در اصل توسط hogo_wave پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سرما آفرين سهم كوچك و پرپتانسيلي بود كه به بررسي صورتهاي ماليش پرداختم.
سرماآفرين عمده توليد آن شامل چيلر و هواساز و فنكوئل است. نكات بسيار جالبي رو در صورتهاي مالي ديدم. اولا سهم از نظر بنيادي قوي است. توليد اين شركت همچنان از ثبات برخوردار بوده و حتي از نظر توليد چيلر رشد 40% و فنكويل رشد بيش از دو برابري را در 9 ماهه داشته است. اكثر در آمد شركت نيز از فروش چيلر و فنكوئل بوده است.
نكاتي جالبي است، كه بايد خدمتتان عرض كنم:
مقدار توليد چيلر در 9 ماه امسال 70 دستگاه بوده كه در مدت مشابه سال قبل 51 دستگاه بوده است.
در نه ماهه 91 مقدار 5266 دستگاه فنكويل توليده كرده كه سال گذشته در همين مدت 2678 دستگاه بوده است.
رشد قيمتي چيلر و فنكويل در شش ماه اخير باعث شده؛ شركت در نه ماه 75% سود خود را پوشش دهد.
مقدار موجودي انبار شركت از دستگاه چيلر تقريبا ثابت و از دستگاه فنكويل 35% افزايش داشته است!!!
افزايش قيمت چيلر و فنكويل و حتي سعي در فروش چيلر و فنكويل در سال آينده توانايي اين را به شركت خواهد داد، تا بتواند افزايش سود قابل ملاحظه اي را پيدا كند.
به نظر مي رسد، با رشد گروه لوازم خانگي،برندهاي كه انحصاري در ايران فعاليت دارند، ميتواند مورد توجه بازار قرار گيرد.
موفق و پرسود باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط دکتر یزدان پست شده است View Postسلام خسته نباشید جناب پرریسک عزیز
من امروز کمی حفاری از صف فروش خریدم نظرتون چیه؟
در ضمن پترو شیراز 918 خرید داشتم هنوزمم دارم نظرتون چیه؟
مرسی
حفاری قبلا هم اشاره شد بالای 325 مثبت بشه برگرده اهداف بالایی داره ..حد ضرر 325 تومن ..
در ضمن گروه تجهیزات نمودار زیبایی دارن خصوصا فاذر ..بالای 240 اگر اومد وخواست صف بشه با حد ضرر 240 دوستان میتونن وارد بشن با هدف بالای 300 تومن وحتی 350 ..
در مورد شیراز هم حد ضرر اول شکسته ودر صورت افت زیر 825 تومن تا 730 تومن هم احتمال ریزش هست ..باید دید فردا برمیکرده یا این حمایت هم شکسته خواهد شد..
نظر
-
سلام بر سید عزیز جعفر خان نازنین
یه دنیا ارادت و اخلاص ، واسه مرام و معرفت و وقتی که برا معرفی سهام و راهنمایی به بقیه دوستان ارائه میدین .
سید عزیز لطفا به نوشته های صد من یه غاز توجه نکنین . دیگه بچه شیش ماهه هم میدونه که مسئولیت خرید و فروش به عهده خودشه .
دوستان خداوکیلی از پارسال تا حالا که با روش جعفر خان کار میکنم 95 در صد معاملاتم تو سود بوده . بجز این شاراک که اونم مقصر خودم بودم و حد ضرر رو رعایت نکردم .
قشهد . قصفها . قلرست . کرماشا . شراز که امروز فروختم . شبریز . قپیرا . وبیمه . بموتو . شبهرن . ثاباد ، غمارگ و ...............
خدا رو شکر
زنده و پاینده و شاد باشی سید جون
ایمان از خوزستان .
نظر
-
در اصل توسط HSC پست شده است View Postچرا 60-70 ميليارد ؟! كلا 30 ميليون سهم (5درصد 600 ميليون ميشه 30 ميليون ) . اونم به قيمت 100 الي 300 تومن به ازاي هر سهم يعني فوقش ميشه 9ميليارد !
ضمنا فعلا شپاس زيان ده است بنابراين فكرنكنم بيشتر از 300 تومن قيمت بخوره شايد بعدا فرجي بشه البته ... !
در خصوص عيدانه 85 توماني رييس جمهور هم بايد بگم : وقتي رفتيم بانك عيديمونو گرفتيم ميتونيم باهاش 950 گرم پسته بخريم تو راه موقع برگشتن بخوريم حوسلمون سر نره !
نكرد لااقل 90 تومن بده كه بتونيم باهاش 1 كيلو پسته بخريم !!
=))
سرمایه شپاس: 600.000 میلیون ریال
سود انباشته: 994.759 میلیون ریال
همچنین قراره حدود 37 میلیون سهم عرضه بشه و قیمت میتونه بین 1500 تا 2000 تومن باشه.
با فرض کمترین قیمت یعنی 1500 میشه یه چیزی در حدود 55 میلیارد تومن و اگه 2000 قیمت بخوره میشه 74 میلیارد تومن
سربلند باشید
نظر
-
در اصل توسط hey پست شده است View Postسلام سید بزرگوار
لیست سهم های معرفی شده تغییری در آن ایجاد شده یا خیر؟
بعد گروه کاشی واقعا نمودارهای زیبایی دارن حالا کی پرواز کنن من هم نمی دانم ولی پرواز رو اغاز کنن میشه یک 50 درصدی گرفت ..
کچینی بالای 302 تومن حد ضرر 302 ..کساوه بالای 378 حد ضرر 378 وکسعدی بالای 216 حد ضرر 216 وکشرق بالیا 324تومن حد ضرر 324 تومن ..هر وقت بالای این قیمت خواستن صف بشن دوستان میتونن خرید کنن اولویت خرید با کچینی..
گروه غذایی غالبر بالای 265 وغمارگ بالای 560 وغبشهر بالای 1180 تومن روند صعودی دارن ..غمارگ درصدر ..
گروه قندی قپیرا بالای 1915 تومن اگر خواست صف خرید بشه دوستان بخرن ..فقط تکنیکالی ..دقت کنید فقط تکنیکالی .تا .وقتی بالای این قیمت نیومده خرید نکنید ..اینم برا اینکه دوستان کمی با ما مهربان باشن ..
گروه خودرو بهمن بالای 141 روند صعود داره دوام بیاره اهداف بالایی داره تکنیکالی ..
گروه لاستیگ شدوص بالای 860 وشمواد بالای 212 وکربن بالای 283 وسهند بالای 410 وشلعاب بالای 500 برگشت بزنن وصف بشن اینها هم اهداف خوبی دارن وروند صعودی هستن فعلا ...
در اخر حد ضرر ها رعایت بشه ..هر کدام قبل ساعت 10 خواست صف بشه میتویند بخرید وگرنه فعلا دست نگه دارید وتماشا کنید ..
گروه پالایش هم شراز با حد ضرر 1100 هر که دوست داشت وجو مثبت ماند وارد بشه ..
بقیه بازار همچنان روند نزولی دارن وباید مدتی زور بزنن تا مثبت بشن روند صعود بگیرن تا ببینم چه میشه ..بقیه بازار بنیاید هیچ مشکلی نداره وفقط تکینکالی فعلا روند نزولی هست ..ما در روند نزولی خرید نمی کنیم ..
- - - Updated - - -
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postسرما آفرين سهم كوچك و پرپتانسيلي بود كه به بررسي صورتهاي ماليش پرداختم.
سرماآفرين عمده توليد آن شامل چيلر و هواساز و فنكوئل است. نكات بسيار جالبي رو در صورتهاي مالي ديدم. اولا سهم از نظر بنيادي قوي است. توليد اين شركت همچنان از ثبات برخوردار بوده و حتي از نظر توليد چيلر رشد 40% و فنكويل رشد بيش از دو برابري را در 9 ماهه داشته است. اكثر در آمد شركت نيز از فروش چيلر و فنكوئل بوده است.
نكاتي جالبي است، كه بايد خدمتتان عرض كنم:
مقدار توليد چيلر در 9 ماه امسال 70 دستگاه بوده كه در مدت مشابه سال قبل 51 دستگاه بوده است.
در نه ماهه 91 مقدار 5266 دستگاه فنكويل توليده كرده كه سال گذشته در همين مدت 2678 دستگاه بوده است.
رشد قيمتي چيلر و فنكويل در شش ماه اخير باعث شده؛ شركت در نه ماه 75% سود خود را پوشش دهد.
مقدار موجودي انبار شركت از دستگاه چيلر تقريبا ثابت و از دستگاه فنكويل 35% افزايش داشته است!!!
افزايش قيمت چيلر و فنكويل و حتي سعي در فروش چيلر و فنكويل در سال آينده توانايي اين را به شركت خواهد داد، تا بتواند افزايش سود قابل ملاحظه اي را پيدا كند.
به نظر مي رسد، با رشد گروه لوازم خانگي،برندهاي كه انحصاري در ايران فعاليت دارند، ميتواند مورد توجه بازار قرار گيرد.
موفق و پرسود باشيد.
نظر
-
در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Postکسی که خوابه میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه
نه برید کل بورس رو بخرید
آخه مرد حسابی اگر روزی 10 تا سهم معرفی کنی 20 روز دیگه متوجه میشی که کل بورس رو معرفی کردید
کسی که به یک سهم یا تعدادی سهم اطمینان داشته باشد همون یک سهم را معرفی می کند و بازدهی هم می گیرد
از کاربران سایت خواهشی دارم و اون اینکه وقتی کسی حرفی میزنه سریع موضع گیری منفی نکنید. مگر غیر از اینه که هرکسی نظری داره و نظر هرکس محترمه؟ مگر غیر از اینه که همیشه باید تو جامعه چندصدایی باشه؟ موضع گیری منفی فقط زمانی میتونه توجیه داشته باشه که کسی هتاکی یا بی ادبی کنه.
پس لطفاً سعه صدر داشته باشید و بدونید که وقتی حرفی زده میشه هر کس به اندازه کافی قدرت تشخیص درست یا نادرست بودن اون حرف رو داره.
به امید روزهای خوب برای همه اهالی اینجا
یا حق
نظر
-
سلام و خسته نباشید
من اهل نوسانگیری نیستم (البته اگر مفهوم نوسانگیری رو درست فهمیده باشم;) )حالا با این اوصاف شپنا و شبریز و شبندر و پارسیان و کمی هم شراز رو تا مجمع هاشون نگه دارم چطوره؟ یا مثلا تا اردیبهشت؟
اصلا تا کی باید صبر کنم تا بتونم بگم سود خوبی کردم. (اگه سوالام مسخره بود راحت بخندید نوش جونتون)
نظر
-
گزارش خوبی از شنفت در کدال نقش بست و با اعلام برائت پارسان و وغدیر و زیر مجموعه ها از مسائل اخیر امیدواریم بازار فردا بهتر بشه هر چند وقتی شاخص بالای 38700 نتونیت بمونه باید منتظر 37000هزار میبودیم ولی امیدواریم قبل از این رقم بازگشت بزنه تا خیال همه از 37000 و واکنش به این نقطه از فردا دیگه راحت شده باشهآخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/02/24, 19:39.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
سید یه سوال داشتم:
وقتی گزارش های سال جدید میاد 2 نکته داره یکی اینکه باید مقایسه بشه با اولین پیش بینی سال جاری و دیگری با سود اخرین پیش بینی و احتمالی 12 ماهه شما برات کدوم مورد برجسته تره و اهمیت داره؟؟؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط رها پست شده است View Postسلام و خسته نباشید
من اهل نوسانگیری نیستم (البته اگر مفهوم نوسانگیری رو درست فهمیده باشم;) )حالا با این اوصاف شپنا و شبریز و شبندر و پارسیان و کمی هم شراز رو تا مجمع هاشون نگه دارم چطوره؟ یا مثلا تا اردیبهشت؟
اصلا تا کی باید صبر کنم تا بتونم بگم سود خوبی کردم. (اگه سوالام مسخره بود راحت بخندید نوش جونتون)
من حرفه ای نیستم اما جسارتا دوست من اگر کمی مطالعه کنید متوجه می شید که نباید در سبد اینهمه سهم همگروه داشت، حتی اگر طلا باشند! البته تا نظر استاد پرریسک چی باشه
نظر
-
-
سلام استاد، همشهری، پرریسک، صبور، ای مرد....
یک سوال دارم یا بهتر بگم یک مشکل دارم
حدود 40% سبد فاسمین 8181 دارم!!! هی همه گفتن دوروبر 750 خروج کن الکی موندم باهاش.... حالا چه خاکی تو سرم بریزم!!؟؟؟؟؟
میشه با یکی دو سهم عوضش کنم یا صبرکنم لاقل کمی بالا بره... الان 600 تومنه............ :O
در ضمن من میان مدتی ام... اما خوب کی بدش میاد تو کوتاه مدت سود کنه؟!!
نظر
نظر