در اصل توسط ۶۶۴ پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
از خریدارها خبری دارید که چه کسانی هستن ؟؟؟در اصل توسط محمد حسن پست شده است مشاهده پستشنیده ها حاکی از عرضه است مثل اینکه گروهی نوسانگیر از این سهم پیاده میشند
با تشکر .حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
در اصل توسط ۶۶۴ پست شده است مشاهده پستبا سلام
نظرتان در مورد خرید سغرب و ذوب در این قیمتهای امروز چی است ؟؟؟
با تشکر .
ذوب در استانه صف خرید ...حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
نه از خریدار اطلاعی ندارمدر اصل توسط ۶۶۴ پست شده است مشاهده پستاز خریدارها خبری دارید که چه کسانی هستن ؟؟؟
با تشکر .
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستخوب کگل کچاد عالی بودن ...
بقیه فعلا نتونستن بالا این قیمتها بیان وصف خرید بشن..
برا امروز خرید قپیرا همه جوره ارزشمند هست ..حتی خریدش از خرید قشیر هم ارزمندتره ...حد ضرر ۸۷۰ تومن ..
کرمانشاه با حد ضرر ۴۱۵ هم عالی هست...تصمیم با دوستان...
قپیرا ۸۵۱۴ ریال هم شد ...حضرت علی (ع) می فرمایند:
نظر
-
پایاینی بالای ۸۷۰ هست..در اصل توسط ۶۶۴ پست شده است مشاهده پستقپیرا ۸۵۱۴ ریال هم شد ...
در ضمن این حد ضرر برا دوستان نوسانگیر گفتیم معطل نشن..
قپیرا داره از ردش عقب میفته واگر بخواد عقب بمونه میاد در صدر لیست خرید گروه قند ...چون بنیادی با این در جاز دن ها نسبت به قندیها رشد کرده جای رشد بیشتر خواهد داشت ...صبر می کنم...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستبرام جالبه بازار داره قپیرا قشرین قثابت رو تو یه کاسه میزاره ..
قشرین باید افت کنه ولی قپیرا جای افت نداره ...ایمدوارم دوستان احساسی فروشنده به خود بیان ..
به نظر من سهامداران حقیقی دارن سهام های قنی خود را با سهام های فولادی تعویض میکنند ، و در این میان به علت عقب نماندن از گروه پیشرو ، خشک و تر با هم میسوزند .حضرت علی (ع) می فرمایند:
نظر
-
سوزشی در کار نیست ...فعلا باید ببینم اصلا قپیرا افت خواهد کرد ...در اصل توسط ۶۶۴ پست شده است مشاهده پستبه نظر من سهامداران حقیقی دارن سهام های قنی خود را با سهام های فولادی تعویض میکنند ، و در این میان به علت عقب نماندن از گروه پیشرو ، خشک و تر با هم میسوزند .
فشار عرضه در بازار بسیار بالاست ..ببینم بازار توان جذب این عرضه ها رو دارد ..
فردا معلوم میشود چه خواهد شد ..
نظر
-
من خودم امروز ریسک کردم و دوباره در نزدیکی های صفر تابلو باز فپیرا خریدم ...در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستپایاینی بالای ۸۷۰ هست..
قپیرا داره از ردش عقب میفته واگر بخواد عقب بمونه میاد در صدر لیست خرید گروه قند ...چون بنیادی با این در جاز دن ها نسبت به قندیها رشد کرده جای رشد بیشتر خواهد داشت ...صبر می کنم...حضرت علی (ع) می فرمایند:
نظر
-
سلام بر پرریسک عزیزدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستپایاینی بالای ۸۷۰ هست..
قپیرا داره از ردش عقب میفته واگر بخواد عقب بمونه میاد در صدر لیست خرید گروه قند ...چون بنیادی با این در جاز دن ها نسبت به قندیها رشد کرده جای رشد بیشتر خواهد داشت ...صبر می کنم...
اول اینکه من همان کاربر h۱۹۷۸ هستم که به لطف مدیر محترم سایت با تغییر نام کاربری به " تاران" تبدیل شده ام!!
دوم اینکه پرریسک جان من امروز مقداری از ذوب رو با قپیرا تعویض کردم خوشحالم که نظر شما هم مثبته
نظر
-
پرریسک جان
نظرت راجع به این نوشته چیه؟
در اصل توسط mahdi valikhani پست شده استبا سلام چه پستي رو جواب بدهم من عرض كردم تالار هر سؤالي داريد بفرماييد فعلا از دست شخصي نارا حتم به گفته من ٣٠٠٠٠٠قزوين خريده ميگم بيا نصف حجم مبنا رو بده زورش مياد حقمونه هر چي سرمون بياد شيطونه ميگه صف فروشش كنيم تا يه كم حالشون عوض شه بابا چقدر طمع كاريد ١٠٢٪ سود كرديد نصف حجم مبنا در خواست زياده؟
نظر

نظر