کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ما هم غمارکی شدیم
این صفحه چقدر زود تاپیک میخوره !
همه به خاطر حضور پرریسک عزیز و پاسخگویی ایشون هستش امیدوارم تنی همیشه سالم داشته باشن
خواستم ازشون تشکر کنم
سبد منم در نتیجه راهنماییهای پرریسک عزیز اینه
کرماشا خرید 4075
قپیرا خرید8390
غمارک 2901
ذوب 1631 که البته این سهم از رو تجربه خودم خریدم و همچنان فرصت پیش بیاد اضافه میکنم.
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
صرفا جهت اطلاع:
گزارش خبرنگار بورس نیوز ، در پی رشد بی رویه قیمت دلار در بازار کشور و رشد سایر ارزها در این بازار به پیروی از دلار از دقایقی قبل قیمت دلار از روی سایتهای اطلاع رسانی و صرافی ها حذف شد تا از التهاب بازار ارز کاسته شود .
این در حالی است که طی چند روز گذشته قیمت دلار از محدوده 2150 تومان به محدوده 2500 تومان رسیده است که حکایت از کاهش 14 درصدی ارزش پول ملی دارد
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر