چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد مهرابی
    عضو فعال
    • May 2012
    • 543

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    دوست من در بازار بورس ایران خیلی روش رو امتحان کردم ..
    بنیادی محض جواب میده ..ولی خوب خواب سرمایه داره چون زمان ورود خروج فقط برا پایه بنیادی تشخیص داده میشه ..سهمی بنیادی عالیه ولی می بینی چندین ماه در جا میزنه ..

تکنیکال محض بدون توجه به بنیادی ..در بازار ما اکثرا جواب نمیده وبا شکستها بزرگ همراه میشه ..در اغلب تحلیل های دوستان بزرگ تکنیکال کار این رو دیدم خصوصا گروه تجهیزات ..

ترکیبی از تکنیکال وبنیادی ....این روش بهترین روش برا بازار بورس ایران هست ...یعنی از هر گروه بنیادی ترین سهم اون رو پیدا می کنی بعد با تکنیکال زمان خرید وحد ضرر رو بعد حالشو می بری...

این روش به نظرم برا بازار ما بهترین روش هست واکثرا در سهامی که بررسی کردم جواب داده ..

" من لم یشکرمخلوق لم یشکر خالق"

بابت توضیحات فنی و دلسوزانه شما بدون هیچ چشم داشتی خود را مدیون شما میدونم

و ازاین بابت ممنونم و آرزوی سلامتی براتون دارم.
    بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• جواد مهرابی
      عضو فعال
      • May 2012
      • 543

در اصل توسط رویش پست شده است View Post
      جواد عزیز اینکه مثالی بزنیم که توهین آمیز باشه و بعد بگوییم چنین قصدی را نداشته ایم از انسان فرهیخته ای مانند جنابعالی بعیده . دوست من بنده در آن مقطع تنها با پتروشیمی ها ( نه سیمانی ها) و آنهم به دلیل تحریم این صنعت مخالف بودم . دوست عزیز گاه اعتراف به یک اشتباه و نه توجیه آن راحتتر میتونه سوتفاهم ایجاد شده را مرتفع کنه . سلامت و بهروز باشید .
      من دوست ندارم فضای تاپیک را به حاشیه ببریم و با کل کل وقت دوستان را بگیرم

من همون جام معذرت خواهی کردم و دوباره هم از دوستانی که بابت

حرف من ناراحت شدند(بخصوص رویش عزیز) دوباره عذرخواهی می کنم، و از آقا رویش یه درخواست دارم که معلوماتش بالاس

علاوه بر خوندن دقیق تاپیک ، افراد مبتدی مثل بنده را راهنمایی بفرمایند .

آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/08/28, 13:41.
      بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• کورش
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 42

در اصل توسط javad پست شده است View Post

" من لم یشکرمخلوق لم یشکر خالق"

بابت توضیحات فنی و دلسوزانه شما بدون هیچ چشم داشتی خود را مدیون شما میدونم

و ازاین بابت ممنونم و آرزوی سلامتی براتون دارم.
        ضمن تاییدنظردوستان بنظرم دربازاربورس ایران تحلیل رانتامنتال بهترین وموفقترین روش کسب سودمی باشد...

نظر

• نیکا
          ستاره‌دار (۲)
          • Nov 2011
          • 2117

سلام جناب پرریسک : سهام هاییکه اوراق اختیار برایشان صادرشده ونوید قیمت ثابت تضمین سال دیگرراداده اند مثل کرمانشاه و گل گهر و... اینطور استنباط میشود تا سهامدار عمده ان سهم اختیاررا کامل نفروشد اجازه رشد بسهم نمیدهد تا قبل از سال بنرخ سال بعد برسد ؟؟ درغیراینصورت بافروش اندک اختیار سودی ندارد . ایا این نظردرست است ؟؟اگر اجازه افزایش تعداد سهم اختیاررابدهند یا افزایش قیمت سال دیگر . شاید رشد کند .پس تکلیف این سهم ها باهرگزارشی معلوم است وبازی ندارند
          پس این چه حمایت و نفعی برای بازاردارد . و بنظرمن استقبال خوبی هم نشده تازه سهام خوب است در بقیه سهام چه شود !!!!ایا شما پیش بینی دیگری دراین مورد دارید؟؟؟ تشکر

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط کورش پست شده است View Post
            ضمن تاییدنظردوستان بنظرم دربازاربورس ایران تحلیل رانتامنتال بهترین وموفقترین روش کسب سودمی باشد...
            رانتامتال رو نمیشه گفت تحلیل ..

خبری رانتی دیگه تحلیلش چیه ؟؟؟؟؟

ما هم به رانت دسترسی نداریم واهل رانت هم نیستیم پس با تحیل خود جلو میریم ...ما دنبال این نیستیم بهمون ماهی بدن دنبال این سهتیم خودمون ماهیگیری رو یاد بگیریم....

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
              سلام جناب پرریسک : سهام هاییکه اوراق اختیار برایشان صادرشده ونوید قیمت ثابت تضمین سال دیگرراداده اند مثل کرمانشاه و گل گهر و... اینطور استنباط میشود تا سهامدار عمده ان سهم اختیاررا کامل نفروشد اجازه رشد بسهم نمیدهد تا قبل از سال بنرخ سال بعد برسد ؟؟ درغیراینصورت بافروش اندک اختیار سودی ندارد . ایا این نظردرست است ؟؟اگر اجازه افزایش تعداد سهم اختیاررابدهند یا افزایش قیمت سال دیگر . شاید رشد کند .پس تکلیف این سهم ها باهرگزارشی معلوم است وبازی ندارند
              پس این چه حمایت و نفعی برای بازاردارد . و بنظرمن استقبال خوبی هم نشده تازه سهام خوب است در بقیه سهام چه شود !!!!ایا شما پیش بینی دیگری دراین مورد دارید؟؟؟ تشکر
              با سلام..

سهامدار عمده چکاره هست ....

اوضاع بورس شما گل وبلبل هست وسهم ها دارن همینطور مثبت میخورن اونوقت این سهام که اوراق براشون اومده اگر در جا بزنن حرف شما درست ..

ولی گو ما که بازار مثبت نمی بینم ....بزارید بازار مثبت بشه اگر کرمانشاه بالا نیومد بقیه گروه پترو که این اوراق رو ندارن 50 درصد اومدن بالا اونوقت گله کنید ..

از نظر من هیچ مشکلی نیست ..بازار روند مثبت نداره دلیل در جازدن این سهام مثل بقیه بازار همین هست ..دلیل دیگری نمی بینم واین اوراق تازه شدن یک امتیاز برا این سهام که کفشون بسته شده ..

شما می توایند این ها رو بخرید وبعد صبر کنید تا بازار روند مثبت شروع بشه حالشو ببرید ..انگاری سرمایه رو در بانک گذاشتی برا سود 20 درصد ..حالا بازار روند مثبت گرفت شما سود بالاتر می کنی نگرفت مهم نیست به اندازه بانک
              سود 20 درصد میگیری...

اتفاق طرح بسیار خوبی هست وبه نظرم باعث ثبات در بازار میشه ...کم کم با امدن گزراش ها بازار تردیدش نسبت به سهام خوب رفع میشه وبالا میان ..سهامدار عمده به نظرم قصد کنترل قیمت نداره ..اینها توجیه هست برا بعضی دوستان ..

نظر

• e.hamedi
                ستاره دار(13)
                • Jun 2012
                • 379

سلام پرریسک عزیز

نظرتان راجب آ س پ چیست ، از لحاظ تکنیکال چطور است؟

ممنون

نظر

• mohseni1353
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1010

جناب پرريسك با سلام در صورت متعادل شدن قپيرا در 970 چند درصد از سبد را ميتوان به اين سهم اختصاص داد با تشكر

نظر

• masome
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 186

salm ja far jan mishe ba datahaye akharin rooz tahlil shakhese ghand ro inja bezari va ahdaf pishe roo in shakhes ro begi? mamnoon

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                      salm ja far jan mishe ba datahaye akharin rooz tahlil shakhese ghand ro inja bezari va ahdaf pishe roo in shakhes ro begi? mamnoon
                      سلام..

میگم چطو.ره هر یک ساعت یک تحلیل از شاخص قند با اهدافش اینجا بزنیم ..یا هر یک ساعت قپیرا وقزوین وقند اصفهان و...رو بگیم کجا میرن..

دوستان من اگر اعتقاد نداردی بفروشید چرا اینقدر خودتون رو اذیت می کنید ...هر کسی می یاد یه حرفی می زنه رو دوستان اثر می زراه .یکی میاد میگه قیمت جهانی رفت پایین یکی میکه تایلند شکر ریخت تو بازار یکی میگه توافق شد ..یکی میگه با گپ می بندن وچند ماه بسته می مونن(این اخری دیگه خدایی تحلیل هست )

بابا این مزخرفات رو ول کنید ..اعتقاد دارید با سهام گروه بمونید ندارید بفروشید بره رد کارش....

بابا هر موقع بقیالی سر محلتاون دید جنسی ارزوتر از روز قبل شد اونوقت تمام سکه دلار سهام قند وجنس هاتون رو بریزید تو بازار ابش کنید ..منم میگم توافق ولی توافق وقتی صورت میگیره که تا اخرین دقیقه برن یعنی بدترین شرایط هنوز تو راهه ..چند ماهه دیگه ..تو این چند ماه حالتون رو بکنید ...می دونم ریسک هست ولی قیمت خرید پایین دارید نگران نباشید سهامداری بکنید حد ضرر بزاردی ..

بنده هیچ جای نگرانی نم بینم ..حد ضرر گفتم ..شاخص گروه قندم با یکی دو تا مثبت دیگه هر چی مقاومت هست درو می کنه میره جلو تموم میشه میره پی کارش....

در ضمن بهترین سهام رو گفتیم ..قپیرا صلح هم بشه دلار 1000 تومنم بشه نگرانی نداره ..تمام...

نظر

• محمدرضا 87
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1522

سلام پر ریسک جان
                        نظرت راجع به شبندرو شراز با توجه به حجم معامله ای که روز آخر شد چیه؟
                        مرسی.

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                          سلام پر ریسک جان
                          نظرت راجع به شبندرو شراز با توجه به حجم معامله ای که روز آخر شد چیه؟
                          مرسی.
                          با سلام..
                          شراز وقتی شناور شد به دوستان گفته شد با حد ضرر 370 وارد بشن وهر قدر خریدشون به 370 نزدیک بشه ..عالیه ..

کترین قیمت شراز 371 تومن بود ..یعنی هر کی مریخد همون روز یک سود خوب داشت ..حالا سهم رو 370 مقاومت داشت که با قدرت تمام شکست ..صف خریدش که دیگه گویا بود تا 10 میل هم صف اومد ..با توجه به شکست مقاومت هدف شراز رو بنده 450 می بینم فعلا ..با حد ضرر 370 سهامداری می کنم ..حالا ببینم رو 450 چه می کنه ..

در مورد شنبدر روز بازگشایی هم گفته شد خرید حوالی 150 عالیه /..خودم موفق به خرید نشدم اونقدر حجم بالا اومد تو سیستم شراز گرفتم ..شنبدر هم با حد ضرر 150 همچنان به نظرم سهامداری خوبی وبا این حجم خرید بالایی که پشت سهم هست وبا توجه به اینکه گروهها دیگه همچنان در کما تشریف دران مطمئنا باز هم تقاضا برا این سهم بالا خواهد بود وبه نظر اروم اروم تا 200 رو بره..بنیادی بررسی ندارم ...

ولی بنیادی شراز رو پسندیدم سرمایه هم نصف شبریز داره .وبه نظرم حقش هست بالا بره ..

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

سهم بعدی شیران هست ..دوستان برن بررسی کنن.

تولی فروش شرکت به شکل عجیب غریب چند برابر شده...دلار رو 1700 تومن دیده ...185 تومن سه ماهه پوشش داده ..

به نظرم بالای 1000 سود میسازه ...پی بریا سهم نزدیک 2...شیارن ....واتی.... سهامی با بازدهی بالای 50 درصد ...حالا برید بفروشید ....
                            سلام بر پرریسک عزیز........و تشکر از همه زحمات و آرزوی شادی و سلامتی برای شما..........
                            و سلام به همه دوستانی که در تعطیلات به سر می برند....و آرزوی روزهای خوش توام با سلامتی.......
                            با عنایت به اینکه امکان خرید ...شیران ....فراهم نشود....به نظر خرید ...وآتی....در قیمت های فعلی مناسب باشد؟؟؟
                            با سپاس فراوان

نظر

• mohsen kaveh
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 474

سلام بر جناب پرريسك عزيز اقا ميشه نظرتون رو راجع به ولغدر با توجه به خريدهاي روزانه سهامدارن عمدش بفرماييد
                              من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

دوستان سهم بعدی رو میگم ..بررسی کنید ..واتی هست...

این سهم هم تا 100 درصد بازدهی می تونه بده...

تا 95 با حد ضرر 95 در صورت افت می تونید وارد بشید ...سهم اگر بتونه بالای 115 بیاد دیگه شاید گیر احدی نیاد ..به همین خاطر به نظرم بدنیست دوستان نقد درصدی رو به این سهم اختصاص بدن ....
                                صرفا جهت یادآوری همه دوستان............

نظر

در حال کار...
                                X