 تا 5 سال و در مبادلات کلان به 5 تا 10سال حبس محکوم می شود.سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاین جو مثبت چرا کاشی ها رو صف خرید نمی کنه یا معدنی ها رو یا فولادیها رو ..دودستی اومد رو گروه غذایی اونم تمام گروه ..
این گروه تکنیکالی در استانه روند صعود بودن فقط یک هل نیاز داشتن که امروز این هل رو دادن ..باید دید در ادامه چی میشه ..
منظورم جو گروه غذاییه
قرار بر این نیست همه بازار باهم مثبت بشند
دیروز سهام قندی پیدا نمی شد امروز صف فروش
دیروز پتروها صف فروش بودند امروز صف خرید
قرار براین نیست کل بازار باهم حرکت کنند
حالا چه لحاظ تکنیکالی چه به لحاظ نوبتی بودن یا P/E پایین امروز نوبت گروه پترو و غذایی شد
من منظورم اینه این صف خرید غمارگ به خاطر گزارش نیست گزارش که بیاید نماد بسته می شه چون به نظر تعدیل بالای 20 % هستش بعدش یک مثبت 30 -40 -50 درصدی ناقابل
نظر
نظر