چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد صالحی
    عضو عادی
    • Jun 2011
    • 207

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    یعنی وپست داره اون حرکت قشکنه رو اغاز می کنه...اگه بتونه از سد 630 هم بگذره نور علی نور میشه...
    به احتمال خیلی بالا

الگوی جالبی زده خبرهای سهم هم خوبه
    **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• dady
      عضو جدید
      • Jan 2011
      • 14

با سلام خدمت پر ریسک عزیز من ثامان در 198 وفولاژدر 340خرید دارم.فولاژ را با دید میان مدت خرید کرده ام ولی در مورد ثامان با توجه به اینکه در 170 سیگنال خروج داده بودید با توجه به مشغله کاری نتوانستم. لطفا در نگهداری یا فروش مرا راهنمایی بفرماییید.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط dady پست شده است View Post
        با سلام خدمت پر ریسک عزیز من ثامان در 198 وفولاژدر 340خرید دارم.فولاژ را با دید میان مدت خرید کرده ام ولی در مورد ثامان با توجه به اینکه در 170 سیگنال خروج داده بودید با توجه به مشغله کاری نتوانستم. لطفا در نگهداری یا فروش مرا راهنمایی بفرماییید.
        با سلام..
        ثامان در قیمتهای 135 یک پله بخرید ودوباره در صورت افت در 117 تومن یک پله دیگر خرید کنید ...

قولاز هم شاید تا 270 بیاید...

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

آيا بازار كشش داره
          عرضه اوليه سهام شركت پتروشيمي بندرعباس(شبندر) 91/3/31 11:56
          به اطلاع کليه فعالان محترم بازار سرمايه مي رساند روز يكشنبه مورخ 04/04/1391 تعداد 000ر000ر690 سهم معادل 5 درصد از سهام شرکت پالايش نفت بندرعباس متعلق به شركت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران به عنوان 470امين شرکت پذيرفته شده براي اولين بار پس از پذيرش و درج نام شرکت در فهرست شرکتهاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش و گروه «ساخت كك، فرآورده هاي حاصل از تصفيه نفت و سوخت هاي هسته اي» و طبقة «ساخت فراورده هاي نفتي تصفيه شده» با کد «07-20-23» و در فهرست نرخهاي بازار دوم در نماد شبندر عرضه خواهد شد. مديريت بازار
          www.mahak-charity.org

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط آواچی پست شده است View Post
            پرریسک جان خدا قوت و تشکر بابت نوشته های پربارت....
            خرید نیشا و قزوین
            فقط حد ضرر فراموش نشه..برا قنیشا 1150 تومن..

برا قزوین هم که والا بنده قصد داشتم سهم اگر 200 هم میشد به خرید این سهم ادامه بدم چون بهش اعتقاد دارم ....ولی خوب از 350 پایین تر نیومده...

قزوین رو فقط سهامداری پیشنهاد می کنم وحداقل 100 درصد رشد از این قیمتها براش می بینم...وقتی برای بقیه قندیها این طور سرو دست میشکنن اگر سود واقعی قزوین رو بشه چه می کنن....

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط dolphin پست شده است View Post
              پرریسک جان من غدیرو 399خرید کردم
              پیشنهاد شما چیه؟نگه داری یا فروش؟
              حمایت محکم 360 هست بشکنه دیدن 320 هم ممکنه حالا میشکنه این قیمت رو یا نه نمی تونم نظر بدم چون بنده تیکنیکال رو بخلاف بعضی دوستان علم پیش گویی نمی بینم فقط حمایتها ومقاومتها رو پیدا می کنم وبعد منتظر اینکه اایا سهام میتونه بشکنه یا دوام بیاره همین...

غدیر وقتی زیر 430 اومد خروج صلاح بود وحمایت بعدی 400 بود که اونم شکست وشما زیر این حمایت وارد شدید...

نظر

• سپه
                كاربر فعال
                • Dec 2010
                • 790

جعفر جان قشیرین خریدم

قزوین 100 درصد بره بالا این 30 درصد نمی ره بالا؟؟؟؟؟
                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• آواچی
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 337

26 نکته کوتاه و کلیدی برای ثروتمند شدن<:-p
                  http://www.asriran.com/fa/news/21984...B4%D8%AF%D9%86

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                    جعفر جان قشیرین خریدم

قزوین 100 درصد بره بالا این 30 درصد نمی ره بالا؟؟؟؟؟
                    تو هر گروه باید بهترین رو خرید کرد ...
                    خوب وقتی قزوین امروز اینهمه فرصت خرید داد وتارگت بالاتر وبنیادی بهتر هم داره هیچ دلیلی برا خرید قشرین نمی بینم فقط یک دلیل اون هم اینکه قزوین فرصت خرید اگر نداد اونوقت خرید قشرین توجیه داشت ...

هر چند خرید قزوین تا قیمت 450 رو فعلا بر خیلی از قندیها برتر می بینم وبه نظرم تا 450 بارها فرصت خرید میده ...

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

خوب دوستان انگاری سایت اراد بسته شده .و..

روزهای خوشی داشتیم اونجا ...ولی خوب کاملا قابل پیش بینی بود ..

برا جناب ارمغان ارزوی موفقیت دارم هر جا که هستن ..

نظر

• امیر2309
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2127

نقل از سپهبد عزيز
                        با سلام خدمت دوستان
                        این تقاضا ها چیزی نیست.هنوز سرمایه گذران از گروه می ترسند .
                        اجازه بدید قیمتهای جهانی با یک منفی و مثبت خودشو پیدا کنه و دلار دولتی تک نرخی بشه ،اون وقت میخوام باید دید کی 1 دونه سهم عرضه می کنه که نماد بیاد رو تابلو .
                        گروه قند حتی اگر هیچ اتفاق مثبتب هم برایش نیفته در این قیمتها می ارزه .اگر اتفاقات مثبت هم بیفته با توجه به وضعیتی که در نمادهای بزرگ شاهد آن هستیم شدت خاطره شیرین سال 90 را برای گروه تکرار می کنه .چون سال 90 خیلی ها معتقد بودند این یک بازی کوتاه مدت است .اما با ادامه روند و حجم معاملات و توجه بازاار و تعدیلات پی در پی قندیها آنها هم اعتقاد پیدا کردند .قیمت قندی ها الان هم قیمت مهر ماه 90 شده است با این تفاوت که میانگین پی بر ای در آن زمان بالای 20 بود و و حالا 8 می باشد و دلیل ان چیزی نبوده جر تعدیلات مثبت گروه قند با تکیه بر بنیادی قوی آن .در سال 91 با توجه به افزایش نرخ دلار دولتی و با توجه به تحریمات بین المللی که ورود شکر را سخت کرده است و با توجه به افزایش توان مالی شرکتهای قندی شاهد سودآوری بیشتر این گروه خواهیم بود.
                        دوستان توجه کنند که قیمت شمش فولاد در بورس لندن 3 ماه پیش بوده 650 دلار و دلار آزاد بوده 1900 تومان و قیمت میلگرد بوده 1020 تومان و الان قیمتهای جهانی فولاد شده 350 دلار و دلار 1800 تومان است و قیمت میلگرد شده 1400 تومان!!!!می دانید چرا؟چون آهن فروش ها می گن به دلیل مشکلات تحریم ها مجبوریم شمش را با واسطه بخریم و این باعث افزایش 40 درصدی قیمت شمش شده است .فولاد خوزستان شمش را 1050 تومان عرضه کرده دو برابر عرضه تقاضا وجود داشته است چرا؟چون می گند قیمت وارداتی شمش 1150 تومان در می آید چرا؟!
                        وقتی قیمت جهانی 350 دلار و دلار 1800 تومان با حمل 80 دلاری باید در گمرگ قیمتش باشه 770 تومان پس چرا 1150 تومان؟!!!!
                        دلیلش تحریم ها است.
                        شکر هم همینه .اما فقط یه تفاوت وجود داره .شکر را کارخانه های داخلی تولید م یکنند که مدیران فشل و از کار افتاده ای دارد و نمی دانند که نمی شه واردات کرد به قیمتهای جهانی پس قدرت چانه زنی ندارند تا کی ؟!تا زمانیکه انبارهایشان خالی شود یعنی حدود 1-2 ماه دیگه .آنوقت است که مشکلات واردات شکر بیرون می زنه .و قیمتهای داخلی افزایش می یابد .
                        پس برای سال 91 در نیمه دوم سال جذب چغندر بهتری داریم به نسبت سال 90 چون پول دست گارخانه ها است و تقاضا هم به چشم می آید
                        و قیمت چغندر هم 105 تومان با کشاورز پیش خرید شده است .پس قیمت بهای تمام شده ثابت و افزایش در نرخ فروش مساوی است با افزایش در سود عملیاتی
                        در بعضی از کارخانه ها هم که ظرفیت خالی تولید داریم یک افزایش فروش هم از این محل باید ببینیم .
                        بعضی از کارخانه ها هم قرار بود یکسری زمین بفروشند که آنهم اضافه میشه به سود غیر عملیاتی .
                        در کل اگر ریسک پذیرید این گروه را انتخاب کنبد اگر نیستید سهام بزرگ بازار را در یابید .اما بدانید در کوتاه مدت اگر تقاضایی برای سهام بزرگ در بازار ایجاد شود حقوقی ها از خجالت خریدار در می آیند همانطور که در پتروشیمی اصفهان عمل کردند .
                        در کوتاه مدت سهمی را بخرید که پول باازار بتواند تقاضایش را پر کند و عرضه نتواند جوابگوی کل تقاضا باشد .بازار مریض است باور کنید.اگر نبود خیلی از سهم ها در این قیمتها نبودند .
                        www.mahak-charity.org

نظر

• امید1386
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 126

خوشبختی ما در 3 جمله است

تجربه ازدیروز
                          استفاده از امروز
                          امید به فردا

ولی با 3 جمله دیگر آنرا تباه میکنیم

حسرت دیروز
                          اتلاف امروز
                          ترس از فردا
                          شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

نظر

• آواچی
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 337

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            خوب دوستان انگاری سایت اراد بسته شده .و..

روزهای خوشی داشتیم اونجا ...ولی خوب کاملا قابل پیش بینی بود ..

برا جناب ارمغان ارزوی موفقیت دارم هر جا که هستن ..
                            ایشان آدم خیلی حساسی بود و لازمه فعالیت تو فضاهای فرومی سعه صدر و گشاده رویی هست...به هر حال بابت اون مدتی که اونجا بودیم از ایشان تشکر میکنم...

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در مورد قندیها نکته ای رو بگم..

عده ای میکن فرصت فروشه ..نمی دونم سفته بازی هستن مجدد..سازمان نمیزاره از این حرفها..

دوستان ببیند کاری به این حرفها نداشته باشید اول بنیادی بررسی کنید بعد حد ضرر بزارید وبعد صبر کنید ...تا به حال که روند نزول داشتن ما کاری نداشتیم ولی وقتی دیگه رسیدن به قیمتهایی که ارزش خرید داشتن پیشنهاد های خرید رو شد...اونم پله ای...

در ضمن سعی کنید اولویت خریدتان بهترین سهام گروه باشه وتحت جو گروه نرید هر قندی رو بخرید ....اونی رو بخرید که واقعا فکر می کنید در اینده قراره اتفاقاتی توش رخ بده واگر افت هم کرد ارزش خرید در پایین داشته باشه..

به شخصه هم از بالا رفتن این گروه استقبال می کنم ...هم از در جا زدن این گروه...هم از منفی خوردن این گروه...

چون قصد خرید دارم وبه سهامی که انتخاب کردم اعقتاد دارم...پس عجله نکنید ...فعلا با دیتای امروز چند تا قندی مقاومت اول رو رد کردن ..قثابت قشکر قهگمتان مقاومت اول رد شده...

قنیشا که وارد روند صعود شده...بقیه قندیها هم دارن به مقاومت اول میرسن بعد مقاومت دوم...

این تکنیکالی ..بنیادی هم همین شکر 1175 تومن کافیه ..بیشتر نخواستیم ..همین برا قنیدها با قیمت الان خوبه ..حالا بالاتر رفت چه بهتر...

یک نمونه قزوین برج 12 سعی می کنه محصول رو بفروشه ..الان ما برج 3 هستیم ایا تا برج 12 وپایان سال شکر همین 1170 باقی میمونه ..بمونه بازم فرقی نداره نمونه وبالاتر بره که نور علی نور ...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در ضمن بعد گروه قند گروه پترو هم لیدر بازار خواهند شد ..گروه قند یک برتری دارن اونم اینکه تحریم به نفع اینهاست تا به ضرر اینها وما هم که هر روز با این سیاستها داریم حلقه تحریم ها رو بیشتر می کنیم..

اگر این گروه در فروش محصول به مشکل برنخورن ودولت با دلار های اینها کاری نداشته باشه سوداوری این گروه خیلی بیشتر از سال قبل خواهد بود ولی خوب فعلا بازار به خاطر ترس از تحریم ها داره پی برای زیر 4 به این گروه میده ..

در این گروه پترو کرمانشاه پترو خارک پترو پردیس پترو اصفهان رو در صدر لیست خرید می بینم وانتظار سوداوری بیشتری از اینها دارم ...

بعد گروه پترو وقند گروه سیمان هم هم می تونه گزینه خوبی برا خرید باشه فقط به شرطی که افزایش نرخ بگیرن وگرنه سود اینها چندان افزایش پیدا نمی کنه ولی افزایش نرخ بگیرن با این پی برای اینها هم خوبن...

بقیه بازار هم سود های اعلامی رو پوشش میدن ومثل این چند گروه جهش سوداوری چشمگیر در اینها انتظار ندارم..

نظر

در حال کار...
                                X