کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جعفر جان امروز تا تونستم قشهد خریدم خدایی خیله عقبه فکر کنم یک باز و بسته شدن تپل داشته باشه هدف کوتاه مدتش رو چند می بینید شما.
شنیدم تو 6 ماهه یک تعدیل خیلی خوب داره
با سلام
خدمت دوستان
این منفی شدن پتروشیمیها محدویت در باز گشایی شاراک یک احتمال را در ظهن می پروراند
ورود غریب الوقوع شخلیج به بازار که نقدینگی زیادی را خواهد بلعید
جعفر جان امروز تا تونستم قشهد خریدم خدایی خیله عقبه فکر کنم یک باز و بسته شدن تپل داشته باشه هدف کوتاه مدتش رو چند می بینید شما.
شنیدم تو 6 ماهه یک تعدیل خیلی خوب داره
هدف این سهم چند ماه قبل گفتیم حدود 3000 هست ..البته اون زمان رفت تو فاز نزولی ما هم به کل از لیستمون خارج شد تا برگرده تو روند صعود حال حوصله جنگیدن با روند اونم به مدت 3-4 ماه اونم در زمانی که کل بازار در سهام لیدر وارد روند صعود شد وبازدهی 100 درصد داد رو نداشتیم ..
الانم گروهی روند صعود بگیره وارد میشیم ..نزولی هم بشه خارج ..
مثال گروه روی روند نزولی ..سیمان نزولی ..برقی نزولی ..تجهیزات نزولی ..مس نزولی ..معدنی نزولی ..
پترو فعلا صعودی ..کاشی تا حدودی صعودی ..روغنی وغذایی تا حدودی صعودی ..قندی صعودی ..
هدف این سهم چند ماه قبل گفتیم حدود 3000 هست ..البته اون زمان رفت تو فاز نزولی ما هم به کل از لیستمون خارج شد تا برگرده تو روند صعود حال حوصله جنگیدن با روند اونم به مدت 3-4 ماه اونم در زمانی که کل بازار در سهام لیدر وارد روند صعود شد وبازدهی 100 درصد داد رو نداشتیم ..
الانم گروهی روند صعود بگیره وارد میشیم ..نزولی هم بشه خارج ..
مثال گروه روی روند نزولی ..سیمان نزولی ..برقی نزولی ..تجهیزات نزولی ..مس نزولی ..معدنی نزولی ..
پترو فعلا صعودی ..کاشی تا حدودی صعودی ..روغنی وغذایی تا حدودی صعودی ..قندی صعودی ..
البته هدف 3 تومانی فکر کنم با شکر 1300 تومانی فعلی باشه درست میگم
همچنان با پسهند هستیم.پر ریسک جان،خدا قوت،خدایی گل کاشتی با این سهم هایی که تو این مدت معرفی کردی.واقعا دست بازارو خوب خوندی.مرسی از راهنماییات.یه سوال،امروز خوب معامله شد ولی یکم حجمش زیاد بود.بنظر کدهای شخصی پر شده یا اینکه باید صبر کنیم؟با پسهند 700 تومنی بشدت موافقم.اونم تا اواخر فروردین.منتظر تحلیلتون هستم
سید جان ورود ارز پتروها به مرکز مبادلات که توسط بهمنی اعلام شد چقدر در منفی شدن کرماشا شاراک و سایرین تاثیرداشت؟
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
آقايون يه جوري تر زدن مي خوان درستش كنند نمي شه ديگه خريت وتوجيه هم حدي داره :D
من این کارو در شاراک این طور معنی میکنم نامه پراکنی کنید ادعای حق و حقوق کنید سهامتونو پر پر میکنیم چون ما اینیم ساکت میشینید نمودار میکشید گزارش میخونید
شرکت پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 را در تاريخ هاي 30/11/90 و 20/12/90 مبلغ 770 ريال، در تاريخ 07/03/91 مبلغ 953 ريال و در تاريخ هاي 20/04/91 و 28/08/91 مبلغ 254ر1 ريال اعلام نموده است.( این نوشته چیزی نیست که ما نوشته باشیم پیشبینی شرکته با تایید سازمان بورس باقیه موارد مفروضات است وچیزی که در تاریخ 91/08/28 ملاک قرار داده شده سود 1254 ریال است نه مفروضات ). 2. شرکت پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1391 را در تاريخ هاي 30/11/90 و 20/12/90 مبلغ 770 ريال، در تاريخ 07/03/91 مبلغ 953 ريال و در تاريخ 20/04/91 و همچنين اطلاعيه اخير مبلغ 254ر1 ريال اعلام نموده است. ( این هم پیشبینی شرکت بر اساس عملکرد واقعی 6 ماهه که حدود 2 ماه پیش رو سایت کدال بود جدا از مفروضات شرکت ) همه چیز برای همه کاملا مشخصه چیزی که مشخص نیست اینه که چرا به این واضحی خلاف قانون خودشان عمل میکنن
خوب دوستان من که متوجه نشدم داستان چیه؟
این سود 1950ریالی در کجا هست که تمام بازار و سایتهای بورسی متوجه این زبردستی حسابرس ناپخته شاراک نشده اند؟
همچنان با پسهند هستیم.پر ریسک جان،خدا قوت،خدایی گل کاشتی با این سهم هایی که تو این مدت معرفی کردی.واقعا دست بازارو خوب خوندی.مرسی از راهنماییات.یه سوال،امروز خوب معامله شد ولی یکم حجمش زیاد بود.بنظر کدهای شخصی پر شده یا اینکه باید صبر کنیم؟با پسهند 700 تومنی بشدت موافقم.اونم تا اواخر فروردین.منتظر تحلیلتون هستم
کربن که چند روز قبل با حد ضرر 180 معرفی شداونم زیر 200 الان بالای دو میل صف داره اونم فقط فقط تکنیکالی ..
پسهند هم بالای 375 بمونه روند کوتاه مدت همچنان صعودی هست امروز بد نبود باید دید فردا میتونه بالای این رقم دوام بیاره یا نه ..اگر برگرده یعین کد شخصیها پرشده البته فقط تکنیکالی..
نظر