چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر2309
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2127

واقعا جا داره از جعفر خان تشكر ويژه اي كنم
    من سود غبشهر و غمارگ و از تحليل ايشون بردم
    واقعا تشكر زير پست ايشون زدن كمه
    من 20 هزار سهم غبشهر و 15 هزار سهم مارگارين دارم
    اميدوارم خداوند تن سالم به خودش و خانواده اش بده و در سايه و پناه خداوند هميشه موفق و سربلند باشن
    www.mahak-charity.org

نظر

• اسمان
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 760

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      با سلام..

اگر به سوداوری شرکتها نگاه کنیم واینده بازاروتحریم ها وهدفمندی وبودجه اینده بازار سرمایه تیره وتار هست ودلیل برا رشد کم ..

ولی ا
      ر رشد رو بر مبنای تورم وارزش جایگزینی وورود مافیا بزاریم این بازارپی برای 20 هم میتونه بگیره چرا که نه
      ....

میشه سود بزرگی گرفت ..هر چند همنی الان هم میشه سود خوبی کسب کرد ولی به اعصاب خوردیش نمی ارزه ..وگرنه همنی شنفت رشد خوبی کرد یا گروه غذایی پالایش..

با این همه نشانه های برگشت در بازار رو شاهد باشیم با قدرت بیشتر در خدمت خواهیم بود ..نشانه ها رشد هم اینکه بیاد بهترین سهام بازار اول صف خرید بشن مثل گروه روی پتروها ..مس ..فولادی ها ..

ولی اکثرا منفی هستن ویا نشاور ویا در جا میزنن ولی خوب پتانسلی بسیار بالایی در بزاار در حال ذخیره شدن هست وبه نظرم مشکلی اگر پیش نیاد بازا رشد خوبی بکنه البته امیدورام بازم مسئولان هوس نکنند گند بزنن توش ..

بکیار گند زدن بازار رو فعلا الان یک ماهه بردن تو کما
      ..
      با درود

جناب پر ريسك عرض بنده هم درباره رشد بازار(((صد و يا بعضا دويست درصدي))) منوط به ورود مافباي اقتصادي كشور كه در ارز و سكه و...فعال هستند ميباشد (((اقازاده ها و .....))))) كه به قول شما اگر اين گروه خواسته باشند و اراده كنند شركتها پي بر اي فراتر از 20 هم خواهد گرفت و كسي هم از حباب و ..... صحبتي به ميان نمي اورد

جناب پرريسك شما استاد بنده هستيد و بهتر ميدونيد كه مسعولان بورس توانايي و قدرت ارز اندام در برابر اين گروه (((مافياي كشور ))) را ندارد چه برسد كه خواسته باشند با ورود اين گروه به بازار براي انها مشكل درست نمايند
      و به عقيده بنده خود اين اقايون هم از رده هاي پاييني اين گروه مافيايي هستند

نظر

• امیر2309
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 2127

معاون سازمان بورس:
        ارزانترین سهام دنیا متعلق به شرکتهای ایرانی است
        سنا- معاون سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به وضعیت بنیادی شرکتها برای رشد قیمتها گفت: بورس همچنان میتواند پذیرای نقدینگیهای جدید باشد.
        www.mahak-charity.org

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
          ستاره دار (2)
          • Jul 2012
          • 1281

پرریسک عزیز جا داره برای معرفی سهم قشهد در 1590 تومان(معرفی آخر) که از پول حاصل از فروش سهم غبشهر(خرید در 1530 تومان) وارد این سهم شدم تشکر ویژه داشته باشم(41 درصد سود در 1 ماه)...
          ....برای دوستانی هم که غبشهر هاشون رو نگه داشتن آرزوی سودی سرشار دارم...
          ...بنده با غبشهر از 1530 بودم و به دلیل اینکه به این سهم ایمان داشتم، فروش اون رو نامردی در حق دوستانم در این تاپیک دونستم(چون خودم هم پا به پای دوستان اون رو تبلیغ کردم و بارها به من تهمت تعصب زده شد)....اما خوشحالم که بنده زمانی که غبشهر رو فروختم و وارد سهام قندی شدم در این تاپیک اعلام کردم و مدیون کسی نیستم...همون زمان هم گفتم خروج بنده از این سهم رو به حساب ارزنده نبودن سهم یا تخریب اون نذارین... موفق باشید.

این پست یادگاری من در این تاپیک پس از فروش غبشهره...:
          در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
          دوستان عزیزم جناب پرریسک، شفاف سازی، سعید پور احمدی، اسلامی، خودشکوفایی، جمشیدیار، مرادی، شمسعلی، بابک 52 و ... به نظر می رسه که با توجه به شرایط موجود و عدم شفافیت مسئولین، علاوه بر تکنیکال و فاندامنتال سهام غبشهر و غمارگ نیاز به تحقیق میدانی و تشکیل یک کارگروه ویژه پیرامون بررسی شرکت فوق ضروری به نظر می رسد... بنده که حاضرم از وقت و مال و آبروی خودم در این راه بگذارم...
          قرار نیست که از یک سوراخ دو بار گزیده بشیم
          ...
          آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/02/13, 23:45.
          در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• امیران
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 242

سید نظرت درباره ی فاراک چیه؟؟

آروم و بی سر وصدا و بدون صف با حمایت حقوقیش داره تک تک مقاومتاشو رد میکنه.....

به نظرم اگه 260 رو با قدرت رد کنه میره که بره برا 310.....

سهم کم حاشیه ایه و شناوریشم خیلی کمه....

در کل فکرکنم خرید خوبی باشه....

اگه سید تائید کنه میرم سراغش...

نظر

• HSC
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 316

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              ما هم تجربه داریم ..:D

چهار سال قبل زمین از متری در یک منطه از متری 20 تومن کشید رفت رو 100 تومن ..اونجا رکود حاکم شد برا چند سال ..ولی خوب با این همه همین ملک الان متری هست 300 تومن :x:x

یعنی ضرر که صفر بازم طرف در سود هست .

حالا چند سال قبل ملک اون رشد شدید رو کرد ولی ارز رشد نکرد سرکه رشد نکرد خودرو کالاها رشد نکردن وتنها کالایی که رشد شدید کرد ملک بود پس افتش هم میتونست رخ بده ولی الان شرایط فرق کرده ..

دلبر 1000 تومنی الان بالای 3500 تومن هست پراید 7 میل هست حدود 20 میل ..سرکه 300-400 تومنی هم 1400 هست ..

اگر کسی رویای افت زمین وملک رو داره پس حتما به افت سرکه ودلبر وپراید وروغن نباتی وغیره وتورم زیر 15 درصد هم اعتقاد داره ..ما که از خدامون هست :x:x:x

در اخر بعد هر 30 درصد سود در ملک برا اینکه گیر نیفتیم اون ملک رو تعویض کرده وسود رو خارج می کینم وبه قول بورسی ها سود رو ذخیره یا سیو می کنیم ..

از 17 تومن هستیم رو 25 خارج شدیم سود رفت بیرون از ملک بعد مجدد ملک دیگری شراکتی خریده شد 30 خارج شدیم بعد 32 خرید شد 44 خارج شده بعد 42 خرید شده فعلا 55 هست ..تا ببینم خدا چی مخواد ..

هیچ سرمیاه جدیدی وارد ملک نشده بلکه به صورت شراکتی خریده میشه وسودها خارج میشه .مانند بورس :D:D
              جعفر تو اين ملكارو از كجا گير مياري؟ خداييش دارم كف ميكنم. متري 20 تومن؟! =P~

آخه همه جام كه اينجوري نيس الان بيا تهران يا حتي كرج ، زير متري 800 گير نمياري تازه تو پرت ترين جاها!

ولي به قول دژمن : آورين...آورين...

اين روزا تو بورس نميشه با تحليل معامله كرد فقط بايد عين كنه بچسبي به مالمير ، هركاري اون كرد توهم بكني ... :D

نظر

• MOSTAFA
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 989

قیمت بعضیا سهما بدجور داره خوراک میشه ها >:) سید جون سیمانیها چطورن؟!>:)
                بزارید چنتا منفی دیگه بخورن بتون میگم ;)
                یاد پتایر 135 تومنیم به خیر :(

نظر

• rasaunited
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 58

سلام سید جان.
                  میتونم نظرتو در مورد شفارا بدونم؟؟؟فکر می کنم نزدیک روند صعودی باشه .به نظرت زیر نظر بگیریمش؟
                  راجب ششمواد هم ممنون میشم نظرتو بگی
                  بازم ممنون
                  [FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)

نظر

• 664
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 424

سلام آقا سید

شبت بخیر ، خدا قوت .

نظرتو درباره کوتاه مدت وصندوق میخواستم بدونم !؟!؟!

خودم فکر میکنم اگر شنبه بیاد زیر 360 اصلاح داشته باشه !

باتشکر .
                    آخرین ویرایش توسط 664؛ 2013/02/14, 01:18.
                    حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• مسعود
                      عضو عادی
                      • Feb 2011
                      • 128

در اصل توسط مسعود پست شده است View Post
                      سلام دوستان
                      وقت بخیر
                      جعفر خان از نظر بنیادی قزوین تایید میشه؟ ( واسه کم کردن میانگین )
                      ممنون
                      مجددا سلام
                      جعفر خان :(

نظر

• bashash
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 580

مهلت استفاده از حق تقدم پارسان
                        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• boorsy
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 31

سیدجعفر خوش به حالتون تو ارومیه ملک 300 تومن هست و میشه خرید تو این تهران فکسنی و هرج و مرج ما تو محله های متوسط به پایین زیر 3 میل پیدا نمیکنی، تو محله های شمال شهر ظفر و زعفر و جردن که برو بالای متری 13 میل 14 میل حتی یه دوستم که مشاور املاکه میگفت مسکن هست تو اون نواحی طرف به دلیل موقعیت استراتژیک مکانی زیر 25 میل نمیفروشه با این سرمایه های ماها شاید 2-3 متر ملک یا زمین تو اون نواحی بتونیم بخریم... کلا تو تهران ملک مثل یه کالای لوکس محسوب میشه و سرمایه گذاری در زمینه مسکن برای اقشار متمول و ثروتمند جامعه هست نه اقشار متوسط و پایینتر...

نظر

• امیران
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 242

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
                            سید نظرت درباره ی فاراک چیه؟؟

آروم و بی سر وصدا و بدون صف با حمایت حقوقیش داره تک تک مقاومتاشو رد میکنه.....

به نظرم اگه 260 رو با قدرت رد کنه میره که بره برا 310.....

سهم کم حاشیه ایه و شناوریشم خیلی کمه....

در کل فکرکنم خرید خوبی باشه....

اگه سید تائید کنه میرم سراغش...
                            التماس دعا

نظر

• Javad Paye
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2012
                              • 174

پرریسک خان با سلام

باتوجه به گزارش غبشهر و موجودی کالا که بیش از 2 برابر شده آیا پیشنهاد میدی که حداقل تا گزارش 3 ماهه و ... نگه داریم. کلا منظورم اینه که این روغنی ها بدجور تو روند سودسازی افتادن و قیمتهای خیلی بالاتر از تارگت های قبلی رو دربلند مدت میشه متصور شد؟
                              در ضمن از سیمانیها کدومو پیشنهاد میدی؟ ونظرت درمورد سدور.
                              ببخشید که زیاده از حد شد:x

نظر

• راهکار جدید
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 139

سلام جعفر جان وقت بخیر و خداقوت
                                واقعاً تیزبینی و تحلیل های نکته سنجت جای تشکر و قدردانی بسیار دارد. که با صداقت و برپایه علم و شناخت درست و دقیق از بازار سهمی رو تحلیل می کنی

درخصوص تک سهم معرفی شده ات فلامی شاید به علت ناشناخته بودن فلامی در بین سهم های مطرح بازار خریداران این سهم از جمله خودم به علت نداشتن علم کافی در زمینه تحلیل و آینده بازار با سؤالهای متعدد باعث اعصاب خوردی شما شده بودم اما چون به تحلیل هاتون ایمان داشتم با اینکه نقطه ورودم و قیمت خریدم شاید در بالاترین قیمت سهم وارد شدم اما با سهم ماندم .
                                که تا به امروز این سهم تازه مورد توجه دیگر تحلیل گران در سایت های مختلف قرار گرفته

نقل شده از باربد:
                                داشتم گزارشات جدید کدال را نگاه میکردم
                                یک گزارش بد جور رفت روی ذهنم

فلامی

شرکتی که کارش تیغ های صورت تراشی است
                                یعنی به نوعی همه چیز دست خودشه
                                قیمت فروش و........

خوب این شرکت افزایش سرمایه داده
                                و سود خودش را قبل از افزایش سرمایه در گزارش 3 ماهه
                                523 ریال اعلام کرده بوده با پوشش 159 ریالی
                                جالبه این 159 ریال را با فروش تنها 17 درصد محصولاتش بدست اورده
                                و اگر 83 درصد بقیه را با همین مفروضات بفروشه تعدیل مثبت های بعدی قطعی است

خوب شرکت افزایش سرمایه داده و حالا اومده با سرمایه دو برابری
                                سودش را 310 ریال اعلام کرده
                                یعنی اگر با سرمایه قدیم حساب کنیم
                                الان سودش از 523 ریال شده 620 ریال یعنی هنوز هیچی نشده 19 درصد تعدیل داده

حالا وقتی گزارشات امسال را با سال پیش مقایسه میکنیم
                                نتایج جالب تر میشه
                                سال پیش در سه ماهه با 15 درصد فروش محصولات تنها 52 ریال سود پوشش داده بوده و وقتی 85 درصد بقیه را فروخته
                                سودش از 52 ریال در سه ماهه به 616 ریال در پایان سال رسیده

امسال امده با 17 درصد فروش 160 ریال ساخته
                                حالا به نظر شما با 83 درصد بقیه
                                800 ریال میسازه یا 1000 ریال؟

البته ناگفته نماند پیش بینی فروش نسبت به سال پیش با 20 درصد رشد و بهای تمام شده کالای فروش رفته با 37 درصد رشد مواجه بوده
                                و در این بین اولین پیش بینی سود نسبت به اولین پیش بینی سود سال پیش 355 درصد رشد را نشان میدهد
                                که تقریبا همه چیز گویای رشد سود اوری این شرکت است

البته شرکت 94 درصد مواد اولیه را وارداتی تهیه میکند و نرخ دلار را 30606 ریال در نظر گرفته
                                که از دید بنده حتی اگر این نرخ برای شرکت تهدیدی را ایجاد کند
                                بی شک با توجه به نوع فعالیت و قیمت گذاری شرکت
                                با افزایش نرخ سریعا این موضوع پوشش داده می شود

البته شرکت دارای کمی زیان انباشته است
                                که مطمینا با این سود سازی تا پایان سال تمام ان را پوشش داده و حتی سود نیز کنار خواهد گذاشت

اما جدای از فاند سهم که به نظرم در کنار کوچکی شرکت پتانسیل های تعدیل های تصاعدی را نشان میدهد

نمودار سهم قبل از افزایش سرمایه هم حر فهای زیادی برای گفتن دارد

سهم قبل از بسته شدن برای افزایش سرمایه کف معتبر 200 را همواره حفظ کرده بود و از طرف دیگر دو محدوده
                                241 و 276 به عنوان دو سقف قیمتی و مقاومت معتبر محسوب می شوند

از طرفی سهم زیر ابر کومو در حال معامله بوده
                                که تنکانسن در روز اخر کیجونسن را به سمت بالا شکسته که این موضوع خودش سیگنال خرید محسوب میشده
                                و با توجه به موقعیت مکدی
                                می توان انتظار داشت این رشد بعد از افزایش سرمایه نمود کند

از طرفی در روز اخر سهم با صف خرید توانسته خود را بالای متحرک 20 روزه برساند

اگر سقف های 241 و 276 را برای سقف های بعد از افزایش سرمایه تعدیل کنیم
                                به نقاط 170 و 188 میرسیم که باید بعد از افزایش سرمایه به عنوان مقاومت لحاظ شوند
                                و شکست این دو مقاومت یعنی رشد تا قله های بالا تر
                                و حمایت معتبر هم 145 تا 150 محسوب می شود

و از طرفی چون قیمت تیوریک 157 تومان میباشد و سهم 19 درصد هم تعدیل مثبت داده
                                میشه انتظار داشت سهم در روز ها ابتدای این دو مقاومت را رد کند

و تارگت 210 را در ذهن داشته باشد

البته امیدوارم در قیمتی باز گشایی شود که بتوان کمی از این سهم را خرید
                                و همه سودش نصیب سهامداران قبل از افزایش سرمایه نشود
                                و خریداران جدید هم سودی داشته باشند

پس فلامی را هم میگذارم در واچینگ لیست

شاید نیاز بشه بعد از بازگشایی دوباره این پست را مرور کنیم

نظر

در حال کار...
                                X