چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kh25
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 693

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
    نمونه خیلی گفتیم مسئله اینه دوستان صبر ندارند با دو تا منفی فرتی میفروشن بعد میان می بینن ای دل غافل سهام رفت بالا ...
    غدیر ازیر 400 گفته شد ..کروی از زمانی که زیر 330 بود وکلی سهام دیگر ...
    وقتی کسی نمی خرد گفتن سهم معنی ندارد ..البته ما به معرفی سهم ادامه می دیم ولی می دانم کسی نمی خرد بخرد هم بعد رشد 20 درصدی تازه میخرد....
    یک نمونه همین دیروز گفتیم ..گروه بانکی ..............کسی خرید کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایران زمین امروز رو 138 هم میدادن..
    پر ریسک عزیز شما بفرما

بانکی داشتیم البت امروز دس دس کردم در عوض زامیاد خریدم

خیلی مخلصیم

نظر

• shahmir
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 368

نمونه خیلی گفتیم مسئله اینه دوستان صبر ندارند با دو تا منفی فرتی میفروشن بعد میان می بینن ای دل غافل سهام رفت بالا ...
      وقتی کسی نمی خرد گفتن سهم معنی ندارد ..البته ما به معرفی سهم ادامه می دیم ولی می دانم کسی نمی خرد بخرد هم بعد رشد 20 درصدی تازه میخرد....
      یک نمونه همین دیروز گفتیم ..گروه بانکی ..............کسی خرید کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایران زمین امروز رو 138 هم میدادن..
      پرريسك عزيز

ضمن تشكر از نقطه نظرات شما ، چند نكته را خواستم بعرضتون برسونم:
      بنده از آراد جنابعالي رو شناختم اما تو اون مقطع و با توجه به قطع همكاري شما امكان بهره برداري مناسب از ديدگاههاتون رو نداشتم.
      در فعاليت اخير شما در بورسي همواره بعنوان يك مشاور امين و دلسوز از راهنمائياتون استفاده كردم (نمونش خريد غدير 406 فروش 446 ) عليرقم تاييد جنابعالي درخصوص عدم نوسانگيري تو روند صعودي (اينم بحساب كم تجربگي خودمه منتظرم پائين بياد بخرم ! )
      يا خريد شمواد ميانگين 106 ، باهنر امروز 1124
      گروه بانكي روهم چند وقتي بود زير نظر داشتم اما فكر ميكردم (هنوزم ميكنم) اصلاحشون تموم نشده و يمقداري مونده به پايان اصلاحشون !(وبملت رو محدوده 136-138 برآورد كرده بودم)
      ضمن تشكر مجدد از شما درصورت امكان درخصوص موارد ذيل بنده را راهنمايي فرماييد:
      - ولساپا چند روز قبل از مجمع خريدم ميانگين 545 ، روند رو صعودي ميدونم ممنون ميشم نظرتون رو بدونم.
      - آيا بنظر شما اصلاح ودي تموم شده و خريد در محدده 290-300 رو مناسب ميدونيد؟
      - ونفت از از محدوده 130 يه كله اومده حوالي 105 . بنظرم پايان اصلاحش ميتونه تو98 باشه . ميخواستم نظرتون رو بدونم.

در پايان از شما بابت تموم راهنمائيهايتون تشكر دارم و اميدوارم هميشه موفق باشيد.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

بانکی هم روز شنبه مثبت باشن ویک شنبه هم دوام بیارن بالای قیمتهای روز شنبه روند صعودی میشه واونوقت از افت خبری نیست با حد ضرر 5 درصد وارد بشن دوستان ........
        کجاو وکگل هم روند صعودی شده...

حالا چرا این همه در مورد روند صعودی تاکید میشه....
        دوستان سهم در روند صعودی خیال شما رو راحت می کنه ومی دونید حد ضررتان کجاست ومی دونید که در صورت افت می تویند میانگین رو بیارید پایین وبعد مدتی سهم میره بالا ....

اما در روند نزولی علاوه بر اینکه اعصاب وسرمایه ووقتان رو درگیر می کنید نمی دانید ایا اینجا کف سهم هست ....ایا سهم رشدش ادامه دار خواهد بود یا صرفا یک نوسان کوچک رو به بالا هست این مثبت .....

پس برا بار چندم در روند صعودی خریدار باشید وسهامداری کنید ....

کسانی که فاسمین فسرب فولاد فولاژ پترو ها رو که وارد روند صعودی شده بودن سود بیشتری کردن واعصاب اروم تری داشتن یا کسانی که قثابت رو بالای 500 خریدن اونم در روند نزولی .........

بعضی دوستان خریدهای اشتباه کردن در قندیها وامدن به در دیوار توهین کردن به افرادی چون جناب سپهبد باگات اشکان ابن سینا و.....

این رسم جوانمردی نیست ....

وارن بافت هم گفت فلان سهم میره بالا حرفش رو بشنوید ولی برا خرید خودتان هم برسی کنید ....اگر بنیادی کار می کنید اگر از نظر بنیادی توجیه شدید که خرید سهم تویجه دارد بخرید ....اگر تکینکال کار می کنید باز هم اگر تویجه شدید که تکنیکالی ارزش خرید دارد بخرید ....مسئولیت خریدتان رو برعهده بگیرید ودر این راه کسی رو مقصر ندانید ...

بورس جای بازی نیست ...برای دوام اوردن در این بازار باید روش داشته باشید ...اصول داشته باشید با اصول پیش بروید .....وگرنه دوام نخواهید اورد با چند خرید وفروش اشتباه سرمایه واعصاب روان خود رو از دست خواهید داد

نظر

• انزلیچی
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 55

پر ریسک عزیز سلام... ببخشید نظرشما در مورد فراوری چیست؟ یکبار 3ماه قبل در اراد این سئوال را از حضرتعالی پرسیدم که نمی دونم واسه چی مسدود شدم؟؟؟ :x اون زمان فراور 340 بود... به نظر اهداف بالایی در سر داشته باشه در میان مدت: ممنون از محبتتان...:x

نظر

• بابک خان
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 246

پرریسک عزیز با درود
            من وصنعت داشتم که با ضرر رو 108 رد کردم همه رو و اخابر رو 320 گرفتم ولی میخوام به توصیه شما با فروشش شنبه وارد بانکی ها بشم میخام نظرتون رو بدونم.
            در ضمن با دونستن این نکته که نظرتود رو شمواد مثبته رو102 تومن سوارش شدم
            نظرتون رو بیمه پارسیان چیه؟
            من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 914

جناب پر ریسک خسته نباشید میشه لطفا بفرمایید سه سهم زیر روندشان صعودی ،نزولی یا خنثی هست

1-کبافق

2-کمرجان

3-حتاید
              مرسی

نظر

• حسگر
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 136

ممنون از جناب پر ریسک
                وزمین آخرین لحظات ۱۴۳/۱ خرید شد.

نظر

• Amir P
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 65

وتوشه.....حيفم اومد دوستان اين سهمو نبينن....الان كف ترند داره معامله ميشه...تا وقتي قيمت 1886 را لمس نكرده، اين موجشماري معتبره....هدف اوليه 230....كم ريسك و سود حدودا 15 درصدي....پس از عبور از 211 رشد سهم سرعت ميگيره....

نظر

• green
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 99

سلام پرريسك جان خوشحالم كه پيدات كردم و دوباره مينويسي
                    پرريسك جان ايا صلاح ميداني به ركيش وارد شوم در چه قيمتي؟
                    از قند اصفهان خبري نداري ؟
                    چيني ايران را چيكار كنم ؟با تشكر

نظر

• آواچی
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 337

پرریسک عزیز با درود و خسته نباشید،روند غپینو رو چطور میبینین؟ممنون

نظر

• بابک خان
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 246

کسی از صاحب تاپیک خبری نداره؟
                        این صفحه خیلی پایین رفته.
                        من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

فایرا در صورت تثبیت ومثبت ماندن در روز شنبه می تواند خرید خوبی باشد ...صحبت از اهداف بسیار بالا برای این سهم هست....
                          بانکی هم روز شنبه مثبت باشن ویک شنبه هم دوام بیارن بالای قیمتهای روز شنبه روند صعودی میشه واونوقت از افت خبری نیست با حد ضرر 5 درصد وارد بشن دوستان ........
                          کجاو وکگل هم روند صعودی شده...

حالا چرا این همه در مورد روند صعودی تاکید میشه....
                          دوستان سهم در روند صعودی خیال شما رو راحت می کنه ومی دونید حد ضررتان کجاست ومی دونید که در صورت افت می تویند میانگین رو بیارید پایین وبعد مدتی سهم میره بالا ....

اما در روند نزولی علاوه بر اینکه اعصاب وسرمایه ووقتان رو درگیر می کنید نمی دانید ایا اینجا کف سهم هست ....ایا سهم رشدش ادامه دار خواهد بود یا صرفا یک نوسان کوچک رو به بالا هست این مثبت .....

پس برا بار چندم در روند صعودی خریدار باشید وسهامداری کنید ....

کسانی که فاسمین فسرب فولاد فولاژ پترو ها رو که وارد روند صعودی شده بودن سود بیشتری کردن واعصاب اروم تری داشتن یا کسانی که قثابت رو بالای 500 خریدن اونم در روند نزولی .........

بعضی دوستان خریدهای اشتباه کردن در قندیها وامدن به در دیوار توهین کردن به افرادی چون جناب سپهبد باگات اشکان ابن سینا و.....

این رسم جوانمردی نیست ....

وارن بافت هم گفت فلان سهم میره بالا حرفش رو بشنوید ولی برا خرید خودتان هم برسی کنید ....اگر بنیادی کار می کنید اگر از نظر بنیادی توجیه شدید که خرید سهم تویجه دارد بخرید ....اگر تکینکال کار می کنید باز هم اگر تویجه شدید که تکنیکالی ارزش خرید دارد بخرید ....مسئولیت خریدتان رو برعهده بگیرید ودر این راه کسی رو مقصر ندانید ...

بورس جای بازی نیست ...برای دوام اوردن در این بازار باید روش داشته باشید ...اصول داشته باشید با اصول پیش بروید .....وگرنه دوام نخواهید اورد با چند خرید وفروش اشتباه سرمایه واعصاب روان خود رو از دست خواهید داد
                          با سلام..
                          فردا اگر سهمی پیر کسی امد ....
                          البته سهامی که از این روند مذاکرات مثبت سود میبرن...پروه فولاد پترو مس روی والبته در اولویت اینها گروه بانکی که چند رو زقبل اشاره شد پرواز می کنند وگروه خودرو دارو هم نوسانی میدن ولی گروه بانک یک چیز دیکه خواهد بود....

گر.ه پترو فولاد مس هم به خاطر پی برای مناسب وجو مثبت بازار پرواز می کنند...

ما که تا خرخره سهم هستیم وامروز هم بازار نبودیم تا هیجان فروش ما رو نگیره .....خوب برا سود کردن باید ریسک کرد .....ولی خوب ریسک شیرینی بود...قندیها فردا دیدن خواهند داشت ...دروزد بر تکنیکال که روند نزولی رو ببین کی خبر داده ......

نظر

• بابک خان
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 246

پرریسک عزیز با درود
                            من وصنعت داشتم که با ضرر رو 108 رد کردم همه رو و اخابر رو 320 گرفتم ولی میخوام به توصیه شما با فروشش شنبه وارد بانکی ها بشم میخام نظرتون رو بدونم.
                            در ضمن با دونستن این نکته که نظرتود رو شمواد مثبته رو102 تومن سوارش شدم
                            نظرتون رو بیمه پارسیان چیه؟

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

لیدر بازار پر.ه پترو فولاد می روس هستن ...
                              دوستان در این مورد شک نکنن وبه بعضی صحبتها در مورد لیدری پروه خودرو توجه نکنن..

پروه فولاد پترو مس روی به خاطر ارزندگی وتوان عملیاتی بالای خودشون بالا اومدن نه به خاطر جو مثبت مداگرات ...ولی پروه خودرو بنیادی حرفی برا پفتن ندارن وعملا ورشکسته هستن واین جو مثبت اینها رو مثبت کرده ...

چند روز قبل پفته شد کچاد وکپل روند صعودی شده فقط به حجم خریدها در این سهام وفولاد فملی وغدیر نگاه کنید.....

نظر

• Amir P
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 65

جعفر خان...چه ميكنه اين حتايدت!!!...چقدر زير 300 ميگفتي با حد ضرر 290 بخريد...
                                ..................
                                فكر ميكني وبيمه زير 115 بره؟؟

نظر

در حال کار...
                                X