چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • صداقت2
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 704

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
    اوه اوه اوه، از اين آدم خواهشا حرف نزنيد كه اصلا ازش خوشم نمياد! گر چه از اين يكي كه هست هم خوشم نمياد! :(

تا بود هيچ ... نخورد، حالا رفته مياد جملات فلسفي ميگه!

با احترام به نظر شما

کاملا با این موارد گفته شده مخالفم.

به قول یکی از کاربران که در امضایش نوشته بود:

((( خاتمی..... رییس جمهوری که از سر ما زیاد بود)))
    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• فرید
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 160

سلام نه به همه دوستان بلکه به 99% دوستان
      این صفحات آخرو که میخوندم با خودم فک کردم اگه سهام یه شرکت ساندیس سازی وارد بورس میشد کیا روش تک سهم میشدن؟
      به نظرتون سوال زیاد سختیه؟
      :-?

نظر

• MOSTAFA
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 989

در اصل توسط فرید پست شده است View Post
        سلام نه به همه دوستان بلکه به 99% دوستان
        این صفحات آخرو که میخوندم با خودم فک کردم اگه سهام یه شرکت ساندیس سازی وارد بورس میشد کیا روش تک سهم میشدن؟
        به نظرتون سوال زیاد سختیه؟
        :-?
        من

مثل بعضیا ساندیسای اونور ابی رو نمیخوریم و ....................... :)

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

اگر امکان داره سعی کنن کمی ملایم تر پست بزنن وتوهین وکنایه نباشه چه به همدیگر وچه به مسئولان گذشته حال اینده ..

اگر هم نمی توانید بحث رو ادامه ندید چون به هیچ جا نمیرسن این بحث ها جز اعصاب خوردی ...برید خوش باشید ..تعطیلات هست برید کیف کنید ...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
            شما لطف دارین!
            ...ما هنوز مونده که استاد بشیم...استاد ما جناب پرریسک هستن که 6 ماه تمام رو به خوندن تک تک مطالبشون پرداختم تا بتونم تک تک اشتباهاتمو بشناسم و روش معاملاتیمو اصلاح کنم...بنده هم چندان توی سود نیستم اما توی ضرر هم نیستم...کسی در بازار فعلی توی سوده که بتونه روحیه شو حفظ کنه، خودشو نبازه و پس از ورود سهام به روند صعود، از فرصت بوجود آمده در کاهش قیمت سهام کمال استفاده رو ببره...البته بنده در تاپیک گروه اداف در محضر اساتید دارم درس هایی رو که از پرریسک عزیز و سایر عزیزان آموختم پس می دم و در این تاپیک به روال گذشته بعنوان یک شاگرد، با سکوت کامل حضور دارم...
            ...این آواتوری هم که گذاشتم دقیقاً مربوط به سبک معاملاتی گروه ادافه که اسمشو گذاشتیم ترید شبانه؛ در این روش، هرگز در ساعات معاملاتی اقدام به خرید یا فروش هیجانی نمی کنیم و تمام تصمیم گیری ها در شب قبل و با استفاده از سکوت شبانه صورت می پذیره و روز بعد به مرحله ی اجرا گذاشته می شه...ترید شبانه، راهیه برای غلبه بر حرص، هیجان، ترس که این روزها بلای جان معامله گران بورس شده...موفق و پرسود باشید
            این همه استاد استاد نکنید وهندونه رو زیر بغل ما نزارید ..

بنده خود کوچیک همه هستم وشاگرد همه دوستان بزرگان ..

فقط از این نارحتم در چه بد دوره ای راه افتادم وتازه قلق بازار الان حدود 2 سال هست دستم اومده ولی درست از اون موقع من بدو تورم بدو ..من بدو دلبر بدو ..من بدو سرکه بدو..من بدو زمین بدو ..من بدو ملک بدو ..من بدو کل اجناس بدو ..

یعین فقط دویدیم این دوسال اخر سر هم با تورم موجود به زور قدرت خریدمان حفظ شد ..خدایی با این تورم شدید مسابقه دادن وعقب نموندن ازش خیلی سخته ..سود پیشکش..اونم کجا بورس ..کافیه یک اشتباه کنی خونه خرابت می کنه لامصب اونم با این مسئولانش ..نمونش خودروهاوبانکی ها ..چقدر افت کردن ..اشنایی داشتیم می خواست خونش رو بفروشه بیاد سهام انصار روب خره .خوبه نفروخت الان با این گرانی ملک وافت اصنار ا بالای 300 معلوم نبود چه بلایی سرش می اومد ..

امیدواریم یک جایی حداقل برا 6 ماه هم شده تورم بایسته تا ما نفسی تازه کنیم هر چند بعید می دونم ..با این اوضاع فعلا قصد ایستادن داشته باشه ..

نظر

• HSC
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 316

١- خاتمي از سرِ ما زياد نبود! ولي خب در مقايسه با مموتي، خاتمي بهتر بود.
              زمان خاتمي شير بود ٢٠٠تومن. الان شده ١٨٥٠. حساب كنيد چند برابر شده (٩برابر!).

٢- نكته ي دوم اينكه به قول جعفرجان ، بحث سياسي فايده نداره و نتيجش فقط اعصاب خورديه!
              حالا ماها كه هيچ كدوممون تو نظام كاره اي نيستيم. ولي اگه كاره اي بوديم و مثلا به بالاترين مقام
              يعني رياست جمهوري هم اگه دست پيدا ميكرديم بازم هيچ ... نميتونستيم بخوريم چون تصميم گيرنده ي
              اصلي رهبريه. و به قول خاتمي رييس جمهور فقط تداركات چيه (روش نشده بود بگه هويجه گفت تداركاتچي!).

٣- سوم اينكه جعفرجان زياد از سرعت تورم ننال. باز ماكه تو بورسيم به نسبت جامون خوبه. اون بدبختايي رو كه پولشونو
              گذاشتن توبانك تا آخر سال ٢٠٪سود بگيرن اونارو چي ميگي؟

نظر

• bourse12
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 51

در اصل توسط mp3 پست شده است View Post
                نوشته اصلی توسط Jamshidyar
                یه جمله تاریخی از سالهای قبل :

خاتمی: بعد از من کسانی خواهند امد که عمل خواهند کرد و شما نتیجه عملشان را خواهید دید!اوه اوه اوه، از اين آدم خواهشا حرف نزنيد كه اصلا ازش خوشم نمياد! گر چه از اين يكي كه هست هم خوشم نمياد!

والا لااقل این یکی جسارت کرد اومد پشت انرژی هسته ای رو گرفت اون که فقط مدل ساعت های دستش رو عوض میکرد
                پشت انرژی هسته ای را گرفت ولی پشت سرش کشور را نابود کرد و تمام پلهای پشت سرش را هم خراب کرد و بقول خودش دیگه ترمز هم نداره
                خوب دوست من میشه توضیح بدی پس از دستیابی به انرژی هسته ای مثلا فرض کنیم همین فردا نیروگاه بوشهر راه بیفته چه اتفاق جدید و مبارکی در کشور رخ خواهد داد که تمام هزینه هایی را که تا حالا بابتش دادیم جبران کنه
                خود حکومت هم می داند هیچی
                به همین خاطر است که چندین سال است که راه اندازی را طول داده و گردن روسیه انداخته
                چون بعدش باید بیاد توضیح بده بابت چه چیزی کشور را نابود کرده
                آخرین ویرایش توسط bourse12؛ 2013/02/08, 02:50.

نظر

• bourse12
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 51

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post

جالب بود.
                  پدرخانم بنده معلم هست با 29 سال سابقه کار. سال 81 یه پراید خرید که امشب اسناد معامله ی اون رو از آرشیوش بیرون آورده بود. جالب بود. اون سال یه پراید کاربراتوریه ساده بوده 5900000 تومان. بعد فیش حقوق همون سالش رو هم دیدم که حدود 182000 تومان بود. یعنی بایستی حدود 32 ماه حقوقش رو پس انداز میکرده تا یه پراید بخره.
                  اما الان فیش حقوقش رو دیدم حدود 950000 تومان دریافتیش بود و پراید تازه شده 17 میلیون.
                  من نمیخوام طرفداری از کسی بکنم و خودم هم کلی انتقاد دارم ولی خدائیش خودتون قضاوت کنید که وضع مردم بهتر شده یا بدتر. درسته توی یک سال اخیر نوسانات اقتصادی خیلی زیاد شده ولی تا قبل از اون و توی دولت نهم و اوایل دولت دهم واقعا رفاه مردم بالا رفت و به نظر من بزرگترین خیانت محمود هم همین بود که سعی کرد رفاه مردم رو بالا ببره غافل از اینکه مردم ما رو رفاه زده کرد.
                  ای کاش ما اینقدر زود گذشته ی خودمون و شرایط سختی رو که داشتیم رو فراموش نمیکردیم. همین فراموش کاری هاست که امروز بعضی ها رو به ورطه ی ناشکری انداخته و نتیجه ناشکری و کفران نعمت هم میشه فقر!! «شکر نعمت، نعمتت افزون کند*** کفر، نعمت از کفت بیرون کند» یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه پیت نفت. یادش بخیر توی صف وایسادن برای تلفن عمومی. یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه کپسول گاز. یادش بخیر نونوایی به هر نفر بیشتر از سه تا نون نمیداد.
                  بچه درسته که الان گرونی زیاد شده و به خیلی ها فشار میاد ولی به نظر من هنوز اوضاع خیلی بهتر از 10 سال قبله. فرقش اینه الان مردم ما رفاه زده شدن. اگه مردم ما همون مردم 10 سال قبل بودن، الان براحتی از این برهه از تاریخ عبور میکردیم.
                  یکی از فامیلهای ما تازه از گرجستان برگشته؛ میگفت غذای یک وعده یک ایرانی، به اندازه غذای یک روز یک خانواده 2 نفره ی گرجستانیه!!
                  دوستان بیایم بجای این همه منفی بافی و شکایت، کمی واقع بین باشیم و شکر نعمتهایی رو که داریم رو در حد توان بجا بیاریم تا خدا حلال مشکلات باشه.
                  یک حدیث با این مضمون از پیامبر (صلی الله علیه و آله) میخوندم که فرمودند: «هرگاه قومی مورد غضب خداوند قرار بگیرند، قیمتها در آن قوم بالا میرود».
                  انشاالله خدا ازمون راضی بشه و مسئولین هم وظایفشون رو فراموش نکنند...
                  شب خوش<):)
                  پدر خانم شما سال 81 دارای سابقه کار 19 سال بوده است
                  در سال 91 هم در مقام مقایسه بایستی حقوق یک معلم با سابقه کار 19 سال را در نظر بگیریر نه 29 سال
                  در اینصورت حقوق 950 تومانی تبدیل می شود به چیزی حدود 600 تا 650 تومان

در قسمتی دیگر مقایسه غذای ایرانی و گرجستانی را مطرح کردید
                  اگر فرض کنیم که دوست شما دروغ نگفته و یا قصد مزاح نداشته مطمنا ایشان جزو اقشار مرفه جامعه هستند
                  بهتره عزیز سری به سفره های خالی مردم بزنید
                  بحث از رفاه و این حرفها گذشته الان حداقلهای زندگی هم وجود ندارد
                  مردم نان خالی ندارند بخورند بعد شما میگی دوستت گفته فلان . . .
                  قربونت برم خاله من هم معلم ابتدایی در قسمت متوسط به بالای شهره
                  حرفهایی از سوء تغدیه و گرسنگی بچه ها میگه که خود من هم باورم نمیشه چون اون منطقه جزو مناطق خوب محسوب میشه
                  آخرین ویرایش توسط bourse12؛ 2013/02/08, 03:11.

نظر

• boorsy
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 31

در اصل توسط bourse12 پست شده است View Post
                    پدر خانم شما سال 81 دارای سابقه کار 19 سال بوده است
                    در سال 91 هم در مقام مقایسه بایستی حقوق یک معلم با سابقه کار 19 سال را در نظر بگیریر نه 29 سال
                    در اینصورت حقوق 950 تومانی تبدیل می شود به چیزی حدود 600 تا 650 تومان

در قسمتی دیگر مقایسه غذای ایرانی و گرجستانی را مطرح کردید
                    اگر فرض کنیم که دوست شما دروغ نگفته و یا قصد مزاح نداشته مطمنا ایشان جزو اقشار مرفه جامعه هستند
                    بهتره عزیز سری به سفره های خالی مردم بزنید
                    بحث از رفاه و این حرفها گذشته الان حداقلهای زندگی هم وجود ندارد
                    مردم نان خالی ندارند بخورند بعد شما میگی دوستت گفته فلان . . .
                    قربونت برم خاله من هم معلم ابتدایی در قسمت متوسط به بالای شهره
                    حرفهایی از سوء تغدیه و گرسنگی بچه ها میگه که خود من هم باورم نمیشه چون اون منطقه جزو مناطق خوب محسوب میشه
                    این نکته ای که شما فرمودین هم دقیقا وجود داره، چون پدرخانوم ایشون الان که حقوق 950هزار تومنی میگیرن یه علت افزایشش برمیگرده به افزوده شدن سابقه کارشون که از 19 سال به 29 سال ارتقاء پیدا کرده و اینو باید در محاسبه حقوق کسر کنیم و حقوق یک دبیر با 19 سال سابقه کار را در محاسبات حقوق سال 91 لحاظ کنیم که حدودا مبلغی که شما گفتید میشود یعنی چیزی حدود 600 الی 650 تومان، بنابراین حقوق پدرخانوم ایشان 3 الی 3.5 برابر شده ولی قیمت اجناس و کالاها بیش از 8-9 برابر شده و برخی حتی بیش از 20 برابر...

در هر حال عمق فاجعه بیش از اینهاست، من نمیدونم ایشون که میاد میگه ما رفاه زده شده ایم یا خواب تشریف دارن یا خودشونو به خواب زدن و یا از عوامل پاچه خوار مقامات فعلی هستن چون در غیر این سه صورت نمیگفتن که ما رفاه زده شده ایم!!! افسوس از این همه غفلت، کلام ایشون ظلم بزرگیست به اقشار متوسط به پایین که بیش از 70 درصد این جامعه را تشکیل میدهند. والسلام

نظر

• Jamshidyar
                      كاربر فعال
                      • Oct 2011
                      • 556

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                      اوه اوه اوه، از اين آدم خواهشا حرف نزنيد كه اصلا ازش خوشم نمياد! گر چه از اين يكي كه هست هم خوشم نمياد! :(

خاتمی یک نعمت بود که ما درکش نکردیم. با همه انتقاداتی که بهش میشه. با همه کاستی ها و ...
                      ولی خاتمی در شان ایران بود. با همون سیاست های ملایم خودش در دنیا به ما آبرو بخشید. گر چه این معجزه هزاره همه رو به باد فنا داد.
                      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                      www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• amirh
                        عضو جدید
                        • Jul 2012
                        • 9

آقا سید سلام ....آقا به داد ما برس این تاپیک دوستان سیاسیش کردند شما لطف کنید یه تحلیل ازآینده غبشهربدید آقا خیلی مخلصیم

نظر

• گلاب خان
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 166

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
                          ...

در هر حال عمق فاجعه بیش از اینهاست، من نمیدونم ایشون که میاد میگه ما رفاه زده شده ایم یا خواب تشریف دارن یا خودشونو به خواب زدن و یا از عوامل پاچه خوار مقامات فعلی هستن چون در غیر این سه صورت نمیگفتن که ما رفاه زده شده ایم!!! افسوس از این همه غفلت، کلام ایشون ظلم بزرگیست به اقشار متوسط به پایین که بیش از 70 درصد این جامعه را تشکیل میدهند. والسلام

وَلاَ تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولـئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُولاً (أسرا/36)

خدا بین من و شما قضاوت خواهد کرد برادر...<):)

نظر

• alibaghdadi2010
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 378

باسلام
                            دوستان برای یکی از بستگان مشکلی پیش اومده رفته تو کما
                            نیازمند دعاهای خیرتونه
                            ممنونم

نظر

• فرید
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 160

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
                              باسلام
                              دوستان برای یکی از بستگان مشکلی پیش اومده رفته تو کما
                              نیازمند دعاهای خیرتونه
                              ممنونم
                              داداش گلم براش آرزوی سلامت دارم . موارد زیادی بوده که از کما برگشتند و سالها زندگی کردن.

آقا جعفر
                              خدمتتان واقعا تبریک میگم . محیطی تو این تاپیک فراهم شده که یچه ها حتی ورای بحثهای بورسیی با هم حرف میزنن و گاها حتی درددل میکنن.
                              فارغ از اینکه این موضوع ممکنه تمرکز اصلی که باید رو سهام باشه رو منحرف بکنه میشه اونوبه فال نیک گرفت.

نظر

• علیرضاباقری
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 116

ایا بازهم در ماه مارس( اسفند) تحریمهای جدیدی وضع میشود .در صورت اطلاع کامل به چه شکل میباشد

نظر

در حال کار...
                                X