کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من امروز هیچ دلیلی برای اینجوری مثبت شدن بازار پیدا نکردم به این خاطر به شددت از خرید دوری کردم
دوستان احتیاط بد نیست
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
پرريسك جان تعدادي زامياد و سايپا دارم بنظرت ردشون كنم؟
با اجازه جعفر خان
دوست عزيز در رد كردن اين دو تا سهم حتي يك لحظه هم ترديد نكن . مخصوصا زامياد كه واقعا سهم به درد نخور و مزخرفيه . ضرري كه اين سهم به بنده زد هنوز جبران نشده . تقريبا دو هفته پيش اين دو تا سهمو رد كردم و اونو با شراز و قپيرا جايگزين كردم . الان اين دو تا سهم صف خريد هستن و چند درصدي هم رشد داشتن ولي اون دوتا سهم خودروئي همچنان درجا مي زنن . اگه بخواي به اين اميد باشي كه روزي اينها بر مي گردن ، در اين فاصله سود زيادي رو از دست دادي .
من امروز هیچ دلیلی برای اینجوری مثبت شدن بازار پیدا نکردم به این خاطر به شددت از خرید دوری کردم
دوستان احتیاط بد نیست
دوستان ما به جو بازار کاری ندارن وخرید هاشون خیلی وقته تکمیل شده ...حالا بازار میخواد مثبت باشه یا منفی ..
فقط بازار مثبت باعث میشه سهام مثبت ما زیاد در چش نیاد ورگنه الان چند روزه شبندر شراز سغرب گروه قند کاشی وچند تا از گروه پترو اروم اروم میان بالا بدون اینکه کسی متوجه باشه ...
دوستان ما به جو بازار کاری ندارن وخرید هاشون خیلی وقته تکمیل شده ...حالا بازار میخواد مثبت باشه یا منفی ..
فقط بازار مثبت باعث میشه سهام مثبت ما زیاد در چش نیاد ورگنه الان چند روزه شبندر شراز سغرب گروه قند کاشی وچند تا از گروه پترو اروم اروم میان بالا بدون اینکه کسی متوجه باشه ...
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۱ -........ تابناک.........۱۲:۲۸
شاخص کل بورس تهران دقایقی پیش با بیش از 279 واحد رشد در محدوده 25 هزار واحدی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، بازگشت اقبال به بازار سهام و غلبه تقاضا بر عرضه سهام، امروز اغلب نمادهای معاملاتی را در کانون توجه معامله گران قرار داده است. تا لحظه انتشار این خبر، سه صنعت فلزات اساسی ، معدنی و پتروشیمی تاثیرگذارترین صنایع در رشد نماگرهای بورسی بوده اند.
برخی کارشناسان معتقدند که اصلاح قیمت سهام اغلب شرکتهای بورسی و رسیدن به سطح تاریخی خود و از طرفی، شکست قابل توجه نسبت قیمت به درآمدی کل بازار سهام ، جذابیت خرید را برای اغلب معامله گران فراهم آورده است.
هرچند تحلیلگران تکنیکالیست به رشد شاخص در محدوده های بالاتر چندان امیدوار نیستند اما در مقابل کارشناسان بنیادین انتظار برای انتشار گزارشهای عملکردی شش ماهه شرکتها و برگزاری اجلاس سران عدم تعهد در تهران را دلیل مهمی برای رشد نماگرهای بورسی در مقطع کنونی اعلام میکنند.
در عین حال، تصمیم دولت برای آزادسازی قیمت کالاهای استراتژیکی همچون فولاد و تلاش برای کاهش فعالیتهای واسطه گری در بازگشت اقبال معامله گران بی تاثیر نبوده است.
شرکت پالایش نفت بندرعباس با بیش از 22 میلیون صف خرید سهام ، بیشترین تقاضای بازاررا به خود اختصاص داده است. پس از آن، فولاد مبارکه اصفهان با وجود معامله 20 میلیون سهمی از صف خریدی به حجم 10 میلیون سهم در در بالاترین دامنه نوسان مثبت قیمت برخورداراست.
به نظر می رسد تداوم روند صعودی بازار سهام در روزهای آینده در کنار حمایت حقوقی ها در مدیریت معاملات سهام، نقش بارزی در تقویت اعتماد سازی و گرایش معامله گران عمدتاً حقیقی به بورس داشته باشد.
آغاز به کار بازارهای جهانی در روز جاری نیز با رشد نسبی قیمت کالاهای اساسی به ویژه مس ، روی، آلومینیوم و بیلت فولادی همراه شده است.
با اجازه جعفر خان
دوست عزيز در رد كردن اين دو تا سهم حتي يك لحظه هم ترديد نكن . مخصوصا زامياد كه واقعا سهم به درد نخور و مزخرفيه . ضرري كه اين سهم به بنده زد هنوز جبران نشده . تقريبا دو هفته پيش اين دو تا سهمو رد كردم و اونو با شراز و قپيرا جايگزين كردم . الان اين دو تا سهم صف خريد هستن و چند درصدي هم رشد داشتن ولي اون دوتا سهم خودروئي همچنان درجا مي زنن . اگه بخواي به اين اميد باشي كه روزي اينها بر مي گردن ، در اين فاصله سود زيادي رو از دست دادي .
از سرمایه گذاری بر روی گروهیی که اینده روش نداره پرهیز کنید ..گزراش اینها تو کداله داد می زنن اواضع خرابه اونم با این تحریم واین دلار ...
اواضع خوب بود از دولت التماس خط اعتباری 2000 میلیاردی نمی کردن ..
با این همه تکنیکالی سیگنال خرید بدن در خدمتیم ولی مشکل اینجاست سیگنال خرید ندادن واینها فقط نوسانی بیش نیست ..
نظر