چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاوشگر
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 71

سلام و درود بر پرریسک دوست داشتنی
    یه سوال من مپنا 240 تومانی و خکاوه 74 تومانی دارم متاسفانه با حد ضررایی که گفتی خارج نشدم یعنی نبودم که بتونم خارج شم حالا با توجه به قیمت الانش که روز به روز هم داره منفی می خوره نگهشون دارم یا اینکه با ضرر خارج شم تا با یه سهم دیگه در آغاز روند صعود باشه جایگزین کنم؟ با این p/e بازم منفی می خوره؟
    سوال بعد هم حد ضرر قزوین و قشکر وقنیشا واسه خرید چند هست؟
    تشکر فراوان@};-
    [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• تاران
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 958

پرریسک جان
      گروه قندی چرا اینجوری شد؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
        پرریسک جان
        گروه قندی چرا اینجوری شد؟
        گفتم هنوز روند صعودی نشده ...باید دوام میاوردن که با این جو بازار که شبیه میدون جنگ هست تابلو بود منفی میشن ...

باید منتظر روزهای بعد ماند دید چه میشه...

ولی در کل بازار خیلی بی ریخت شده ..نکنه واقعا جنگ شده ما خبر نداریم..

نظر

• تاران
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 958

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          گفتم هنوز روند صعودی نشده ...باید دوام میاوردن که با این جو بازار که شبیه میدون جنگ هست تابلو بود منفی میشن ...

باید منتظر روزهای بعد ماند دید چه میشه...

ولی در کل بازار خیلی بی ریخت شده ..نکنه واقعا جنگ شده ما خبر نداریم..
          با این بورسی که ما داریم همه سرمایه ها فرار میکنن
          ولی بنظرم این روند منفی بخصوص در قندیهای با بنیادی قوی زیاد دوام نداشته باشد آینده ازآن قندیهاست

نظر

• amin68
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 134

ای خدا 16میلیون بدهکارم سرمایم همش60میلیونه چجوری تواین بازار جبران کنم خدا به دادمون برس بابا چرا نوبت ما که شد همه چی خراب شد

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

والا به شخصه منتظر این افت بودم..

منتظر ذوب زیر 130 بودم ..وخیلی سهام ..

ولی خدایی فکر نمی کردم تو بازار حتی 10 تا سهم مثبت هم دیگه نبیتنم ....با همچین بازاری برخورد نکرده بودم که در اون کل بازار یکباره بخواد اصلاح بشه...

نظر

• dolphin
                عضو عادی
                • Dec 2011
                • 78

جناب پرریسک وبصادر رو 112دارم چیکار کنم؟
                برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن....عمر کوتاه نیست...ما کوتاهی میکنیم!!!

نظر

• ناظم
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 508

دوستان جهت اعتراض به این وضعیت بورس در همین هفته تجمعی جلو مجلس داشته باشیم وگرنه بورس دیگه خوب شدنی نیست من دلم از آنجا می سوزد 2ماه بورس ایران منفی است مسئولین اصلا به روی خودشان نمی آورند ولی بورسهای خارجی اگر یک روز منفی شود هزار بار توی تلویزیون می گویند

نظر

• rasam
                    ستاره دار(1)
                    • May 2012
                    • 481

در اصل توسط amin68 پست شده است View Post
                    ای خدا 16میلیون بدهکارم سرمایم همش60میلیونه چجوری تواین بازار جبران کنم خدا به دادمون برس بابا چرا نوبت ما که شد همه چی خراب شد
                    همدردیم
                    بیا تا گل برافشانیم و پول از بورس برگیریم و بگریزیم:((

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

درسته این بازار خیلی ها رو به خاک سیاه نشوند ولی خوب اونایی که سال قبل از بازار بیرون رفتن ورفتن توبازارهای دیگه الان اگه بخوان برگردن تو بورس شاید یک شبه ره صد ساله برن ..

شاید اقایون خودشون پیاده شدن والان میخوان قیمتها رو اون قدر بکشن پایین ودر عرض دو ماه راه صد ساله رو دو ماهه طی کنن ..شاید نزدیک انتخابات ....

سهام داره پی برایشون میره زیر 2....نمی دونم قراره چند بشه پی برای بازار تا این سهام از افت دست بردارن...

نظر

• NICOLE
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 523

پرريسك جان من پارسال توي آذر ماه وقتي كل ضررم توي قندي ها در اومد از بازار خروج كامل كردم و ملك خريدم البته يه كم ته سبدم قندي مونده پنج شش هزار تايي
                        به نظرتون بايد دوباره به بازار برگشت ؟ من اصلا اعتمادي ندارم به اين بازار
                        بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                          پرريسك جان من پارسال توي آذر ماه وقتي كل ضررم توي قندي ها در اومد از بازار خروج كامل كردم و ملك خريدم البته يه كم ته سبدم قندي مونده پنج شش هزار تايي
                          به نظرتون بايد دوباره به بازار برگشت ؟ من اصلا اعتمادي ندارم به اين بازار
                          اگر جنگی پیش نیاد هنوز هم اعتقاد دارم گروه قند (چند تاشون)بازدهی طوفانی میدن وگروه پترو با قبول ریسک تحریم میشه بازدهی خوبی گرفت ...امیدم به همین دو تا گروه هست ...

همچنان منتظر هستیم تا روند صعود بگیرن ...البته گروه پترو هنوز جای افت دارن پاراسن تا 570 وبقیه هم که هنوز افت انچنانی نکردن ولی خوب شاید حریم نفتی باعث بشه این گروه اون افت مدنظرم رو بکنن..

ولی گروه قند از نظرم پایین دیگه نداره واخرای اصلاح هست البته بعضی هاشون نه همشون...مثال قشرین هنوز جای افت داره وزوده برگشت...یا باید پله ای وارد شد در روند نزول یا بالااتر در روند صعود...

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 958

پرریسک جان
                            یه سئوال
                            من اگه قند ثابت رو با 27 درصد ضرر رد کنم و بجاش قزوین بخرم برنده ام؟

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                              پرریسک جان
                              یه سئوال
                              من اگه قند ثابت رو با 27 درصد ضرر رد کنم و بجاش قزوین بخرم برنده ام؟
                              شما به سوال بنده جواب بده..

شما به امیدی رو قثابت هستی ...واقعا بنیادی از قزوین وسایر قندیها سرتره وقراره سود بالاتری بسازه ...اگر بنیادی واقعا سرتر می دونی با قثابت بمون..

سوال بعدی شما به خاطر حمایت سهامدار عمده با سهم موندی با این امید که با حمایت سهامدار عمده سهم بالا بیاد وشما از ضرر در بیایی بری تو سود ..اگر واقعا به سهامدار عمده اعتقاد داری بازم با سهم بمون..

اما قزوین بنیادی این رو من سرتر می دونم وبه سود حوالی 100 این اعتقاد دارم ..پس قیمت سهم حبابی نیست..هیچ احتیاجی هم به حمایت سهامدار عمده نداره وهر افتی رو فرصت خرید می بینم ..چون با با بالا رفتن نرخ شکر سود این هم خیلی بالاتر میره ..

اگر قرار بر رشد گروه قند باشه اول باید سهام خوب اون جهش قیمت داشته باشن نه سهام بد....

در اخر نظر خودم قزوین رو ترجیح میدم بر اکثر سهام این گروه..این نظر منه وممکنه اشتباه باشه ..گزارشات تو کدال هست ..مطالعه فرمایید ..

نظر

• تاران
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 958

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                شما به سوال بنده جواب بده..

شما به امیدی رو قثابت هستی ...واقعا بنیادی از قزوین وسایر قندیها سرتره وقراره سود بالاتری بسازه ...اگر بنیادی واقعا سرتر می دونی با قثابت بمون..

سوال بعدی شما به خاطر حمایت سهامدار عمده با سهم موندی با این امید که با حمایت سهامدار عمده سهم بالا بیاد وشما از ضرر در بیایی بری تو سود ..اگر واقعا به سهامدار عمده اعتقاد داری بازم با سهم بمون..

اما قزوین بنیادی این رو من سرتر می دونم وبه سود حوالی 100 این اعتقاد دارم ..پس قیمت سهم حبابی نیست..هیچ احتیاجی هم به حمایت سهامدار عمده نداره وهر افتی رو فرصت خرید می بینم ..چون با با بالا رفتن نرخ شکر سود این هم خیلی بالاتر میره ..

اگر قرار بر رشد گروه قند باشه اول باید سهام خوب اون جهش قیمت داشته باشن نه سهام بد....

در اخر نظر خودم قزوین رو ترجیح میدم بر اکثر سهام این گروه..این نظر منه وممکنه اشتباه باشه ..گزارشات تو کدال هست ..مطالعه فرمایید ..
                                به امید خدا و با تکیه بر تحلیلهای شما قند ثابت رو با 27 درصد ضرر رد کردم و قزوین رو در منفی کامل خریدم

نظر

در حال کار...
                                X