کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پرریسک جان آخرین پست تاپیک غبشهرو ببین فقط !!!!
با توجه به اون پست بازم بیشتر اضافه کنیم شنبه ؟
دوست من شما که نمی خواهید قبل ساعت 9 سهم صف خرید شکل بگیره جا بمونید ...هم غمارگ هم غبشهر ...
بزارید دوستان خرید رو بکنن ....هدف قیمتی این دو سهم رو خواهم گفت ...فعلا حد ضرر ها رو گفتم وگفتم در صدر لیست خرید هستن ..روز شنبه بعداز ظهر در مورد این دو سهم خواهیم گفت واهداف قیمتی ..
۷۰ میلیارد دلار در بورس ارز عرضه میشود از مجموع ۷۰ میلیارد دلار ارز ارائه شده، ۶۰ میلیارد دلار به بخش واردات و ۱۰ میلیارد دلار به بخش خدمات اختصاص دارد.
عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی، با بیان اینکه دلار ۳ هزار تومانی کذب محض است، از ورود ۷۰ میلیارد دلار ارز به بورس ارز خبر داد.
محمود دودانگه، با اشاره به اینکه میزان عرضه ارز ارائه شده به بورس ارز شامل دو بخش واردات و خدمات است، اظهار داشت: از مجموع ۷۰ میلیارد دلار ارز ارائه شده، ۶۰ میلیارد دلار به بخش واردات و ۱۰ میلیارد دلار به بخش خدمات اختصاص دارد.
مشاور ارشد وزیر صنعت، مخالفت با بورس ارز، ناشی از عدم اطلاع رسانی کامل در این مورد اعلام کرد.
دودانگه، همچنین هر گونه اختلاف مابین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در مورد راه اندازی بورس ارز را تکذیب کرد. وی، کشف قیمت رقابتی، مدیریت اطلاعات بازار و مدیریت عرضه و تقاضا از مهمترین اهداف راه اندازی بورس ارز ذکر کرد و بیان داشت: اکنون بررسیها و تحقیقات نشان داده که برای دستیابی به اهداف فوق، ایجاد یک بازار قابل مدیریت برای صدور و معامله گواهی ارزی در بازار بورس غیرقابل اجتناب است.
کد خبر: ۲۷۰۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۷
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: براساس فرضیههای اقتصادی افزایش قیمت ارز به معنی گرانتر شدن قیمت کالاهای خارجی است که این خود باعث کاهش میل به واردات و سودآوری بیشتر کالاهای صادراتی ایران میشود.
به گزارش خبرآنلاین عبدالرضا شیخ الاسلامی، افزود: همچنین میبایست سهم کالاهای وارداتی به لحاظ مصرفی، واسطهای و اولیه را بررسی کرد در صورتی که حجم بیشتر واردات شامل کالاهای مصرفی باشد این موضوع به نفع ما است زیرا کالاهای ایرانی (تولید داخل) به دلیل ارزانی جایگزین کالاهای وارداتی خواهد شد و در نتیجه باعث افزایش تولید داخل و به تبع آن افزایش اشتغال میشود.
جناب پر ريسك با وجودي كه فرمودين در مورد غمارگ بحث نشود چون شناخت من از اين سهم و گروه كمه و از طرفي جو بازار رو براي رشد اين گروه مساعد مي بينم ورود با تعداد بالا خصوصا غمارگ رو صلاح ميدونين و از لحاظ نقد شوندگي به نظرتون ميشه در تعداد زياد حد ضرر رو رعايت كرد ؟؟ تشكر ميكنم
جناب پر ريسك با وجودي كه فرمودين در مورد غمارگ بحث نشود چون شناخت من از اين سهم و گروه كمه و از طرفي جو بازار رو براي رشد اين گروه مساعد مي بينم ورود با تعداد بالا خصوصا غمارگ رو صلاح ميدونين و از لحاظ نقد شوندگي به نظرتون ميشه در تعداد زياد حد ضرر رو رعايت كرد ؟؟ تشكر ميكنم
دوست من این که بورس به اینها گیر بده نده اینها دست بنده نیست ..بنده بنیادی سرمایه گذاری می کنم ..حالا بورس میخواد ببنده یا نبنده ..بنده هم سرمایه ای که اوردم در بورس اضافی هست ..نیازی ندارم بلوکه هم بشه مهم نیست ..
مهم برا این هست که سهمی که مرخیم ارزش خرید داشته باشه برا دو سه سال اتی وبتونه با سود اوراق مشارکت وسود بانکی رقابت کنه واز این شرایط تحریم بیشترین نفع رو ببره ...
نمونه قزوین زیر 340 حتی اگر مدتها بسته میشد ناراحت نمیشدم چون به سود 100 با شکر 1170 و150 اعتقاد داشتم ..میرفتم مجمع سودم رو می گرفتم ..سهام ورشکسته که خرید نکردم ...
والان شما بازدهی قزوین رو ببیند ..با این تورمی که در راهه وقتی میگم قزوین 1400 تومن واصفهان دوم بعنی شاید بالای 2500 ..از روی هیجان نیست ..کافیه به ظرفیت تولید این شرکت نگاه کنید ..در این چند سال دارن به سمت کار با تمام ظرفیت پیش میرن واین یعنی سود بالای 400 تومنی ...چرا سهامدار عمده یک سهم نمی فروشد الکی نیست ..واقعا به ارزش سهمی که دراد واقف هست ..
حالا در مورد غبهشر وغمراگ فقط می تونم بگم به سود حتی دو برابر سود هایی که الان اعلام کردن هم اعتقاد دارم وبه قیمتهای دو برابر این قیمت های امروز ..حالا خود اخر قصه رو بخوانید..
ولی در مورد نقد شوندگی مشکگلی ندارن مگر اینکه سازمان بخواد بازی در بیاره ....ورگنه این چند ساله همواره غبشهر که بهترین بوده وغمارگ هم این گزارش به کل نظرم رو بهش عوض کرد ونشان داد از اهرم بالایی برا سودسازی برخوردا هست ...حالا مسئله زمین وافزایش سرمایه به کنار ...
درصد رو در سبدتون رعایت کنید واز سرماژیه ای خرید کنید که نیاز نداشته باشید..اینده از این این گروه هست ..
در مورد قزوین فقط به روند رو به رشد تولید توجه کنید ..همینطور جلو بره با توجه به ظرفتی تولید بالا خدایی غوغایی بکنه اون سرش نا پیدا ...
سال 88 شکر تولیدی 7 هزرا تن .....
سال 89 شکر تولیدی 20 هزار تن ...
سال 90 شکر تولیدی 33 هزار تن ...
سال 91 شکر تولدی پیش بین کرده 24 هزرا تن ...ولی خیلی بیشتر تولید می کنه با توجه به این روند شاید بالای 40-50 هزار تن ..ظرفیتش روهم داره خیلی بالاتر تولید کنه ...صبر می کنیم ...
سلام و خسته نباشيد . آيا خريد سغرب صلاح مي دانيد ؟ آيا احتمال اينكه پايين تر باييد وجو دارد ؟ تشكر بابت وقتي كه مي گذاريد
سلام..
دوست من حد ضرر ما 310 هست ...
دوست من برا خرید زیر 260 بارها کفتیم ...الان هم اگر کسی قصد خرید دارد با حد ضرر 310 می تونه وارد بشه ..به سود 120 این سهم اعتقاد دارم پی بریا 3 میشه 360 و4 میشه 480 تومن ...
پرریسک جان یه خبر غذاییه دیگه :
شرکت بیسکویت گرجی از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی دو میلیارد تومان افزایش سرمایه می دهد.
شرکت بیسکویت گرجی که با سرمایه سه میلیارد تومانی از شرکت های کوچک بورس است، در صدد اعمال افزایش سرمایه دو میلیارد تومانی برآمده است.
این شرک با انتشار 20 میلیون برگ سهم 100 تومانی ، از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی مبلغ مورد نظر را تامین خواهد کرد تا قادر به تأمین سرمایه در گردش و اصلاح ساختار مالی باشد.
سلام دوستان عزیز خصوصا جناب پر ریسک
بنده سالهاست دورا دور بورس رو دنبال میکنم
مفداری هم سهم خریداری کردم که تو این 5 یا 6 سال نفروختم شون جدیدا با انلاین شدن معاملات تصمیم دارم ورود جدی پیدا کنم
از دوستان انتظار کمک دارم تا کارو بیشتر یاد بگیرم
لطفا رو سبدم نظر بدید و برای شنبه بگید چی بخرم و چرا؟
جناب پر ریسک شنبه غمارک و غبهشر رو با چه درصدی از سرمایه گذاریم خرید کنم؟
کدومش الویت اول و کدوم الویت بعدی؟ واگر نتونستم شنبه خرید کنم و صف شد واسه یک شنبه بمونم یا سهم دیگه ای بخرم ؟ سهم دیگه تو لیست خریدتون چیه؟
پرتفوی من:
فملی 60%
کچاد 10%
ومعادن 10%
فخاس 10%
فولاد 10%
یه سوال در مورد وبشهر آیا در کنار رشد این دو غذایی(غبشهر و غمارگ) از این رشد چیزی به وبشهر هم می رسه؟ این سهم رو از 213 تومان قبل مجمع دارم و یه 2 ماهی هست که توش گیر افتاده بودم خدا رو رشد رفع گره شده، حالا راجع نگهداری اون نظرت چیه و جو همگروهی اون به این سهم تاثیر داره؟ با تشکر
سلام دوستان عزیز خصوصا جناب پر ریسک
بنده سالهاست دورا دور بورس رو دنبال میکنم
مفداری هم سهم خریداری کردم که تو این 5 یا 6 سال نفروختم شون جدیدا با انلاین شدن معاملات تصمیم دارم ورود جدی پیدا کنم
از دوستان انتظار کمک دارم تا کارو بیشتر یاد بگیرم
لطفا رو سبدم نظر بدید و برای شنبه بگید چی بخرم و چرا؟
جناب پر ریسک شنبه غمارک و غبهشر رو با چه درصدی از سرمایه گذاریم خرید کنم؟
کدومش الویت اول و کدوم الویت بعدی؟ واگر نتونستم شنبه خرید کنم و صف شد واسه یک شنبه بمونم یا سهم دیگه ای بخرم ؟ سهم دیگه تو لیست خریدتون چیه؟
پرتفوی من:
فملی 60%
کچاد 10%
ومعادن 10%
فخاس 10%
فولاد 10%
با سلام..
سبد شما عالیست ...سبدتون هم فعلا وارد روند صعود شده ..به نظرم با سهامتون بمونید بهتره ..
اگر هم قصد خرید این دو سهم رو دارید با حد ضرر های گفته شده 240 و890 ....می تونید از درصد فملی در سبد کاهش بدید....
نظر