چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
    مطمئن باشید که تحلیلهات درست نبوده و یک جای کار می لنگه اگر تحلیلها درست بود شما پیک قیمتی شاراک را تشخیص می دادید نه اینکه در پیک قیمتی سهم رو برای خرید پیشنهاد بدید چون روند صعودیست پس اگر روند صعودی بود چرا نزول کرد اگر پیک قیمتی را نتوانستید تشخیص دهید خوب معرفی نمی کردید شما 50 50 می کنید رفت بالا که رفت نرفت حد ضرر بفروشید خوب شاید کسی گیر کرد صف فروش شد سهم بسته شد نمی دونم اینترنتش قطع شد نتونست بفروشه
    نظر شماست محترم ..شاراک در قیمت 800 معرفی شد قابل توجه شما ..

بعد مثل الان که همه پالایشی میخرن وجو گروه هم مثبته همه فقط میخواستن بخرن مه هم سعی کردیم کمریسک ترینش رو معرفی کنیم ..در ضمن هر قدر که قیمت بالا میرفت ومقاومت میشکست برا اینکه سود نپره حد ضرر رو بالا می اودریم ..

حد ضرر ما در شارک از 820 رفت رو 977 ..ولی خوب دوستان اینها نیم بینن واین کاملا طبیعی هست ..977 شکست خارج میشدن دوستان...

در ضمن در بورس ایاران سقف قیمت وکف قیمت معنی نداره ..به همین خاطر با روند دوست باش..

در قشکر هم میگفتن بالیا 600 نداره ولی تا 1000 رفت ..اونم بهترین تحلیلگر بازار ..

نظر

• سهم دوست
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 161

مطمئن باشید که تحلیلهات درست نبوده و یک جای کار می لنگه اگر تحلیلها درست بود شما پیک قیمتی شاراک را تشخیص می دادید نه اینکه در پیک قیمتی سهم رو برای خرید پیشنهاد بدید چون روند صعودیست پس اگر روند صعودی بود چرا نزول کرد اگر پیک قیمتی را نتوانستید تشخیص دهید خوب معرفی نمی کردید شما 50 50 می کنید رفت بالا که رفت نرفت حد ضرر بفروشید خوب شاید کسی گیر کرد صف فروش شد سهم بسته شد نمی دونم اینترنتش قطع شد نتونست بفروشه
      حاجی یک جوری نظر می دی مثل اینکه خودت روزی 10 تا سهم معرفی می کنی همه سود می کنند ، مردی بسم الله یک سهم معرفی کن با نقطه ورود و خروج!
      حالا چون پر ریسک از قندی ها خیلی خوب نمیگه تو و دوستات شدید دشمن خونی اش؟
      !!!!!!
      جمع کن اون کاسه کوزه ات را !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      آخرین ویرایش توسط سهم دوست؛ 2013/02/24, 13:49.
      [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• javad73
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 140

شاراک خیلی وقته که فرصت برای خروج داره
        در ضمن شما میشه کسی رو معرفی کنید که هرچی میگه همشون درست دربیاد؟
        اگه معرفی کنید خیلی ممنون میشم

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط ارس 2000 پست شده است View Post
          سلام
          اول تبريك بابت تحليلگر ويژه بورسي و بعد ميشه حد ضرر غبشهر و غمارگ را بفرماييد و فعلاً كه نزولي نيستند با تشكر
          سلام..

در مورد غمارگ حد ضرر 560 هست ..بارها هم گفتم حد ضرر بزارید تا بعدا گله نکنید ..

در ضمن این سهم از 250 معرفی شده فردا یکی نیاد بگه در پیک معرفی شده هر چند از نظر من هر قوت این سهم 1200 رو ببینه میشه پیک قیمتی ..

با این همه حد ضرر بزارید ..کسی هم گیر نخواهد کرد .

غبشهر هم فعلا تاوقتی بالای 1165 باشه روند صعودی داره ..

فعلا کل بازار افتضاح بوده وباید منتظر بود تا بازار به حالت نرمال برسه تا ببینم چه میشه..

نظر

• محمد حسن
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 423

در اصل توسط سهم دوست پست شده است View Post
            حاجی یک جوری نظر می دی مثل اینکه خودت روزی 10 تا سهم معرفی می کنند همه سود می کنند ، مردی بسم الله یک سهم معرفی کن با نقطه ورود و خروج!
            حالا چون پر ریسک از قندی ها خیلی خوب نمیگه تو و دوستات شدید دشمن خونی اش؟
            !!!!!!
            جمع کن اون کاسه کوزه ات را !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            حاجی لازم نیست روزی 10 تا سهم معرفی کنی اتفاقاً ایراد کار در همین جاست اصل آنست که یک یا دو سهم معرفی کنی و پایش وایستی و نتیجه بده نمونه حاج کاظم و معرفی بترانسش رو یاد بیارید و بازدهی 1000 درصدی سهم در طول 2 سال
            خوب دقت کنید 2 سال تمام حاج کاظم فقط بترتنس معرفی کرد روزی 10 تا هم سهم معرفی نمی کرد 1000 درصد برای دو سال کمست
            بنده سهم معرفی نمی کنم ولی از قپیرا از قیمت 600 700 تومنش دفاع کردم و همچنان هم دفاع می کنم و خدا رو شکر تا حالا بازدهی هم داشته است که البته این بازدهی تاکنون در مقابل آن چه که انتظار داریم کم است

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
              @};-
              وتوکا موفق به شکست 230 نشد ..

بنده هم نه قصد دارم با روند سهمی مبارزه کنم ونه اونقدر توان دارم که بیام برا سهمی روند درست بکنم ...

تا وقتی بالیا 212 تومن نیاد روند این سهم صعودی نخواهد شد وتوصیه به خرید کوتاه مدتهیا ندارم ..

در مورد شاراک هم حد ضرر ها رو شکسته وارد روند نزولی شده قبلا اشاره کریدم ..الان هم روند سهم نزولی هست ..دوستان به خرید در این روند علاقه دارن ودید میان مدت .سهم بنیادی هیچ مشکلی نداره..

حمایتها 700 ودر صورت شکست 600 ..پله ای میتونن در این حوالی خرید کنن ..

نظر

• javad73
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 140

حاجی لازم نیست روزی 10 تا سهم معرفی کنی اتفاقاً ایراد کار در همین جاست اصل آنست که یک یا دو سهم معرفی کنی و پایش وایستی و نتیجه بده نمونه حاج کاظم و معرفی بترانسش رو یاد بیارید و بازدهی 1000 درصدی سهم در طول 2 سال
                خوب دقت کنید 2 سال تمام حاج کاظم فقط بترتنس معرفی کرد روزی 10 تا هم سهم معرفی نمی کرد 1000 درصد برای دو سال کمست
                بنده سهم معرفی نمی کنم ولی از قپیرا از قیمت 600 700 تومنش دفاع کردم و همچنان هم دفاع می کنم و خدا رو شکر تا حالا بازدهی هم داشته است که البته این بازدهی تاکنون در مقابل آن چه که انتظار داریم کم است
                یعنی شما میگی ما کل بورس رو بی خیال بشیم بریم فقط 1سهم یا حداکثر 2تا سهم بخریم
                اونوقت اگه کارخونه مثل خودرویی ها یا به هر دلیل دیگه زیان ده شد چکار کنیم؟

- - - Updated - - -

نظر

• Javad Paye
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2012
                  • 174

دوستان پيشنهاد ميدم به نظرات مغرضانه جواب ندهيد. بعضي ها منتظرن يه فرصت كوچيك پيش بياد بگن ديدي گفتم،تحليلت درست نبود و... ول كنيد اينارو

نظر

• aur140
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 140

سلام سيد جان
                    نظرت در مورد شاراك در قيمت هاي امروز چيه ؟
                    [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

دوست من نارحتی شما چیه ..

بده ما این همه سهم معرفی کردیم همشون بالای 100 درصد سود دادن ..

شما داری بی انصافی می کنی من چه کنم؟؟؟؟

شما داری میگیم بنده 50-50 تحلیل می کنم ..

اینها سهامی که اینجا معرفی شده ..بازدهی رو بزن تو چرتکه .

قزوین از زیر 340 تا 1400 رفت ..در حد همون بتارنس بازدهی داد اونم در سه ماه نه در عرض دوسال ..این فقط یکیش..

قشهد 1030 تومن ..قشیر 440 تومان..همین قپیرا 860 تومان ..

غمارگ 250 تومان ..غبشهر 640 که کسی فکر نکنم یادش بیاد و1000 که تا1700 رفت .

سغرب 260 تومان ...شفارس 250 تومان ..بموتو 318 قبل مجمع ..فولاد 250 تومان ..شیراز پرتو 630 تومان .مارون 1900 تومان تا 2600 رفت ..فخوز 1800 تومان ..

کاذر 100تومان تا بالای 150 رفت ..پکویر 220 قبل مجمع ..شکربن 180 تومان ...شراز زیر 450 تومان ..شبندر 220 تومان ..ذوب 150 تومان تا 130 افت کرد گفتیم میانگین بیاردی پایین تا بالیا 300 رفت ..شلعاب زیر 400....شدوص زیر 450 ...

کلی سهام دیگر همگی وبالای 70 درصد اونها الان بالیا 50 درصد از قیمتهای که اینجا اشاره شده در حال معامله هستن ..

البته شایدم بنده خوش شناس هستم والکی الکی گفتیم اینها بالا اومدن ..

سعی کنیم انصاف رو در نقدهامون رعایت کنیم ..همه اون افرادی که اینجا یان سهام رو خریدن وسود کردن شاهد هستن ومیتونن شهادن بدن ..

نظر

• bashash
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 580

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                        مهندس سلام شب بخير
                        در مرحله اول مي خواستم ارتقاء حضرتعالي رو از تحليگر به تحليگره ويژه بورسي تبريك بگم با آرزوي توفيق روز اقزون به همراه سلامتي برا خودتون وخانواده محترم @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
                        جناب پرريسك هرچند سوال تكراري است ولي خواهشا نظر نهايي خودتونو راجب وتوكا با توجه به پيش بيني هاي جديد حتوكا وتوكا ريل بفرمائيد
                        ضمنا باتوجه به گزارش جديد شاراك جهت سال 92 پيش بيني ونحليل تون راجب شاراك جيست ممنون از وقتي كه برا پاسخ دادن صرف مي كنيد
                        مهندس جان شرمنده منتظر پاسختون هستم @};-
                        .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• محمد حسن
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 423

در اصل توسط javad73 پست شده است View Post

- - - Updated - - -

کسی که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه
                          نه برید کل بورس رو بخرید
                          آخه مرد حسابی اگر روزی 10 تا سهم معرفی کنی 20 روز دیگه متوجه میشی که کل بورس رو معرفی کردید
                          کسی که به یک سهم یا تعدادی سهم اطمینان داشته باشد همون یک سهم را معرفی می کند و بازدهی هم می گیرد

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در ضمن در کنار موارد بالا اضافه کنید حد ضرر هایی که اینجا اشاره شده وهر کسی حد ضرر شکست خروج کرد الان در هیچ ضرری نیست ..

برید بیند دو ماه قبل اخطار خروج داده شده ..از دو ماه قبل چه بلایی سر بازار امد ودر همین بازار سقوط کدام سهام بیشترین رشد رو کردن ..

همه در ضرر رفتن ولی دوستاین که شلعاب شدوص کربن غمارگ غبشهر قشهد قمرو ...چندین چند سهم دیگر با رعایت حد ضرر در وند صعودی خریدن در سود هستن ...

در بازار صعودی هر بچه ای بلده سود کنه مهم اینه در بازار نزولی سودها رو حفظ کینم واگر زرنگ باشیم سود هم بکنیم ..

نظر

• bashash
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 580

مهندس باتشكر از پاسختون
                              اينترنت اونقده كنده آدم كلافه مي كنه
                              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• haselipoor
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 109

سلام سید عزیز
                                امیدوارم از حسادت بعضی دوستان دلخور نشی.........
                                میشه نظرت رو در مورد رکیش بدونم.
                                انگار داره کف سازی میکنه رو800
                                تو این وانفسا حقوقی اجازه نداد بیاد زیر 800
                                تکنیکالی حرفی برای گفتن داره؟ به نظرتون وارد شیم یا منتظر سیگنال بمونیم؟

نظر

در حال کار...
                                X