mamnoun az rahnemaiton
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
جناب جعفر خان عزیز
روند کالسیمن و پارسان رو چطور ارزیابی می کنید
از هردو قیمت بالا خرید دارم
و اگر شما موافق باشید اگر روندشون همین در جا زدن هست
می خوام با راهنمایی شما با قپیرا تعویض کنم ولو اینکه ضرر معتنا بهی در فروش می کنمدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
-
تعطیلی دو خط تولید در بزرگ ترین شرکت داروسازی کشور
شنیده شده است که
دو خط تولید از شرکت داروپخش تعطیل شده است . این شرکت بزرگ ترین شرکت دارو سازی در خاورمیانه نامیده می شود.
طبق همین شنیده علت تعطیلی این دو خط تولید فقدان مواد اولیه است که از خارج وارد می شود، اما اینک به علت تحریم های اقتصادی و بانکی و … امکان وارد کردن این مواد محدود شده است.
شایان ذکر است مدتی پیش رهبر جمهوری اسلامی به خاطر اهمیت این شرکت از آن بازدید به عمل آورده بود.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
در اصل توسط نوسترداموس پست شده است View Postنظرت در مورد وايران و كاذر ميگي اگرم اين سهما بده بنظرت فردا با چي عوضشون كنم يا حق
کاذر هم بالای 96 باید تثبیت بشه تازه بعد اون هم مقاومت مهمی رو 110 داره ...روند نزول داره ..برا اینکه صعود درست در مون کنه باید از این مفاومت ها رد بشه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهر دو سهم روند نوزلی دارن ..وایرن بالای 108 تومن باید تثبیت بشه تا بشه به صعودش امید داشت واز اون طرف یک مقاومت قدر در 120 داره ..در لیست خرید من که نیست ..
کاذر هم بالای 96 باید تثبیت بشه تازه بعد اون هم مقاومت مهمی رو 110 داره ...روند نزول داره ..برا اینکه صعود درست در مون کنه باید از این مفاومت ها رد بشه ..
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postجناب جعفر خان عزیز
روند کالسیمن و پارسان رو چطور ارزیابی می کنید
از هردو قیمت بالا خرید دارم
و اگر شما موافق باشید اگر روندشون همین در جا زدن هست
می خوام با راهنمایی شما با قپیرا تعویض کنم ولو اینکه ضرر معتنا بهی در فروش می کنم
نتونه بیاد بالای 418 تثبیت بشه جایی نمیره ...
پارسان هم بالای 576 باید تثبیت بشه تا بتونه روند صعود رو اغاز کنه ..
از این دو سهم سهام بهتری برا خرید هست ..از گروه پترو خرید شراز عالی بود ویا اگه بخوان روند صعود بگیرن شپترو به نظرم خیلی بهتره ...
در مورد قپیرا حمایت 870 هست ومقاومت 950-970 ...به نظرم رد می کنه با کمی زد وخورد ..با این همه تا رد نکرده بهتره صبر کنیم ..
نظر
-
در اصل توسط نوسترداموس پست شده است View Postخوب باچي عوض كنم برادر؟
با این همه قبل ساعت 10 هر کدوم زودتر به سمت صف خرید رفت وارد اون بشید ..
کسعدی با حد ضرر 175..
سیمان درود با حد ضرر 345.
شراز با حد ضر 370..
قپیرا با حد ضرر 860..
شپترو با حد ضرر 520..
ذوب با حد ضرر 155..
ثامان با حد ضرر 140..
اینها به ذهن بنده رسید ...سهام که زیاد رشد نکرده وریسک کمی دارن وحد ضرر کافی...
در ضمن اکثر این سهام در قیمتهای پایین تر معرفی شدن ولی خوب شما دیر تشریف اوردین کمی رفتن بالا ..قپیرا 820 هم می فروختن یا ذوب 130 یا شراز 371 هم فروختن ولی خوب باز همینها بهترین هستن ..بازار مثبت باشه اینها هم بالا میان نباشه هم جای افت زیادی ندارن ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post.................. قبل ساعت 10 هر کدوم زودتر به سمت صف خرید رفت وارد اون بشید ..........
کسعدی با حد ضرر 175..
سیمان درود با حد ضرر 345.
شراز با حد ضر 370..
قپیرا با حد ضرر 860..
شپترو با حد ضرر 520..
ذوب با حد ضرر 155..
ثامان با حد ضرر 140..
اینها به ذهن بنده رسید ...سهام که زیاد رشد نکرده وریسک کمی دارن وحد ضرر کافی...
در ضمن اکثر این سهام در قیمتهای پایین تر معرفی شدن ولی خوب شما دیر تشریف اوردین کمی رفتن بالا ..قپیرا 820 هم می فروختن یا ذوب 130 یا شراز 371 هم فروختن ولی خوب باز همینها بهترین هستن ..بازار مثبت باشه اینها هم بالا میان نباشه هم جای افت زیادی ندارن ...
دوستان، خوراك اول صبح هم رسيد.
واقعا جاي تشكر دارد.[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
نظر
-
پرریسک عزیز
درود بر شما
از پاسخی که دادید سپاسگزارم.
نظر شما پیرامون دارویی ها ، مانند دکیمی چیست ؟
سپاس[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
نظر