چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خان عمو
    ستاره دار (1)
    • Feb 2011
    • 109

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post

داداش جعفر توی یه هفته گذشته بارها از روند شلعاب پرسیدم اما هربار پاسخی نشنیدم
    ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
    خبر :

در مورد خرید شلعاب تحقیق کنید خطوط تولیدش خوابیده علتشو نمیدونم.
    [B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:

من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
      سلام جناب پرریسک
      بزرگترین مشکل من در بورس عدم خروج به موقع هست.
      وقتی حدود 1.5 سال گذشته رو بررسی می کنم میبینم اگر در خروجها درست عمل کرده بودم نه تنها مثل امروز 30 درصد از اصل سرمایه در ضرر نبودم بلکه میتونستم حداقل 50 درصد در سود باشم.
      مثلا شراز رو 400 خریدم رو 470 خالی نکردم چون نمیخوام اصطلاحا گنجشک روزی باشم و چون نمیتونم بازار رو مداوم رصد کنم از نوسان هم جا میمونم.
      لطفا اگر توصیه ای در این مورد دارید راهنمایی بفرمایید چون واقعا خسته شدم از ضرر دادن.
      ممنون
      با اجازه جعفر جان

دوست من دشمن اصلی هر سهامدار در بازار این سه کلمه هست طمع - ترس - هیجان
      اگه بتونی باهاشون مقابله کنی موفق میشی ... فکر میکنم رو گزینه اول باید بیشتر تمرین کنید و پیشنهاد میدم چند پوزیشن همراه با سودتون رو ببندید تا لذت نقد شدن سود رو حس کنید و بتونید به این گزینه غلبه کنید.
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
        جناب پرریسک می شود چند تا خط بنیادی از شراز بگویید.(غیر از تسعیر ارز). ممنون
        بنده جایی نگفتم شراز تسعیر ارز داره..سودش رو 120 می بینم وهدف اول 480 که رسید ..رو 400 وزیر اون معرفی شد ..هر کی خرید 20 درصد سود کرد ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
          سلام جناب پرریسک
          بزرگترین مشکل من در بورس عدم خروج به موقع هست.
          وقتی حدود 1.5 سال گذشته رو بررسی می کنم میبینم اگر در خروجها درست عمل کرده بودم نه تنها مثل امروز 30 درصد از اصل سرمایه در ضرر نبودم بلکه میتونستم حداقل 50 درصد در سود باشم.
          مثلا شراز رو 400 خریدم رو 470 خالی نکردم چون نمیخوام اصطلاحا گنجشک روزی باشم و چون نمیتونم بازار رو مداوم رصد کنم از نوسان هم جا میمونم.
          لطفا اگر توصیه ای در این مورد دارید راهنمایی بفرمایید چون واقعا خسته شدم از ضرر دادن.
          ممنون
          سلام..

دوستانی که میان مدتی هستن ونمی تونن بازار رو دنبال کنن این دوستان باید برن رو سهام کاملا بنیادی قوی واز خرید سهمهای با نوسان بالا دوری کنن چون به علت عدم دسترسی به بازار احتمال زیان بسیار بالاست ..نمونش قندیها ...دفعه قبل برا خروج یک ثابنه هم مهم بود ..هر کی خروج کرد کرد نکرد چه ضرر ها وعذابهایی که تحمل نکرد ....

در مورد سهام خوب هم همانطور که بارها گفتم وقتی سهمی روند صعود میگیره در 80 درصد موارد تا سه روز فرصت خرید رو میده ..در مورد فروش هم همینطور هست ..تا سهمی بخواد روند نزول بگیره تا سه روز وحتی بیشتر فرصت خروج میده ..

ببنید الان فراور از 560 اومد رو 660..یک شبه دوباره نیمشه 560 مدتی در جا میزنه چند درصد منفی واگر قصد نزول داشتبه باشه نشانه ها رو میده خوب شاید کمی از سود شما بپره همین ..ولی خوب سیگنال نزول داد بی برو برگرد بدون هیچ تعصبی باید خروج کنید ..بخواهدی با روند در بفیتد باید سهامداری کنید وضرر ها رو به جان بخرید..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
            سلام پرریسک جان خسته نباشین.
            نظرت رو پارسان چی هست برا خرید در این قیمتا و حد ضررش چند هست؟
            یه توضیحی بدی ممنون میشم.
            مرسی.
            سلام..

سهم نتونست مقاومت 680 رو بشکنه ..حمایت ها 650 وحمایت اصلی 620 ..قبل 620 مثبت بشه میشه بهش امید داشت ولی تا 680 رو نشکنه هم هیچ جا نمیره ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط sea2003son پست شده است View Post
              پرریسک عزیز سلام من وتوکا روی 223 خریدم بنظر شما در مورد نگهداری اون چیه و تا چند میتونه رشد کنه؟
              این سهم رو به دید مجمع معرفی کردیم ..حد ضرر هم 208 هست ..مقاومت هم گفتم 240 ..بشکنه مقاومت نداره تا 280 ..ببینم می تونه بشکنه ..فعلا زیرمجموعه هاصف خرید هستن ..

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post

داداش جعفر توی یه هفته گذشته بارها از روند شلعاب پرسیدم اما هربار پاسخی نشنیدم
                ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
                شلعاب گفتنی ها رو گفتم ..در تاپیکش هست ..گفتم سهام در لیست خرید بعضی تند حر کت می کنن بعضی کند ...می تویند سوار اونهایی که تند حر کت می کنن بشید واونهایی که کند هستن رو زیر نظر بگیرید..بعد سواری از سهام تند سوار سهام کند بشید چون رو از لیست ما خارج نشدن ..

سهم زیر 370 معرفی شد ..اروم اومد بالا ..حالا اگر مشکلی براش پیش اومده باشه ما خبر نداریم ولی سهم بهتره برگرده بالای 386 تومن تا روند صعود حفظ بشه ..سهم خوبیه وهنوز اون رشد رو که انتظار دارم نکرده ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                  معاون کل سازمان توسعه تجارت افزود: البته ممکن است کالاهایی که در اولویتهای 1 و 2 هستند اصلاح شوند؛ به این معنا که تائیدیهای از معاونتهای تخصصی وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ شود که بر مبنای آن، بتوان رضایت تجار را در تامین ارز با نرخ مرجع، تامین کرد.

جناب پر ریسک میتوانید یک زحمتی بکشید این را معنی کنید مرسی
                  باید بررسی کرد دید کدام کالا قابلیت حذف از این گروه رو داره ..به نظر تنها کالا همین شکر باشه ..چون بقیه اقلام بسیار حساس هستن ودر داخل هم توان تولید به اون صورت وجود نداره ولی شکر رو میشه با بالا بردن تولید چغندر با توجه به ظرفتی بالای استفاده نشده کارخونه ها به راحتی جبران کرد البته اگر مافیای شکر بزارن این کالا از این گروه حذف بشه ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط parsa پست شده است View Post
                    جعفر خان خدا قوت و خسته نباشيد!!
                    تشکر ..باعث افتخار هست همشهری عزیزی مثل شما که خیرش به همه میرسه ..سالم وتندرست وموفق باشید ..

نظر

• بابااتی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 314

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
                      تبریک به همه سهامداران قندی و تشکر از پرریسک عزیز که بهترین های این صنعت را معرفی کردند

امروز با یکی از دوستان که مدیر عامل یک هلدینگ غذایی و عضو هیات مدیره یکی از شرکت های قندی هستند صحبت کردم ایشان با تایید افزایش نرخ فروش شکر داخلی به 1300 تومان گفتند شرکت های داخلی تاکید به نرخ 1700 تا 1800 تومان داشته اند اما به دلیل فصل برداشت چغندر و احتمال افزایش شدید نرخ خرید چغندر این افزایش نرخ و اعلام آن به چند ماه دیگر موکول شده
                      اینهم شاهد حرف دوست عزیزمان

عرضه شکر سفید در بورس کالا توسط قند شیروان به قیمت پایه 13300 ریال

نظر

• aghaye boursi
                        عضو عادی
                        • Feb 2011
                        • 109

قزوین پرید...

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

به نام خداوند بخشنده مهربان
                          موضوع انشای ما درباره پاییز است. معلم ما به گفته است درباره پاییز انشا بنویسیم. ما انشای خود را آغاز میکنیم.
                          پاییز فصل قشنگی است. ما پاییز را دوست داریم......پاییز سومین فصل سال است. در این فصل برگریزان میگویند...........فصل پاییز که از راه میرسد، ما از تمام شدن سر و صدای کولر همسایهمان و فصل گرما خوشحال میشویم .............خنکای صدایی دل نواز در هرم آتش مهر، نوید از راه رسیدن کاروان پاییز را سر میدهد..............بوی کتاب، بچههای خسته از بازی را به مدرسه میکشاند تا کلاسهای خاک آلوده را از هیاهوی شادمانهشان پرکنند.
                          ...................
                          آغاز فصل پاییز مبارک.................

نظر

• shosh
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 21

در اصل توسط aghaye boursi پست شده است View Post
                            قزوین پرید...
                            این که بگفتی یعنی چی اونوقت؟

نظر

• bours
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 259

پرریسک عزیز بنده از لحاظ بنیادین ضعیف و از لحاظ تکنیکال تاحدی قوی هستم و چون بخاطر شرایط کاری امکان دنبال کردن مداوم سهم را ندارم بدنبال سهم های بنیادین قوی برای میان مدتم

اگر زحمتی نیست یه کمکی برای شناسایی اینجور سهما به ما بکن
                              ممنون

نظر

• aghaye boursi
                                عضو عادی
                                • Feb 2011
                                • 109

در اصل توسط shosh پست شده است View Post
                                این که بگفتی یعنی چی اونوقت؟
                                اولش مثبت کامل بود خب,هوا خوب نبود پرواز کنسل شد;)

نظر

در حال کار...
                                X