چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

جعفر جون یک خلاصه از شپترو

((((پتروشیمی آبادان در 3ماهه امسال موفق به پوشش 71% از پیش بینی 91 شده است معادل 526 ریال
    5488454 دلار فروش صادراتی داشته که 19% از کل تولیدش است
    دلار را 16762 ریال در نظر گرفته
    به طور میانگین 95% مبلغ فروش محصولاتش را بالا برده
    مقدار فروش محصولات هم 49% افزایش یافته

آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است

سود 250 تومانی امسال اگر مشکلی پیش نیاد حتمی است با p/e 5 قیمت کف سهم 1250 تومان می شود
    چه شود 6 ماهه شپترو ........))))

فقط جعفر جون دلار رو به نرخ 1900 و بالاتر ببره با توجه به سرمایه کم به نظرت آخر سال چقدر میتونه بسازه؟ در ضمن 3 تا هم پروژه توسعه داره اونا هم میتونیم تو سود دخیل بدیم؟ من که 250 پیش بینی کردم
    مخلصتم ممنون

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      جعفر جون یک خلاصه از شپترو

((((پتروشیمی آبادان در 3ماهه امسال موفق به پوشش 71% از پیش بینی 91 شده است معادل 526 ریال
      5488454 دلار فروش صادراتی داشته که 19% از کل تولیدش است
      دلار را 16762 ریال در نظر گرفته
      به طور میانگین 95% مبلغ فروش محصولاتش را بالا برده
      مقدار فروش محصولات هم 49% افزایش یافته

آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است

سود 250 تومانی امسال اگر مشکلی پیش نیاد حتمی است با p/e 5 قیمت کف سهم 1250 تومان می شود
      چه شود 6 ماهه شپترو ........))))

فقط جعفر جون دلار رو به نرخ 1900 و بالاتر ببره با توجه به سرمایه کم به نظرت آخر سال چقدر میتونه بسازه؟ در ضمن 3 تا هم پروژه توسعه داره اونا هم میتونیم تو سود دخیل بدیم؟ من که 250 پیش بینی کردم
      مخلصتم ممنون
      اتا جان سودش رو من بد بینانه 200 می بینم ..البته با این شرایط واین دلار ودر صورت افت دلار هم 150 می سازه بازم ..افت دلار کی رخ میده توافق باشه ..توافق باشه چی میشه بازار پی بریا می گیره اونوقت شاید شپترو پی بریا 6 هم بگیره با سود 150 میشه 900 ..

حالا توافق نشد دلار هم بالا موند ..شپترو 200 میسازه رو هوا پی برای هم چون توافق نشده میدیم 4 ..چند میشه 800 .....

حالا بریم سر تکنیکال ..الان سهم حمایت مهم 515 هست ورو 520 هم مقاومت داره ..نه میره پایین نه میاد بالا ..
      حالا بره پایین حمایت بعدی 500 و480 هستن ..زیر این من نمی بینم ..مگه اینکه بازار دیگه خیلی خیلی منفی بشه یا برا گروه پترو بیاد دولت قانونهای من دراوری تصویب بکنه ..

حالا 520 رو بشکنیم ..مقاومت اول حدود 590 وبعد 620 وبعد همون 800 ...

در کل سهم خوبیه بهش امید زیاد دارم ..فقط سهامداری میخواد تا یه سود تپل مپل بده ..گزارش هم عالیه عالیه ..

نظر

• لیلی
        عضو جدید
        • Jul 2012
        • 10

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        اتا جان سودش رو من بد بینانه 200 می بینم ..البته با این شرایط واین دلار ودر صورت افت دلار هم 150 می سازه بازم ..افت دلار کی رخ میده توافق باشه ..توافق باشه چی میشه بازار پی بریا می گیره اونوقت شاید شپترو پی بریا 6 هم بگیره با سود 150 میشه 900 ..

حالا توافق نشد دلار هم بالا موند ..شپترو 200 میسازه رو هوا پی برای هم چون توافق نشده میدیم 4 ..چند میشه 800 .....

حالا بریم سر تکنیکال ..الان سهم حمایت مهم 515 هست ورو 520 هم مقاومت داره ..نه میره پایین نه میاد بالا ..
        حالا بره پایین حمایت بعدی 500 و480 هستن ..زیر این من نمی بینم ..مگه اینکه بازار دیگه خیلی خیلی منفی بشه یا برا گروه پترو بیاد دولت قانونهای من دراوری تصویب بکنه ..

حالا 520 رو بشکنیم ..مقاومت اول حدود 590 وبعد 620 وبعد همون 800 ...

در کل سهم خوبیه بهش امید زیاد دارم ..فقط سهامداری میخواد تا یه سود تپل مپل بده ..گزارش هم عالیه عالیه ..
        جناب پرريسك من گزارشش رو بررسي كردم مهمترين هزينه اي كه شركت داره هزينه سربار شركته كه تو سال 90 تقريبا سه برابر سرمايه شركت بوده (470000ميليون ريال)يعني تقريبا برا هر سهمي 300 تومن. براي سال 89 هم 313000 ميلون ريال بوده يعني برا هر سهمي نزديك 200 تومن ولي امسال تو گزارش 3 ماهش هزينه سربار 3 ماهه 49 هزار مليون بوده كه نسبت به سال 90 و 89 تو همين 3 ماهه خيلي كاهش داشته ( به ترتيب 84 و 68 هزار مليون ريال).
        منظورم اينه كه با توجه به هزينه سربار و نرخ فروش محصولات، شركت ميتونه حتي سودهاي خيلي رويايي بسازه. ممنون ميشم نظرتون رو در مورد اين مطلب بدونم.

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

صرفا جهت مطالعه:
          شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران یازدهمین روز مثبت پیاپی خود را روز گذشته تجربه کرد و توانست از مرز 24هزار و 586 واحد بگذرد، امری که پرسشي اساسی را برای سرمایه‌گذاران بورس به وجود آورده است، اينكه آیا رشد کنونی شاخص امیدوار‌کننده است و آیا شاخص به لحا

نظر

• Godfathers
            عضو عادی
            • May 2011
            • 256

سلام خدمت پرریسک عزیز
            اگر امکانش هست یک نمودار از قپیرا بزنید .

نظر

• shams50
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 48

با سلام و درود خدمت همه دوستان بخصوص جناب پر ريسك
              مي خواستم نظرتون رو در مورد وايران كه مي گن مدير هاي تعاوني خاص ايران خودرو در حال جمع آوري و خريد اون هستن چيه؟ آيا به نظرتون ارزش خريد داره يا نه
              ممنون

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                سلام خدمت پرریسک عزیز
                اگر امکانش هست یک نمودار از قپیرا بزنید .
                سلام ..روند سهم صعودی هست ..مقاومت 950-970 ...باشکست اون هدف 1200 بعد 1600 ..بالا نیاد هیچ قندی رشد نخواهد کرد ...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط لیلی پست شده است View Post
                  جناب پرريسك من گزارشش رو بررسي كردم مهمترين هزينه اي كه شركت داره هزينه سربار شركته كه تو سال 90 تقريبا سه برابر سرمايه شركت بوده (470000ميليون ريال)يعني تقريبا برا هر سهمي 300 تومن. براي سال 89 هم 313000 ميلون ريال بوده يعني برا هر سهمي نزديك 200 تومن ولي امسال تو گزارش 3 ماهش هزينه سربار 3 ماهه 49 هزار مليون بوده كه نسبت به سال 90 و 89 تو همين 3 ماهه خيلي كاهش داشته ( به ترتيب 84 و 68 هزار مليون ريال).
                  منظورم اينه كه با توجه به هزينه سربار و نرخ فروش محصولات، شركت ميتونه حتي سودهاي خيلي رويايي بسازه. ممنون ميشم نظرتون رو در مورد اين مطلب بدونم.
                  دوست من ما همیشه بدترین ها رو در نظر می گیریم..

در بورس همیشه سعی کنید بدترین خالت رو برا گزراش ها در نظر بگرید اونوقت هم ریسکتون میاد پایین هم رشدهای باور نکردنی وسودهای باور نکردنی در انتظار شما خواهد ..

ولی بخواهید رویایی ودر بهترین شرایط سود یک سهم رو حساب کنید وبعد شرایط درست پیش نره ضرر حسابی در انتظار خواهد بود ..

در گروه قند فقط 100 تومن نرخ شسکر رو بالا رگفتیم ..حالا شکر 200 یا 300 تومان بیادبالا خود ببیند چه می شود ..

در گروه پترو هم بنده بدترین شرایط رو لحاظ می کنم ..شپترو همان سهمی هست که تا سال قبل با دلار 1200 سود 100 تومان میساخت ..درسته به مشکل خورد ..پس می بیند این سهم با دلار 1200 تومن هم جای افت نداره وهمچنان ارزشمند هست ..6 ماه از سال گذشت ودلار 2000 تومان ..در این 6 ماه باقیمانده به نظر شما دلار چند می شود ....

سهم خوبی هست با بازدهی خوب ...

نظر

• سکه شانس
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1362

مطالعه مجدد.........نظر واحد تحقیقات کارگزاری بانک صنعت و معدن آخرین وضعیت مالی و علمیاتی فارس،شرکت صنایع شیمیایی ایران با سرمایه اسمی بیش از 25.7 میلیارد تومانی درحالی طی 6 ماه اخیر با بازدهی 31 درصدی سهام مواجه شده ....در این روزها خالی از لطف نیست.............................................. .................................................. .................................................. .......................................
                    1.با توجه به نسبت محصولات صادراتی و هزینه حمل شرکت شیران،سود هر سهم سال جاری حدود 820 تومان با نرخ دلار 1226 تومانی و هزار و 69 تومان با نرخ دلار 1500 تومان بدست می آید که در هر دو صورت از 628 تومان پیش بینی شده در بودجه شرکت بیشتر است.بنابراین پیش بینی می شود در گزارش 6 ماهه یا 9 ماهه شرکت تعدیل 30 تا 40 درصدی اعمال شود..............
                    2.آتیه دماوند............ که مالک 35% شیران است ............
                    3.ولصنم .....................که مالک 17% آتیه دماوند میباشد......................

نظر

• هادی129
                      عضو عادی
                      • Apr 2012
                      • 296

پرریسک جان سلام
                      چرا بازار نسبت به تعدیل های گروه غذایی بی توجه است در صورتی که اغلب انها تعدیل های چند صد درصدی داشته و دارند مثل غمارگ غبشهر غدام غالبر غشهد غسالم؟؟؟؟

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 958

پرریسک جان
                        افزایش نرخ ارز مرجع
                        افزایش تعرفه شکر تحویل درب کاخانه
                        افزایش قیمت جهانی شکر
                        به نظر شما کدامیک محرک قوی تری برای صعود (و یا ادامه صعود در صورت قائل شدن به بودن گروه در موج 3 ) هستند

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
                          پرریسک جان سلام
                          چرا بازار نسبت به تعدیل های گروه غذایی بی توجه است در صورتی که اغلب انها تعدیل های چند صد درصدی داشته و دارند مثل غمارگ غبشهر غدام غالبر غشهد غسالم؟؟؟؟
                          با سلام..مگه این گروه رشد نکردن ...
                          رشد کردن فکر کنم ..البته خوبهاش ...

بعضی هم بسته هستن باز بشن رشد خوبی می کنن....

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                            پرریسک جان
                            افزایش نرخ ارز مرجع
                            افزایش تعرفه شکر تحویل درب کاخانه
                            افزایش قیمت جهانی شکر
                            به نظر شما کدامیک محرک قوی تری برای صعود (و یا ادامه صعود در صورت قائل شدن به بودن گروه در موج 3 ) هستند
                            تورم ...
                            در کشور ی که تحریم هست قیمت جهانی واینها معنی نداره ...
                            بیلت تو دنیا چنده مس تو دنیا چنده اونوقت میلگرد تو ایران چنده ..مس تو بورس کالا چنده ...

موج شماری بلد نیستم فقط چیزی که می بینم روند گروه قند همچنان صعودی هست ..روند هر وقت خواست نزولی بشه خبر می کنیم ...فعلا تازه اول رشد هست ...

نظر

• alman
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 85

سلامجنابپرریسک
                              لطفانظرتونرادرموردحتایدوثشاهدبفرایدباتشکر

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط alman پست شده است View Post
                                سلامجنابپرریسک
                                لطفانظرتونرادرموردحتایدوثشاهدبفرایدباتشکر
                                سلام.

حتاید تونسته بالای 245 بیاد باید دید می تونه بالای 245 دوام بیاره ..از 245 باید فاصله بگیره برگرده زیر این قیمت یعین روند صعود هنوز مونده تا اغاز بش فعلا نفذ کرده ..باید دید روزهای بعد کدوم وری میره ..

ثپاهد روند نزولی داره ..حمایت 130 هست..نظری به خرید ندارم ..شاید نوسان مثبت بده ولی روند صعود نداره ..

نظر

در حال کار...
                                X