در اصل توسط ۶۶۴ پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
دوست من دیرزو ۶ میل خریده شده ..اکثرشون بدون تحلیل خریدشون امروز فروختن ..این برا سهم خوب بود ..باعث میشه اونایی بیان تو سهم که اعتقاد دارن ...حد ضرر ما ۱۰۳۰ بود ..اصلا نیدد .در اصل توسط ۶۶۴ پست شده است مشاهده پستl-)l-)l-)
نظر
-
مشکلی نیست ..احتمالا خقوقی عرضه کرده ...همچنان به سهم اعتقاد دارم ..در اصل توسط mane۱۶۵۹ پست شده است مشاهده پستپرریسک جان اوضع غبشهر را چطوری می بینی کی بود عرضه کرد
نظر
-
دوستان هنوز هم میگم بازار قشهد قپیرا قزوین رو در نکرده ..امیدوارم فکر نکنید دارم اینها رو تبلیغ می کنم ./...ولی هدف بنده خرید بهترنیهاست اونم با کمترین خطر وریسک ...اگر درک کرده بود یک سهم هم نمی فروخت ...
حد ضرر قشهد بره رو ۱۹۲۰ تومن ..هدف ۳۰۰۰ تومن ...
نظر
-
پایانی بالای ۳۱۰ هست ..فردا برنگرده بله حمایت شگسته یشه ...در اصل توسط dolphin پست شده است مشاهده پستپرریسک جان سغرب مقاوت رو شکست رد کنیم بره؟
نظر
-
ببینید ایران مثل کوبا نیست که قابل تحریم باشه، ایران مواد اولیه بسیاری از کارخانه ها از ایران تامین میشه ......
مثلا نفت ایران را تحریم کردند کشورهای مث چین،هند،روسیه دارن حالشو میبرن و نرخ جهانی نفت هم بالا رفته......
با افتتاح بورس ارز دولت گواهی ارزیشو را میفروشه به وارد کننده وکسری بودجه اش را جبران میکنه(گواهی ارزی به یوان)
بحث جنگ بی معنیه....۳۵% از نفت دنیا از تنگه هرمز میگذره...... مگه امریکا بچه است بیاد جنگ راه بندازه...... نرخ نفت
میشه ۲۰۰دلار.... تنگه هرمز جزئی از خاک امریکاست خیالتون راحت..... گزارشات شش ماهه بیاد بعد ملت بشینن تو صف خرید
پتروشیمی و مواد غذایی و قندی و سیمان صادراتی .........بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
جناب پر ریسک می فرمایندهرقندی نخرید واقعا درستهدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدوستان هنوز هم میگم بازار قشهد قپیرا قزوین رو در نکرده ..امیدوارم فکر نکنید دارم اینها رو تبلیغ می کنم ./...ولی هدف بنده خرید بهترنیهاست اونم با کمترین خطر وریسک ...اگر درک کرده بود یک سهم هم نمی فروخت ...
الان قشرین -قثابت -قنیشا- رو مقایسه کنید با قپیرا-قصفا-قزوین-قشیر-قشهد
همه صف خریدمیشن اوناتازه از منفی در میان
نظر
-
زیر ۲۷۰ نمی بینم فعلا براش ..باید دید اونجا فرصت خرید میده ..پله ای خرید کنید ..یک پله رو ۲۸۰ اگر دادن ..در اصل توسط شاملو پست شده است مشاهده پستآیا شفارس امروز خرید شود؟
نظر
-
دوست یادته گفتم قثابت رو با قزوین عوض کن ..در اصل توسط تاران پست شده است مشاهده پستپرریسک جان
قشکر رو ردکرم
تک سهم قپیرا شدم
به کمک خدا و شما ضرر در سهام از ۴۵ درصد به ۹ درصد تقلیل یافته
قزوین تا ۲۸۰ پایین اومد ..اینجا کلی از دوستان معذرت خواستم با اینکه گفته بودم تا ۲۰۰ هم شاید بیاد وبا اینکه گفتم باز هم بهش ایمان دارم ..
یادتون هست قثابت بالای ۳۵۰ موند ..
ولی الان فرق این دو سهم رو ببیند ...قزوین ۸۴۵ وقثابت هنوز در ۵۲۰ گیر کرده ..
بعد مدتی فرق قزوین قشهد قپیرا با سایر قندیها رو هم خواهدی دید ....
نظر

نظر