چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در ضمن دوستان نکته ای رو بگم..

در بازار امروز فقط ار منفی خوردن گروه قند در تعجبم...وگرنه بقیه بازار باید منفی باشه..

گروه خودرو که نابود شده داره ورشکست میشه..چند وقت قبل هم گفتم زامیاد باید زیر 60 باشه وبقیه سهام این گروه..

گروه پترو که داره به تحریم نفتی نزدیک میشه اینم طبیعی هست شاید تحریم دامان اینها رو بگیره..

گروه بانک وسیمان ودارو کاشی واینها که همیشه خدا ول معطل هستن ...

گروه فلزات هم در قیاس با بازار پی برای بالا دارن ودلیل اینکه توان مثبت شدن دارن معلومه..

فقط این وسط گروه قند که هم پی برای مناسب داره وخوب اصلاح کرده وهمه چیز داره به نفع انی گروه رقم میخوره منفی هست معلوم نیست ..اونم می زاریم به حساب جو بسایر منفی بازار واینکه بعد این افت شدید هنوز زمان میبره تا اعتماد برگرده ....

پس همه ما می دونیم دلیل منفی بودن بازار چیه پس بهتر هست حداقل به شعور خدمون احترام بزاریم...فقط انتظار نداشتم این جو منفی شدید دامان این گروه رو به این شدت بگیره...هر چند فرصت خریده از نظر خودم..البته اگر بورسی باقی بمونه ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
      به امید خدا و با تکیه بر تحلیلهای شما قند ثابت رو با 27 درصد ضرر رد کردم و قزوین رو در منفی کامل خریدم
      فقط خرید رو پله ای انجام بدید ...چون این بازار هیچی حالیش نیست ورو هر قمتی فروشنده میاد ..پس نقدینگی دم دست باشه تا از این فرصت ها برا خرید سهام در قیمت مفت بهره ببرید...

قزوین نهایت اصلاح رو 340 مبینم ولی خوب در بورس ما همه چی امکان پذیره وبه شخصه خودم رو برا هرقیمتی اماده کردم ونقدینگی رو حفظ وبه صورت پله ای خرید ...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

خیلی جالبه
        خاک بر سر بورسی بکنن که سهمی مثل ولیز که قیمت پایانیش 0.1 % مثبته ، اومده تو قسمت بیشتر افزایش قیمتهاش=))
        به شخصه سه دسته سهم رو زیر نظر دارم
        شصفها
        قصفها
        کچینی( میان مدتی)

نظر

• alipour477
          عضو عادی
          • May 2012
          • 31

جناب محسن روی شصفها هنوز تک سهمی؟

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 989

سلام جعفر...
            تحلالت مثل همیشه خوب.....
            گروه آی تی رو اصلا تو تحلیلات نیوردی.....رانفور رو که میبینی امروز؟;)

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

در اصل توسط alipour477 پست شده است View Post
              جناب محسن روی شصفها هنوز تک سهمی؟
              نه . زدم بیرون تا رو قیمت پایینتر بخرمش. روی 1000 که 5 میل جمع شد ، گمان کردم برمیگرده که برنگشت.
              هر وقت برگشتش قطعی شد ، این دفعه 50% میبرم توش

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

دلار 1840 تومان..

ایا گروه قند لیدر بازار خواهد شد ....

منتظر می ماینم ....بازار باید راه سهام رو از هم جدا کنه...سال قبل همین روز ها بود که قندیها در اغاز رالی بودن ..تاریخ تکرا میشود دوباره یعنی؟؟؟؟

نظر

• تاران
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 958

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  دلار 1840 تومان..

ایا گروه قند لیدر بازار خواهد شد ....

منتظر می ماینم ....بازار باید راه سهام رو از هم جدا کنه...سال قبل همین روز ها بود که قندیها در اغاز رالی بودن ..تاریخ تکرا میشود دوباره یعنی؟؟؟؟
                  مطمئن باش پرریسک جان
                  فقط کافی نگاهی به صفهای فروش سهام بندازیم
                  کدومش پرحجم تره؟ گروی یا 2 میلیون و همین قزوین من با 13000 ؟
                  همه چی دست به دست هم خواهد داد تا قندیها صعود کنن
                  روند صعودی نرخ جهانی شکر و احتمال افزایش نرخ دلار مرجع و قیمت شکر درب کارخانه و ....
                  به امید آن روز

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

با سلام و احترام

اگر فرضا" یک نفر بخواهد 100 درصد کل سبدش را قندی بخرد و سهامهای

قشکر

قزوین

قشیر

را خریداری نماید ،

1)چه درصدی از هر کدام را برای خرید پیشنهاد می نمایید؟

2)ضمنا" آیا قشیر را نیز مناسب می دانید ؟ چون جنابعالی بیشتر روی قزوین نظر مساعد دارید

3) اگر قشیر حذف شود ، چه درصدی را بین قشکر و قزوین مناسب می دانید؟

با سپاسگزاری فراوان از جعفر عزیز و دوست داشتنی
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      با سلام و احترام

اگر فرضا" یک نفر بخواهد 100 درصد کل سبدش را قندی بخرد و سهامهای

قشکر

قزوین

قشیر

را خریداری نماید ،

1)چه درصدی از هر کدام را برای خرید پیشنهاد می نمایید؟

2)ضمنا" آیا قشیر را نیز مناسب می دانید ؟ چون جنابعالی بیشتر روی قزوین نظر مساعد دارید

3) اگر قشیر حذف شود ، چه درصدی را بین قشکر و قزوین مناسب می دانید؟

با سپاسگزاری فراوان از جعفر عزیز و دوست داشتنی
                      با سلام..

چهار تا قندی مدنظرم هست ..قزوین قشکر قند اصفهان قلر..

حالا چرا قزوین بله قشیر نه...قشیر اومده سود رو همین اول کار 100 گفته وتا پایان سال همین رو می تونه پوشش نهایت مثل سال قبل که حتی تعدیل منفی داد ..قیمت سهم 550...

قزوین اومده سود رو 40 گفته در حالی که سال قبل با همین سرمایه جدید حدود 70 ساخته ..امسال با سالقبل چه فرقی کرده که اومده سود رو دست پایین گفته ..هیچ چی..احتیاط کرده فقط..خوب با سرمایه قبلی بالای 100 ساخته سال قبل..

منم اصل رو میزارم امسال همین 100 رو بسازه ....قزوین قیمت 370 ...حالا قشیر با سود 100 وقیمت 550 خوبه ویا قزوین با سود 100 وقیمت 370....

حالا این با شکر 1170 بود ...بیاد شکر بشه 1250 یا 1300 اونوقت باید منتظر یک سود رویایی باشی...

به شخصه قزوین رو 70 درصد و30 درصد از بین قلر ویا اصفهان ...

در ضمن موافق تک سهمی نیستم ..در ضمن بازم میگم روند این گروه هنوز صعودی نشده ...یا صبر کنید روند صعود بگیره یا پله ای وارد بشید ..چون پیدا کردن کف قیمتی سهام از نظر من غیز ممکن هست وفقط تکنیکالیست ها احتمال میدن ..

بنده میگم نهایت اصلاح قزوین 340 ولی احتمال میدم اگر بشکنه 270 رو هم شاید ببینه ..به همین خاطر میگم برا هر قمتی خودم رو اماده کردم ...حتی شاید 270 رو هم بشکنه بره برا 190 ...اینها همه احتماله..

اینم بگم قزوین به این قیمتها بخواد برسه مطمئن باشید سایر قندیها هم قیمتشون 50 درصد دیگه میره پایین بی برو برگرد...ولی قزوین سهمی هست که با این شرایط روز ارزش خرید در پایین رو داره ...

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        با سلام..

چهار تا قندی مدنظرم هست ..قزوین قشکر قند اصفهان قلر..

حالا چرا قزوین بله قشیر نه...قشیر اومده سود رو همین اول کار 100 گفته وتا پایان سال همین رو می تونه پوشش نهایت مثل سال قبل که حتی تعدیل منفی داد ..قیمت سهم 550...

قزوین اومده سود رو 40 گفته در حالی که سال قبل با همین سرمایه جدید حدود 70 ساخته ..امسال با سالقبل چه فرقی کرده که اومده سود رو دست پایین گفته ..هیچ چی..احتیاط کرده فقط..خوب با سرمایه قبلی بالای 100 ساخته سال قبل..

منم اصل رو میزارم امسال همین 100 رو بسازه ....قزوین قیمت 370 ...حالا قشیر با سود 100 وقیمت 550 خوبه ویا قزوین با سود 100 وقیمت 370....

حالا این با شکر 1170 بود ...بیاد شکر بشه 1250 یا 1300 اونوقت باید منتظر یک سود رویایی باشی...

به شخصه قزوین رو 70 درصد و30 درصد از بین قلر ویا اصفهان ...

در ضمن موافق تک سهمی نیستم ..در ضمن بازم میگم روند این گروه هنوز صعودی نشده ...یا صبر کنید روند صعود بگیره یا پله ای وارد بشید ..چون پیدا کردن کف قیمتی سهام از نظر من غیز ممکن هست وفقط تکنیکالیست ها احتمال میدن ..

بنده میگم نهایت اصلاح قزوین 340 ولی احتمال میدم اگر بشکنه 270 رو هم شاید ببینه ..به همین خاطر میگم برا هر قمتی خودم رو اماده کردم ...حتی شاید 270 رو هم بشکنه بره برا 190 ...اینها همه احتماله..

اینم بگم قزوین به این قیمتها بخواد برسه مطمئن باشید سایر قندیها هم قیمتشون 50 درصد دیگه میره پایین بی برو برگرد...ولی قزوین سهمی هست که با این شرایط روز ارزش خرید در پایین رو داره ...
                        پر ریسک جان قشیر نصف تولیدشو میفرشه و 100 اعلام کرده اگه همشو بخواد بفروشه من قول میدم همین جا بالای 300 تومن اعلام کنه که این کارو نمیکنه چون 14800 تنش شکر به ارزش 17 یا 18 میلیارد تومن میره به سال مالی بعد ;) ............. یعنی قشیر بلند مدته و در بلند مدت خودشو کاملا نشون میده .... این پانیذ پارس کاری که داره با قصفها میکنه داره با قشیر میکنه ;)
                        ///

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          پر ریسک جان قشیر نصف تولیدشو میفرشه و 100 اعلام کرده اگه همشو بخواد بفروشه من قول میدم همین جا بالای 300 تومن اعلام کنه که این کارو نمیکنه چون 14800 تنش شکر به ارزش 17 یا 18 میلیارد تومن میره به سال مالی بعد ;) ............. یعنی قشیر بلند مدته.... این پانیذ پارس کاری که داره با قصفها میکنه داره با قشیر میکنه ;)
                          بقیه قندیها هم تمام موجودی رو نفروختن ..اونام بخوان بفروشن سودشون خیلی بالاتر میره...

با این همه باید منتظر ماند دید در اینده کدوم یکی از این قندیها بازدهی بیشتری میده وکدوم یکی ضرر کمتری می زنه در صورت افت قیمت ...زمان مشخص می کنه...

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 958

پرریسک جان
                            میشه گقت اون قندیهایی که p/e پایینی دارند برای خرید مناسبترند یا نه؟
                            چرا در تالار همسایه کاربر محترم جناب سهبد دائم از قنیشایی که بقول یکی از دوستان نسبت به پارسال بیش از 1000 درصد سهمش رفته بالا و نسبت p/e پایینی به بعضی از سهام قندی داره حمایت میکنه و میگه سود آوریش بیشتره؟

نظر

• امید1386
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 126

پرریسک جان در مورد وپست با توجه به منفی امروز آیا الگوی
                              پرچم سه گوش همچنان مصداق دارد یا این الگو را فیل شده باید تلقی کرد؟
                              شکرگذارم خداوندی را که من را شاد آفرید و کامروایی و ثروت را سهم من از زندگی قرار داد.

نظر

• آواچی
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 337

قپيرا سال آينده را چقدر اعلام كرد؟

سيگنال بورس:قند پيرانشهر پيش بيني درآمد هر سهم خود منتهي به 1392/04/31 را 1147 ريال اعلام نمود.
                                شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/04/90 را در تاريخ 08/04/89 مبلغ 567 ريال و در تاريخ 13/07/89 و 30/08/89 و 15/12/89 مبلغ 770 ريال و در تاريخ 02/03/90 و 24/04/90(حسابرسي شده)مبلغ 1,056ريال و در تاريخ 10/07/90 مبلغ 1,240 ريال طي صورت هاي مالي 12 ماهه حسابرسي نشده اعلام نموده بود که بر اساس صورت هاي مالي حسابرسي شده در تاريخ 08/08/90 مبلغ 1,259 ريال محقق گرديده است.
                                مزيد اطلاع ، مجمع عمومي فوق العاده شرکت در تاريخ 8/3/91 تشکيل گرديد و افزايش سرمايه شرکت از مبلغ 69 ميليارد ريال به مبلغ 100 ميليارد ريال از محل سود انباشته مورد تصويب مجمع قرار گرفت.
                                شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 31/04/91 را با سرمايه 69 ميليارد ريال در تاريخ 24/03/89 و 12/07/90 (حسابرسي شده) , 28/08/90 مبلغ 749 ريال ، در تاريخ 28/10/90 مبلغ 960 ريال و در تاريخ 29/11/90 مبلغ 1,733 ريال ، در تاريخ 24/12/90(حسابرسي شده) و 27/2/91 مبلغ 930ر1 ريال و با سرمايه 100 ميليارد ريال در تاريخ 8/3/91 مبلغ 332ر1 ريال و طبق اطلاعات مقايسه اي سال مالي 92 مبلغ 394ر1 ريال اعلام نموده است.
                                مزيد اطلاع، شرکت اعلام نموده هيئت مديره تصميم دارد براي سال مالي 92 تقسيم 60 درصد از سود خالص را به مجمع عمومي پيشنهاد نمايد.

نظر

در حال کار...
                                X