گزارش قشکر و چند قندی دیگر امد
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
-
در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post
گزارش حسابرسی شده هست ..گزارش خاصی نیست ..قنیشا از 35به 40 تعدیل مثبت هم داده..
در ضمن هیچ کدام در لیست خرید ما نبودن ونیستن ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست من لیدر بازار بی چون چرا گروه پالایشگاه هست ...پی نبرد ..شا حالشو ببر مفت بخر ..هر چند از نظر خودم شنبه فکر کنم اخرین منفی اینا باشه شایدم منفی نباشن ...
بازار چاره ای جز امدن روی این گروه ندارد صبر می کنم ..
همچنین در سوالی قبلا در مورد اضافه کردن به کرماشا(اگر فرصت بدهد) یا شراز
من برداشت کردم که به نظر شما شراز در این قیمت بهتره
ممنونسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Postجناب پرريسك سلام
خوب در خصوص شيران و واتي من فكر مكنم شيران ٢٠٪ جاي رشد داره اما تا حالا ١٤٠٪ رشد كرده و واتي ٤٠ درصد رشد كرده يا ٥٠ درصد بنظرم واتي گزينه مناسبتري در ادامه روند خواهد بود نظر شما چيست
چند تا هم اینکه شد ؟؟:">
نظر
-
-
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postدوست من اگه داریش نگهش دار که گزارش خوبی داده...........
درضمن تو تاپیک خودش مفصل صحبت شده ....[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط alijon پست شده است View Postجناب پرریسک نظرتون اضافه کردن به شراز است یا وارد شدن به شبندر
همچنین در سوالی قبلا در مورد اضافه کردن به کرماشا(اگر فرصت بدهد) یا شراز
من برداشت کردم که به نظر شما شراز در این قیمت بهتره
ممنون
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبله حدود 100 میسازه ...
ولی به نظر شما کرمانشاه بهتر نبود 150 بسازه بخوام پی برای 6 بدم میشه 900 تومن ..یا ابادان 150 تا200 بسازه پی بریا 6 بدم میشه بالای 1000...
بهترین ها رو ما قبلا پیدا کردیم ...
شراز هم تکنیکالی عالیه روند صعود گرفته ..موقع بالا اومدن با گره بالا میاد مثل فخاس..
[SIZE=2]خوشبختانه شراز حجم مبنایش 1 است و اگر به گره برود قول می دهم خودم عرضه کنم!!!![/SIZE]:))صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
سلام داداش جعفر گل میشه نظرتون رو درباره گروه روی بدونم.
همچنین ممنون میشم نظرتون هم درباره دو سهم فسرب - فایرا بفرمایید.
یک دنیا بابت زحماتتون ممنون
نظر
-
سلام پرریسک عزیز
با چه استدلالی میفرمایید شراز درآینده رشد خواهد کرد؟
محصولاتش که به نرخ دولتی میفروشه و دولت تو سال آخر به هیچ وجه افزایش نمیده؟
فروش صادراتی هم که نداره که بخواد ارزش رو تسعیر کنه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
-
-
-
باسلام خدمت جعفر جان بنده ماهها است که تایپیک شما را دنبال میکنم با راهنمایی شما کرمانشا را در 410 وارد شدم ممنون میشوم که انالیز گزارشهای 3ماهه بعضی شرکتهایی را که در سود اوری اینده انها با اطمینان صحبت میفرمایید به ما هم یاد بدهید
نظر
نظر