در اصل توسط تاران پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postمتاسفانه امروز متوجه شدم مدیریت سایت باز هم آیدی سعید درخشانی رو مسدود کردند.
بیاییم سلیقه فردی رو بر تفکرات جمعی ارجح ندونیم
بیاییم در این فضای پر سانسور ما دیگر سانسورچی نباشیم
بیاییم هر نوع تفکری رو در جمع مجازیمون پزیرا باشیم
از مدیریت سایت خواهش می کنیم تجدید نظر کنند و دلیل مسدود شدن آیدی ایشون رو اعلام کنند. تشکردر اصل توسط Admin پست شده است View Postسلام
بطور اتفاقی مطلبتون رو دیدم و کنجکاو شدم ...
نمیدونم منظورتون مدیریت سایت بورسی بوده یا سایتی دیگه؟!!!
اگر منظور مدیریت سایت بورسی بوده ضمن خوشحالی از حضور و فعالیت اساتیدی چون جناب درخشانی وسایر دوستان و کاربران گرامی در این سایت باید به عرضتون برسونم, اکانت جناب درخشانی بعنوان تحلیلگر با سطح دسترسی بالاتری نسبت به سایر کاربران فعال بوده و هست و هرگز مسدود نشده و قرار هم نیست بشه.
مدیریت سایت بورسی حضور تمامی اساتید و کاربران محترم رو مغتنم میدونه و تا زمانی که قوانین سایت رعایت بشه دلیل برای اختلاط در پیام خصوصی (شیوه ای که در این سایت مرسوم بوده و هست) و سپس محدودیت دسترسی ها و در مرحله بعد مسدود شدن وجود نداره.
با تشکردر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط HSC پست شده است View Postسعيدجان غشاذر خطريه ها ! سنگين واردش نشي! من چندبار خواستم وارد شم ولي ديدم زيان دهه وارد نشدم!
براي مجمع بسته شه دهن آدم سرويس ميشه يهو ديدي يه قرون وا شد! فقط روش نوسان بگير.
ببرش بالا بكنش پاچه ي ملت ... :-&
:-&:-&:-&:-&
حالا بذار سید هم بیاد نظرشو تکنیکالی بده
گفته بود واگرایی خفن زده دلم قرص شد
خاطره خوبی از واگراییهای مثبت سیدجعفر دارم از آراد تا حالا ;)
نظر
-
من فعلا نقدم
یه اعتراف تلخ !!
پتایر ها رو 135 خریدم .... 140 فروختم الان رو 160 گیر نمیاد
غبشهر نخربدم ....... وصندوق 305 تومنی نخریدم
همش به خاطر حرف یه به ظاهرا استاد
من خوب خریدم بد فروختم ....
تجربه ...تحلیلای دیگران یه بخش تصمیمات معامله میتونه باشه ...بهترین تصمیم گیرنده خودمم( خود نوعی)
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postمن فعلا نقدم
یه اعتراف تلخ !!
تجربه ...تحلیلای دیگران یه بخش تصمیمات معامله میتونه باشه ...بهترین تصمیم گیرنده خودمم( خود نوعی)[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
بهترین تصمیم گیرنده خود ادم هست..و غبشهر خیلی گفتن روند نزولی نخرید خریدیم...شبریز گفتن نخرید ما نخریدیم و سوختیم الان 1200 اون موقع چند بود...و خیلی ها با تبلیغ سهم باد می کنند و بعد که میفروشند سهم میشه اشغال.... به قول قدیمیا تاوان کارتو خودت بده...در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postمن فعلا نقدم
یه اعتراف تلخ !!
تجربه ...تحلیلای دیگران یه بخش تصمیمات معامله میتونه باشه ...بهترین تصمیم گیرنده خودمم( خود نوعی)
نظر
-
مروری بر پست های روزها و هفته های گذشته در خصوص غمارگ و غبشهر :
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postورود اولین پله غمارک و غبشهر
گزارشات 12 ماهه در راهه:
غمارک 12 ماهه 91بالای 150 تومان
غبشهر 12 ماهه 91 بالای 350 تومان
به نظر من غبشهر باید تعدیل مثبت بده بالای 350 تومان
نزخ خوراک رو ( روغن خام ) برای سه ماهه آخر خیلی بالاگرفته حتی بالاتر از پیش بینی سال مالی بعد
به نظر من با توجه به p/e بسیار پایین تا زمان اومدن گزارش صبر کرد اگر گزارش همراه با تعدیلات مثبت بود که چه بهتر پرواز می کنیم
و اگر تعدیل مثبت نداد هیچ اتفاقی نخواهد افتاد چون این دوتا افتشون تا حالا کردند
تعدیل منفی هم با توجه به پیش بینی احتیاط آمیز شرکت اتفاق نخواهد افتاد
پس برد یا مساوی باختی وجود نخواهد داشت
فروش شاراک همراه با سود ( 780 خرید 940 تومان فروش )
دومین پله ورود به غمارگ ( خرید 328 تومان )
با توجه به نزدیکی انتشار صورت های مالی 12 ماهه غمارگ و غبشهر اگر اتفاق خاصی می خواد بیفته تو همین زمان انتشار صورت های مالی خواهد افتاد
گزاراشات 12 ماهه همراه با تعدیلات بالای 20 % می تونه منجر به بسته شدن نماد و بازگشائی همراه با جهش قیمتی همراه باشه
غمارگ و غبشهر صف خرید شدن چون جو بازار مثبته - P/E شون پایینه و..
فعلا" هیچ خبری از گزارش های 12 ماهه نیست
گزارش ها بیاید غمارگ می بنده و 50% مثبت در روز بازگشایی داره فعلا" این مثبت های 4% برای جو بازاره
جو مثبت گزارش ها جداست
منظورم جو گروه غذاییه
قرار بر این نیست همه بازار باهم مثبت بشند
دیروز سهام قندی پیدا نمی شد امروز صف فروش
دیروز پتروها صف فروش بودند امروز صف خرید
قرار براین نیست کل بازار باهم حرکت کنند
حالا چه لحاظ تکنیکالی چه به لحاظ نوبتی بودن یا P/E پایین امروز نوبت گروه پترو و غذایی شد
من منظورم اینه این صف خرید غمارگ به خاطر گزارش نیست گزارش که بیاید نماد بسته می شه چون به نظر تعدیل بالای 20 % هستش بعدش یک مثبت 30 -40 -50 درصدی ناقابل
به تمامی سهامداران غمارگ و غبشهر تبریک می گویم
فکر می کنم پا قدمم خیلی خوش یمن بود غبشهر یک پله وارد شدم (970 ) و غمارگ در سه مرحله ( 325 و 328 ) و به محض تکمیل شدن خرید سهم به یکباره منفجر شدند
منتظر گزارشات 12 ماهه هستیم کم کم گزارشات 12 ماهه باید بره روی کدال
غمارگ هر چه بیشتر رشد می کنه کمتر معامله می شه و عرضه ها روز به روز کمتر و کمتر می شه
در نماد غبشهر که هیچ عرضه ای نداریم
مبارک سهامدارای صبور ش باشد
دوستان تمام پیش بینی ها مو به مو درست از آب درآمد :
غمارگ بالای 150 و غبشهر بالای 360 سود ساختند
غمارگ و غبشهر 4- 5 روز به خاطر جو غذائی ها مثبت شدند
غمارگ و غبشهر برای تعدیل عایدی خواهند بست و در روز بازگشائی 50 % مثبت
گزارشات 12 ماهه غمارگ و غبشهر بزودی به روی کدال خواهد رفت
و امروز
غمارگ و غبشهر برای تعدیل عایدی بستند
به نظرم غمارگ بین 550 تا 600 بازگشائی خواهد شد و بعد از مدتی حرکت به سمت 900 و اونور سال اگر اتفاق خاصی نیافتد و در صورت فروش زمین تا 1200 - 1300 و 1400 رشد خواهد کرد
غبشهر هم چون تعدیل زیر 20 % بود همچنان صف خرید تا 1500 تومان رشد خواهد کردمگر اینکه خبر دیگری باشد مانند تعدیل بیش از 20 % سود سال 92 که اونم در روز بازگشائی می تونه تا 1500 تومان رشد کنه
دوستان برید فعلا" با غمارگ وغبشهر خوش باشید
نظر
-
در اصل توسط mmis پست شده است View Postملک و زمین همنجوری که صعودمی کنند همنجور هم سقوط می کنند چندبار تو گذشته نمونه اش دیدیم زمان وارد شدن مهمه همیشه اونائیکه آخر وارد میشن توش می مونن خواب سرمایش چهار و پنج ساله البته اونائیکه اول رسیدن هیچ موقعه ضرر نمی کنند چون دیگه به قیمت قبلی یا پایین تر برنمی گرده
چهار سال قبل زمین از متری در یک منطه از متری 20 تومن کشید رفت رو 100 تومن ..اونجا رکود حاکم شد برا چند سال ..ولی خوب با این همه همین ملک الان متری هست 300 تومن :x:x
یعنی ضرر که صفر بازم طرف در سود هست .
حالا چند سال قبل ملک اون رشد شدید رو کرد ولی ارز رشد نکرد سرکه رشد نکرد خودرو کالاها رشد نکردن وتنها کالایی که رشد شدید کرد ملک بود پس افتش هم میتونست رخ بده ولی الان شرایط فرق کرده ..
دلبر 1000 تومنی الان بالای 3500 تومن هست پراید 7 میل هست حدود 20 میل ..سرکه 300-400 تومنی هم 1400 هست ..
اگر کسی رویای افت زمین وملک رو داره پس حتما به افت سرکه ودلبر وپراید وروغن نباتی وغیره وتورم زیر 15 درصد هم اعتقاد داره ..ما که از خدامون هست :x:x:x
در اخر بعد هر 30 درصد سود در ملک برا اینکه گیر نیفتیم اون ملک رو تعویض کرده وسود رو خارج می کینم وبه قول بورسی ها سود رو ذخیره یا سیو می کنیم ..
از 17 تومن هستیم رو 25 خارج شدیم سود رفت بیرون از ملک بعد مجدد ملک دیگری شراکتی خریده شد 30 خارج شدیم بعد 32 خرید شد 44 خارج شده بعد 42 خرید شده فعلا 55 هست ..تا ببینم خدا چی مخواد ..
هیچ سرمیاه جدیدی وارد ملک نشده بلکه به صورت شراکتی خریده میشه وسودها خارج میشه .مانند بورس :D:D
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postبهترین تصمیم گیرنده خود ادم هست..و غبشهر خیلی گفتن روند نزولی نخرید خریدیم...شبریز گفتن نخرید ما نخریدیم و سوختیم الان 1200 اون موقع چند بود...و خیلی ها با تبلیغ سهم باد می کنند و بعد که میفروشند سهم میشه اشغال.... به قول قدیمیا تاوان کارتو خودت بده...
شبریز هم هم روند صعود قیمتش رو گفتیم هم حد ضررش رو اینم بگید ..
سهامدار حقیقی تحمل دو روز منفی نداره بنده هم حال حوصله اه نفرین ندارم پس در روند صعود می گم بخرید ..با کسی هم تعارف ندارم ..
غپینو مگه نگفتیم 250 رو بشکنه روند صعود داره کلی هم فرصت خرید داد ..دوستان سرعت عمل ندارن بنده چه کنم ..بورس گرگ بازار هست میخوای سود کنی اونم با این تورم باید سرعت عمل در حد موشک جت باشه ..وگرنه سهم بخرم 4 ماه دیگه 20 درصد سود بده با این تورم به درد جرز لای دیوار میخوره....
بازم هم گفته یمشه روند صعود میتونید وارد بشید ..این مدت هم سهام در روند صعود اشاره شد..از بهران گرفته تا غمارگ تا غپینو وکربن که همگی کولاک کردن ..بعضی سهام هم وارد روند شدن ولی کم اوردن که با کمترین ضرر میشد خارج شد ..با یان تورم یک روز در جازدن سرمایه یعنی ضرر...
نظر
-
ملک و زمین به هیچ کس در ایران ضربه نزده است و همیشه سرور است در مقایسه با کل بازارهای سرمایه گذاری ، وقتی یک ماشین خارجی مسخره تو این
مملکت 100 تا 200 میلیون است یک آپارتمان یا زمین این قیمت ها از مفت هم مفت تر است ، زمین راکد می شود ولی افت نمی کند مخصوصا زمین های
مرغوب و خوب
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postملک و زمین به هیچ کس در ایران ضربه نزده است و همیشه سرور است در مقایسه با کل بازارهای سرمایه گذاری ، وقتی یک ماشین خارجی مسخره تو این
مملکت 100 تا 200 میلیون است یک آپارتمان یا زمین این قیمت ها از مفت هم مفت تر است ، زمین راکد می شود ولی افت نمی کند مخصوصا زمین های
مرغوب و خوب
بازم میگم شرایط امسال با سالهای قبل در ملک کاملا فرق کرده ..اینبار تورم در کالاهای دیگر چندین برابر ملک بوده ...
اگر در خرید ملک قدرت خرید جامعه وشهرتون رو لحاظ کنید با این تورم گرفتار رکود هم نخواهید شد ...
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postاخوی قبل مجمع تقریبا 1300 فروختم چون دیگه تو بورس کوچکترین اعتمادی به مجمع ندارم حتی شما دوست عزیز =پارسان :D
پارسان قیمتش الان یکم تنده ;)
فعلا زدیم تو خط عرضه اولیه[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در ضمن این بار پیش خرید سکه توصیه نمیشه ..
چون اولا قیمت قطعی نیست ..
دوما تحویل ها 6 تا 8 ماهه هست یعنی دولت بعدی باید سکه رو تحویل بده واین خودش یک ریسک دیگر هست ..
سوما گفته 18 درصد زیر قیمت بازار اومدیم 6 ماه دیگه سکه قیمتش 70-80 درصد کشید بالا که بازم این خودش ضرر هست ..
از نظر من خرید خوبی نمی تونه باشه ..دفعه قبل بهتر بود ..هم قیمت قطعی بود هم زمان تحویل هم خود این دولت سر کار بود ..
نظر
نظر