چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط salarnight پست شده است View Post
    موتوژن هم 300 شد و 298 رو رد کرد بنظرتون روند صعودی آغاز شده ؟
    بالای 298 بمونه بله ..حد ضرر بره رو 298 تومن ..باید بالاش تثبیت بشه..

نظر

• داروساز
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 603

:*پر ریسک جان منظورم شما نبودی من هنیشه شاگرد شما هستم...منظورم فرد دیگه بود کاملا... جسارت نباشه>:D<
      در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      عوضش صدر بار گفتیم غمارگ 340 رو شکست بخرید ..اینم بگید ..

شبریز هم هم روند صعود قیمتش رو گفتیم هم حد ضررش رو اینم بگید ..

سهامدار حقیقی تحمل دو روز منفی نداره بنده هم حال حوصله اه نفرین ندارم پس در روند صعود می گم بخرید ..با کسی هم تعارف ندارم ..

غپینو مگه نگفتیم 250 رو بشکنه روند صعود داره کلی هم فرصت خرید داد ..دوستان سرعت عمل ندارن بنده چه کنم ..بورس گرگ بازار هست میخوای سود کنی اونم با این تورم باید سرعت عمل در حد موشک جت باشه ..وگرنه سهم بخرم 4 ماه دیگه 20 درصد سود بده با این تورم به درد جرز لای دیوار میخوره....

بازم هم گفته یمشه روند صعود میتونید وارد بشید ..این مدت هم سهام در روند صعود اشاره شد..از بهران گرفته تا غمارگ تا غپینو وکربن که همگی کولاک کردن ..بعضی سهام هم وارد روند شدن ولی کم اوردن که با کمترین ضرر میشد خارج شد ..با یان تورم یک روز در جازدن سرمایه یعنی ضرر...

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

جناب پرریسک کف دلبر رو اینبار چند میبینید. بعضی دوستان 3000 تا 3300 رو فرصت میدونن و هدف رو همچنان 5000. نظر شما در این موج نزولی جدید دلبر و سرکه چیه.
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
          :*پر ریسک جان منظورم شما نبودی من هنیشه شاگرد شما هستم...منظورم فرد دیگه بود کاملا... جسارت نباشه>:D<
          چون گفته بودی روند صعود نزولی به خودم گرفتم /:)

اخه من به روند صعود ونزول خیلی اعتقاد دارم چون صبرم خیلی کمه وسعی می کنم همیشه در روندهای صعود خریدار باشم :x:x

مشکلی نیست ما مخلصیم ..قصد این بود همه چی رو با هم بگیم اگر هم انتقادی داریم ..وگرنه بنده هم کلی سهام گفتم که به هدف نرسید ولی حد ضرر گفتیم تا دوستان خیلی زود خارج بشن اگر شکست وخواب سرمایه وضرر زیاد نکنن ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            جناب پرریسک کف دلبر رو اینبار چند میبینید. بعضی دوستان 3000 تا 3300 رو فرصت میدونن و هدف رو همچنان 5000. نظر شما در این موج نزولی جدید دلبر و سرکه چیه.
            والا نموداری ندارم..

پس زیاد رو این قسمت پست ها بنده حساب باز نکنید ..

حس نیکالی سکه سرو نهایت 1300 می بینم حالا دلبر هم با سکه 1300 چند میشه حساب کنید اونم به خاطر این قضیه پیش فروش ومذاکرات 8 اسفند ...

البته ارزوی قلبی بنده این هست مشکل هسته ای حل بشه واین دلبر سقوط ازاد بکنه هر چند هر چی بنده در سکه گذاشتم دود بشه بره رو هوا عوضش یک نفس راحت بکشیم:x:x

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط paiezan پست شده است View Post
              سلام
              جناب پرریسک لطفا نظرتون رو درباره غشاذر بفرمایین . ممنون ا ززحمات شما
              سلام..

چند روز قبل دوستان پرسیدم گفتیم روند صعود گرفته ..واگرایی مثبت زده شدید ..ولی گفتیم فقط فقط فقط تکنیکالی ..بنیاید بنده نظری ندارم بازم میگم ..

رو 76 مقاومت داره بشکنه احتمال دیدن 90 هست تا وقتی هم زیر 70 نره روند صعودی داره ..

نظر

• اسمان
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 760

در ضمن این بار پیش خرید سکه توصیه نمیشه ..

چون اولا قیمت قطعی نیست ..

دوما تحویل ها 6 تا 8 ماهه هست یعنی دولت بعدی باید سکه رو تحویل بده واین خودش یک ریسک دیگر هست ..

سوما گفته 18 درصد زیر قیمت بازار اومدیم 6 ماه دیگه سکه قیمتش 70-80 درصد کشید بالا که بازم این خودش ضرر هست ..

از نظر من خرید خوبی نمی تونه باشه ..دفعه قبل بهتر بود ..هم قیمت قطعی بود هم زمان تحویل هم خود این دولت سر کار بود ..
                با درود

جناب پرريسك فكر نميكنيد اگر نوبتي هم كه باشد نوبت رشد چند صد درصدي بازار سرمايه است

بنظرم مافياي اقتصاد در حال سيو سود هاي سيصد و يا چهارصد درصدي از بازار ملك و طلا و سكه و يا به قول شما دلبر است

و شايد بهترين گزينه اي كه ميتواند مجدد يك سود چند صد درصدي بگيرد همين بازار سرمايه باشد

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط salarnight پست شده است View Post
                  در مورد خروج از کرماشا ( اگر که شنبه روند نزولی بود و با دید کوتاه مدت ) نظرتون چیه ؟
                  همچنین روند فولاژ که نزدیک 622 شده ؟

خیلی تشکر
                  دوست من چندمین بار میگم حد ضرر رو حتما رعایت کن ..

اگر شکست خروج کن حتی اگر سهم فرداش برگشت وصد برابر هم شد نارحت نباش ..سعی کن برا خود روش داشته باشی وبه اون پایبند باش...

ضرر 4-5 درصد رو میشه جبران کرد ولی بشه 20-30 درصد باید کلی جون کرد تا بشه جبران کرد .

کرمانشاه اگر در روز شنبه رفت زیر 928 ومعاملات سهم رو به منفی بود خروج صلاح هست حد ضرر اول وکوتاه مدتیها ونوسانگیران ..

فولاژ هم واگرایی منفی زده رفت زیر 619 تومن ومعاملات رو به منفی بود خروج من صلاح می بینم ..اینم حد ضرر اول وکوتاه مدتیهاست..

دوستان میان مدتی هم کرمانشاه 880 وفولاز 560 حد ضرر دوم هست ..

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در اصل توسط حسن کله پست شده است
                    احسان خان

واقعا وضعیت کنور آنقدر روشن و مشخص است که دیگر نمی توانم هر روز درباره اش بنویسم. تقریبا مثل این است که بسته های دلار را کنار خیابان گذاشته باشند و در کنارش مردم در حال بحث درباره دویست تومان و سیصد تومان باشند و کسی برای برداشتن این بسته ها کاری نکند.
                    من همیشه گفته ام که به فاصله چند ماه قیمت هر کنور برابر با سه دلار خواهد شد. کافی است که قیمت سنگ آهنش بالای 75 دلار بماند و طرحهای توسعه ای که شما گفتید هر سال 30 درصدشان به تولید برسد. اگر سرعت بهره برداری از طرحها بیشتر شود و مثلا ظرف دو سال به بهره برداری برسند قیمت هر کنور برابر با 4 دلار خواهد شد.

حالا شما در همین فرومها می بینی که مردم سر صد تومان ارزان یا گران شدن دلار چقدر باهم بحث می کنند در حالیکه یک فرصت منحصر به فرد تاریخی در دسترسشان هست که می توانند با استفاده از آن هر دلارشان را ظرف کمتر از یکسال سه برابر کنند.

از طرف دیگر آنقدر ریسکهای این سهم کم هستند که در واقع می توان تا حد زیادی اصول مدیریت سرمایه متعارف را کنار گذاشت و بخش زیادی از سبد را به آن اختصاص داد و با خیال راحت چند ماهی را بدون استرس از زندگی لذت برد و همزمان به معنای واقعی کلمه، پول پارو کرد.

خود من هیچوقت بیشتر از 15 درصد سبدم را به یک سهم اختصاص نداده بودم اما الان حدود 65 درصد سبدم کنور است و هیچ وقت هم اینقدر بدون استرس سهامداری نکرده بودم.
                    نوشته جناب حسن عزيز در مورد كنور.
                    موفق و پرسود باشيد.
                    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• داروساز
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 603

ما مخلصیم... من اتفاقا تا حدود زیادی باهات تو روند معاملات موافقم..و من منظورم افرادی که 5 سهم میگن میری میبینی 3 تاشون روند نزولی سنگین داره یکی اصلاح تموم شده و.... بینه این سهم ها فاصله زیاته ولی دوستان به همه میگن نزولی:D... شما همیشه سهام هاا رو در روند صعودی معرفی میکنید این هم یک استراتژی خوبه مخصوصا اگه بقیه بخوان از روی دست شما خرید کنند..در کل ارزوی من کسب سود همه دوستانه>:D<. اون روز به گفته شما رنج نزدم وگرنه از 950 -940 خودم غبشهر صف می کردم:p..
                      چون گفته بودی روند صعود نزولی به خودم گرفتم /:)

اخه من به روند صعود ونزول خیلی اعتقاد دارم چون صبرم خیلی کمه وسعی می کنم همیشه در روندهای صعود خریدار باشم :x:x

مشکلی نیست ما مخلصیم ..قصد این بود همه چی رو با هم بگیم اگر هم انتقادی داریم ..وگرنه بنده هم کلی سهام گفتم که به هدف نرسید ولی حد ضرر گفتیم تا دوستان خیلی زود خارج بشن اگر شکست وخواب سرمایه وضرر زیاد نکنن ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
                        با درود

جناب پرريسك فكر نميكنيد اگر نوبتي هم كه باشد نوبت رشد چند صد درصدي بازار سرمايه است

بنظرم مافياي اقتصاد در حال سيو سود هاي سيصد و يا چهارصد درصدي از بازار ملك و طلا و سكه و يا به قول شما دلبر است

و شايد بهترين گزينه اي كه ميتواند مجدد يك سود چند صد درصدي بگيرد همين بازار سرمايه باشد
                        با سلام..

اگر به سوداوری شرکتها نگاه کنیم واینده بازاروتحریم ها وهدفمندی وبودجه اینده بازار سرمایه تیره وتار هست ودلیل برا رشد کم ..

ولی ا
                        ر رشد رو بر مبنای تورم وارزش جایگزینی وورود مافیا بزاریم این بازارپی برای 20 هم میتونه بگیره چرا که نه....

میشه سود بزرگی گرفت ..هر چند همنی الان هم میشه سود خوبی کسب کرد ولی به اعصاب خوردیش نمی ارزه ..وگرنه همنی شنفت رشد خوبی کرد یا گروه غذایی پالایش..

با این همه نشانه های برگشت در بازار رو شاهد باشیم با قدرت بیشتر در خدمت خواهیم بود ..نشانه ها رشد هم اینکه بیاد بهترین سهام بازار اول صف خرید بشن مثل گروه روی پتروها ..مس ..فولادی ها ..

ولی اکثرا منفی هستن ویا نشاور ویا در جا میزنن ولی خوب پتانسلی بسیار بالایی در بزاار در حال ذخیره شدن هست وبه نظرم مشکلی اگر پیش نیاد بازا رشد خوبی بکنه البته امیدورام بازم مسئولان هوس نکنند گند بزنن توش ..

بکیار گند زدن بازار رو فعلا الان یک ماهه بردن تو کما ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                          ما مخلصیم... من اتفاقا تا حدود زیادی باهات تو روند معاملات موافقم..و من منظورم افرادی که 5 سهم میگن میری میبینی 3 تاشون روند نزولی سنگین داره یکی اصلاح تموم شده و.... بینه این سهم ها فاصله زیاته ولی دوستان به همه میگن نزولی:D... شما همیشه سهام هاا رو در روند صعودی معرفی میکنید این هم یک استراتژی خوبه مخصوصا اگه بقیه بخوان از روی دست شما خرید کنند..در کل ارزوی من کسب سود همه دوستانه>:D<. اون روز به گفته شما رنج نزدم وگرنه از 950 -940 خودم غبشهر صف می کردم:p..
                          به گفته من غمارگ رو چی رنج زدی ..روزی که 340 رو شکست ..

ولی خوب دوستاین که از قیمت بالا غمارکگ غبشهر داشتن ومونده بودن با سهام گفته بودیم به وند توجه نکنن ودر قیمتهای پایین میانگین بیارن پایین ..

قیمت 1020 برا غبشهر و340 برا غمارگ و250 برا غپینو برا دوستاین بود که تازه قصد خرید داشتن گفتیم تا در روند صعود بخرن ودر کمترین زمان بیشترین سود رو ببرن..

نظر

• shahmir
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 368

جعفر جان

میخواستم نظرت رو درخصوص فایرا بدونم. میدونم که تو روند نزولی پیشنهاد نمیدی اما اگر ممکنه میخواستم حمایتا و مقاومتاشو بدونم و اینکه بالای چه قیمتی روند صعودی میگیره ؟ ممنونم

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

سلام جعفر جان خوبی ؟
                              اقا ما اخلاقمون خیلی شبیه همه!!:D
                              ولی در کل دوست دارم!!
                              منم مثله خودت فکر میکنم!!
                              دوست داشتی در خدمتیم!
                              البته ما شاگرد شما!!
                              من زیاد تاپیک نمیزنم!!
                              بیشتر تو رید کال هستم با دوستان!
                              دوست داشتی در خدمتم!!
                              دوست دارم باهات تبادل نظر کنم!!
                              شاید بدرد بخورم!;;)
                              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• داروساز
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 603

>:D<سهمی به شارپی غمارک که از این کارا نمیخواد داداش گلم.... در کل نیت سود بردن و شاد بودن تو محیط بورس اگه این سازمان عزیییز اجازه بده... بازم موفق باشی پر ریسک جان:*
                                به گفته من غمارگ رو چی رنج زدی ..روزی که 340 رو شکست ..

ولی خوب دوستاین که از قیمت بالا غمارکگ غبشهر داشتن ومونده بودن با سهام گفته بودیم به وند توجه نکنن ودر قیمتهای پایین میانگین بیارن پایین ..

قیمت 1020 برا غبشهر و340 برا غمارگ و250 برا غپینو برا دوستاین بود که تازه قصد خرید داشتن گفتیم تا در روند صعود بخرن ودر کمترین زمان بیشترین سود رو ببرن..

نظر

در حال کار...
                                X