در اصل توسط 664 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
دوستان هنوز هم میگم بازار قشهد قپیرا قزوین رو در نکرده ..امیدوارم فکر نکنید دارم اینها رو تبلیغ می کنم ./...ولی هدف بنده خرید بهترنیهاست اونم با کمترین خطر وریسک ...اگر درک کرده بود یک سهم هم نمی فروخت ...
حد ضرر قشهد بره رو 1920 تومن ..هدف 3000 تومن ...
نظر
-
ببینید ایران مثل کوبا نیست که قابل تحریم باشه، ایران مواد اولیه بسیاری از کارخانه ها از ایران تامین میشه ......
مثلا نفت ایران را تحریم کردند کشورهای مث چین،هند،روسیه دارن حالشو میبرن و نرخ جهانی نفت هم بالا رفته......
با افتتاح بورس ارز دولت گواهی ارزیشو را میفروشه به وارد کننده وکسری بودجه اش را جبران میکنه(گواهی ارزی به یوان)
بحث جنگ بی معنیه....35% از نفت دنیا از تنگه هرمز میگذره...... مگه امریکا بچه است بیاد جنگ راه بندازه...... نرخ نفت
میشه 200دلار.... تنگه هرمز جزئی از خاک امریکاست خیالتون راحت..... گزارشات شش ماهه بیاد بعد ملت بشینن تو صف خرید
پتروشیمی و مواد غذایی و قندی و سیمان صادراتی .........بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستان هنوز هم میگم بازار قشهد قپیرا قزوین رو در نکرده ..امیدوارم فکر نکنید دارم اینها رو تبلیغ می کنم ./...ولی هدف بنده خرید بهترنیهاست اونم با کمترین خطر وریسک ...اگر درک کرده بود یک سهم هم نمی فروخت ...
الان قشرین -قثابت -قنیشا- رو مقایسه کنید با قپیرا-قصفا-قزوین-قشیر-قشهد
همه صف خریدمیشن اوناتازه از منفی در میان
نظر
-
در اصل توسط تاران پست شده است View Postپرریسک جان
قشکر رو ردکرم
تک سهم قپیرا شدم
به کمک خدا و شما ضرر در سهام از 45 درصد به 9 درصد تقلیل یافته
قزوین تا 280 پایین اومد ..اینجا کلی از دوستان معذرت خواستم با اینکه گفته بودم تا 200 هم شاید بیاد وبا اینکه گفتم باز هم بهش ایمان دارم ..
یادتون هست قثابت بالای 350 موند ..
ولی الان فرق این دو سهم رو ببیند ...قزوین 845 وقثابت هنوز در 520 گیر کرده ..
بعد مدتی فرق قزوین قشهد قپیرا با سایر قندیها رو هم خواهدی دید ....
نظر
نظر