چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sepahan_zard
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 266

خب من با مطالعه چند صفحه آخر به اين نتايج رسيدم!
    مشكل گروني مردمند
    مثلا اگه الان نرند برنج كيسه اي 50بخرند دو ماه بعد ميشه 30 تومن( تا حالا برعكس بوده و نجنبي هفته ديگه بايد60بدي!)
    قبلنا بايد تو صف نفت وايميساديم
    حتي قبلترش بابام ميگه اصلا هيچكي كامپيوتر نداشت! ولي الان همه دارند و اين يعني رفاه رو اين دولت اورده ! زمان شاه مردم اصلا نميدونستند adsl چيه!
    زمان قبل بابام خونشو خريد 40تومن ! الان يارانه ميدن 40تومن يعني ماهي يك خونه !
    -- -
    به اميد شاد شدن دوباره مردم

نظر

• پارادوکس
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 80

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
      خب من با مطالعه چند صفحه آخر به اين نتايج رسيدم!
      مشكل گروني مردمند
      مثلا اگه الان نرند برنج كيسه اي 50بخرند دو ماه بعد ميشه 30 تومن( تا حالا برعكس بوده و نجنبي هفته ديگه بايد60بدي!)
      قبلنا بايد تو صف نفت وايميساديم
      حتي قبلترش بابام ميگه اصلا هيچكي كامپيوتر نداشت! ولي الان همه دارند و اين يعني رفاه رو اين دولت اورده ! زمان شاه مردم اصلا نميدونستند adsl چيه!
      زمان قبل بابام خونشو خريد 40تومن ! الان يارانه ميدن 40تومن يعني ماهي يك خونه !
      -- -
      به اميد شاد شدن دوباره مردم
      بله یه زمانی بابای من با ماهی 5000 تومن حقوق به خونه 300 متری ساخت 300000 تومن یعنی 60 برابر حقوق ماهیانه اش که میشه 5 سال حقوق. یعنی اگر 5 سال همه حقوقشو جمع میکرد میتونست یه خونه بخره حدود 300 متر حالا یه کم اینور اونور!

اما الان یه کارمند با چند سال حقوقش میتونه یه خونه 300 متری بخره؟
      اگر خیلی خیلی خوشبینانه حقوق یه کارمند رو 1 میلیون در نظر بگیرید بازم میشه حدود 1500 ماه که میشه 125 سال ناقابل <:-p
      [COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• MOSTAFA
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 989

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
        پنج شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۰

هشدار رهبر انقلاب به مسوولان:مذاکره با امریکا مشکلی را حل نمیکند

رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: مسئولین مصالح کشور را حفظ کنند و این بد اخلاقی هایی که دیده می شود را کنار بگذارند.

به گزارش عصرایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز پنجشنبه در دیدار فرماندهان نیروی هوایی با ایشان هشدار دادند: مسئولین مصالح کشور را حفظ کنند و این بد اخلاقی هایی که دیده می شود را کنار بگذارند.

ایشان افزودند: در آینده درباره این بداخلاقی ها با مردم صحبت خواهم کرد.

آیت الله خامنه ای اضافه کردند: عده ای از روی ساده لوحی یا غرض از پیشنهاد مذاكره آمریكا خوشحال میشوند؛مذاكره مشكلی را حل نمیكند. امروز اگر كسانی بخواهند سلطه آمریكا را مجددا دركشور برقرار كنند،ملت گریبان آنها را خواهد گرفت.

ایشان اضافه کردند: من دیپلمات نیستم،من انقلابیم و حرف را صریح و صادقانه میگویم. شما (آمریكاییها) اسلحه را مقابل ایران میگیرید و میخواهید مذاكره كنید،ملت ایران مقابل این چیزها مرعوب نخواهد شد.

رهبرانقلاب با اشاره به طرح مجدد موضوع مذاكره از سوی آمريكاييها:سياست خاورميانه ای آمريكا دچار شكست شده و آمريكاييها احتياج دارند برگ برنده ای رو كنند. برگ برنده آنها كشاندن ايران پای ميز مذاكره است.
        من با شنیدن حرفهای حکیمانه و مقتدرانه ی امام خامنه ای احساس غرور کردم و اشک از چشانم جاری شد
        خدایا شکرت به خاط این موهبت الهی

نظر

• بنان
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 840

در اصل توسط پارادوکس پست شده است View Post
          آفرین!
          این داستان ( که البته ما جور دیگشو شنیده بودیم ! :)) . ) بهترین توصبف از روزگار ماست!
          اگر همین فردا شیر یارانه ای قدیم(خدا رو شکر) 100 برابر دیروز نرخ بخوره و سهمیه بندی بشه مردم برتی خریدنش صف میکشن حتی اونهایی که قبل از اون اصلا شیر نمیخریدن هم به صفوف به هم فشرده میپیوندند و صدهزار بار هم شاکرند که قیمتش 101 برابر نشده . قول بهتون میدم حاضرند همون سیلی رو هم از فروشنده بخورند.
          مگه داستان مرغهای منجمد چند ماه پیش رو فراموش کردید که مردم تو ماه رمضان با دهان روزه از صبح تا عصر برای خریدنش صف میکشیدند و با کلی دردسر و توهین از طرف بعضی توزیع کنندگان ، خیلیهاشون بدون مرغ دست از پا درازتر به خونه برمیگشتند. تازه اگر یادتون باشه برای تحویل ، ارائه کارت ملی هم الزامی بود.
          آیا واقعا این شأن و ارزش این ملت صبور و رنج کشیده است؟
          این ملت بدتر از این حقشونه 33 سال پیش ناشکری کردیم که تو تاریخ ثبت میشه خداوند هم ناسپاسان را دوست ندارد پس وصعیت بدتر از این باید درانتظارمون باشه

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 989

گزارش 9 ماهه بشهاب
            به نظرم یه تعدیل منفی خواهد داشت
            نظر دوستان؟

نظر

• نیکا
              ستاره‌دار (۲)
              • Nov 2011
              • 2135

ایران کشور ثروتمند دارای معادن ونفت میباشد ولی مردمان فقیردارد ؟؟؟؟

نظر

• رضاhr7502
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 41

جناب گلاب خان سكه و دلار و پرايد و ول كن برو ببين سال 81 پدر خانومت با حقوقش چند كيلو گوشت ميتونست بخره ؟ حالا يه 30 كيلويي ميتونه.......

نظر

• behruz
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 44

خدا یا شکرت
                  ودیگر هیچ خودت میبینی خودتم آگاهی هر کاری هم که میخوای بکن ما هم که از روز اول بنده و مطیع بودیم
                  خوب دوستان از این حرفا بیایید بیرون و از بورس و سهم و این جور چیزا بگید که اگه خیر آخرت نداشته باشه خیر و یا زیان دنیوی که داره
                  بسم الله
                  [B][COLOR="#0000FF"]افراد سست اراده همیشه بر گذشته تأسف می خورند، حال را فراموش كرده و درباره آینده نگرانند.[/COLOR][/B]

نظر

• Hamidkhann
                    Banned
                    • Dec 2012
                    • 476

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                    مقام معظم رهبری/ تکمیل میشود
                    مسئولان این بداخلاقیها را کنار بگذارند/ در آینده با مردم صحبت میکنم/ من انقلابیم و حرف را صریح میگویم/ مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمیکند

http://fararu.com/fa/news/140799/%D9...A9%D9%86%D8%AF
                    قیمت دلار دوباره با شیب تندتر بالا خواهد رفت.

نظر

• capitalist
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 77

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                      من با شنیدن حرفهای حکیمانه و مقتدرانه ی امام خامنه ای احساس غرور کردم و اشک از چشانم جاری شد
                      :O:O:O:O

نظر

• آذرآبادگان
                        کاربر فعال
                        • Dec 2012
                        • 1140

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                        ایران کشور ثروتمند دارای معادن ونفت میباشد ولی مردمان فقیردارد ؟؟؟؟
                        اکثر کشورهایی که طبیعت غنی دارند ( معادن،نفت،....) مردمانی فقیر دارند
                        در برخی از آنها مردم با فقر مالی دست به گریبانند ولی حکومت، مزاحمتی برای سایر ابعاد زندگی مردم ایجاد نمی کند
                        در برخی از آنها مردم به لحاظ مالی توسط حکومت تامین میشوند ولی از سایر جنبه های بشری محدود میشوند
                        ولی اوج فلاکت زمانی است که مردم هم به لحاظ مالی در فقر باشند و هم اینکه حکومت در جزئی ترین مسایل
                        زندگی خصوصی مردم هم دخل و تصرف کند ....
                        در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• Hamidkhann
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 476

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                          دقیقا همون نکته ای که دیشب اشاره کردم. مذاکره در این شرایط یعنی فروختن یک ملت. امیدوارم قبل از اینکه حسابی چلونده بشیم، رهبر یه راه چاره پیدا کنه

این هشدار رهبری به ا.ن بی سابقه بود:
                          "آیت الله خامنه ای اضافه کردند: عده ای از روی ساده لوحی یا غرض از پیشنهاد مذاكره آمریكا خوشحال میشوند؛مذاكره مشكلی را حل نمیكند. امروز اگر كسانی بخواهند سلطه آمریكا را مجددا دركشور برقرار كنند،ملت گریبان آنها را خواهد گرفت.

ایشان اضافه کردند: من دیپلمات نیستم،من انقلابیم و حرف را صریح و صادقانه میگویم. شما (آمریكاییها) اسلحه را مقابل ایران میگیرید و میخواهید مذاكره كنید،ملت ایران مقابل این چیزها مرعوب نخواهد شد."
                          اصلاً بحث تسلط آمریکا بر ما نیست. حرف آمریکا اینه که باهاش کاری نداشته باشیم و اونم با ما کار نداشته باشه. نه از ما باج میخواد نه نفت مجانی. فقط میگه کاری به کارم نداشته باشید، همین.
                          به قول معروف دیمه منه دیممیرم سنه.
                          مگه مذاکره با آمریکا چیزی از ایران کم میکنه که شخص اول نظام حتی اجازه مذاکره رو نمیده؟!

نظر

• mobin
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 590

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                            خدایـــــــــــــا.................#-o

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2135

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                              اکثر کشورهایی که طبیعت غنی دارند ( معادن،نفت،....) مردمانی فقیر دارند
                              در برخی از آنها مردم با فقر مالی دست به گریبانند ولی حکومت، مزاحمتی برای سایر ابعاد زندگی مردم ایجاد نمی کند
                              در برخی از آنها مردم به لحاظ مالی توسط حکومت تامین میشوند ولی از سایر جنبه های بشری محدود میشوند
                              ولی اوج فلاکت زمانی است که مردم هم به لحاظ مالی در فقر باشند و هم اینکه حکومت در جزئی ترین مسایل
                              زندگی خصوصی مردم هم دخل و تصرف کند ....
                              دوست عزیز فقیر مالی نبود بلکه فقیرفکری است !!!!ضمنا ریاست برمردمان فقیر (مالی ) هنرنیست ؟؟؟

نظر

• Jamshidyar
                                كاربر فعال
                                • Oct 2011
                                • 556

یه جمله تاریخی از سالهای قبل :

خاتمی: بعد از من کسانی خواهند امد که عمل خواهند کرد و شما نتیجه عملشان را خواهید دید!
                                موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                                www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

در حال کار...
                                X