چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Jamshidyar
    كاربر فعال
    • Oct 2011
    • 556

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    گفتم که فعلا توافقی در کار نیست ..چون اونوریها شرایطی گذاشتن که فکر نکنم اینوری ها اون شریاط رو قبول کنن ..چون اگر قرار بود قبول کنن زیر بار این همه تحریم نمی رفتن ...

شریاط غرب همچنان همان شریاط قبلی هست وهیچ تغییری نکرده ..
    در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
    مقام معظم رهبری/ تکمیل میشود
    مسئولان این بداخلاقیها را کنار بگذارند/ در آینده با مردم صحبت میکنم/ من انقلابیم و حرف را صریح میگویم/ مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمیکند

http://fararu.com/fa/news/140799/%D9...A9%D9%86%D8%AF
    در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
    قابل توجه اونهایی که با تیترسازی یک سایت دم از توافق بزرگ میزدند امروز سخنان رهبر را بشنوید و دیگر حرف از توافق نزنید و برنامه هایتان با خیال راحت بر مبنای فرض بر عدم توافق بچینید

(البته روی سخنم با نقل کننده این خبر نیست)
    دقیقا همون نکته ای که دیشب اشاره کردم. مذاکره در این شرایط یعنی فروختن یک ملت. امیدوارم قبل از اینکه حسابی چلونده بشیم، رهبر یه راه چاره پیدا کنه

این هشدار رهبری به ا.ن بی سابقه بود:
    "آیت الله خامنه ای اضافه کردند: عده ای از روی ساده لوحی یا غرض از پیشنهاد مذاكره آمریكا خوشحال میشوند؛مذاكره مشكلی را حل نمیكند. امروز اگر كسانی بخواهند سلطه آمریكا را مجددا دركشور برقرار كنند،ملت گریبان آنها را خواهد گرفت.

ایشان اضافه کردند: من دیپلمات نیستم،من انقلابیم و حرف را صریح و صادقانه میگویم. شما (آمریكاییها) اسلحه را مقابل ایران میگیرید و میخواهید مذاكره كنید،ملت ایران مقابل این چیزها مرعوب نخواهد شد."
    موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
    www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• Jamshidyar
      كاربر فعال
      • Oct 2011
      • 556

...حذف
      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
      www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• parvaz
        عضو فعال
        • Feb 2010
        • 555

نقل از سایت همسایه:

قبلا عده ای میگفتند ما 30سال است تحریم هستیم مگر تحریم چیست و چه غلطی می توانند بکنند
        عده ای دیگر که کارشناس نفت بودند و ادعایشان به اسمان می رلسید میگفتند اگر تحریم نفتی ایران شود نفت 200دلار می شود و اکنون باید مدرک سیکل این نادانها را باطل کرد.....
        تحریمهای فعلی یک چهارم تحریمهای اعمالی است و کره شمالی با انهمه تحریم 50ساله جدیدا تحریمهای جدید ی بر ان اعمال شده است چون ازمایش موشکی کرده است
        شما افق دیدتان به کارتان است نه بیشتر و زیاد تر از ان نمی بینید فکر میکنید همین 4تا تحریم بود

غرب اگر اراده کند چنان نفس اینها را می برد که ماهی اندازه کل کمشته های جنگ زا بی دارویی بمیرند....
        یک زمان مصدف رفت دادگاه قاضی انگلیسی رای داد به ملی شدن نفت ایران ... چون جایگاه قضاوتش چنین بود.. سیاس ینبود.. الان بانک ملت محکوم بود برنامه هسته ای را ساپورت کرد مستندات اوردند که که ما با کارخانجات هسته ای کار نکردیم. انها هم قبول کردند ... ولی بانک مرکزی تحریم است چون پول نفت را میگیرد...قضات ان دادگاهها روی مستندات خود قضاوت میکنند...کاری به سیاست و دولتشان ندارد...
        از امروز هیچ دولتی حق ندارد بجز کالا دلار به ایران بدهد ...هیچ بانکی حق ندارد دلار نفتی ایران را به بانک دیگر حواله دهد و چند بار بچرخاند تا پیچانده شود ............
        صدها تحریم دیگر می تواند اعمال شود که هیچ دو تاش عین هم نباشد ...
        کافیست در7اسفند تسلیم نشوند و رونده برود شورای امنیت و رای به تحریم هواپیما و کشتیرانی به ایران شود

دولت در برابر خودروسازها تسلیم شد و انها ما بالتفاوت قیمت ازاد و مبادله را به جیب دولت یم ریزند ..انوقت دولت می اید طلاهایش را مفت بدهد مردم با ارز مبادله.....
        نهایت درصدی زیر قیمت ازاد است
        اکنون مردمی داریم پولدار و ملیاردر های بزرگ که در کمین ذخایر بانک مرکزی هستند....و دولتی بی پول با هزینه زیاد که تنها طلا دارد.....
        بهمنی می داند که پیش فرو شکند تمام طلاهایش بلعیده می شود...
        تنها تسلیم هسته ای می تواند ورود نقدینگی به ارز طلا را محدود کند و نه اعدام نه پیش فروش....که نظام باید دید تسلیم می شود یا نه....[
        /COLOR]

نظر

• bashash
          كاربر فعال
          • Sep 2012
          • 580

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
          سلام. اينو منم قبول دارم. درسته كاستي ها زياده، ولي خيلي اوضاع بهتر شده!!! و إن شاء الله بهتر هم ميشه.
          عليرضا جان سلام آواتار جناب كهنه سوارو كش رفتي كلك :D
          .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• parvaz
            عضو فعال
            • Feb 2010
            • 555

USD دلار آمریکا فروش 3780 تومان خرید 3720 تومان

قیمت فروش به خرید خیلی نزدیک شده احتمالا صعود دوباره شروع بشه...

نظر

• بابااتی
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 314

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post

جالب بود.
              پدرخانم بنده معلم هست با 29 سال سابقه کار. سال 81 یه پراید خرید که امشب اسناد معامله ی اون رو از آرشیوش بیرون آورده بود. جالب بود. اون سال یه پراید کاربراتوریه ساده بوده 5900000 تومان. بعد فیش حقوق همون سالش رو هم دیدم که حدود 182000 تومان بود. یعنی بایستی حدود 32 ماه حقوقش رو پس انداز میکرده تا یه پراید بخره.
              اما الان فیش حقوقش رو دیدم حدود 950000 تومان دریافتیش بود و پراید تازه شده 17 میلیون.
              من نمیخوام طرفداری از کسی بکنم و خودم هم کلی انتقاد دارم ولی خدائیش خودتون قضاوت کنید که وضع مردم بهتر شده یا بدتر. درسته توی یک سال اخیر نوسانات اقتصادی خیلی زیاد شده ولی تا قبل از اون و توی دولت نهم و اوایل دولت دهم واقعا رفاه مردم بالا رفت و به نظر من بزرگترین خیانت محمود هم همین بود که سعی کرد رفاه مردم رو بالا ببره غافل از اینکه مردم ما رو رفاه زده کرد.
              ای کاش ما اینقدر زود گذشته ی خودمون و شرایط سختی رو که داشتیم رو فراموش نمیکردیم. همین فراموش کاری هاست که امروز بعضی ها رو به ورطه ی ناشکری انداخته و نتیجه ناشکری و کفران نعمت هم میشه فقر!! «شکر نعمت، نعمتت افزون کند*** کفر، نعمت از کفت بیرون کند» یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه پیت نفت. یادش بخیر توی صف وایسادن برای تلفن عمومی. یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه کپسول گاز. یادش بخیر نونوایی به هر نفر بیشتر از سه تا نون نمیداد.
              بچه درسته که الان گرونی زیاد شده و به خیلی ها فشار میاد ولی به نظر من هنوز اوضاع خیلی بهتر از 10 سال قبله. فرقش اینه الان مردم ما رفاه زده شدن. اگه مردم ما همون مردم 10 سال قبل بودن، الان براحتی از این برهه از تاریخ عبور میکردیم.
              یکی از فامیلهای ما تازه از گرجستان برگشته؛ میگفت غذای یک وعده یک ایرانی، به اندازه غذای یک روز یک خانواده 2 نفره ی گرجستانیه!!
              دوستان بیایم بجای این همه منفی بافی و شکایت، کمی واقع بین باشیم و شکر نعمتهایی رو که داریم رو در حد توان بجا بیاریم تا خدا حلال مشکلات باشه.
              یک حدیث با این مضمون از پیامبر (صلی الله علیه و آله) میخوندم که فرمودند: «هرگاه قومی مورد غضب خداوند قرار بگیرند، قیمتها در آن قوم بالا میرود».
              انشاالله خدا ازمون راضی بشه و مسئولین هم وظایفشون رو فراموش نکنند...
              شب خوش<):)
              این مقیاس برای بهتر شدن وضع زندگی خیلی اشتباه است ، پدر من روزی با ماهی 5.000.000 ریال درآمد یک سیم کارت خرید 20.000.000 ریال یعنی 4 ماه درآمدش حالا با ماهی 30.000.000 ریال چند تا سیم کارت می تواند بخرد ؟؟؟ پس خیلی وضعش بهتر شده نه ؟؟ :D:D:D:D:D
              اینطور قیاس ها اشتباه است شما باید سبد کالا در نظر بگیرید و شاخص تورم ، برخی مواقع پیشرفت تکنولوژی و افزایش حجم تولید باید سبب کاهش قیمت شود در ضمن اینکه همان زمان هم پراید 5 میلیونی خیلی گران بوده و ارزش نداشته .
              مثالی دیگری می زنم : یکی از بستگان ما حدود اشتباه نکنم سال 72 ملکی را فروخت 10 میلیون تومان و با 8 میلیون پولش یک پژو 405 صفر خرید الان ماشینش چند است ؟ حتما 6 میلیون ولی ملکی که فروخت حداقل 600 تا 1 میلیارد قیمت دارد .

اینجور مقایسه اساسا اشتباه است

نظر

• parvaz
                عضو فعال
                • Feb 2010
                • 555

نقل از سایت همسایه:

اين روزها و مصادف با ايام پيروزي انقلاب، از گوشه و كنار دست آوردهاي مختلف علمي رونمايي مي شه و در كنار شرايط نامساعد مديريتي و اقتصادي كشور مدام، چوب پيشرفت به سرمان كوبيده ميشه.
                سوال اينجاست كه آيا رشد اين دست آوردهاي علمي ( نظامي ) به اندازه رشد كمي و كيفي فرهيختگان ما در عرصه هاي مختلف علوم بوده است...؟!
                اگر قرار بود همين ها هم رونمايي نشه، دست آورد تحمل اين همه سختي و رنج و تحريم چه بود...؟!
                الان تفاوت ما با عراق در موضوع برنامه نفت در برابر غذا، چيه؟
                الان دل ما به كدوم عزت بايد گرم باشه...؟! بين المللي يا داخلي ؟!
                جهت و آينده اقتصادي كشور به كجاست؟!
                نتيجه انتخابات آينده چه خواهد شد و چه سودي به حال مردم خواهد داشت...؟!

نظر

• بورس
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 34

خدا به این ملت رحم کنه...

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • Feb 2010
                    • 555

سکه طرح امامی ۱۵,۳۳۰,۰۰۰

نظر

• mmis
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 235

خدایی دوستان به جای اینکه بگن اون زمان پریاد رو قالب کردن اومدن این کردن معیار رفاه ..

کسی نیست بگه اون زمان سرکه چند بود ..بقیه کالها چند بودن ..

یک دو نه پریاد عقب مونده بود اونم نترسید چند روز دیگه 30 میل رو رد می کنه تا خیال دوستان راحت بشه ...

یادمه چندین سال ابمیوه بود 100 تومن ..همش با خودم میگفتم این همه سال همه چی گروه شد ولی این ابمیوه از 100 تومن تکون نخورد چرا ؟؟بعد فهمیدم طرف این ابمیوه رو داشته با قیمت 10 سال بعد میفروخته ...پراید همینطور ..خط موبایل زمانی بود یک میل تومن ..
                      مشکل اصلی مردم هستند قیمت مرغ رفت بالا اونی که ماهی یه دونه مرغ نمی خرید می رفته پنج جا صف وامیستاد 10 تا مرغ میخرید اگه همون موقعه هیچ کس مرغ نمی خرید مرغ یه هفته بعد برمی گشت به قیمت پایین تر از قبل ولی وقتی مردم هجوم بردند برای خرید دولت مهر ورز فرصت طلب نیز مرغ های یخی خود ش که قرار بود به قیمت 2800 بده به مردم البته معلوم نیست چن خریده 1200 1500 تومن مرغ های یخ زدش کیلویی چهار نیم انداخت به مردم کسی که 10 تا مرغ می خره نهایتش تا 6 ماه مرغ می تونه نگه داره البته قیمت مرغ کشتار روز داد مرغ یخی خورده ولی بعد شش ماه باید همون مرغ بخره 8 تومان تا وقتی مردم آگاه نشن اوضاع همینه که هست والا ما 3 ماه مرغ نخریدم نمردیم فقط هورمول شیمیای خونون کم شد بدنمون سالمتر
                      دیرور یه چراغ قوه شارژی دستی خریدم 2000 تومان تعجب کردم سه سال پیش همین چراغ قوه رو خریده بودم 2000 تومان با خودفکردم گفتم همه چیز سه برابر شده قیمت این تغییر نکرده بعد فهمیدم یارو سه سال پیش همین سه برابرقیمت بهم انداخته
                      خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند

نظر

• پارادوکس
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 80

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                        مردم بی بخار

در زمان قدیم پادشاهی زندگی میکرد که یک وزیر سیاستمدار داشت، یکی روز پادشاه در فکر بود و وزیر سوال کرد قربان در چه فکری هستید؟!؟!
                        پادشاه گفت در فکری هستم که چطور از این مردم پول بیشتری بگیرم که مشکل ساز هم نشود!!
                        وزیر گفت قربان من یک راه حل دارم اینکه از این به بعد هر کس که قصد ورود به شهر رو داشت مبلغ 2 سکه پرداخت کند
                        پادشاه گفت نه نه ... اینجوری بر ضد ما شورش میکنند، چون بدون دلیل ازشون پول گرفتیم !!!
                        وزیر گفت این کار را به من بسپار
                        از فردا اعلام شد که هر کس قصد ورود به شهر را دارد باید مبلغ 2 سکه بپردازد
                        پادشاه مظرب بود و منتظر شورش مردم بود
                        ولی هیچ کس عکس العملی نشان نداد و از فردا هر کس که وارد شهر میشد مبلغ 2 سکه پرداخت میکرد
                        وضع به همین منوال گذشت تا یک روز پادشاه به وزیر گفت: من فکر میکردم مردم شورش کنن و تخت مارا پایین بکشند!!!
                        در این حال وزیر گفت این مردم بدتر از اونی هستن که شما فکر میکنید، میخواهم به شما ثابت کنم، از این به بعد برای ورود به شهر هر کس باید هر کس 5 سکه پرداخت کند..
                        پادشاه گفت اینبار حتما شورش میکنن و کار ما تمام است
                        ولی وزیر گفت قربان این امر را به من واگذار کنید و فقط چهره واقعی این مردم را ببینید
                        اینبار هم مث بار اول هر کس وارد شهر میشد 5 سکه پرداخت میکرد و بدون هیچ حرفی داخل شهر میشد
                        اینبار وزیر اعلام کرد که هر کس از شهر هم بخواهد خارج شود باید 5 سکه دیگر هم بپردازد
                        باز پادشاه ترسید و وزیر باز گفت قربان به من واگذار کنید
                        کار به جایی رسید که هر کس وظیفه خود میدانست که هم برای ورود و هم برای خروج از شهر 5 سکه بپردازد
                        تا اینکه یک روز پادشاه به وزیر گفت که مردم خیلی خشمناک هستند و به همین زودی ها بساط تاج و تخت ما رو پایین خواهند کشید
                        در این حال وزیر پوزخندی زد و گفت برای اثبات نادرستی حرف شما میخوام دست به کار بزنم
                        گفت از این به بعد هر کس بخواهد از شهر خارج شود علاوه بر 5 سکه باید یک کشیده هم از مامور ما بخورد!
                        پادشاه اینبار به هم اشفت و گفت کم همچین دستوری نمیدهم، چون این دیگر برای مردم غیر قابل تحمل است و حتما کار ما تمام است
                        وزیر گفت قربان برای اینکه به شما ثابت کنم، فردا صبح شما به قسمت برج دروازه شهر بیایید و از بالا شاهد ماجرا باشید
                        فردا آن روز مردم برای خروج از شهر صف کشیده بودند و یک مامور 5 سکه از آنها دریافت میکرد و به آنها کشیده میزد تا خارج شوند
                        که ناگهان از بین جمعیت یک نفر فریاد زد :این چه وضعی است، ما را مسخره کرده اید
                        در همین حین پادشاه که از بالا شاهد ماجرا بود به وزیر نگاهی با ترس انداخت و گفت دیدی؟!؟!
                        همین الان شورش سنگینی رخ میدید و کار تاج و تخت ما پایان می یابد!!
                        مامور از شخص پرسید چرا فریاد میزنی ؟!؟!!؟ مشکل تو چیست؟؟!؟!
                        مرد گفت ما همه کار و زندگی داریم و تعداد ماموران شما کم است
                        چند مامور دیگر بیاورید که سریعتر کار ما رو راه بیاندازند که به کار و زندگی خود برسیم.
                        آفرین!
                        این داستان ( که البته ما جور دیگشو شنیده بودیم ! :)) . ) بهترین توصبف از روزگار ماست!
                        اگر همین فردا شیر یارانه ای قدیم(خدا رو شکر) 100 برابر دیروز نرخ بخوره و سهمیه بندی بشه مردم برتی خریدنش صف میکشن حتی اونهایی که قبل از اون اصلا شیر نمیخریدن هم به صفوف به هم فشرده میپیوندند و صدهزار بار هم شاکرند که قیمتش 101 برابر نشده . قول بهتون میدم حاضرند همون سیلی رو هم از فروشنده بخورند.
                        مگه داستان مرغهای منجمد چند ماه پیش رو فراموش کردید که مردم تو ماه رمضان با دهان روزه از صبح تا عصر برای خریدنش صف میکشیدند و با کلی دردسر و توهین از طرف بعضی توزیع کنندگان ، خیلیهاشون بدون مرغ دست از پا درازتر به خونه برمیگشتند. تازه اگر یادتون باشه برای تحویل ، ارائه کارت ملی هم الزامی بود.
                        آیا واقعا این شأن و ارزش این ملت صبور و رنج کشیده است؟
                        [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• گلاب خان
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 166

پدر خانم شما سال 81 با حقوق 180 تومنی چند تا سرکه تمام میتونست بخره؟؟؟؟امروز چند تا میتونه بخره ..

سال 81 پریاد رو انداختن به ملت همیشه در صحنه با اون قیمت کذایی دلیل نمیشه الان که کمی حقوقی ها رفته بالا یعین رفاه بیشتر شده ..میدانید چند سال یک خط موبایل رو بالای یک میل انداختن به مردم ..الان 5 هزار تومن یک سیم کارت ..یعنی رفاه وسطح درامد مردم بیشتر شده ؟؟؟؟؟

تا وقتی این تفکر در مردم باشه هر چی سرشون بیاد حقشونه ..کشوری که با کره جنوبی همپا بود الان به جای رسیده با گرجستان قیاس میشه ..چرا با قطر مقایسه نمی کنید ..

اینطور شد برید شکر کنید که به حال روز کره شمالی نیفتادیم...اونجا همدیگه رو میخرون ..البته اینطوری پیش بره به اون وضع هم شاید گرفتار بشیم ..

در ضمن چند وقت دیگر هم پریاد میشه 30 میل مجدد به همون دوران برخواهیم گشت زیاد نگران نباشید ..
                          خدایی دوستان به جای اینکه بگن اون زمان پریاد رو قالب کردن اومدن این کردن معیار رفاه ..

کسی نیست بگه اون زمان سرکه چند بود ..بقیه کالها چند بودن ..

یک دو نه پریاد عقب مونده بود اونم نترسید چند روز دیگه 30 میل رو رد می کنه تا خیال دوستان راحت بشه ...

یادمه چندین سال ابمیوه بود 100 تومن ..همش با خودم میگفتم این همه سال همه چی گروه شد ولی این ابمیوه از 100 تومن تکون نخورد چرا ؟؟بعد فهمیدم طرف این ابمیوه رو داشته با قیمت 10 سال بعد میفروخته ...پراید همینطور ..خط موبایل زمانی بود یک میل تومن ..
                          در اصل توسط msa407 پست شده است View Post

1- در حوضه ی اجتماعی چی؟ دوست عزیز در حوزه فرهنگی چی؟ ایا فرهنگی که توی تلویزیون و رسانه های جمعی و..برو بالاتر توی گفتار بزرگان حکومتی نشر داده میشه مقبول شماست ؟ایا هاله ی نور همین بگم بگم حمایتهای بی جا، دستگیری های بی مورد و ... رو شما تایید میکنید؟ احساس شما از دیدن یک پلیس در جامعه چیست دوست عزیز ،خوشایند یا ناخشایند؟؟؟؟!
                          ایا وقتی نیروی امنیتی؟!! از دیوار مردم بالا میره تا دیش ماهوارش رو برداره بدون هیچ حکم قضایی این ترویچ چه چیزی است؟ ایا چند درصد از مردم جامعه با توجه به قوانین حاکم مجرمند؟!!50 درصد!!... 70درصد یا شاهد 85 درصد جامعه ماهواره دارند و مجرمند!!!! رفتار اجتماعی در برخوردهای اجتماعی از نظر شما چه جایگاهی دارد؟و...
                          22- بله مدیریت جهانی!! یعنی ما در این شرایط توان مدیریت جهانی داریم مثال ما مثل فردی میماند که هنوز نمیتونه روی پای خودش بایسته و محتاج دیگران است ولی به همه زبان درازی میکند پس "اسیاب به نوبت" بگذارید ابتدا ما پتانسیل لازم را بدست آوریم بعد به فکر مشت زدن به دهان این و آن باشیم
                          3-...
                          4- بله کشورهای مختلف جهان به همراه موج پیشرفت تکنولوژی از امکانات تکنولوژی برتر استفاده میبرند با اندکی تاخیر، مثل وجود اتوموبیلهایی با کیسه ی هوا ...یا مثل موبایل و ... سطح رفاه اجتماعی نیز به همین منوال رشد میکند و شرط این است که ما به نقطه اول موج نزدیکتر شویم نه در آخر موج باشیم اینهایی که شما فرمودید پیشرفت محسوب نمیشه.
                          منابع غنی بلای جان نیست بلکه همه رو بارکردن و فرستادن اونور (خام فروشی ) بلای جان است عدم بهره وی از منابع بلای جان است ما نمیگیم بیان پول نفت رو بین مردم تقسیم کنن ولی میگیم تکنولوژی رو از همون دانشمندانی که شما فرمودید بگیرن بیارن اینجا تا ماصاحب تکنولوژی بشیم یا دانشمندان خودمون رو فراری ندن اونور حداقل!!!
                          5-نه دوست عزیز منظور من همون ایدئولوژی است مشکل ما همین نگاه ایدئولوژیک هست ، هدفی اشتباه که ما رو در راه اشتباه انداخته
                          امیدوارم فرزندانمان بتوانند سربلند از ایرانی بودن خوشبختی رو احساس کنن
                          امیدوارم فضای اجتماعی جامعه مجال این صحبتها رو در سطح کارشناسان و به صورت عمومی بدهد که همانا راه پیشرفت فضای باز اجتماعی و سیاسی ونه امنیتی در کشور است
                          پایدنده وپیروز باشید
                          با سپاس از همه ی دوستان
                          در اصل توسط سهم دوست پست شده است View Post
                          دوست خوبم نظر شما کاملا محترم است
                          ولی فکر می کنم باید شما سال 85 و حقوق و قیمت پراید و .... را مقایسه کنید تا بتوانید با گذشت یک سال متوجه کارنامه و عملکرد اقتصادی یک دولت شوید نه سال 81 را که 3 سال قبل از شروع یک دولت است!
                          در مورد مقایسه با گرجستان فکر کنم دوستان نظر دادند ، اقتصاد ایران باید حداقل با عربستان، قطر و کشورهای نفت خیز مقایسه و سطح رفاه جامعه بررسی شود!
                          به تازگی نظراتی را می بینم در مورد نخریدن مرغ در عربستان و یا شیر در آلمان به هنگام گران شدن قیمت ، آیا تورم این دوکشور با ایران قابل مقایسه است که توقع داشته باشید هموطن شما با گران شدن یک جنس آن را نخرد؟؟؟
                          بله اگر در کشور ما هم همه چیز قیمت ثابتی داشت ، با افزایش قیمت یک کالا مردم نمی خریدند چون مطمئن بودند که قیمت کاهش می یابد ولی متاسفانه در ایران مردم تجربه کرده اند که هر گرانی مقدمه گرانی بعدی است و حتی ممکن است همین جنس را پس فردا به کل نتوانند بخرند
                          پس لطف کنید از مثال های شیک و سطح بالا برای اقتصاد ایران نزنید که خنده دار است!!!!!!!!
                          در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                          با سلام

با در صد بالایی از محتوای نظرتان موافقم

ولی متاسفانه همین دولت عدالت محور با اعمال سیاست های اقتصادی نادرست فاصله طبقاتی جامعه را بیشتر کرد.نمونه اش همین مسکن - مستاجران در سال 84 اگه قدرت خرید نداشتند حداقل در اجاره کردن

کمتر مشکل داشتند ولی با مراجعه به مشاوران املاک برای اجاره یک واحد متوسط عمق فاجعه خودش را نشان می دهد.

شعار هایی مانند دلار 900 تومانی و حل مشکل و دغدغه مسکن تا پایان سال 90 و قطعنامه دانها و..... متاسفانه دلار را به 4000 تومان رساند و گرانی های فعلی را ایجاد کرد.
                          در اصل توسط پاسال پست شده است View Post
                          با سلام دوست عزیز اول اینکه آیا قیمت پراید باید این مقدار باشد دوم چرا فرد گرجستانی را مثال میزنید یک فرد آلمانی ویا فرانسوی ویا آمریکایی کدام از آنها صبحانه خود را با نا ن بربری وپنیر میخورند هر روز در سفره اروپایی ها پروتیین سفید وغذا های در یا یی باید چشمها را شست وطوری دیگه به دنیا نگاه کرد ما دنبال بهتر کردن زندگیمان هستیم باید امروزمان بهتر از دیروز وفردایمان بهتر از امروز باشد لطف کرده واز پیامبر گرامی احادیث را تحریف ننمایید
                          در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
                          عزيز جان برادر شماکه ماشاء الله اين قدر محاسبه گر و داراي حافظه تاريخي هستيد بجاي مثال زدن مردم گرجستان ، مردم عربستان يا امارات و يا کويت و کشورهاي ديگر که مشابه کشور ما نفت و گاز دارن رامثال بزنيد که در اين چند ساله به چه رفاه اجتماعي از محل فروش اين دو ثروت خدادي رسيدند و زندگي مرفه و به اصطلاح شاهانه براي خود و مردم شان ايجاد کردند . فقط ماشين هاي موجود اين کشور ها خود گوياي همه چيز است نه اينکه در کشور ما براي امرار معاش چه کارها که انجام نميشود مانند فروش کليه ، مواد مخدر و از همه مصيبت تر خود فروشي زنها
                          در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                          دوست عزیز دلیل اینکه ما دیگه تو صف نون یا تلفن وای نمی ایستیم اقدامات رئیس جمهور اخیر نیست بلکه کارها در دولتهای گذشته انجام شده و با این دیدگاه که جمعیت ما زیاده و رو به افزایش. اما تو این دولت رشد جمعیت تقریباً متوقف شده و در واقع نتیجه اقدامات سالهای گذشته الان داره نتیجه میده. هرچند که در حقیقت باید خیلی خیلی جلوتر می بودیم.
                          و در کنار اینها هزار و یک نقد به دولت نه چندان مشروع فعلی وارده که اینجا جای بحثش نیست.

یا حضرت عباس. یه متن نوشتیم ببین چه کرد!!!
                          از مزاح بگذریم باید از دوستان تشکر کنم که توی بحث شرکت کردند. ای کاش یک جلسه حضوری میشد تشکیل داد به تک تک شبهات درست و نادرست و بعضا مغالطات انجام شده پاسخ داد. قبل از اینکه بخوام حرفی بزنم، بهتره چند نکته رو اشاره کنم. اول اینکه بنده نه طرفدارکسی هستم و نه به کسی وابسته هستم و نه از زدن یا شنیدن حرف حق واهمه دارم. بنده استاد دانشگاه هستم در رشته اقتصاد. به حرف منطقی، پاسخ منطقی میدم و به حرف غیرمنطقی هم پاسخ منطقی میدم. در بحثهای انجام شده فوق، دیدم بعضا اشتباهاتی برداشت شده است. مثلا من هرگز کالای مصرفی خودرو را با کالای سرمایه ای سکه یا زمین مقایسه نمیکنم. من هرگز اقتصاد گرجستان و عربستان رو با اقتصاد ایران مقایسه نکردم؛ فقط سبک مصرف رو مقایسه کردم. بنده هرگز از این دولت و سیاستهاش دفاع نکردم. بنده منکر تورم و کاهش قدرت خرید نشدم.
                          بنده اگر بجای دوستان باشم، کمی در اقتصادهای عربستان و امارات و ... فکر میکردم و میزان وابستگی رو میسنجیدم و آمار قشر فقیر و بیچاره اونها رو هم در مقابل ماشین داران باکلاسشون میسنجیدم و به اون چیزی که شبکه های ماهواره ای نشون میدن، اکتفا نمی کردم و لااقل یکبار به این کشورها سفر هم میکردم تا از نزدیک ببینم واقعیتها را. ای کاش وقت داشتم تا به تک تک شبهات جواب منطقی میدادم و جواب میشنیدم. دوستان، مشکل ما اینه که همه چیز رو دو دوتا چهار تا میبینیم. مشکل ما اینه که فراموش کاریم. برید ببینید چند درصد از مردم توی دولتهای قبلی به زیارت کربلا و مکه و سوریه رفته بودند و چند درصد در 8 سال گذشته رفتند. دوستان واقع بینانه نگاه کنند، خیلی چیز ها دستشون میاد. سعی نکنیم یکسال گذشته رو به تموم این دولت گسترش بدیم.
                          الان خانومم وایساده بالای سرم و گیر داده برم ناهار و لذا وقت ندارم بیشتر بنویسم.
                          فعلا<):)

نظر

• parvaz
                            عضو فعال
                            • Feb 2010
                            • 555

سکه و دلار ریخت -

دلار آمریکا 3760 نوسان شدید
                            سکه طرح امامی ۱۴,۹۰۰,۰۰۰

نظر

• ali2000
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 175

پنج شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۰

هشدار رهبر انقلاب به مسوولان:مذاکره با امریکا مشکلی را حل نمیکند

رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: مسئولین مصالح کشور را حفظ کنند و این بد اخلاقی هایی که دیده می شود را کنار بگذارند.

به گزارش عصرایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز پنجشنبه در دیدار فرماندهان نیروی هوایی با ایشان هشدار دادند: مسئولین مصالح کشور را حفظ کنند و این بد اخلاقی هایی که دیده می شود را کنار بگذارند.

ایشان افزودند: در آینده درباره این بداخلاقی ها با مردم صحبت خواهم کرد.

آیت الله خامنه ای اضافه کردند: عده ای از روی ساده لوحی یا غرض از پیشنهاد مذاكره آمریكا خوشحال میشوند؛مذاكره مشكلی را حل نمیكند. امروز اگر كسانی بخواهند سلطه آمریكا را مجددا دركشور برقرار كنند،ملت گریبان آنها را خواهد گرفت.

ایشان اضافه کردند: من دیپلمات نیستم،من انقلابیم و حرف را صریح و صادقانه میگویم. شما (آمریكاییها) اسلحه را مقابل ایران میگیرید و میخواهید مذاكره كنید،ملت ایران مقابل این چیزها مرعوب نخواهد شد.

رهبرانقلاب با اشاره به طرح مجدد موضوع مذاكره از سوی آمريكاييها:سياست خاورميانه ای آمريكا دچار شكست شده و آمريكاييها احتياج دارند برگ برنده ای رو كنند. برگ برنده آنها كشاندن ايران پای ميز مذاكره است.

نظر

• پارادوکس
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 80

دلار: خرید : 3720 فروش : 3780

سکه امامی :15,100,000
                                نیم: 7,650,000
                                ربع : 4,650,000

ساعت 14:45
                                [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X