گزارش قشکر و چند قندی دیگر امد
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
-
در اصل توسط محمد صالحی پست شده است مشاهده پست
گزارش حسابرسی شده هست ..گزارش خاصی نیست ..قنیشا از ۳۵به ۴۰ تعدیل مثبت هم داده..
در ضمن هیچ کدام در لیست خرید ما نبودن ونیستن ...
نظر
-
جناب پرریسک نظرتون اضافه کردن به شراز است یا وارد شدن به شبندردر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدوست من لیدر بازار بی چون چرا گروه پالایشگاه هست ...پی نبرد ..شا حالشو ببر مفت بخر ..هر چند از نظر خودم شنبه فکر کنم اخرین منفی اینا باشه شایدم منفی نباشن ...
بازار چاره ای جز امدن روی این گروه ندارد صبر می کنم ..
همچنین در سوالی قبلا در مورد اضافه کردن به کرماشا(اگر فرصت بدهد) یا شراز
من برداشت کردم که به نظر شما شراز در این قیمت بهتره
ممنونسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
دوستان وصنعت را چطور میبینید ؟ هم واتی رو داره و هم خود شیران را هم اینکه قیمتش خیلی افت کرده و رفته زیر ۱۰۰ تومان هم اینکه امسال ۴۰ تومان میتونه بسازه هم اینکه تکنیکی یه سروشانه کف خوبی ساخته هم اینکه احتمالا در ابتدای موج ۳ بزرگش باشه هم اینکه واگرایی مثبت خوبی رو اندیکاتورها زدهدر اصل توسط Fmoradi پست شده است مشاهده پستجناب پرريسك سلام
خوب در خصوص شيران و واتي من فكر مكنم شيران ٢٠٪ جاي رشد داره اما تا حالا ١٤٠٪ رشد كرده و واتي ٤٠ درصد رشد كرده يا ٥٠ درصد بنظرم واتي گزينه مناسبتري در ادامه روند خواهد بود نظر شما چيست
چند تا هم اینکه شد ؟؟:">
نظر
-
سهم خوب همیشه دشمن سهم خوب تر هست ;)در اصل توسط ata۰۰۷ پست شده است مشاهده پستآره واقعا" گل گفتی جعفر عزیز
من هم در نبود کرماشا و شپترو این را گفتم
کفش کهنه هم در بیابان نعمتیست.! :dوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
دوست من اگه داریش نگهش دار که گزارش خوبی داده...........در اصل توسط ron پست شده است مشاهده پستآقا کسی نمی خواد حرفی در مورد شیران بزنه؟ پیشنهادی راهنمایی چیزی؟
درضمن تو تاپیک خودش مفصل صحبت شده ....وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
درود بر شما حق با شماست اما من جز این بخش اونهم به دلیل ارادتی که نسبت به جناب پر ریسک و دیگر دوستان پیدا کردم تا حالا از هیچ بخش دیگری دیدن نکردم سعی می کنم رعایت کنم سپاس از راهنمایی شمادر اصل توسط Aiming پست شده است مشاهده پستدوست من اگه داریش نگهش دار که گزارش خوبی داده...........
درضمن تو تاپیک خودش مفصل صحبت شده ....[COLOR="#۸۰۰۰۸۰"][SIZE=۱][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
مسلما دراین قیمتها شراز خیلی بهتر از کرماشا است.شراز به خاطر قیمت بلوک تعمدا پایین نگه داشته شده و بعد از بلوک یا شتاپ بیشتری به رشد خود ادامه میدهد. شنبه آخرین فرصت برای خرید این سهم طلایی است.در اصل توسط alijon پست شده است مشاهده پستجناب پرریسک نظرتون اضافه کردن به شراز است یا وارد شدن به شبندر
همچنین در سوالی قبلا در مورد اضافه کردن به کرماشا(اگر فرصت بدهد) یا شراز
من برداشت کردم که به نظر شما شراز در این قیمت بهتره
ممنون
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستبله حدود ۱۰۰ میسازه ...
ولی به نظر شما کرمانشاه بهتر نبود ۱۵۰ بسازه بخوام پی برای ۶ بدم میشه ۹۰۰ تومن ..یا ابادان ۱۵۰ تا۲۰۰ بسازه پی بریا ۶ بدم میشه بالای ۱۰۰۰...
بهترین ها رو ما قبلا پیدا کردیم ...
شراز هم تکنیکالی عالیه روند صعود گرفته ..موقع بالا اومدن با گره بالا میاد مثل فخاس..
[SIZE=۲]خوشبختانه شراز حجم مبنایش ۱ است و اگر به گره برود قول می دهم خودم عرضه کنم!!!![/SIZE]:))صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
سلام داداش جعفر گل میشه نظرتون رو درباره گروه روی بدونم.
همچنین ممنون میشم نظرتون هم درباره دو سهم فسرب - فایرا بفرمایید.
یک دنیا بابت زحماتتون ممنون
نظر
-
سلام پرریسک عزیز
با چه استدلالی میفرمایید شراز درآینده رشد خواهد کرد؟
محصولاتش که به نرخ دولتی میفروشه و دولت تو سال آخر به هیچ وجه افزایش نمیده؟
فروش صادراتی هم که نداره که بخواد ارزش رو تسعیر کنه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
پرریسک عزیز اگه جواب سوالم رو بدی ممنون می شم.در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پستسید عزیز نظرت در خصوص تعویض شلعاب با غمارگ در روز شنبه چیه؟
احتمالا تو سرعت زیاد ورق خوردن تاپیک فراموش شده!در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
دوست عزیز ایشان در مورد پتروشیمی شیراز صحبت میکردند و شراز اشتباه لپی بوده امیدوارم نظرتون در مورد حجم مبنا عوض نشده باشد=d>در اصل توسط صداقت۲ پست شده است مشاهده پست[/color][/size][/b]
[size=۲]خوشبختانه شراز حجم مبنایش ۱ است و اگر به گره برود قول می دهم خودم عرضه کنم!!!![/size]:))
نظر
-
باسلام خدمت جعفر جان بنده ماهها است که تایپیک شما را دنبال میکنم با راهنمایی شما کرمانشا را در ۴۱۰ وارد شدم ممنون میشوم که انالیز گزارشهای ۳ماهه بعضی شرکتهایی را که در سود اوری اینده انها با اطمینان صحبت میفرمایید به ما هم یاد بدهید
نظر

نظر