چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط ron پست شده است View Post
    استاد پیروز و پایدار باشید در تکنیکال ذوب مقداری واگرایی منفی دیده میشه به نظر شما به نظر شما قابل اعتنا هست ؟
    اگر منظورتون شراز هست ...

تکنیکالی نداره بشه نظر داد ..
    بنده همچنان به رشد این سهم اعتقاد دارم ..

نظر

• ron
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 243

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      اگر منظورتون شراز هست ...

تکنیکالی نداره بشه نظر داد ..
      بنده همچنان به رشد این سهم اعتقاد دارم ..

نه قربان ذوب رو عرض کردم
      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
        پرریسک جان سلام
        بموتو فردا میره تو گره ایا ارزش خرید رو 315 رو داره ؟
        با سلام ..
        هدف بموتو رو بالای 400 می بینم ..

در ضمن شما چرا این همه ئسهامی که اینجا شناور هستن راحت میشه خرید رو ول کردید چسبید به سهامی که نمیشه خرید کرد ..

به جای بموتو امروز این همه سهم گفته شد ..امروز چه عرض کنم از چهارشنبه گفتیم می خردی دوست من ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط ron پست شده است View Post
          نه قربان ذوب رو عرض کردم
          با دیتای امروز زیر 168 بسته نشه همچنان روند صعودی داره ...

فعلا که روند سهم همچنان صعودی هست ...باید دید میلگرد این هفته چند قیمت میخوره ...

نظر

• ahmad30_n
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 207

جناب پر ريسك واقعا خسته نباشيد.
            هر روز از 8 صبح تا 1 شب ، ( حتي روزهاي تعطيل ) داريد مطلب مي زنيد و دوستان را راهنمائي مي كنيد.

اميدوارم هميشه سالم و سرحال،موفق و پيروز باشيد.

=;
            [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• علی بابا
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 972

جناب پر ریسک من چند صفحه اخر تاپیک شراز را مطالعه کردم و از 350 تا قیمت 430 بالا امده بود.
              گزارش توی کدال را هم دیدم. کاری به دلار فعلا نداریم. تو گزارش امده که نرخ مرجع حسابه یعنی فعلا 1226.
              سود امسال 58 تومنه . چگونه شما با این دلار قیمت 120 را پیش بینی می کنید. یعنی از چی گزارش یا چیز دیگری به این قیمت رسیدید ؟. ممنون
              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• shimab
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 422

جعفر خان درود بر شما و خسته نباشيد عزيز :x
                با توجه به افزايش قيمت جهاني فلزات اساسي روي، مس و سرب و با توجه به افزايش قيمت دلار نظرتون در مورد سهام صادراتي باما، فرآوري و كالسيمين چيه؟ لطفاً اهداف پيش رو را هم اعلام فرماييد. ممنون ... :)

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
                  جناب پر ریسک من چند صفحه اخر تاپیک شراز را مطالعه کردم و از 350 تا قیمت 430 بالا امده بود.
                  گزارش توی کدال را هم دیدم. کاری به دلار فعلا نداریم. تو گزارش امده که نرخ مرجع حسابه یعنی فعلا 1226.
                  سود امسال 58 تومنه . چگونه شما با این دلار قیمت 120 را پیش بینی می کنید. یعنی از چی گزارش یا چیز دیگری به این قیمت رسیدید ؟. ممنون
                  دوست عزیز اگر نرخ دلار رو حساب می کردم به سود حدود 200 می رسدم اون وقت پی بریا 5 میشه 1000 تومن ...

ولی بدنبیانه همین دلار 1226 ..سود هم 120 ..حالا چطور حساب شد بماند ..تا گزراش 12 ماهه صبر کنید ...بنده گفتم زیاد در بحر گزراش ها نمیرم وبا مقایشه گراشها امسال سال قبل یک براورید از سود می کنم ..اکثرا درست در میاد...

مثال برا شپترو سود 200 در نظر دارم برا کرمانشاه سود 150 ..فعلا که شپترو بسته وکرمانشاه هم می بنده ...برا شراز هم صبر می کنیم ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                    جعفر خان درود بر شما و خسته نباشيد عزيز :x
                    با توجه به افزايش قيمت جهاني فلزات اساسي روي، مس و سرب و با توجه به افزايش قيمت دلار نظرتون در مورد سهام صادراتي باما، فرآوري و كالسيمين چيه؟ لطفاً اهداف پيش رو را هم اعلام فرماييد. ممنون ... :)
                    دوست من گفتم فراور امروز خرید خوبی بود با حد ضرر 560 ..هدف سهم تا 700 هم جا داره ..تکنیکالی که عالی بود مقاومت قدری شکست ...فاسمین تا 520 جای رشد داره فعلا ..

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 958

هزار ان بار تشکر از پرریسک گرامی بخاطر در اختیار قراردادن داشته هاشون با کاربرای بورسی
                      واقعا مرسی

نظر

• shimab
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 422

جعفر خان باما را نگفتيد؟ :">

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 463

پر ریسک عزیز با تشکر فراوان فردا په سهمایی رو بخرم خوبه ؟ غمارگ و غبشهر و قزوین و قپیرا که فکر نکنم فرصت خرید بدن اگه دادن حتما میخرم . به غیر از اینها سهمی مد نظر هست ؟ غاذر را چطور میبینی؟ با تشکر فراوان .

نظر

• علی بابا
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 972

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            دوست عزیز اگر نرخ دلار رو حساب می کردم به سود حدود 200 می رسدم اون وقت پی بریا 5 میشه 1000 تومن ...

ولی بدنبیانه همین دلار 1226 ..سود هم 120 ..حالا چطور حساب شد بماند ..تا گزراش 12 ماهه صبر کنید ...بنده گفتم زیاد در بحر گزراش ها نمیرم وبا مقایشه گراشها امسال سال قبل یک براورید از سود می کنم ..اکثرا درست در میاد...

مثال برا شپترو سود 200 در نظر دارم برا کرمانشاه سود 150 ..فعلا که شپترو بسته وکرمانشاه هم می بنده ...برا شراز هم صبر می کنیم ..
                            سلام
                            جناب پرریسک اگر در مورد این مقایسه و یاد دادن این فن توضیح مختصر بدهید (با بقیه دوستان که این سود را پیش بینی کردن) شیرینی کار بالاتر می رود.
                            ممنون
                            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• کاوشگر
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 71

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                              سلام و درود بر پرریسک عزیز و دوست داشتنی

یه سوال در مورد وبشهر آیا در کنار رشد این دو غذایی(غبشهر و غمارگ) از این رشد چیزی به وبشهر هم می رسه؟ این سهم رو از 213 تومان قبل مجمع دارم و یه 2 ماهی هست که توش گیر افتاده بودم خدا رو رشد رفع گره شده، حالا راجع نگهداری اون نظرت چیه و جو همگروهی اون به این سهم تاثیر داره؟ با تشکر

سلام پرریسک عزیز من همچنان منتظرم
                              سهمی که به این سختی اومد پائین ظاهرا" سخت تر هم بالا میره حکایت همین وبشهره که به این راحتی ها حجم نمی خوره، منتظر نظر کارشناسانه شما هستیم..ردش کنیم وبا یه سهم دیگه جایگزین یا این که با جو کم کم بالا میره؟ مرسی
                              [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

• محمدرضا 87
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1522

خسته نباشین پر ریسک جان
                                میخواستین امروز بعد خرید دوستان راجع به غمارگ و غبشهر اطلاعات مهمی را بیان کنید که در بلا رفتن این سهم ها تاثیره مستقیمی داره ممنون میشم اگه راجع بش بگین مرسی.
                                من هدف اولیه سهمو 320 می بینم نظر شما چیه؟
                                مرسی.

نظر

در حال کار...
                                X