چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

پرریسک عزیز سلام وتشکر از زحمات.............
    در بازار منفی عاشق چه سهامی هستی ؟برخی سهام هستند که ارزشمندند ......مطمئنا کفها همینطور با آرامش بالا خواهند آمد............
    و در بازار مثبت چه سهامی را مپسندی؟بزرگان در دنیای سرمایه گذاری بصورت استراتژیک خرید می کنند و نه نوسانگیری روزانه و هفتگی،.......

نظر

• momtaz1976
      عضو جدید
      • Jun 2011
      • 3

جعفر آقا، با وایران و وتوكا و توريل و همراه اول و رتاپ و ثتران و وساپا چه كنم؟
      تا يكماه ديگه بايد نصف اينها رو بفروشم و نقد بشم. كدوم در ليست فروش قرار بگيره ؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
        پرریسک عزیز سلام وتشکر از زحمات.............
        در بازار منفی عاشق چه سهامی هستی ؟برخی سهام هستند که ارزشمندند ......مطمئنا کفها همینطور با آرامش بالا خواهند آمد............
        و در بازار مثبت چه سهامی را مپسندی؟بزرگان در دنیای سرمایه گذاری بصورت استراتژیک خرید می کنند و نه نوسانگیری روزانه و هفتگی،.......
        با سلام..
        دوست من سهامی که اینده روشن داره وبا تعدیل ها وسودش پی بریا سهم زیر 3 بره بنده برا خرید ارزشمند می بینم ...

در مورد خرید بزرگان هم دوست من بزرگان معمولا پول های خیلی بزرگ دارن ..بله اونها نمی تونن نوسان کوچک بگیرن ولی ما سرمایمون در حد بزرگان نیست پس با روند های صعود ونزول همراه می شیم ..

چه در بازار منفی چه در بازار مثبت بنده عاشق سهام خوب هستم ..گروه قند چه زمانی که منفی بودن بنده همیشه خرید قزوین قشی اصفهان قپیرا رو گفتم وچه الان که مثبت هستن ..هیچ موقع نگفتم برید قشرین بخرید هر قدر هم مثبت بخوروه برام مهم نیست ...

سعی کنید همیشه سهام خوب وبهترین سهم گروه رو بخرید ..الان در گروه برقی چند تا سهم برقی داریم ...ولی از بیشنون فقط بموتو رو پسند کردم ومی بیند اول همه صف خرید هم شده وراحت میاد بالا ..

تو گروه سیمان سیمان غرب رو خیلی می پسندم وخودتون بازدهی رو دیدد..

از هر گروه بهترین ها رو دوست دارم ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط momtaz1976 پست شده است View Post
          جعفر آقا، با وایران و وتوكا و توريل و همراه اول و رتاپ و ثتران و وساپا چه كنم؟
          تا يكماه ديگه بايد نصف اينها رو بفروشم و نقد بشم. كدوم در ليست فروش قرار بگيره ؟
          به غیر ثتران هیچ کدام در روند صعود قرار نداره ..البته ثتران هم کمی کار داره ولی به روند صعود نزدیکتر هست ..

وتوکا توریل امکان اینکه سریعتر بخوان وارد روند صعود بشن هست با توجه به جو گروه فولاد ...
          اون یکی ها نظری ندارم وبازار هم توجهی نداره بهشون فعلا ...

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 989

سلام
            جعفر روند مداران چجوره ؟به نظرم تا 130 140 بیاد

با تشکر

نظر

• MOSTAFA
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 989

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              این شکر وسیمان هم خارج کنن چی میشه ..مخصوصا گروه سیمان با این پی برای ها مسخره 3و4.....
              نظرت در مورد سیمان بهبهان چیه ؟
              به نظرم سغرب تعدیلشو داده اما این هنوز تعدیلشو نداده از دلار و از افزایش نرخ سیمان
              البته 1گر بره خیلی عالی میشه;)

نظر

• bolinger
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 459

سازمان خصوصی سازی سهام سه شرکت
                سرمایه گذاری رنا، پالایشگاه شیراز و فولاد ارفع
                را برای عرضه عمده در بورس و فرابورس آماده کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس،سازمان خصوصی سازی که در فروش 50.5درصد از سهام فولادخوزستان نتیجهای به دست نیاورده و در صدد عرضه بلوک های 68 و 55 درصدی دو شرکت فرابورسی بالاست و ذوب آهن است،سهام شرکت سرمایه گذاری رنا، پالایشگاه شیراز و فولاد ارفع را برای عرضه عمده در بورس و فرابورس آماده کرد.

به این ترتیب مقرر شده 150 میلیون و 244 هزار و 245 سهم سرمایه گذاری رنا معادل 5 درصد و متعلق به ایدرو به همراه 26 میلیون و 375 هزار و 165 سهم حق تقدم این شرکت بورسی از 26 شهریور ماه در بورس عرضه شود.

قیمت پایه برای سهام عادی این شرکت به قیمت تابلوی بورس در روز عرضه ( معادل قیمت بسته شدن روز قبل از عرضه ) به اضافه 25 درصد بشرط آنکه از هزار و 154 ریال کمتر نباشد، تعیین شده که به صورت 40 درصد نقد و باقی اقساط یک ساله روی میز فروش گذاشته می شود.

بهای هر سهم حق تقدم سرمایه گذاری رنا هم در حالی 154 ریال تعیین شده که به دلیل اینکه مدیریت این شرکت زیر نظر سایپا بوده و سرمایه گذاری رنا در شرکت سایپا صندلی مدیریتی دارد، ایران خودرو نمی تواند کنترل مدیریت رنا را به صورتی در دست گیرد که ادغام عمودی یا افقی رخ دهد.

علاوه بر این 18 و 9 درصد از سهام دو شرکت فرابورسی پالایشگاه شیراز و فولاد ارفع هم از سوی سازمان خصوصی سازی عرضه خواهد شد.

این دو عرضه شامل 184 میلیون و 958 هزار و 820 سهم پالایشگاه شیراز به قیمت تابلوی فرابورس در روز عرضه ( معادل قیمت بسته شدن روز قبل از عرضه ) به اضافه 25 درصد به شرط آنکه از 4 هزار و301 ریال کمتر نباشد، به صورت 30 درصد نقد و مابقی اقساط 3 ساله و 47 میلیون و 477 هزار و 269 سهم فولاد ارفع به قیمت پایه هر سهم 271 تومان و به صورت نقد است.

زمان این دو عرضه ازسوی مسئولان شرکت فرابورس اعلام خواهد شد.
                به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
                چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

سلام به دوستان عزیز
                  گروه برقی روند مثبت خود را شروع کرده اند، و به نظرم با توجه به فاند قویشون و حجم کم آنها توانایی رشد بالایی را دارند.
                  امیدوارم تمامی بازار به سمت بالا حرکت کند، اما گاهی تغییر گروه برای سودآوری بیشتر لازم است.
                  از طرف دیگر با بالا رفتن حجم معاملات بشهاب و شناخته شدن این سهم برای بازار باید زیر 300 این سهم را رصد نمود.
                  سهمهای خوب که در قیمتهای پایین بر اثر شرایط بازار قرار گرفته اند، در اولین فرصت خود را به قیمت ارزنده خود میرسانند.
                  همین اتفاقی که برای بشهاب اتفاق افتاد.
                  پرسود باشید
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• taze vared
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 173

سلام جعفر جان
                    داداش ممنون بابت کمک هات
                    فردا میخوام یک قندی دیگه اضافه کنم
                    کدوم یکی از اینها رو بهتر میدونی؟
                    قپیرا قشیر قهکمت
                    البته میدونم نظرت روی قپیراست اما قهکمت لامصب خشک خشکه.گزارش هم عالی بود((البته اگه بدن))

یک سوال دیگه
                    جعفر جان قنقش هم دارم
                    خیلی ضدحال کار میکنه
                    با قندی دیگه ای عوض بکنم؟نظرت چیه؟

ممنون

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط taze vared پست شده است View Post
                      سلام جعفر جان
                      داداش ممنون بابت کمک هات
                      فردا میخوام یک قندی دیگه اضافه کنم
                      کدوم یکی از اینها رو بهتر میدونی؟
                      قپیرا قشیر قهکمت
                      البته میدونم نظرت روی قپیراست اما قهکمت لامصب خشک خشکه.گزارش هم عالی بود((البته اگه بدن))

یک سوال دیگه
                      جعفر جان قنقش هم دارم
                      خیلی ضدحال کار میکنه
                      با قندی دیگه ای عوض بکنم؟نظرت چیه؟

ممنون
                      سلام..

ببخشید مگه سهام خشک وتر هم در بالا رفتن اثر داره ...

بند ه همچنان قپیرا رو ارزشمند برا خرید می بینم وبرا فردا اگر مسی قصد ورود به قندی داره قپیرا با حد ضرر 960 ونهایت 950 پیشنهاد میشه ...به نظرم همون 20 دقیقه اول بازار فرصت ورود بده بعد صف خرید بشه ..

قپیرا بالا نیاد قهگمتان سهله باباش هم نمی تونه رشد کنه ....

قنقش خیلی وقت قبل گفتم عوض کنید ..ولی دوستان گوش نمیدن ..به نظرم تعویض با قزوین وقپیرا بهتره ...

نظر

• cyrus
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 34

در اصل توسط cyrus پست شده است View Post
                        سلام جناب پرریسک لطفا اگه براتون مقدوره در مورد روند و مقاومت وحمایت کاذر و کمنگز نظرتون رو بگید
                        سلام جعفر خان
                        نمیدونم چرا جواب سوالم رو که چند بار ازتون پرسیدم تا حالا ندادید ولی بازم منتظر جواب مفیدتون هستم
                        وبابت همه راهنماییاتون که واقعا هم به من وهم به بقیه دوستان سود رسونده از طرف خودم و بقیه دوستان با تمام وجود مچکرم
                        امیدوارم همیشه شادو سلامت باشید

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط cyrus پست شده است View Post
                          سلام جعفر خان
                          نمیدونم چرا جواب سوالم رو که چند بار ازتون پرسیدم تا حالا ندادید ولی بازم منتظر جواب مفیدتون هستم
                          وبابت همه راهنماییاتون که واقعا هم به من وهم به بقیه دوستان سود رسونده از طرف خودم و بقیه دوستان با تمام وجود مچکرم
                          امیدوارم همیشه شادو سلامت باشید
                          با سلام..

کاذر رو فکر کنم تو هیمن چند روز چند بار گفتم ..

سهم در روند نوزل هتس بالای 96 تثبیت بشه روند تا حدودی صعود میگیره ولی خوب تا 110 رو نشکنه چندان رشدی نمی بینم یعنی فعلا 96 بعد شکست اون 110 مهمترین مقاومت سهم هست ..

کمنگنز نمودار زیباتر وبهتری داره ..بتونه بالای 1920 تومن تثبیت بشه روند صعود رو اغاز میکنه ومی تونه تا بالیا 2500 هم بره ..البته احتمالا ..مهم اینه بالای 1920 بتونه تثبیت بشه روند صعود اغاز می کنه ..

نظر

• shahmir
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 368

جعفر جون

کساوه با قیمت 284 دارم .حد ضرر رو چند بزارم. ممنونم

نظر

• shahmir
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 368

آقا راستی در مورد معامله بلوکی امروز خگستر و احتمال پابان نزولش نظری نداری ؟(با توجه به گزارش مناسب قبلی) ممنونم

نظر

• بابااتی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 314

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                سلام..

ببخشید مگه سهام خشک وتر هم در بالا رفتن اثر داره ...

بند ه همچنان قپیرا رو ارزشمند برا خرید می بینم وبرا فردا اگر مسی قصد ورود به قندی داره قپیرا با حد ضرر 960 ونهایت 950 پیشنهاد میشه ...به نظرم همون 20 دقیقه اول بازار فرصت ورود بده بعد صف خرید بشه ..

قپیرا بالا نیاد قهگمتان سهله باباش هم نمی تونه رشد کنه ....

قنقش خیلی وقت قبل گفتم عوض کنید ..ولی دوستان گوش نمیدن ..به نظرم تعویض با قزوین وقپیرا بهتره ...
                                جعفر جان قپیرا فردا به راحتی فرصت خرید نمی دهد هر کس می خواهد بخرد حتما اول صبح در صف خرید بنشیند ، این مطلب تنها جنبه اطلاع رسانی داشت و هیچگونه تبلیغی نداشت . دلیل آنرا هم صبح همه خواهید دید

نظر

در حال کار...
                                X