در اصل توسط mane1659 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط korosh_kabir پست شده است View Postسلام و ممنون از تحلیلهای خوبتون
با توجه به تازه کار بودنم ممنون میشم چندتا سهم خوب بهم معرفی کنید.چون فکر میکنم با توجه به جو خوب بازار زمان مناسبی برای ورود هستش.خودم فکر میکنم فباهنر و حتاید(یا حفارس) و مداران(با اولین نشانه های مثبت شدن ) ونفت .
از بس این چند روز این فروم و سایتای دیگه رو خوندم سرم گیج رفت.دوستان همراهی کنند.یک سبد از این سهام خوبن یا پیشنهاد بهتری دارین؟
بعد زمانی که این سهام وارد روند صعود شدن بخرید با رعایت حد ضرر....
به همین راحتی..
دکوثر ا گروه دارو...مداران از گروه رایانه...ثامان از گروه ساختمان..غدیر از گروه پترو...ذوب یا فولاد از گروه فلزی..
نظر
-
در اصل توسط amir1355 پست شده است View Postسلام
پرريسك عزيز
لازم دونستم بابت فجر تشكر كنم
حركت شروع شد ببينيم با اين شناور كم يكي دو تا گره مهمون هستيم يا نه؟؟؟؟؟
يه هدفي برا ونيكي بگو
اين سهم هميشه تو سبد من هست ... خدا خيرش بده .. پارسال خوب سودي رسوند با نوسانهاش...
خريد فردا اگه صفش بريزه رو صلاح مي دوني؟ هر چند فردا مي خام .. كنور ... بخرم سهم خوبيه اميدوارم ومعادن زياد دندون گردي نكنه و با قيمت خوبي باز بشه...
ممنون
ونیکی یعنی شاخص کل والبته با گروه خودرو بیشتر مثبت مبخوره تا بقیه گروهها..
ونیکی بالای 137 دوام بیاره روند صعودی میشه یعنی سهم امروز هم مثبت میشد عالی بود ولی دیدم کم اورد...
ببینم فردا مثبت میشه ...در صورت تثبیت بالای 137 با حد ضرر 5 درصد خرید بشه در ضمن پایین چندانی هم نداره..
نظر
-
در اصل توسط هادی129 پست شده است View Postجناب پرریسک نظرت در مورد شاراک رو نگفتی؟
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postشاراک خریدش در این قیمتها ریسک زیادی داره از نظر من ...سهم فعلا واگرایی منفی زده باید دید میتونه سقف قبلی رو رد کنه...اگر رد کنه شاید صعود خوبی بکنه ...در این قیمتها با حد ضزز 600 برا دارندگان نگهداری خوبه ولی برا خرید صلاح نمی بینم
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postقشرین 600 فعلا ....
قشکر هم با شکست 860 میره برا 700 فعلا....
البته این وسط اگر قنیشا برگرده شاید قندیها رو نجات بده...
قثابت هم میره برا حدودای 400 البته با شکت 480 که به نظر می شکنه...
قشکر هم لیدر قندیها در رفت به نظر تعدیل مثبت باشه ..
قثابت هم به 400 داره نزدیک میشه...
احتمال مثبت شدن مقطعی قندیها هست ولی این به معنی پایان اصلاح نیست...
قندی میخرید قنیشا بخرید که حامی خوبی داره هر چند فردا مثبت نشه تا 930 هم جای افت داره فعلا...
نظر
نظر