چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
    درود بر پرریسک عزیز
    دیدم بعضی دوستان به اشتباه بحث از سود پایین 18 و حتی 12 درصدی پیش فروش سکه میکنند گفتم شاید بد نباشه یه محاسبه سر انگشتی و نه چندان دقیق داشته باشم(با توجه به این که هنوز هیچ چیز نهایی نشده و همه حدس و گمان عنوان شده)
    خب حالا که بحثش شد اجازه می خوام یه کم دقیق تر به محاسبات بپردازیم....

با توجه به احنمالات
    1)پیش فروش سکه در صورت 18 درصد سود نقدی برای شش ماه نگهداری مبلغ 1ملیون تومان علی الحساب! ! !
    2) 18 درصد تخفیف نسبت به قیمت روز سکه در زمان تحویل
    3) 6 درصد مالیات

اگر سکه زمان تحویل 2 میل باشد
    شما به ازای هر 1 میلیون 440 ت سود میکنید یعنی 44 درصد در 6 ماه
    سودی معادل خرید نقدی سکه در حال حاضر و فروش ان روی 2 میل

اگر سکه زمان تحویل 1.5 میل باشد
    38 درصد سود در 6 ماه

اگر سکه زمان تحویل 1 میل باشد (توافق احتمالی|-))
    اینجا دیگه بستگی به شروط پیش فروش داره، مثلا اگه بخوان کمتر شد پولم به ملت پس بدن بد نمیشه...

در کل فکر کنم دو سر برد باشه چه سکه بالا بره چه پایین بیاد

اگه سکه بشه 3 میل که بعید باید باشه شما الان نقد بخرین چیزی حدود 100 درصد ولی با خرید پیش فروش 60 درصد بازده داره که در این حالتم بد نیست.

البته باید دید بانک مرکزی برای هر چه جذاب تر شدن پیش فروش سکه چه خواهد کرد.
    شاید برداشتن سقف خرید بهترین تصمیم باشد!
    دوست عزیز اگه سکه بشه 2000.000

18 درصد پایین تر تر میشه (0.82 قیمت روز) یعنی 1640.000 تومن بعد به این قیمت 6 درصد مالیات اضافه میشه 1740.000 تومن یعنی بی زحمت بعد از 6 ماه 740.000 تومن دیگه واریز کنید
    بعدش یک میلیون تو شش ماه میشه 100.000 تومن بهره به 1740.000 تومن اضافه کنید میشه 1840.000 تومن
    حالا عدد 1840.000 تومن به 2000.000 میشه چقد بازدهی ؟؟؟؟؟

ما نقدی ها 1450.000 تومن تا 2000.000 میشیم چقد ؟؟؟؟؟؟(البته منظورم قیمت روزه .!!)خرید های قبلی ما رو 670 تومنه

قابلیت نقد شوندگی سکه نقدی رو فراموش نکنید
    این بار بر عکس سری قبل موقع تحویل سکه ها هر چی قیمت سکه بالا تر بره به نفع بانک مرکزیه و شاید این کار رو هم بکنن
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• honaramuz
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 72

دوستان در خريد نقدي يا اقدام به خريد پيش فروش سكه ، تحولات سياسي و تغييرات مديريتي كه 4 ماه ديگه انجام خواهد شد را نيز در نظر بگيريد ، موعد تحويل سكه ها بعد از انتخابات مي باشد.اينجا ايرانه .
      [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• honaramuz
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 72

جناب پر ريسك عزيز
        با سلام چندتا سهم ميان مدتي 6 ماهه اگر ممكنه براي بنده پيشنهاد بدهيد.
        با سپاس
        [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• Yasi
          عضو جدید
          • Aug 2012
          • 4

سلام جناب پرريسك،من بتازگي عضو سايت شدم ،خواستم نظرتون رو در مورد قشهد بدونم .ممنون

نظر

• boorsy
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 31

سید این ملکایی که گفتی تو تهران 700-800 کجای تهرانه؟؟؟ بگو ما هم بریم فوری بخریم، من الان تو دفتر مشاوره املاک دوستم بودم گفت تو بدترین محله های جنوب تهران دیگه زیر متری یک و 300 نداریم محله خودمون هم که بین فلکه صادقیه و طرشت هست ( بالاتر از صنعتی شریف) گفت بین 3 میل تا 3 میل و 300 هست، اگه شما اطلاع دارید لطفا اسم محله رو بیارید تحقیق کنیم بریم روهوا بزنیم ممنون....

نظر

• omid_amorous
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 56

پر ریسک عزیز ایران خودرو در چه وضعییتیه با این گزارش ممنون میشم راهنمایی کنی

نظر

• HSC
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 316

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
                سید این ملکایی که گفتی تو تهران 700-800 کجای تهرانه؟؟؟ بگو ما هم بریم فوری بخریم، من الان تو دفتر مشاوره املاک دوستم بودم گفت تو بدترین محله های جنوب تهران دیگه زیر متری یک و 300 نداریم محله خودمون هم که بین فلکه صادقیه و طرشت هست ( بالاتر از صنعتی شریف) گفت بین 3 میل تا 3 میل و 300 هست، اگه شما اطلاع دارید لطفا اسم محله رو بیارید تحقیق کنیم بریم روهوا بزنیم ممنون....
                بورسي جان براي خريد ملك توي تهران زياد عجله نكن. بازار الان راكده. اگر هم معامله اي ميشه توسط دلالها و محتكر هاست !

اين گراني ها در مسكن ( مسكن تهران رو عرض ميكنم) بخاطر جو قبل از انتخابات است.

انتخابات 88 رو يادت مياد؟ يادته يكدفعه در عرض 6 ماه قيمتها 3-4برابر شدند و بعد از انتخابات دوباره برگشتند به قبل و حتي بعضي هاش

از قبل هم ارزانتر شدند!

مثال: يك بنده خدايي از فاميل رفت تو مطهري(نزديك هتل تهران) خونه خريد متري 700 (سال 86) دم انتخابات 88 شد 3تومن بعدش شد 1.5 ولي 1.3

بيشتر براش مشتري پاي معامله نميومد. اين مثال رو زدم چون خودم در جريان بودم.

بنابر اين اگر مصرف كننده اي، در خريد ملك عجله نكن.

مگر اينكه بخواي دلالي كني كه تازه اونم بنظر من تهران الان به پيك قيمتي رسيده و جاي رشد چنداني نداره اگر هم رشد كنه

روي زبون هاست و به حرف رشد ميكنه نه پاي معامله !

نظر

• HSC
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 316

گزارش ايران خودرو من رو هم متعجب كرد! همه انتظار زيان داشتيم. البته اينطور كه دولت دم از كاهش 40درصدي قيمت خودروهاي داخلي طي روزهاي آينده

ميزنه ( كه البته شايد هم لاف بزنه!) با اين تفاسير بعيد نيست گزارش 3ماهه و 6ماهه ايران خودرو دوباره زيان شناسايي كنه!

البته خوبي ايران خودرو اينه كه گزارشاش اگه زيان ده باشه سازمان اونارو نشون نميده و ميزاره و آخر سال اعلام ميكنه!!

نظر

• PULP
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 162

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    دوست عزیز اگه سکه بشه 2000.000

18 درصد پایین تر تر میشه (0.82 قیمت روز) یعنی 1640.000 تومن بعد به این قیمت 6 درصد مالیات اضافه میشه 1740.000 تومن یعنی بی زحمت بعد از 6 ماه 740.000 تومن دیگه واریز کنید
                    بعدش یک میلیون تو شش ماه میشه 100.000 تومن بهره به 1740.000 تومن اضافه کنید میشه 1840.000 تومن
                    حالا عدد 1840.000 تومن به 2000.000 میشه چقد بازدهی ؟؟؟؟؟

ما نقدی ها 1450.000 تومن تا 2000.000 میشیم چقد ؟؟؟؟؟؟(البته منظورم قیمت روزه .!!)خرید های قبلی ما رو 670 تومنه

قابلیت نقد شوندگی سکه نقدی رو فراموش نکنید
                    این بار بر عکس سری قبل موقع تحویل سکه ها هر چی قیمت سکه بالا تر بره به نفع بانک مرکزیه و شاید این کار رو هم بکنن
                    سلام دوست من
                    قصد من این نبود که وارد جزییات شم وقتی هنوز چیزی قطعی نشده...

18 درصد پایین تر تر میشه (0.82 قیمت روز) یعنی 1640.000 تومن بعد به این قیمت 6 درصد مالیات اضافه میشه 1740.000 تومن یعنی بی زحمت بعد از 6 ماه 740.000 تومن دیگه واریز کنید(که این مقدار اصلا در محاسبات لحاظ نمیشه و بعد از نقد کردن سکه در همان روز برمیگرده)
                    بعدش یک میلیون تو شش ماه میشه 100.000 تومن بهره (البته اعلام شده سود سپرده گذاری پول شما در این 6 ماه 18 درصده که واسه خود منم عجیب بود)به 1740.000 تومن اضافه کنید(اخه چرا اضافه بشه؟؟؟؟ باید از این مقدار کم بشه که با فرض سود 180.000 ت میشه 1560.000)

محاسبه سود هم باید به این صورت باشه که شما 1 میل دادی بعد 6ماه 440.000 ت سود داشته که میشه 44 درصد

نظر

• boorsy
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 31

آقای HSC خیلی ممنونم از توضیحات جامع و کاملتون پس بنظرتون این قیمتا حبابیه، ولی سیدجعفر میگه تهران 700-800 میتونی پیدا کنی والا من تحقیق کردم چیزی پیدا نکردم شما که خودت تهران تشریف داری خبری داری؟ محله ای منطقه ای میشناسی که ملک به این قیمت باشه؟ اگه میشناسی اسم محله شو بیار من فورا اقدام کنم برای خرید چون واقعا مفته این قیمت، ارزونترین جای تهران دوستم گفت منطقه مولوی و پامناره که اونجاها هم گفت زیر 1 و 300 پیدا نمیکنی.....

نظر

• omid_amorous
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 56

یعنی سهام چند باز میشه دوست عزیز

نظر

• rasaunited
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 58

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
                          آقای HSC خیلی ممنونم از توضیحات جامع و کاملتون پس بنظرتون این قیمتا حبابیه، ولی سیدجعفر میگه تهران 700-800 میتونی پیدا کنی والا من تحقیق کردم چیزی پیدا نکردم شما که خودت تهران تشریف داری خبری داری؟ محله ای منطقه ای میشناسی که ملک به این قیمت باشه؟ اگه میشناسی اسم محله شو بیار من فورا اقدام کنم برای خرید چون واقعا مفته این قیمت، ارزونترین جای تهران دوستم گفت منطقه مولوی و پامناره که اونجاها هم گفت زیر 1 و 300 پیدا نمیکنی.....
                          با اجازه جعفر خان
                          دوست عزیز پرریسک راجب ارومیه گفتن نه تهران
                          [FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)

نظر

• اسمان
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 760

در اصل توسط omid_amorous پست شده است View Post
                            یعنی سهام چند باز میشه دوست عزیز
                            به نظر من ايرانخودرو بايد بين 70 تا 80 باز بشه واين گزارش ميتونه براي ساير هم گرو هي هاش بار منفي داشته باشد

نظر

• boorsy
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 31

در اصل توسط rasaunited پست شده است View Post
                              با اجازه جعفر خان
                              دوست عزیز پرریسک راجب ارومیه گفتن نه تهران
                              نه دوست عزیز سید راجع به تهران گفت 700-800 میشه گیر آورد ارومیه رو که گفت متری 300 هست....

نظر

• HSC
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 316

من قيمت محله هاي پايينتر از چهارراه وليعصر را ندارم اما همانجا هم كمتر از 1.5 نيست.

تهران فعلا قيمت ها بالاست دوستان. خريد بسيار پرريسك است. من توصيه نمي كنم.

نظر

در حال کار...
                                X