در اصل توسط شفاف سازی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postغمارگ و غبشهر صف خرید شدن چون جو بازار مثبته - P/E شون پایینه و..
فعلا" هیچ خبری از گزارش های 12 ماهه نیست
گزارش ها بیاید غمارگ می بنده و 50% مثبت در روز بازگشایی داره فعلا" این مثبت های 4% برای جو بازاره
جو مثبت گزارش ها جداست
موفق باشید
این گروه تکنیکالی در استانه روند صعود بودن فقط یک هل نیاز داشتن که امروز این هل رو دادن ..باید دید در ادامه چی میشه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاصلا هر چی دوستان بگن ..
ولی خوب اون دوستانی که سر تحلیل خود ماندن همین جا من بهشون تبریک میگم ..
این دو سهم خیلی اذیت کردن امیدوارم جواب صبر ما ودوستان رو بدن ..
رو این دو سهم خیلی حرفها شنیدیم ..ببینم وقتی بالا رفتن هم کسی از ما ودوستانی که اینجا به تحلیل خود پایبند بودن یاد خواهد کرد ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاصلا هر چی دوستان بگن ..
ولی خوب اون دوستانی که سر تحلیل خود ماندن همین جا من بهشون تبریک میگم ..
این دو سهم خیلی اذیت کردن امیدوارم جواب صبر ما ودوستان رو بدن ..
رو این دو سهم خیلی حرفها شنیدیم ..ببینم وقتی بالا رفتن هم کسی از ما ودوستانی که اینجا به تحلیل خود پایبند بودن یاد خواهد کرد ...
اولین خرید خودم 1450 بود و بعد از بازگشایی میانگین اوردم پایین،با میانگین 1300 حدودا...
ببینیم این غبشهر ابروی ما رو میخره یا نه!تمام سال من بی تو...
نظر
-
سلام
جناب پر ريسك نظرتون در مورد و صندوق چيه؟
حد ضرر و هدفش اگه ميشه؟تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
نظر
-
برخورد قوا با یکدیگر
دیشب قاضی مرتضوی دستگیر شد
امروز فاضل لاریجانی از رئیس جمهور و مرتضوی شکایت کرد.
امروز ریاست جمهوری بر علیه قوه قضاییه حرف هایی رو ایراد کرد و گفت:قوه قضائیه باید متعلق به ملت و نه یک سازمان ویژه خانوادگی باشد
خلاصه زیادی به مثبت های فعلی بازار دلخوش نباشید...همان طور که جناب پرریسک عزیز گفتن نقد ماندن بهترین استراتژی است...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postما گفتیم دوستان خرید نکنن نگفتیم اونهایی که دارن برن فرتی فروش بزنن ..با این همه ایمدوارم از این به بعد به حد ضرر ها عمل کنی ..
والله نمیدونم
هر روز یه حماسه جدید می آفرینم
:D
اما عیبی نداره تقریبا بقول شما
زمین میخورم تا ایستادن رو یاد بگیرمدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postما گفتیم دوستان خرید نکنن نگفتیم اونهایی که دارن برن فرتی فروش بزنن ..با این همه ایمدوارم از این به بعد به حد ضرر ها عمل کنی ..
پرریسک خان لیست خرید اخیر تکنیکالت خیلی حال داد. ممنون
من شاراک را از 880 دارم برای همین یکم حد ضرر پایینتر نگه داشتم تا امروز صبر کردم
اما فروش حقوقی بد جور مشکوکه؟
به نظرت نگه داریم؟ با سپاس فراوان
نظر
نظر