چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • beny_63
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 49

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    در مناطق خوب شهر متری نهایت 700-800 تومن میتونی بخری ..

در مناطق لوکس هم متری 3-4 میل هست ..گفتم مناطق کاملا لوکس ارومیه ..کلا شهر ما خیلی ارزونه ولی خوب این ارزانی هم واین فرصت هم شاید از بین بره ودیگه از این فرصتها نباشه ..

قبلا قیمت ملک در شهرستانها از خود ارومیه گرانتر بود ولی امسال برعکس شد وجهش قیمتها در ارومیه از شهرستانها زد بالاتر ..حالا دلیلش میتونه کلان شهر شدن وامکانات بیشتر ورسیدگی بیشتر باشه در کنار مهاجرت جمعیت به ارومیه ...
    سلام جناب پرریسک
    بنده شخصا نمی دونستم شما اهل ارومیه ای........... باعث افتخار مایی پس!
    آقا این قیمت ها که میگی مال کجاهاست؟؟
    مهر ماه سمت صبا تو امین خریدم متری 1.35..........الان میگن شده 2
    البته شیره جونمو کشیدم دادم به آپارتمان
    اگه واقعا توو ارومیه میشه با زیر 100 میل صاحب زمین شد مارو هم بی نصیب نذار برادر حداقل بگو کجاها؟؟
    همچین میگی 700 مناطق خوب شهر آدم ذهنش به جایی قد نمیده آخه!!! همین خ برق و عمار که متوسط هستند الان متری 1.5 آپارتمان معامله میشه دیگه زمین که باید بیشتر باشه
    مرسی از صبر و حوصله ای که به خرج میدی

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط beny_63 پست شده است View Post
      سلام جناب پرریسک
      بنده شخصا نمی دونستم شما اهل ارومیه ای........... باعث افتخار مایی پس!
      آقا این قیمت ها که میگی مال کجاهاست؟؟
      مهر ماه سمت صبا تو امین خریدم متری 1.35..........الان میگن شده 2
      البته شیره جونمو کشیدم دادم به آپارتمان
      اگه واقعا توو ارومیه میشه با زیر 100 میل صاحب زمین شد مارو هم بی نصیب نذار برادر حداقل بگو کجاها؟؟
      همچین میگی 700 مناطق خوب شهر آدم ذهنش به جایی قد نمیده آخه!!! همین خ برق و عمار که متوسط هستند الان متری 1.5 آپارتمان معامله میشه دیگه زمین که باید بیشتر باشه
      مرسی از صبر و حوصله ای که به خرج میدی
      سلام..

منطقه بهداری وفرشته زیر یک میل میشه خرید کرد ..مناطق متوسط وخوب شهر ..در ضمن منظور بنده زمین بود نه اپارتمان ...الان زیر 1 میل ایارتمان نداریم در کل شهر ..

در مورد اون زیر 100 میل هم ..فلکه مدرس ..خاقانی ..پارک تخم مرغی ..پشت اپارتمان های مهر فرخی ..از 50 میل هست تا 100 میل ..سند شش دانگ ..

در ضمن در مهر همنی زمین ها بودن 20 تا 23 میل ..بازدهی از ملک خریداری شده شما بیشتر بوده واین قاعده کلی هست ..همیشه زمین بازدهی خیلی بیشتری از اپارتمان میده ..

بله عمار بوده اپارتمان متری یک میل الان بالای 1.5 هست البته اگر گیر بیاد ..
      آخرین ویرایش توسط پرریسک؛ 2013/02/14, 23:36.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط rasaunited پست شده است View Post
        سلام سید جان.
        میتونم نظرتو در مورد شفارا بدونم؟؟؟فکر می کنم نزدیک روند صعودی باشه .به نظرت زیر نظر بگیریمش؟
        راجب ششمواد هم ممنون میشم نظرتو بگی
        بازم ممنون
        سلام..

شفارا بالای 1350 تومن بیاد وتثبیت بشه روند صعود داره با هدف 1600 ..حد ضرر 1350 ..

شمواد بالای 198 روند صعود میگیره که چهارنشبه موفق به شکست شد وخریدنی بود با حد ضرر 198 وهدف احتمالی 280 تومن ..

نظر

• reza s
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 74

سلام..

منطقه بهداری وفرشته زیر یک میل میشه خرید کرد ..مناطق متوسط وخوب شهر ..

در مورد اون زیر 100 میل هم ..فلکه مدرس ..خاقانی ..پارک تخم مرغی ..پشت اپارتمان های مهر فرخی ..از 50 میل هست تا 100 میل ..سند شش دانگ ..

در ضمن در مهر همنی زمین ها بودن 20 تا 23 میل ..بازدهی از ملک خریداری شده شما بیشتر بوده واین قاعده کلی هست ..همیشه زمین بازدهی خیلی بیشتری از اپارتمان میده ..

بله عمار بوده اپارتمان متری یک میل الان بالای 1.5 هست البته اگر گیر بیاد ..
          من که دیروز تو فرشته بودم زمینهایی که تا 10 سال دیگه هم نمیشه ساختمان سازی کرد زمین 200 متری بالای 100 میلیونه در ضمن اون زمناهایی که شما شاید مد نظرتون باشه قولنامه ایی قایم و عرفان که
          بعداز چند ماهی سفته بازی رکود زدند

نظر

• PULP
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 162

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
            ۶ ماه خواب سرمایه برای ۱۸ درصد؟؟؟!!!! تازه ۶درصد هم مالیات کسر میشه.... 8-}
            اشتباه شما همین جاست
            شما 1 میل میدین و بعد از 6 ما به فرض اگه سکه شده باشه 2 میل ، سود سرمایه گذاری 6 ماهه شما (بدون در نظر گرفتن سود سپرده گذاریتون و مالیات 6 درصد)با یه حساب سرانگشتی چیزی حدود 36 درصد (72 درصد سالانه) خواهد بود
            ابهامات زیاده ولی به شخصه این پیش فروش رو گزینه خوبی میدونم و دولت نیاز داره واسه جذب نقدینگی این پیش فروش رو برای مردم جذاب کنه
            -------------------------------------
            در ضمن اگه در زمان تحویل سکه 1220 هم شده باشه شما 22 درصد سود خواهی کرد یعنی به ازای هر سکه 220 هزاز تومن

بازم یاداور شم این سود میتونه بیشتر از این ها باشه.
            امیدوارم اساتید هم نظرشون رو روی پیش فروش بدهند(البته بعد از رفع ابهامان موجود)

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط reza s پست شده است View Post
              من که دیروز تو فرشته بودم زمینهایی که تا 10 سال دیگه هم نمیشه ساختمان سازی کرد زمین 200 متری بالای 100 میلیونه در ضمن اون زمناهایی که شما شاید مد نظرتون باشه قولنامه ایی قایم و عرفان که
              بعداز چند ماهی سفته بازی رکود زدند
              بنده تازگی سر نزدم فرشته ..ولی مدتی قبل در داخل ساخت وساز زمین بالای 250 متری رو خود اشنای ما فروخت 170 میل میشه متری حدودا 700 تومن ..بنده گفتم فرشته مترین 700 هست وزیر یک میل ..

بنده گفتم دارای سند شش دانگ اونم فلکه مدرس ..نه طرف بهداری ..در جریان قائم هستم قطعه 5 تومنی بالای 20 معامله شد ..این زمین ها برا مصرف کننده توصیه نمیشه ..چون مجوز ساخت ندارن ..ولی خوب رکورد زدن..

نظر

• امیر303
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 279

جناب پرریسک بنظرتون مارگارین و غبشهر رو چند باز میشن؟;)

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                  جناب پرریسک بنظرتون مارگارین و غبشهر رو چند باز میشن؟;)
                  والا بازار قیمت رو تعیین می کنه وبستگی به جو گروه داره ..واینکه بورس ما این گروه رو باور کرده باشه یا بازم میخواد سرش کلاه بره ..این سهام صعود خواهند کرد .حالا نشد وقتی سه ماهه بیاد ..خلاصه هر که بفروشه در این قیمتها از نظر من بازنده هست ..

نظر

• reza s
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 74

من تقریبا بالای 10 سال تو جریان معاملهای انجا هستم و دو سه تا هم بنگاهی اشنا اونجا دارم یه سال سفته بازها زمینهای اونجا رو شدیدا میبرن بالا بعد که انداختن دست مردم راکد میکن قیمت زمین تا 20% میارن پایین و چند سال بعد همین اش و همین کاسه در ضمن من دیروز شنیدم برای معاملات زمینها ی فرشته اقاف 10% قراره بگیره قطعا اون هم تو قیمت تاثیر میزاره

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
                      اشتباه شما همین جاست
                      شما 1 میل میدین و بعد از 6 ما به فرض اگه سکه شده باشه 2 میل ، سود سرمایه گذاری 6 ماهه شما (بدون در نظر گرفتن سود سپرده گذاریتون و مالیات 6 درصد)با یه حساب سرانگشتی چیزی حدود 36 درصد (72 درصد سالانه) خواهد بود
                      ابهامات زیاده ولی به شخصه این پیش فروش رو گزینه خوبی میدونم و دولت نیاز داره واسه جذب نقدینگی این پیش فروش رو برای مردم جذاب کنه
                      در ضمن اگه در زمان تحویل سکه 1220 هم شده باشه شما 22 درصد سود خواهی کرد یعنی به ازای هر سکه 220 هزاز تومن

همین قسمت 16 درصد میشه ..چطور نباید محاسبه بشه؟؟؟مگر کشکی هست ..

سکه 2 میل باشه 18 درصد کم کنیم میشه هر سکه 1640 تومن ..بعد 6 درصد مالیات اضاف کنیم میشه 1740 تومن ...یعنی کل سود شما در 6 ماه میشه 260 تومن ..حالا اینجا برا یکسال تا 25 درصد هم سود میدن ..12 درصد هم کنیم کل سود شما میشه 140 تومن ...یعنی در حد 14 درصد به ازای اون یک میلی که الان میدی بیشتز از بانک سود می کنی ..

یعنی خرید وسپرده کردن سرمایه اونم برای 6 ماه در قبال 14 درصد سود بیشتر ..بد نیست ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط reza s پست شده است View Post
                        من تقریبا بالای 10 سال تو جریان معاملهای انجا هستم و دو سه تا هم بنگاهی اشنا اونجا دارم یه سال سفته بازها زمینهای اونجا رو شدیدا میبرن بالا بعد که انداختن دست مردم راکد میکن قیمت زمین تا 20% میارن پایین و چند سال بعد همین اش و همین کاسه در ضمن من دیروز شنیدم برای معاملات زمینها ی فرشته اقاف 10% قراره بگیره قطعا اون هم تو قیمت تاثیر میزاره
                        ما که قصد خرید از این زمین ها نداریم ..چون روزه شک دار نمی گیریم...گفتم ملک فقط سند دار اونم شش دانگ ..فوقش میریم وام می گیریم می سازیم ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

سکه 2 میل باشه 18 درصد کم کنیم میشه هر سکه 1640 تومن ..بعد 6 درصد مالیات اضاف کنیم میشه 1740 تومن ...یعنی کل سود شما در 6 ماه میشه 260 تومن ..حالا اینجا برا یکسال تا 25 درصد هم سود میدن ..12 درصد هم کنیم کل سود شما میشه 140 تومن ...یعنی در حد 14 درصد به ازای اون یک میلی که الان میدی بیشتز از بانک سود می کنی ..

یعنی خرید وسپرده کردن سرمایه اونم برای 6 ماه در قبال 14 درصد سود بیشتر ..بد نیست ..
                          حالا یکی هم میره سکه میخره از بازار نقدی ...

1400 مثال ..همین امروز خرید می کنه ..اینجا مالیات 6 درصد خبری نیست ..فقط میمونه سود بانکی دوره 6 ماهه ..

فرض می کنیم سکه 6 ماه بعد میشه 2 میل ..600 تومن رشد ..سود بانکی رو 12 درصد فرض کنیم برا 6 ماهه میشه 170 تومن از 600 کسر کنیم میشه 430 تومن ..

یعنی طرف نقدی بخره وسکه 6 ماه دیگه بشه 2میل حدود 30 درصد سود خالص میکنه یعنی دو برابر سودی که از پیش خرید بهش میرسه ..

فقط مزیت نقدی اینه که سکه ها وپولت کاملا در اختیار خودت هست ومزایای پیش خرید هم اینه که در صورت افت ضرر نمی کنی ..

حالا اونی برنده میشه که اینده رو درست پیش بینی کنه ..به نظر من نقدی فعلا بهتر هست با توجه به اوضاع واحوال کشور..

نظر

• mehrdad89
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 104

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
                            مهردادجان من همين كارو كردم . رو1700 شپنا گرفتم و شاراكمو رد كردم با 12% ضرر. تاحالاكه 7% از ضررمو جبران كرده.

به خدا جعفر راست ميگه. روند اگه صعودي نموند حتي يك روز هم صبر نكنيد. چقدر ما مونديم با اين شاراك هي حرص خورديم.... :-&

بنظر من پالايشگاهي ها خيلي كم ريسك اند. شنبه بيا تو شپنا همون قيمتي م كه ميخري حد ضرر بزار.

البته شاراك تكنيكال شايد شنبه برگرده، از من ميشنوي تا ساعت 10:30 صبركن اگه پاياني منفي بود بده بره .

فكر ميكنم تا قبل عيد 3000 تومن بشه اين شپنا.

شبندر رو كه باز كنند تازه همه ي پالايشگاهيها ميپرن بالا ...

( شنيده شده مارگير تو پالايشگاهيها فعاله ! )

:D
                            =))
                            از پيشنهاد شما خيلي تشكر ميكنم ، ما كه شانس نداريم ميترسم شاراك رو بفروشم برم شپنا بخرم جو دوباره برگرده

رو پتروها !

جناب پرريسك لطفا شما هم يه نظري بده لطفا .

تشكر

نظر

• hamed6416
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 42

سید پارسان حد ضررو رو چنده؟

نظر

• PULP
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 162

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
                                اشتباه شما همین جاست

حالا یکی هم میره سکه میخره از بازار نقدی ...

1400 مثال ..همین امروز خرید می کنه ..اینجا مالیات 6 درصد خبری نیست ..فقط میمونه سود بانکی دوره 6 ماهه ..

فرض می کنیم سکه 6 ماه بعد میشه 2 میل ..600 تومن رشد ..سود بانکی رو 12 درصد فرض کنیم برا 6 ماهه میشه 170 تومن از 600 کسر کنیم میشه 430 تومن ..

یعنی طرف نقدی بخره وسکه 6 ماه دیگه بشه 2میل حدود 30 درصد سود خالص میکنه یعنی دو برابر سودی که از پیش خرید بهش میرسه ..

فقط مزیت نقدی اینه که سکه ها وپولت کاملا در اختیار خودت هست ومزایای پیش خرید هم اینه که در صورت افت ضرر نمی کنی ..

حالا اونی برنده میشه که اینده رو درست پیش بینی کنه ..به نظر من نقدی فعلا بهتر هست با توجه به اوضاع واحوال کشور..
                                درود بر پرریسک عزیز
                                دیدم بعضی دوستان به اشتباه بحث از سود پایین 18 و حتی 12 درصدی پیش فروش سکه میکنند گفتم شاید بد نباشه یه محاسبه سر انگشتی و نه چندان دقیق داشته باشم(با توجه به این که هنوز هیچ چیز نهایی نشده و همه حدس و گمان عنوان شده)
                                خب حالا که بحثش شد اجازه می خوام یه کم دقیق تر به محاسبات بپردازیم....

با توجه به احنمالات
                                1)پیش فروش سکه در صورت 18 درصد سود نقدی برای شش ماه نگهداری مبلغ 1ملیون تومان علی الحساب! ! !
                                2) 18 درصد تخفیف نسبت به قیمت روز سکه در زمان تحویل
                                3) 6 درصد مالیات

اگر سکه زمان تحویل 2 میل باشد
                                شما به ازای هر 1 میلیون 440 ت سود میکنید یعنی 44 درصد در 6 ماه
                                سودی معادل خرید نقدی سکه در حال حاضر و فروش ان روی 2 میل

اگر سکه زمان تحویل 1.5 میل باشد
                                38 درصد سود در 6 ماه

اگر سکه زمان تحویل 1 میل باشد (توافق احتمالی|-))
                                اینجا دیگه بستگی به شروط پیش فروش داره، مثلا اگه بخوان کمتر شد پولم به ملت پس بدن بد نمیشه...

در کل فکر کنم دو سر برد باشه چه سکه بالا بره چه پایین بیاد

اگه سکه بشه 3 میل که بعید باید باشه شما الان نقد بخرین چیزی حدود 100 درصد ولی با خرید پیش فروش 60 درصد بازده داره که در این حالتم بد نیست.

البته باید دید بانک مرکزی برای هر چه جذاب تر شدن پیش فروش سکه چه خواهد کرد.
                                شاید برداشتن سقف خرید بهترین تصمیم باشد!

نظر

در حال کار...
                                X