چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • h00mi
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 504

جعفر خان خواستی سرمایه ای که سرکه خریدی رو بیاری تو بورس قبلش یه خبری یده برم تو کار سرکه !!
    سید چه کردی با بازار ارز و سکه !!!!!
    در نقش فدایی وارد بازار سرکه شدی و یه تنه بازار و کشیدی پایین !!

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
    هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
      دوست عزیز علاقه من به هر سهمیست که آینده از آن آنسهم باشد و بتواند رشد کند من زمانی بترانس 300 تومانی خریدم بالای 2000 تومان فروختم و خریدارش هم کلی سود کرد
      والا ما که جز تعریف از قندی از شما چیزی ندیدیم!هر چند من هم مثل شما زیاد به بازار خوشبین نیستم...
      آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/02/06, 14:35.
      تمام سال من بی تو...

نظر

• alibaghdadi2010
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 378

سهامي ذوب آهن اصفهان (ذوب)
        آخرین معامله 3,176 112 (3.66%)
        قیمت پایانی 3,166 102 (3.33%)
        خرید حقیقی
        6.638 M
        خرید حقوقی
        55.639 M
        خرید گروهی
        5.562 M
        فروش حقیقی
        13.998 M
        فروش حقوقی
        53.841 M
        خریدار 296 فروشنده 545
        من امروز فولاژ و ذوب خریدم
        قزوینم دلم نیومد تا شنبه صبر نکنم تازه خریدمش
        *
        جناب پرریسک تا اوایل اسفند باید تعدادی سکه بفروشم به نظرتون صبر کنم یا.......؟
        ممنونم

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

خوشبینی وبدبینی رو ول کنید ..فعلا هیچ چیر بازار مشخص نیست ..

فقط تکنیکالی بخرید وبعد حد ضرر ...

این بازار هر لحظه ممکنه هر طرف بچرخه ..ممکنه تو 22 بهمن همه چی تکذیب بشه وبازار برعکس بشه ..خدا رو چه دیدید..

قندیها صف خرید بعد صف فروش ..بقیه بازار صف فروش بعد صف خرید ..

در ضمن بالا رفتن ریال سر تاپاش سوده ...پس از بالا ریال خوشحال باشید هر چند مقطعی باشه..
          هر کی میگه میتونه اینده رو پیش گویی کنه الکی گفته ..با روندپیش برید ..سعی نکنید از اینده جلو بزنید ..

نظر

• parvaz
            عضو فعال
            • Feb 2010
            • 555

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            خوب امروز هم ریالمون یه 3-4 درصد ارزشش بالا رفت ..منو این همه خوشبختی محاله:D

خوب دوستان دارن گل وشیرینی پخش می کنن انگاری همه چی حل شده ..اقا مبارک باشه ..ولی خوب یه موقع از حول حلیم تو دیگ نیفتین ..:x

- - - Updated - - -

حد ضرر پشهند برود رو 400 ..اگر قبل 400 مثبت وصف بشه کار درست کرید اگر نشود ورود زیر 400 اشتباه کردی..
            فروش حقوقی یه مقدار نگرانم کرده . اما چیزی که مشخص بود آخراش دیگه حقوقی عرضه نمیکرد.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
              جعفر خان خواستی سرمایه ای که سرکه خریدی رو بیاری تو بورس قبلش یه خبری یده برم تو کار سرکه !!
              سید چه کردی با بازار ارز و سکه !!!!!
              در نقش فدایی وارد بازار سرکه شدی و یه تنه بازار و کشیدی پایین !!
              قربان شما من برم ..اگر می دانستیم زودتر میخریدم ..همیشه بالا میرفت ..اینبار برعکس شد ..نمی دونم کجای تحلیل اشتباه بود ..

با این همه خدا رو شکر ...با افت سرکه ودلبر امینت به کشور بر می گرده ..خدایی این طلا اون قدر بالا رفته که ادم میترسه هر بلایی سرش بیارن از زروگیری تا قتل وغارت ..

کار دزدها خیلی راهت شده ..الان افتابه هم باارزش شده..

نظر

• محمد حسن
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 423

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                گروه تجهیزاتی وبرقی یکی و دوهفته است چشمک میزنن منتها شما فقط حواستون به قندیاست بدبینی زیادی هم خوب نیست پایان شب سیاه سفیداست
                امیدوارم زندگی همه مثل قندشیرین باشد
                این هم نظر شماست 8 اسفند همه چی مشخص میشه
                در ضمن توافق صد در صدی هم عامل منفی برای گروه قند به حساب نمیاد قمیت ارز مرجع با توافق هم دیگه زیر 2000 نخواهد بود
                شاید شیوه معاملاتی من با بقیه فرق میکنه این قپیرا برای من که از 650 تا 750 تومان دارمش نقش همون بترانس 300 تومانی که بالای 2000 فروختیم به کسی که اتفاقاً آن هم سود خوبی کرد را بازی خواهد کرد

نظر

• جعفری
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 193

با سلام خدمت اقای پرریسک
                  نظرتون در مورد ذوب و فملی چیه؟فکر میکنم زوب وارد روند صعودی شد؟

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                    آمریکا غنی سازی اورانیوم را پذیرفت

تا دوشنبه هفته بعد معلوم ميشه اين همه خبر خوب درست بوده و يا براي كنترل بازار تو اين چند روز استفاده شده .!
                    ايشالله كه درست باشه( ولي بدونيد اگرهم قرار به توافق باشه ، تو دولت ( بعدي ) آقاي هاشمي ميشه
                    چه کشکی چه دوغی چه توافقی ...

با این همه بریم خوش باشیم این چند روز که قراره قیمتها افت کنه ...

دوستان هم برن خوش باشن ..

در مورد بورس هم فقط سهام روند صعود ..تو این چندروز که لیست که گفته شده بود کولاک کردن ..از شیراز کرماشناه کربن تا شنفت بهران وپتایر وغمارگ وفولاژ..پس کسی فکر نکنه پرریسک مخالف بورس هست ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط جعفری پست شده است View Post
                      با سلام خدمت اقای پرریسک
                      نظرتون در مورد ذوب و فملی چیه؟فکر میکنم زوب وارد روند صعودی شد؟
                      سلام..

حد ضرر ذوب 313 ..فملی 720 ..بالای این قیمتها با این حد ضررها بمانید ..کم اوردن بلافاصله خروج چون بازار میگم هر لحظه خبری میاد واین خوشبینی ها وبدبینیها افراطی ممکنه شدیدا به بازار اسیب بزنه ..پس حتما حد ضرر رو رعایت کنید ..چون هیچکدام از این خبرهای که میاد قابل اتکا نیست وهمش فقط فقط حرفه ...

نظر

• bashash
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 580

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                        پارسان تقسيم سود 181 تومان تصويب شد 10روزه هم پرداخت مي شود به حقيقي ها :D
                        67 تومان ازاين 181 تومان واسه افزايش سرمايه66% پرداخت نمي شود
                        تعديل eps هم اعلام شده به بورس ولي روي كدال نيامده :D
                        @};-@};-@};-@};-گل مي آيد به باغ @};-
                        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• mmis
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 235

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          قربان شما من برم ..اگر می دانستیم زودتر میخریدم ..همیشه بالا میرفت ..اینبار برعکس شد ..نمی دونم کجای تحلیل اشتباه بود ..

با این همه خدا رو شکر ...با افت سرکه ودلبر امینت به کشور بر می گرده ..خدایی این طلا اون قدر بالا رفته که ادم میترسه هر بلایی سرش بیارن از زروگیری تا قتل وغارت ..

کار دزدها خیلی راهت شده ..الان افتابه هم باارزش شده..
                          مشکل تحلیل شما نبوده شما اگر یکم به عقب برمی گشتید می دید همیشه قبل از انتخابات مملکت گل وبلبل میشه خواندن تاریخ و مطالعه گذشته بعد نیست تحلیل تکنیال میگه همه چیز تکرار میشه درمورد تاریخ هم همینطوره
                          شایدم هم همنطور که قبل انتخابات آمریکا به اوباما حال دادن وبا چند خبر درموردتوافق به داد اوبامارسیدن اوباماهمخواسته بهشون حال بده ازسیاست سر درنمیشه آورد پدرومادرنداره
                          خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                            @};-@};-@};-@};-گل مي آيد به باغ @};-
                            بازم این پارسان اسمش اومد ..رو این قیمتها اصلا از ش خوشم نمیاد ..

مثل کگل وکچاد که رو این قیمتها خریدشون رو قبول ندارم ..

در ضمن فولاد 500 بود غمارگ 330..فعلا غمارگ 355 تومن ..ای جونم ..توافق بشه چی میشه .:x

نظر

• شاهین محلوجی
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 2050

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                              از معاملات چند روز قبل شیراز میشد تشخیص داد حقوقیا دارن سهمو از دست حقیقیا درمیارن حجم معاملات کم و سهم فروشنده نداشت حالا هم که 2روز حجم مبنام پر نمیشه.. اون فروشنده های زرنگ شیراز کیا بودن بیان حجم مبنای سهمی که باعث خشک شدنش شدن رو بدن......
                              پر شدن حجم مبنای امروز شیراز حرفهایی واسه گفتن داشت ;)
                              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط mmis پست شده است View Post
                                مشکل تحلیل شما نبوده شما اگر یکم به عقب برمی گشتید می دید همیشه قبل از انتخابات مملکت گل وبلبل میشه خواندن تاریخ و مطالعه گذشته بعد نیست تحلیل تکنیال میگه همه چیز تکرار میشه درمورد تاریخ هم همینطوره
                                شایدم هم همنطور که قبل انتخابات آمریکا به اوباما حال دادن وبا چند خبر درموردتوافق به داد اوبامارسیدن اوباماهمخواسته بهشون حال بده ازسیاست سر درنمیشه آورد پدرومادرنداره
                                فعلا تا انتخابات خیلی مانده اگر تا ان موقع سرکه ودلبر بالا نیامد بله باید برم تاریخ بخونم وتحلیلم اشتباه بوده:D

فعلا کو تا انتخابات ..تا اون موقع خدا می دونه چی میشه ...فعلا اتفاقی رخ نداده ..

فعلا بنده به رشد دلبر وسرکه معتقدم..

نظر

در حال کار...
                                X