چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobin
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 590

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    بار دوم به شما میگم ..
    ارومیه ..البته زمین خیلی رشد کرده والبته همیشه اینگونه هست ..

در ملک اگر قصد سرمایه گذاری دارید روی زمین سرمایه گذاری کنید که بازدهی خیلی بیشتر داره تا اپارتمان ومنزل ...

زمین که 6 ماه قبل 15 میل نمی خریدن همین دو روز قبل 40 میل فروخته شد ..بنده کم گفتم بازدهی خود حساب کنید ..
    چند وقت قبل هم گفتم زمینی خرید شد در 38 تومن که 55 فروخته شد چند روز قبل ..کمتر از یک ماه ...حالا تا هر جا بره مبارک خریدارش..

همین ملک دم عید 25 تومن بود ...
    پرریسک جان پس با این وضعیت ، فعلاً با گروه ساختمان مثل ثشرق و ثتران سهامداری کنیم؟

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
      پر ریسک عزیز ببخشید زیاد سوال میکنم . توافق چه تاثیری رو غمارگ و غبشهر خواهند داشت؟
      اینها اول پی بریا معقولی دارن وحتی زیر پی بریا متوسط بازار رو دارن ..از این جهت مشکلی نیست ..

خیلی ها نگران مواد اولیه این گروه هستن ..ما گفتیم از زیر سنگ هم شده مواد اولیه این گروه تامین خواهد شد ومیشه ..در صورت عدم توافق چون غذا مشمول تحریم نیست با دارو ..

حالا توافق بشه مواد اولیه به راحتی میاد ودوستانی هم که نگران بودن این نگرانی رفع خواهد شد ..هر چند همین حالا هم نگرانی وجود ندارد ..

قیمت فروش رو که سازمان حمایت تعیین کرده وسودی که ساختن با همین قیمت مصوب سازمان حمایت بوده یعنی سود سازی اینها به دلیل بالا رفتن دلار واینها نبوده ...پس توافق ویا عدم توافق فرقی به حال اینها نخواهد کرد واینها همچنان به راه خود ادامه میدن واحتمال زیاد به دلیل دارا بودن سود ریالی بالا پی بریا هم بگیرن همراه با کل بازار ..چون با توافق بازار ما باید پی بریا 7-8 وحتی بالای 10 رو بگیره شده در کوتاه مدت ..

نظر

• hamid_farahy
        عضو فعال
        • May 2012
        • 463

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
        شرکت سرمایه گذاری امید در نظر دارد بلوک سهام شرکت سرمایه گذاری سپه به میزان 78.62 درصد را اصالتا و وکالتا ( شرکت گروه سرمایه گذاری امید 73.75 درصد،شرکت سرمایه گذاری مهر 3.14 درصد و شرکت سرمایه گذاری توسعه گوهران امید 1.73 درصد) در سال مالی جاری از طریق مزایده عمومی در تابلوی بورس به فروش برساند.بدیهی است به محض قطعیت معامله نسبت به اطلاع رسانی جهت آگاهی فعالان بازار سرمایه و تعدیل سود سال مالی جاری اقدام خواهد شد

http://codal.ir/Reports/DownloadFile...NVruWvkA%3d%3d
        دوستان و اساتید فروش چنده روزه غبشهر توسط وسپه به این خبر فروش ( فروش وسپه توسط وامید ) ربطی داره ؟ با تشکر

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
          پرریسک جان پس با این وضعیت ، فعلاً با گروه ساختمان مثل ثشرق و ثتران سهامداری کنیم؟
          ثشرق بالای 210 بمونه وثتران بالای 208 در کوتاه مدت همچنان صعود خواهند کرد واین گروه هم از توافق اسیب نمی بینن بلکه خیلی هم حالشو می برن وقتی امنیت در کشوری بیاد قیمت ملک وزمین در میان مدت یه شدت بالا میره ..

نمونش عراق ..برید ببیند قیمت ملک در این چند سال چقدر رشد کرده چون به سرعت داره با سرعت بالایی رشد اقتصادی کشور بالا میره وسطح رفاه عمومی مردم داره میاد بالا ...

نظر

• abbfar5254
            عضو جدید
            • Sep 2012
            • 18

سید جعفر عزیز با عرض خسته نباشید افزایش نرخ ارز مرجع چه تاثیری بر غبشهر دارد

نظر

• hamid_farahy
              عضو فعال
              • May 2012
              • 463

پر ریسک عزیز با صحبت های شما و دوستان در مورد ملک میشه یک توضیحی بدین چرا ملک در تهران با رکود همراه هست ولی در شهرهای دیگر این طور نیست .؟ ممکنه به خاطر این باشه که تهرانی ها فعلا روی دلار و طلا فعال هستن و بسوی مسکن نرفتن ولی در شهرهای دیگر روی طلاو دلار زیاد فعال نیستن ؟ یک توضیحی بدین ممنون میشم

نظر

• hamid_farahy
                عضو فعال
                • May 2012
                • 463

در اصل توسط abbfar5254 پست شده است View Post
                دوست عزیز این جواب و پر ریسک به من داده :

ینها اول پی بریا معقولی دارن وحتی زیر پی بریا متوسط بازار رو دارن ..از این جهت مشکلی نیست ..

خیلی ها نگران مواد اولیه این گروه هستن ..ما گفتیم از زیر سنگ هم شده مواد اولیه این گروه تامین خواهد شد ومیشه ..در صورت عدم توافق چون غذا مشمول تحریم نیست با دارو ..

حالا توافق بشه مواد اولیه به راحتی میاد ودوستانی هم که نگران بودن این نگرانی رفع خواهد شد ..هر چند همین حالا هم نگرانی وجود ندارد ..

قیمت فروش رو که سازمان حمایت تعیین کرده وسودی که ساختن با همین قیمت مصوب سازمان حمایت بوده یعنی سود سازی اینها به دلیل بالا رفتن دلار واینها نبوده ...پس توافق ویا عدم توافق فرقی به حال اینها نخواهد کرد واینها همچنان به راه خود ادامه میدن واحتمال زیاد به دلیل دارا بودن سود ریالی بالا پی بریا هم بگیرن همراه با کل بازار ..چون با توافق بازار ما باید پی بریا 7-8 وحتی بالای 10 رو بگیره شده در کوتاه مدت ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط abbfar5254 پست شده است View Post
                  هیچ تاثیری نداره ..بار هزارم ..نرخ مرجع 10 تومن بیاد فقط 10 تومن به همون اندازه اینها افزایش نرخ میگیرن ..

الان بازار روغن کاملا انحصاری افتاده دست غبشهر وغمارگ ...دولت مواد اولیه رو داره میده به اینها واینها هم با همون نرخی که دولت تعیین کرده دارن میفروشن ..یک ریال هم بالاتر نفروختن ..دلیل سوداوری اینها رشد بالای 80 درصدی تولید در غمارگ و30 درصدی تولید در غبشهر هست ..یعنی کاملا عملیاتی سود ساختن ..نگران نباشید ..

نظر

• صداقت2
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 704

پر ریسک خان
                    خدا قوت
                    تکنیکالی ذوب را فرمودید اگر 300 را رد کند - روند صعودی خود را ادامه می دهد و...
                    در مقابل ذوب 300 تومانی با روند صعودی - قیمت فولاد در حال حاضر چقدر باید باشد؟
                    رسیدن قیمت ذوب به قیمت فولاد را محتمل می دانید؟

با افزایش احتمالی ارز مرجع - تاثیری بر میزان درآمد زایی فولاد ایجاد می شود؟
                    کف تکنیکالی و تارگت کوتاه مدت فولاد کجاست؟
                    ممنون
                    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• hamid_farahy
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 463

هیچ تاثیری نداره ..بار هزارم ..نرخ مرجع 10 تومن بیاد فقط 10 تومن به همون اندازه اینها افزایش نرخ میگیرن ..

الان بازار روغن کاملا انحصاری افتاده دست غبشهر وغمارگ ...دولت مواد اولیه رو داره میده به اینها واینها هم با همون نرخی که دولت تعیین کرده دارن میفروشن ..یک ریال هم بالاتر نفروختن ..دلیل سوداوری اینها رشد بالای 80 درصدی تولید در غمارگ و30 درصدی تولید در غبشهر هست ..یعنی کاملا عملیاتی سود ساختن ..نگران نباشید ..
                      پر ریسک عزیز دوستان یک مقداری ناراحت هستن و تو ضرر برای همین درباره این سهم زیاد سوال میکنن . البته با برگشت سهم که بزودی صورت میگیرد خیالشون راحت میشه . خدا خیرت بدهت و با تشکر فراوان

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                        پر ریسک عزیز با صحبت های شما و دوستان در مورد ملک میشه یک توضیحی بدین چرا ملک در تهران با رکود همراه هست ولی در شهرهای دیگر این طور نیست .؟ ممکنه به خاطر این باشه که تهرانی ها فعلا روی دلار و طلا فعال هستن و بسوی مسکن نرفتن ولی در شهرهای دیگر روی طلاو دلار زیاد فعال نیستن ؟ یک توضیحی بدین ممنون میشم
                        بستگی داره ..
                        قیمتها در تهران ان قدر بالا هست که قدرت بازار اجازه رشد نمیده ولی در شهر های دیگر هنوز قیمت ها به ان سطح نرسیده یا میشه گفت بعضی شهر ها قیمتها خیلی مفت هست ...

در واقع شاید بشه گفت قیمت ها در تهران اشباع شده وکشش نداره ..

ولی ارومیه تازه کلان شهر شده ..مرکز استان هست وتمام تمرکز وخدمات در اینجا هست وروز به روز سرمایه گذاری داره بیشتر میشه نسبت به قبل ..قیمت ها خیلی پایین البته نه در همه مناطق ....

بعد تفکر مردم هر استان نسبت به مسکن ..میزان تمرکز جمعیت ..مهاجرت ..همه اینها مهمه ..

از نظر خودم به دلیل بالا رفتن ارز وطلا خیلی ها این پس اندازها رو فروختن وتبدیل به ملک کردن وقدرت خرید بالا رفت وتقاضا برا ملک بیشتر شد وهمنی عامل باعث این رشد شد ودرکنار قیمت بسیار ارزان این کالا در بعضی از مناطق که خود دلیل دیگر رشد شد ..

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
                          پر ریسک خان
                          خدا قوت
                          تکنیکالی ذوب را فرمودید اگر 300 را رد کند - روند صعودی خود را ادامه می دهد و...
                          در مقابل ذوب 300 تومانی با روند صعودی - قیمت فولاد در حال حاضر چقدر باید باشد؟
                          رسیدن قیمت ذوب به قیمت فولاد را محتمل می دانید؟

با افزایش احتمالی ارز مرجع - تاثیری بر میزان درآمد زایی فولاد ایجاد می شود؟
                          کف تکنیکالی و تارگت کوتاه مدت فولاد کجاست؟
                          ممنون
                          در مورد ذوب گفتم بالای 280 دوام بیاره میره برا 400 ..جایی نگفتم 300 مقاومت این سهمه ..

در مورد فولاد هم بالای 350 دوام بیاهر تا بالای 400 خواهد رفت ..

دوستان زیاد هم در بحر این اخبار نرن تکنیکالی هدفها رو گفتم ..در کشور ما هر یک دقیقه یک مصوبه میاد بخواهیم هر یک دقیقه تحلیل بزنیم پیر میشیم ..همه چی در تکنیکال نهفته هست ..فعلا روند صعودی هست ..

از نظر من همچنان گروه های دلاری تا وقتی دلار زیر 2000 نیامده رشد خواهند کرد واگر تغییری در نرخ حامل های انرژی پیش بیاد شاید کمی کمتر رشد کنن همین ..ولی با این نرخ دلار افتی نمی بینم از این قیمتها..

نظر

• aminian
                            كاربر فعال
                            • Oct 2012
                            • 663

سلام سید جوون
                            داشتم گزارش هیئت مدیره غبشهر رو میخوندم و از تحلیل بنیادی هم اطاع خاصی ندارم
                            بنظرم شرایطشون خوبه
                            ولی الان سوالی برام پیش امده
                            شما فقط با خوندن این گزارشات و کدال اطلاعات رو استخراج میکنی (منظورم اینه که با حساب دو دوتایی که در دل گزارش شرکت نهفته است) یا اینکه باید خودتون هم تحلیل کنید
                            مثلا اینکه با غذای مردم نمیشه شوخی کرد
                            سید اگه امکانش هست یه پاسخ تشریحی بده به این سوال ما
                            دوست دارم بنیادی رو با شاگردی شما یاد بگیرم

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

در مورد ذوب گفتم بالای 280 دوام بیاره میره برا 400 ..جایی نگفتم 300 مقاومت این سهمه ..

در مورد فولاد هم بالای 350 دوام بیاهر تا بالای 400 خواهد رفت ..

دوستان زیاد هم در بحر این اخبار نرن تکنیکالی هدفها رو گفتم ..در کشور ما هر یک دقیقه یک مصوبه میاد بخواهیم هر یک دقیقه تحلیل بزنیم پیر میشیم ..همه چی در تکنیکال نهفته هست ..فعلا روند صعودی هست ..

از نظر من همچنان گروه های دلاری تا وقتی دلار زیر 2000 نیامده رشد خواهند کرد واگر تغییری در نرخ حامل های انرژی پیش بیاد شاید کمی کمتر رشد کنن همین ..ولی با این نرخ دلار افتی نمی بینم از این قیمتها..
                              سوالم را واضح تر بپرسم:

برای کوتاه مدت خرید کدامیک از سهام ذوب و فولاد را تکنیکالی ترجیح می دهید؟
                              ممنون
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                                سلام سید جوون
                                داشتم گزارش هیئت مدیره غبشهر رو میخوندم و از تحلیل بنیادی هم اطاع خاصی ندارم
                                بنظرم شرایطشون خوبه
                                ولی الان سوالی برام پیش امده
                                شما فقط با خوندن این گزارشات و کدال اطلاعات رو استخراج میکنی (منظورم اینه که با حساب دو دوتایی که در دل گزارش شرکت نهفته است) یا اینکه باید خودتون هم تحلیل کنید
                                مثلا اینکه با غذای مردم نمیشه شوخی کرد
                                سید اگه امکانش هست یه پاسخ تشریحی بده به این سوال ما
                                دوست دارم بنیادی رو با شاگردی شما یاد بگیرم
                                سلام..

دوستان بنده هیچ کار خاصی نمی کنم ..بار ها گفتم اول وضعیت کشور رو یک بررسی می کنم ..

بعد گزارش شرکت ..میزان تولید نسبت به سال قبل ..میزان فروش ..میزان افزایش هزینه ها ..سود عملیاتی ..میزان واردات ومیزان صادرات ..تمام ..

حالا شریاط کشور طوری شده ارز بالا رفته شرکتهایی که صادارت دارن حالشو میبرن خوب هر شرکتی صادرات بیشتر در کنار فروش بیشتر تابلو هست سود بالایی میسازه ..نمونش شپترو رو بنده با همین نگاه ساده تحلیل کردم وتارگت قیمت بالای 800 و1000 دادیم در قیمت زیر 500 وسهم رسید ..

الان از دو سال قبل که ارز بالا رفت تابلو بود گروه خودرو نابود میشه ..یک نگاه کوچک به میزان واردات کافی بود ..

ولی این دو تا من از شما می پرسم غذا مگر ماشین لوکس هست لپ تاپ هست ماکسیما هست که گران بشه بگیم مهم نیست ..دوست من 70 میل جمعیت باید غذا بخورن اونم به قیمتی که توانش رو داشته باشن ..پس با این قسمت شوخی نمیشه کرد ..اینکه برم گریده به تحلیل شما از احتماع ورفتار حکومت وروانشناسی بازار ..

دیدید کار خانه های روغن یک روز هم تعطیل نشدن چون نمی تونن بشن چون 70 میل انسان چشمش به این کار خونه هاست ..مردم شاید از ماکسیما بگذرن ولی از شکم نمی تونن بگذرن ..کمریسک ترین گروه میگم هستن به همنی دلیل هست ..

نظر

در حال کار...
                                X