چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFA
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 989

احتمال بازگشت سیستم کوپنی به کشور
    نمایندگان مجلس با کلیات طرحی موافقت کردند که در صورت تصویب نهایی، دولت موظف میشود در مقاطع سهماهه سبدهای کالایی شامل برنج، روغن و گوشت، توزیع کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) پارلمان کلیات طرح تأمین کالاهای اساسی برای اقشار آسیبپذیر را مورد بحث و بررسی قرار داده و به تصویب رساندند.

وکلای ملت با 144 رأی موافق، 29 رأی مخالف و 33 رأی ممتنع از 225 نماینده حاضر در جلسه، کلیات این طرح را مصوب کردند.

در صورت تصویب نهایی طرح مذکور، به منظور حفظ امنیت غذایی اقشار آسیبپذیر به ویژه خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد خمینی(ره) و سازمان بهزیستی، دولت موظف میشود در مقاطع سه ماهه سبدهای کالایی شامل برنج، روغن و گوشت را تأمین و از طریق دستگاههای مزبور توزیع کند.

در این جلسه مهدی سنایی نماینده نهاوند، پورابراهیمی نماینده کرمان و مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در مخالفت با کلیات و همچنین عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه، کمال علیپور نماینده قائمشهر و حسین گروسی نماینده شهریار در موافقت با کلیات در صحن علنی سخنرانی کردند.

نظر

• ارشیا
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 36

دوستان به نظرتون بازار فردا بر میگرده ..؟؟؟
      رودخانه دل صخره ای را میشکافد نه بخاطر قدرتش بلکه بخاطر پایداریش ..L-)L-)L-)

نظر

• samadi1973
        Banned
        • Dec 2012
        • 21

افزایش 34 درصدی پیش بینی سود قمرو از 1293 ریال به 1727 سال مالی منتهی به 92/4/31

-پيش بيني فروش شکر به نرخ 13200ريال و قند به نرخ 15000ريال مي باشد.

نظر

• samadi1973
          Banned
          • Dec 2012
          • 21

ریسک خرید طلا

به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی بیزینس 24، موسسه مورگان استنلی در حالی پیش بینی خود نسبت به قیمت جهانی طلا در بلند مدت را به 1200 دلار کاهش داده است که قیمت طلا روز جمعه به 1580 دلار رسید و این به معنای افت 380 دلاری قیمت طلا است.

البته به نظر می رسد پیش بینی مورگان استنلی در خصوص قیمت جهانی طلا نسبت به موسسه مالی نومورای ژاپن بیش از حد خوش بینانه است.

موسسه نومورای ژاپن نیز پیش بینی کرده است قیمت هر اونس طلا در بلند مدت به کمتر از 1025 دلار خواهد رسید.

موسسه نومورا رسیدن قیمت طلا به کمتر از 1025 دلار در هر اونس را تا شش ماه آینده پیش بینی کرده است.

نظر

• bahane
            Banned
            • Feb 2013
            • 76

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            دوست من .تحلیل ها درست هست ..

الان دارن سهام با پی برای زیر 2 هم میفروشن با سود مجمع ..

برا اینکه این بورس تحلیل گرهاش باید در گینس ثبت بشن ..شعار همیشگی با روند همراه باشید ..روند صعودی شد بخرید ولی سهام خوب رو بعد نزولی شد بفروشی اگر طلا هم باشه در بورس ایران با پی برای زیر یک هم براش فروشنده پیدا میشه وکف قیمت نمیشه برای سهام در این بورس تعیین کرد ..

همه دارن پالایشی میخرن ..معلوم ینست چقدر سود بسازن بعد پترویی با پی بری 3 رو صف فروش می کنن .؟؟؟؟

خوب بخرن وبفروشن وخوشبخت بشن ...ولی دوستان تحت جو قرار نگیرن و دراینجور مواقع فقط تکنیکالی بخرید ..

سید آخه هم بنیادی عالی هم انتهای اصلاح و نزول هم پیش بینی نسبت به سال قبل بالاتر دیگه چی میخاد بنیادی؟؟!
            دلارشم که بالا تسعیر میشه.
            اگرم تکنیکال بگیرم دو بار کندلهای 17 و 28 بهمن با اونی که بدونه حرف میزنه اما بعضی ها راحت گول دغل باز ها رو میخورن.
            اما بقول شما باید به روند توجه کرد دیگه اینجا همه رقم تحلیل fail میشه!!

نظر

• Shivana44
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 142

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
              حاجی لازم نیست روزی 10 تا سهم معرفی کنی اتفاقاً ایراد کار در همین جاست اصل آنست که یک یا دو سهم معرفی کنی و پایش وایستی و نتیجه بده نمونه حاج کاظم و معرفی بترانسش رو یاد بیارید و بازدهی 1000 درصدی سهم در طول 2 سال
              خوب دقت کنید 2 سال تمام حاج کاظم فقط بترتنس معرفی کرد روزی 10 تا هم سهم معرفی نمی کرد 1000 درصد برای دو سال کمست
              بنده سهم معرفی نمی کنم ولی از قپیرا از قیمت 600 700 تومنش دفاع کردم و همچنان هم دفاع می کنم و خدا رو شکر تا حالا بازدهی هم داشته است که البته این بازدهی تاکنون در مقابل آن چه که انتظار داریم کم است
              حالا ببین میتونی یک کاری کنی جناب پرریسک دیگه سهم معرفی نکنه !! بابا شما نیا تو این سایت

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

با سلام..

بنده اصلا دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه ..

قضاوت رو می سپاریم به عهده وجدان های خود دوستان ..

در ضمن روش کار بنده این هست هر که دوست داشت در خدمت هستیم هر که هم دوست ندارد اجباری نیست ..

سهام بنیادی ..بهترین سهم از هر گروه ..روند صعودی رعایت درصد در سبد ..داشتن حدضرر وشکست حدضرر یعنی خروج ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط bahane پست شده است View Post

سید آخه هم بنیادی عالی هم انتهای اصلاح و نزول هم پیش بینی نسبت به سال قبل بالاتر دیگه چی میخاد بنیادی؟؟!
                  دلارشم که بالا تسعیر میشه.
                  اگرم تکنیکال بگیرم دو بار کندلهای 17 و 28 بهمن با اونی که بدونه حرف میزنه اما بعضی ها راحت گول دغل باز ها رو میخورن.
                  اما بقول شما باید به روند توجه کرد دیگه اینجا همه رقم تحلیل fail میشه!!
                  بله دوست من ..بنده هیچ جا نگفتم اینها بنیادی مشکل دارن ..

به نظر شما گروه کاشی مشکل بنیادی دارن با پی بریا زیر 4 اونم پشت سر هم تعدیل مثبت میدن وبالیا 80 درصد هم تقسیم سود دارن بازم منفی میخورن..

در بورس ایران هر قیمتی رو میشه دید..سهام درپیت رو 10 برابر قیمت میخرن وسهام خوب رو 10 برابر زیر قیمت هم میفروشن ..اینجا ایران هست وباید با روش ایرانی در این بازار کار کرد وسود کرد وگرنه کلاتون پس معرکه هست..

نظر

• دکتر یزدان
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 133

سلام خسته نباشید جناب پرریسک عزیز

من امروز کمی حفاری از صف فروش خریدم نظرتون چیه؟

در ضمن پترو شیراز 918 خرید داشتم هنوزمم دارم نظرتون چیه؟

مرسی

نظر

• mehdi2006
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 17

پرريسک جان سلام،
                      در مورد شفارس ميشه نظرت رو بگی ؟امروز فروشنده زیادی نداشت!!!!!!!نظرت چی در موردش؟؟؟؟چون بنیادشم قبلا گفتی خوبه حتی بهتر از شصدوس اما قيمت يکی دوبرابر شد اما شفارس اندر خم يک کوچه..ممنون.

نظر

• داود
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 378

مدیرعامل فرابورس در گفت وگو با فارس:

بازگشایی نماد پالایشگاه تهران منوط به ارایه بودجه 92 شرکت شد

خبرگزاری فارس: مدیرعامل فرابورس گفت: بازگشایی نماد پالایشگاه تهران منوط به ارایه بودجه 92 شرکت شد که به نظر طی هفته جاری

این گزارش ارایه و نماد این شرکت مشمول اصل44 باز شود.

شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• ahmad30_n
                          عضو عادی
                          • Jul 2025
                          • 207

پرريسك جان از حاشيه سازها بيا بيرون و اصلا به اين حرفها نه فكر كن و نه جواب بده
                          اينجا بورسه و هر كس مسئول خريد و فروش خودشه ( خونه خاله نيست كه بچه بازي دربيارن و گريه كنن ) كاغذه ، با حرف بالا پايين ميشه
                          ما كلي ضرر داشتيم با پيشنهاد هاي شما به سود رسيديم.ممنونيم
                          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          برس به بازار و ما رو راهنمائي كن ، ببين تو اين وضعيت قنديها - پالايشگاهيها - تجهيزاتيها رو كه اومده بودن تو ليست خريد رو واسه فردا چيكار كنيم .باتشكر
                          [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• hogo_wave
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 380

سید جان این شپنا میارزه باهاش بریم مجمع؟(احتملا فردا بسته بشه و خرید 1970تا 2000)

نظر

• بچه کف بازار
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 461

[QUOTE=پرریسک;105706]با سلام..
                              از لطف تمام دوستان تشکر می کنم ...به امید روزهای وخاطرات گذشته .........فقط چند تا نکته رو همین اول کار بگیم همون طور که در تاپیک چی چرای قبلی گفته بودیم تا بعدا مشکلی پیش نیاد........

1-دوستان اینجا هیچ مسئولیتی در مورد خرید فروش برعهده گرفته نمیشه
                              2-بعد معرفی سهم حالا چه تکنیکالی چه بنیادی دوستان حتما حتما خودشون هم سهم رو بررسی کنن ودر صورت صلاحدید خرید کنن
                              3-بورس جای نامردی هست واز اون نامردتر فضای مجازی پس به احدی اعتماد نکنید از جمله به پرریسک که خودم باشم
                              4-سهام گفته شده مد نظر ما نهایت نهایت 20 تا 30 درصد سبد رو تشکیل خواهد داد .بارها گفتم سهم طلا هم باشه روش نباید تک سهم شد..
                              5-حد ضرر حتما گفته میشه ونهایت د ضرر برا سهام 5 درصد با کار مزد میشه 5/6 درصد حالا این حد ضرر از کجا اومد اونم بر پایه تکنیکال می گیم
                              6-این تاپیگ متعلق به هیچ کسی نیست پس از همه دوستان واساتید تقاضا میشه ما رو از زاهنمایی های خود دریغ نکنند.
                              7-در اخر هدف از ایجاد مجدد تاپیک مهمترین دلیلش زنده کردن خاطرات شیرین گذشته هست.......در بدترین بازار در تاپیک چی چزا..........با همراهی هم بهترین سودها رو بردیم ........از قندیها گرفته تا کلی سهام دیگر ..........وگرنه سود کردن در بازار مثبت از نظر من هنر نیست .........در بازار مزخرف ترین سهم هم بازدهی مثبت میده .مهم اینه در بازار منفی خودمون رو حفظ کنیم ........موفق باشید.....[/
                              QUOTE]

تو رو خدا به این سید گیر ندید اینو اولین صفحه تاپیک نوشته دیگه حرفی باقی نمی مونه بابا همه استادن جز سید ما ولش کنید تو رو خدا.....................................
                              بابا سید گفت الان تو بورس حد ضرر شکست خروج کنید من شاراک با توصیه سید 811 وارد شدم و با توصیه سید 940 خارج شدم هر دو تا هم به راختی وارد و خارج شدم

نظر

• space_mohamad
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 313

اصلا" من نمیدونم چرا این بحث میشه ؟؟؟
                                اگه سرمایه گذار در بورسی که قانون مهم سهامداری اینه که مسئولیت خریداتا باید به عهده بگیری !
                                اصلا" این نیست که بیایم ببینیم استاد پرریسک چی زده بدوییم بخریم که ؟؟؟؟
                                پس این وسط علم و تلاش و کار و ذهن خودت کجا رفته ؟؟؟
                                اینجا فقط یه تاپیکه که استاد سهمایی را معرفی میکنه و نظر خودشا (که البته علمی و بیش از 99 درصد درسته ) را میگه .
                                من خودم پیش اومده که بعضی از سهمای معرفی شده را قبول نداشته باشم که البته بعدا" دلیل انتخابشا توسط پرریسک عزیز فهمیده ام و یاد گرفته ام ...
                                من از وقتی که از مطالب این تاپیک استفاده میکنم سود خیلی خوبی کردم ....
                                واقعا" از زحمات جناب پرریسک ممنونم .......
                                "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

در حال کار...
                                X