چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

از لحاظ روانشناسی بازار عرض کردم.

بازار ما منتظر خبری است تا سهام مرتبط با آن را تکانی دهد.

ضمنا افزایش حدود 80 در صدی قیمت رسمی فروش پراید و افزایش میزان تولید خبر کمی برای بهانه افزایش قیمت سهام سایپا نیست.

تازه گفته می شود - خودروسازان تعمدا خودروهای تولیدی قبلی را تا زمان رسمی شدن قیمت جدید - انبار کرده اند و......

گروه ..... برای انتخابات آینده بودجه می خواهد و.....
    خودرویی دوست داشتی خبهمن ..

نیمه خودرویی نیمه سرمایه گذاری هست ..حد ضرر141..ولی یادت باشه با یک گل بهار نمیشه ..

نظر

• آوای بورس
      عضو عادی
      • Sep 2011
      • 44

آقا اینا وضعشونخوبه تازه میخوان به مصر وام هم بدن
      حالا با توجه به شروع تحریمهای جدید دوستان خرید سرکه رو واسه ف دا یا شنبه جایز میدونن؟

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

دوست بسيار عزيزي پرسيده بودند، كه در چه صورت سود سال بعد (سال 92) سهم كنور نازنين برابر 1000 تومان خواهد شد.
        در صورتيكه مقدار توليد ساليانه سنگ آهن را براي كنور معادل 1.3 ميليون تن در نظر بگيريم، براي آنكه به ازاي هر سهم كنور سود 1000 توماني قابل تحقق باشد بايد قيمت ريالي فروش هر تن سنگ آهن برابر 245 هزار تومان باشد. در بدست آوردن قيمت هر تن سنگ آهن حتي افزايش هزينه با افزايش قيمت دلار و حتي قيمت هر تن سنگ آهن در نظر گرفته شده است!!!!

در چه صورت قيمت هرتن سنگ آهن برابر 245 هزار تومان خواهد شد؟

قيمت دلار 3900 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 62$

قيمت دلار 3500 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 70$

قيمت دلار 3000 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 81$

قيمت دلار 2500 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن حدود 100$

قيمت دلار 2000 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 122$

شرايط فعلي چيست؟ قيمت دلار 3750 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن بالاي 100$

نتيجه گيري با شماي عزيز
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• parvaz
          عضو فعال
          • Feb 2010
          • 555

ژنرال رابرت گارد، از اعضای شورای روابط خارجی آمریکا و مدیر مرکز کنترل و منع گسترش تسلیحات هستهای در واشنگتن میگوید: «پس از چند دهه ایستایی و سکون و حرکت با ایران از یک بحران به بحران دیگر، مذاکرهکنندهها در موقعیتی قرار گرفتهاند که باید با تدوین یک طرح مشخص اطمینان حاصل کنند که ایران به قابلیت توسعه تسلیحات هستهای دست نخواهد یافت.»

به نظرم آخرین فرصته . یه جورایی اگه این دفعه به توافق نرستد اوضاع خطرناک بشه :-?

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

اس ام اس های گرانی پراید!
            در پی گران شدن قیمت پراید، مردم طنز پرداز کشورمان با ساختن اس ام اس هایی این موضوع را هم با خنده برگزار کردند!

*پراید خوبم، انژکتورت را قربان، ای لاستیکت تو حلقم، ای فدای برجستگی صندوق عقب تو، ای دور رینگت بگردم، فکر میکردی یک زمان به مدد تلاش شبانه روزی مسوولان 18 میلیون تومان بشوی؟!
            ماشالا چقدم نازی اصن تو گل پیازی

*سلامتی اونایی که منو به خاطر خودم میخوان ... نه واسه پرایدم :)

*از وقتی پراید گرون شده رفیقم یجوری ژست میگیره پشت ماشینش میشینه انگار پشت AUDI R8 نشسته دیگه ماهارو تحویل نمیگیره :|
            اونایی که بالا تر از پراید داشتن که دیگه هیچی کلا ماهارو shift+delete کردن از تو مغزشون :|

*ایران در آینده نه چندان دور
            .
            .
            .
            .
            اوه اوه بچه ها طرفو نگاه ، معلومه خیلی مایه داره ، ماشینش پرایده !

*یه نامزد هم نداریم باباش پراید داشته باشه بعد هی به ما بگه تو به خاطر پراید بابام با من موندی :|

*من پراید دارم اگه خواستین باهاش
            عکس بندازین یک شارژ 5 تومنی همراه اول برا پیام میکنی خودم باهات تماس میگیرم
            عکس 25000 تومان .. دست به فرمون بزنی 30000
            به پیامهای بدون شارژ جواب نمیدم .... !!!

*تو جلسه خواستگاری
            مادر پسر: دیگه جونم براتون بگه آقا دوماد یه پراید هم ثبت نام کرده!

*یارو میره خواستگاری ازش میپرسن ماشینت چیه؟ میگه پراید بعد گندش در میاد یارو پورشه داشته!
            (چند سال دیگه که پراید از پورشه گرونتر شد)

نظر

• گلاب خان
              Banned
              • Dec 2012
              • 166

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              اس ام اس های گرانی پراید!
              در پی گران شدن قیمت پراید، مردم طنز پرداز کشورمان با ساختن اس ام اس هایی این موضوع را هم با خنده برگزار کردند!

*پراید خوبم، انژکتورت را قربان، ای لاستیکت تو حلقم، ای فدای برجستگی صندوق عقب تو، ای دور رینگت بگردم، فکر میکردی یک زمان به مدد تلاش شبانه روزی مسوولان 18 میلیون تومان بشوی؟!
              ماشالا چقدم نازی اصن تو گل پیازی

*سلامتی اونایی که منو به خاطر خودم میخوان ... نه واسه پرایدم :)

*از وقتی پراید گرون شده رفیقم یجوری ژست میگیره پشت ماشینش میشینه انگار پشت AUDI R8 نشسته دیگه ماهارو تحویل نمیگیره :|
              اونایی که بالا تر از پراید داشتن که دیگه هیچی کلا ماهارو shift+delete کردن از تو مغزشون :|

*ایران در آینده نه چندان دور
              .
              .
              .
              .
              اوه اوه بچه ها طرفو نگاه ، معلومه خیلی مایه داره ، ماشینش پرایده !

*یه نامزد هم نداریم باباش پراید داشته باشه بعد هی به ما بگه تو به خاطر پراید بابام با من موندی :|

*من پراید دارم اگه خواستین باهاش
              عکس بندازین یک شارژ 5 تومنی همراه اول برا پیام میکنی خودم باهات تماس میگیرم
              عکس 25000 تومان .. دست به فرمون بزنی 30000
              به پیامهای بدون شارژ جواب نمیدم .... !!!

*تو جلسه خواستگاری
              مادر پسر: دیگه جونم براتون بگه آقا دوماد یه پراید هم ثبت نام کرده!

*یارو میره خواستگاری ازش میپرسن ماشینت چیه؟ میگه پراید بعد گندش در میاد یارو پورشه داشته!
              (چند سال دیگه که پراید از پورشه گرونتر شد)

جالب بود.
              پدرخانم بنده معلم هست با 29 سال سابقه کار. سال 81 یه پراید خرید که امشب اسناد معامله ی اون رو از آرشیوش بیرون آورده بود. جالب بود. اون سال یه پراید کاربراتوریه ساده بوده 5900000 تومان. بعد فیش حقوق همون سالش رو هم دیدم که حدود 182000 تومان بود. یعنی بایستی حدود 32 ماه حقوقش رو پس انداز میکرده تا یه پراید بخره.
              اما الان فیش حقوقش رو دیدم حدود 950000 تومان دریافتیش بود و پراید تازه شده 17 میلیون.
              من نمیخوام طرفداری از کسی بکنم و خودم هم کلی انتقاد دارم ولی خدائیش خودتون قضاوت کنید که وضع مردم بهتر شده یا بدتر. درسته توی یک سال اخیر نوسانات اقتصادی خیلی زیاد شده ولی تا قبل از اون و توی دولت نهم و اوایل دولت دهم واقعا رفاه مردم بالا رفت و به نظر من بزرگترین خیانت محمود هم همین بود که سعی کرد رفاه مردم رو بالا ببره غافل از اینکه مردم ما رو رفاه زده کرد.
              ای کاش ما اینقدر زود گذشته ی خودمون و شرایط سختی رو که داشتیم رو فراموش نمیکردیم. همین فراموش کاری هاست که امروز بعضی ها رو به ورطه ی ناشکری انداخته و نتیجه ناشکری و کفران نعمت هم میشه فقر!! «شکر نعمت، نعمتت افزون کند*** کفر، نعمت از کفت بیرون کند» یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه پیت نفت. یادش بخیر توی صف وایسادن برای تلفن عمومی. یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه کپسول گاز. یادش بخیر نونوایی به هر نفر بیشتر از سه تا نون نمیداد.
              بچه درسته که الان گرونی زیاد شده و به خیلی ها فشار میاد ولی به نظر من هنوز اوضاع خیلی بهتر از 10 سال قبله. فرقش اینه الان مردم ما رفاه زده شدن. اگه مردم ما همون مردم 10 سال قبل بودن، الان براحتی از این برهه از تاریخ عبور میکردیم.
              یکی از فامیلهای ما تازه از گرجستان برگشته؛ میگفت غذای یک وعده یک ایرانی، به اندازه غذای یک روز یک خانواده 2 نفره ی گرجستانیه!!
              دوستان بیایم بجای این همه منفی بافی و شکایت، کمی واقع بین باشیم و شکر نعمتهایی رو که داریم رو در حد توان بجا بیاریم تا خدا حلال مشکلات باشه.
              یک حدیث با این مضمون از پیامبر (صلی الله علیه و آله) میخوندم که فرمودند: «هرگاه قومی مورد غضب خداوند قرار بگیرند، قیمتها در آن قوم بالا میرود».
              انشاالله خدا ازمون راضی بشه و مسئولین هم وظایفشون رو فراموش نکنند...
              شب خوش<):)

نظر

• safaei
                عضو عادی
                • May 2012
                • 93

طرح آمریکاییها برای موضوع هستهیی ایران
                کد خبر: ۳۰۱۱۶۰تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۵
                با مشخص شدن دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 در هشتم اسفندماه در قزاقستان، مرکز کنترل و منع گسترش تسلیحات هستهیی در واشنگتن با صدور بیانیهای، پیشنهاداتی برای حل موضوع هستهیی ایران به گروه 1+5 ارائه کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری دویچه وله، ژنرال رابرت گارد، از اعضای شورای روابط خارجی آمریکا و مدیر مرکز کنترل و منع گسترش تسلیحات هستهیی در واشنگتن گفت: پس از چند دهه ایستایی و سکون و حرکت با ایران از یک بحران به بحران دیگر، مذاکرهکنندهها در موقعیتی قرار گرفتهاند که باید با تدوین یک طرح مشخص اطمینان حاصل کنند که ایران به قابلیت توسعه تسلیحات هستهیی دست نخواهد یافت.

او ادامه داد: ایران باید برنامه اتمی خود را تحت نظارت گسترده و کنترلهای سختگیرانه آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرار دهد. مرکز کنترل و منع گسترش تسلیحات هستهیی در واشنگتن، پس از تحلیل و بررسی مذاکرات پیشین، به این نتیجه رسیده است که در دور جدید مذاکرات باید این موارد مهم در نظر گرفته شود. غنیسازی اورانیوم در ایران تنها به غنیسازی پنج درصدی و میزانی که برای تولید انرژی مورد نیاز است محدود شود و همه ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد غنیشده ایران به یکی از کشورهای عضو معاهده منع گسترش تسلیحات هستهیی (NPT) منتقل شود.

برای پیشرفت در مذاکرات، ایران باید ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد غنیشده خود را به کشوری دیگر منتقل کند.

بر اساس بیانیهای که این مرکز منتشر کرده، ایران همچینن باید تاسیسات هستهیی فردو را تعطیل کند و بخش عمدهای (دستکم ۶۰ درصد) از اورانیوم ۳.۵ درصد غنیشده خود را تحت نظارت یک عضو دیگر معاهده ان.پی.تی قرار دهد و نیز پروتکل الحاقی آژانس بینالمللی انرژی اتمی را بپذیرد.

در مقابل این اقدامات، پیشنهاد شده است که گروه 1+5 مشوقهایی چشمگیر به ایران ارائه کند. تحریمهای یکجانبه و چندجانبه موجود، از جمله تحریمها علیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی و صنعت نفت ایران متوقف شود و روند اعمال تحریمهای جدید هم برای یک دوره مشخص زمانی به حالت تعلیق دربیاید. البته تاکید شده که در صورت تخطی ایران از هر یک از شرطهای این طرح، تحریمها بلافاصله از سرگرفته خواهد شد.

بر اساس بیانیه مرکز کنترل و منع گسترش تسلیحات هستهیی، اگر ایران با همه شرطهای مندرج در این طرح موافقت نکند، میتواند با پذیرش خارج کردن ذخیره اورانیوم ۲۰ درصدی و سپردن آن به یک کشور دیگر، بخشی از تحریمها را متوقف کند. به اعتقاد متخصصان سیاسی و نظامی، این میتواند یک موفقیت موقت باشد تا به نگرانیهای دیگر درباره پرونده هستهیی ایران هم رسیدگی شود.

آنها تاکید کردهاند که برای پیشرفت واقعی در دور جدید مذاکرات ایران و 1+5، هر دو طرف باید با اهداف منطقی، احترام متقابل و رفتار قابل پذیرش بینالمللی قدم به قزاقستان بگذارند.

مرکز کنترل و منع گسترش تسلیحات هستهیی، از اتاقفکرهای مستقر در واشنگتن است که برای کاهش ذخایر تسلیحات هستهیی در سراسر جهان تلاش میکند. جلوگیری از گسترش تسلیحات هستهیی و مقابله با تروریسم هستهیی، از جمله ماموریتهای این سازمان است.

به گزارش ایسنا، یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در گزارشش درباره برنامه هستهیی ایران در آبانماه گذشته با تایید افزایش تعداد سانتریفیوژهای سایت فردو اعلام کرد که ایران 82.7 کیلوگرم اورانیوم غنیسازی شده تا 20 درصد را به 38 کیلوگرم اورانیوم به صورت پودرU3O8 تبدیل کرده است.

کارشناسان این اقدام ایران را نوعی اعتمادسازی ارزیابی میکنند زیرا این پودر قابلیت استفاده در تسلیحات هستهیی را ندارد و صرفا در اهداف صلحآمیز قابل استفاده است.

نظر

• حبیب
                  عضو عادی
                  • Jan 2011
                  • 252

روابط عمومی

مهندس کارگرزاده مدیرعامل هلدینگ توسعه معادن روی ایران شد
                  با تصمیم هیأتمدیره شرکت، مهندس کارگرزاده به عنوان مدیرعامل جدید گروه شرکتهای توسعه معادن روی ایران انتخاب گردید.
                  به گزارش روابط عمومی توسعه معادن روی ایران جلسه هیأتمدیره گروه با اتخاذ تصمیماتی مهم، اعضاء جدید هیأتمدیره گروه را انتخاب نمودند.
                  در این جلسه با توجه به سوابق درخشان مهندس کارگرزاده، ضمن معرفی ایشان به عنوان مدیرعامل، آقایان اردشیر سعدمحمدی به عنوان رئیس هیأتمدیره، محمود کمانی به عنوان نایب رئیس هیأتمدیره، داود هنجنی باقری و داریوش روحی نیز به عنوان اعضاء جدید هیأتمدیره انتخاب شدند.
                  گفتنی است در سوابق درخشان مهندس کارگرزاده، قائم مقامی گروه توسعه معادن روی ایران، مدیرعاملی شرکت کالسیمین و مدیرعاملی شرکت سنگ آهن شرق ایران نیز به چشم میخورد.

١٦:٥١ - چهارشنبه ١٨ بهمن ١٣٩١ / شماره : ١٦٢ / تعداد نمایش : ٧٦
                  آخرین ویرایش توسط حبیب؛ 2013/02/07, 08:27.

نظر

• alizare1982
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 590

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post

جالب بود.
                    پدرخانم بنده معلم هست با 29 سال سابقه کار. سال 81 یه پراید خرید که امشب اسناد معامله ی اون رو از آرشیوش بیرون آورده بود. جالب بود. اون سال یه پراید کاربراتوریه ساده بوده 5900000 تومان. بعد فیش حقوق همون سالش رو هم دیدم که حدود 182000 تومان بود. یعنی بایستی حدود 32 ماه حقوقش رو پس انداز میکرده تا یه پراید بخره.
                    اما الان فیش حقوقش رو دیدم حدود 950000 تومان دریافتیش بود و پراید تازه شده 17 میلیون.
                    من نمیخوام طرفداری از کسی بکنم و خودم هم کلی انتقاد دارم ولی خدائیش خودتون قضاوت کنید که وضع مردم بهتر شده یا بدتر. درسته توی یک سال اخیر نوسانات اقتصادی خیلی زیاد شده ولی تا قبل از اون و توی دولت نهم و اوایل دولت دهم واقعا رفاه مردم بالا رفت و به نظر من بزرگترین خیانت محمود هم همین بود که سعی کرد رفاه مردم رو بالا ببره غافل از اینکه مردم ما رو رفاه زده کرد.
                    ای کاش ما اینقدر زود گذشته ی خودمون و شرایط سختی رو که داشتیم رو فراموش نمیکردیم. همین فراموش کاری هاست که امروز بعضی ها رو به ورطه ی ناشکری انداخته و نتیجه ناشکری و کفران نعمت هم میشه فقر!! «شکر نعمت، نعمتت افزون کند*** کفر، نعمت از کفت بیرون کند» یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه پیت نفت. یادش بخیر توی صف وایسادن برای تلفن عمومی. یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه کپسول گاز. یادش بخیر نونوایی به هر نفر بیشتر از سه تا نون نمیداد.
                    بچه درسته که الان گرونی زیاد شده و به خیلی ها فشار میاد ولی به نظر من هنوز اوضاع خیلی بهتر از 10 سال قبله. فرقش اینه الان مردم ما رفاه زده شدن. اگه مردم ما همون مردم 10 سال قبل بودن، الان براحتی از این برهه از تاریخ عبور میکردیم.
                    یکی از فامیلهای ما تازه از گرجستان برگشته؛ میگفت غذای یک وعده یک ایرانی، به اندازه غذای یک روز یک خانواده 2 نفره ی گرجستانیه!!
                    دوستان بیایم بجای این همه منفی بافی و شکایت، کمی واقع بین باشیم و شکر نعمتهایی رو که داریم رو در حد توان بجا بیاریم تا خدا حلال مشکلات باشه.
                    یک حدیث با این مضمون از پیامبر (صلی الله علیه و آله) میخوندم که فرمودند: «هرگاه قومی مورد غضب خداوند قرار بگیرند، قیمتها در آن قوم بالا میرود».
                    سلام. اينو منم قبول دارم. درسته كاستي ها زياده، ولي خيلي اوضاع بهتر شده!!! و إن شاء الله بهتر هم ميشه.
                    پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• msa407
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 133

جالب بود.
                      درود
                      دوست عزیز چند تا سوال
                      شما فکر میکنی الان کشور به بهترین شکل ممکن اداره میشه؟
                      آیا پتانسیل ایران همینه که هست؟ ایا رفتارهای ما در عرصه های بین المللی مورد تایید جنابعالی است؟ آیا با منابع غنی که کشور ما دارد شایسته این شرایط اقتصادی هستیم؟
                      آیا تصمیمات اتخاذ شده در عرصه اقتصاد در جهت رفاه جامعه ایرانی است؟
                      آیا پیشرفت تکنولوژی مثل موبایل دستاورد حکومت ماست؟و...
                      اصلا به طور کلی ایدئولوژی ما چیست کجا میخوایم بریم اولویت ما ایران است یا کشورهای همسایه؟یا اصلا جهان است؟
                      [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• صداقت2
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 704

جالب بود.

با سلام

با در صد بالایی از محتوای نظرتان موافقم

ولی متاسفانه همین دولت عدالت محور با اعمال سیاست های اقتصادی نادرست فاصله طبقاتی جامعه را بیشتر کرد.نمونه اش همین مسکن - مستاجران در سال 84 اگه قدرت خرید نداشتند حداقل در اجاره کردن

کمتر مشکل داشتند ولی با مراجعه به مشاوران املاک برای اجاره یک واحد متوسط عمق فاجعه خودش را نشان می دهد.

شعار هایی مانند دلار 900 تومانی و حل مشکل و دغدغه مسکن تا پایان سال 90 و قطعنامه دانها و..... متاسفانه دلار را به 4000 تومان رساند و گرانی های فعلی را ایجاد کرد.
                        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• گلاب خان
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 166

در اصل توسط msa407 پست شده است View Post
                          درود
                          دوست عزیز چند تا سوال
                          شما فکر میکنی الان کشور به بهترین شکل ممکن اداره میشه؟
                          آیا پتانسیل ایران همینه که هست؟ ایا رفتارهای ما در عرصه های بین المللی مورد تایید جنابعالی است؟ آیا با منابع غنی که کشور ما دارد شایسته این شرایط اقتصادی هستیم؟
                          آیا تصمیمات اتخاذ شده در عرصه اقتصاد در جهت رفاه جامعه ایرانی است؟
                          آیا پیشرفت تکنولوژی مثل موبایل دستاورد حکومت ماست؟و...
                          اصلا به طور کلی ایدئولوژی ما چیست کجا میخوایم بریم اولویت ما ایران است یا کشورهای همسایه؟یا اصلا جهان است؟
                          سلام.
                          هدف بنده ایجاد بحث در تاپیک نبود و صرفا نظرات شخصی رو نوشتم ولی پاسخ شما دوست خوبم رو اینطور میدم.
                          1- بنده هرگز معتقد نیستم و ادعا هم نکردم که کشور به بهترین نحو اداره میشه (البته فقط در حوزه ی اجرایی و تصمیم گیری های اقتصادی)
                          2- پتانسیل ایران قطعا بالاتر از این حرفهاست؛ تا جایی که ایرانیها قدرت تشکیل حکومت جهانی را نیز دارند (نمونه تاریخی: حکومتهای هخامنشی و ساسانی). جهت گیری ما در عرصه بین الملل به نظر من درست است. یعنی اگر میخواهیم حکومتی مثل حکومت هخامنشی داشته باشیم، نباید از استراتژی کنونی کوتاه بیایم. البته به برخی برخوردها و حرفها در عرصه بین الملل ایراد دارم. بزرگترین بلای جان این مملکت، همین منابع غنی هستند که ای کاش نداشتیم این منابع رو. جالبه بدونید که بهترین اقتصاد، اقتصاد بعد از جنگ هستش. چون همه چیز ویران شده و باید از نو ساخته بشه. نمونش ژاپن که دوتا بمب اتمی افتاد توش و الان ببینید کجاست. یکی از دلایل پیشرفتشون، نداشتن نفت و منابع هست که مجبورشون کرد خودشون بسازن نه اینکه با پول نفت، بریزن توی شکمشون.
                          3- تصمیمات در عرصه اقتصادی در جهت رفاه گرفته شده منتهی در جهت رفاه اجرا نشده و ای کاش توی اجراش بیشتر دقت میشد.
                          4- پیشرفت تکنولوژی نه تنها دستاورد حکومت ما نیست، بلکه دستاورد هیچ حکومتی توی دنیا نیست. حکومت یک استراتژی و مبنای فکری برای اداره یک جامعه است (مثل حکومت اسلامی، حکومت لائیک و ...). پیشرفت تکنولوژی نتیجه ارتقای دانش انسانهاست که به حکومت ربطی نداره. شاید بشه اینطور گفت که سیاستهای دولتی 8 سال گذشته، بر این بوده که تکنولوژی وارد زندگی مردم بشه و به عنوان رانت و وسیله پول در آوردن در اختیار عده ای خاص نباشه.
                          5- ایدئولوژی حکومت ما، ایدئولوژی اسلامی و حاکمیت اسلام بر تمام عالم است. البته فکر کنم منظور شما استراتژی است. خب استراتژی در راستای ایدئولوژی تعریف میشه. استراتژی بین المللی حکومت ما، محافظت از تمامیت ارضی و جلوگیری از هرگونه تضییع حقوق حقه تمامی ایرانیان در اولویت اول و تمامی مسلمانان (البته نه سلفی ها) در درجه دوم میباشد. لازمه این استراتژی هم هرچیزی ممکنه باشه. از کمک به گروهای مبارز در لبنان و سوریه گرفته تا کسب محبوبیت در کشورهای مختلف. این کار رو تمامی کشورهای بزرگ دنیا هم انجام میدن. مثلا فرانسه در مالی. آمریکا در کره جنوبی و قطر و عربستان و قزاقستان و ترکیه. روسیه و ایران در سوریه و ...
                          ببخشید عزیزان که زیاد حرف زدم. دیدم دو روز تعطیلیه گفتم تاپیک خالی نچرخه!!!<):)

نظر

• mmis
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 235

تو اروپا مردم به خاطر فقر و بیچاره گی و محتاج بودن به نان شب اعتراض نمی کنند تنها رفاه آنها کاهش یافته تا اینجور طرزفکرها وجود دارد آقایون هر بلایی بخوان سر مردم می آورند واقعا یا این همه نفت و ثروت خداددی وضع مردم نباید اینجوری باشد سال 81 هم پراید سه برابر قیمت واقعی به مردم فروخته می شد الان هم همنجوره وای به حال ما که پراید شده معیار سنجش وضعیت اقتصادی ما پراید اصلا ارزش خرید نداره کی میاد 17 میلیون بده تابوت بخره
                            وضعیت مردم ایران باید خیلی بهترازاین باشه یکی از مدیران شرکت سایپا می گفته ما می خواهیم قیمتامون جهانی کنیم ما هم می گیم قیمتاتون جهانی کنید تعرفه واردات هم بردارید ببینم کی می آد 17 میلیون بده پراید بخره متاسفانه مدیران این کشور همه بصورت رابطه ای و پارتی بازی انتخاب می شوند و چون علم مدیریت ندارند در هنگام مشکلات همیشه راحترین راه یعنی گران کردن اجناس و سوار شدن بر دوش مردم و گذر از سختیها را انتخاب می کنند
                            تنها راه تنبیه کردن این خودروسازهای پرادعا نخریدن است یک ماه مردم خودرو نخرن از ماه بعد برای فروش خودرو التماس می کنند مثل دوسال پیش مه با 3 میلیون پیش و 5 میلیون واه بدون بهره پراید می فروختن
                            آخرین ویرایش توسط mmis؛ 2013/02/07, 10:52.
                            خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• پاسال
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 304

جالب بود.
                              با سلام دوست عزیز اول اینکه آیا قیمت پراید باید این مقدار باشد دوم چرا فرد گرجستانی را مثال میزنید یک فرد آلمانی ویا فرانسوی ویا آمریکایی کدام از آنها صبحانه خود را با نا ن بربری وپنیر میخورند هر روز در سفره اروپایی ها پروتیین سفید وغذا های در یا یی باید چشمها را شست وطوری دیگه به دنیا نگاه کرد ما دنبال بهتر کردن زندگیمان هستیم باید امروزمان بهتر از دیروز وفردایمان بهتر از امروز باشد لطف کرده واز پیامبر گرامی احادیث را تحریف ننمایید
                              در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• همراهان
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 56

جالب بود.
                                عزيز جان برادر شماکه ماشاء الله اين قدر محاسبه گر و داراي حافظه تاريخي هستيد بجاي مثال زدن مردم گرجستان ، مردم عربستان يا امارات و يا کويت و کشورهاي ديگر که مشابه کشور ما نفت و گاز دارن رامثال بزنيد که در اين چند ساله به چه رفاه اجتماعي از محل فروش اين دو ثروت خدادي رسيدند و زندگي مرفه و به اصطلاح شاهانه براي خود و مردم شان ايجاد کردند . فقط ماشين هاي موجود اين کشور ها خود گوياي همه چيز است نه اينکه در کشور ما براي امرار معاش چه کارها که انجام نميشود مانند فروش کليه ، مواد مخدر و از همه مصيبت تر خود فروشي زنها

نظر

در حال کار...
                                X