چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
    یه نکته ای هم اینجا بگم برا بعضی دوستان شاید مفید باشه
    جناب ولیخانی (خیلی از دوستان از قزوین 280 تومنی و اصفهان 1500 تومنی با ایشون آشنا و همراه هستن) روی قهکمت هم چند روزیه فعال شدن...
    دوست من قهکمت یکی از پایین ترین پی به ای ها رو در کنار قپیرا داره و رشد زیادی نداشته نسبت به قندی های دیگه در ضمن تو صورت های مالیش روند و شرایط مناسبی رو دیدم تا نظر اساتید دیگه چی باشه....... درمجموع من قهکمت و واسه خرید پسندیدم و امروز اون رو به سبدم اضافه کردم....
    آقای ولیخانی هم یکی از بزرگان بازار ما هستن که تو قپیرا نیز فعالند..........
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• سهراب 1
      عضو عادی
      • Jun 2012
      • 159

در اصل توسط Cerwin پست شده است View Post
      سلام
      جناب پرریسک بنده به لطف خدا و راهنمایی های شما در حال حاظر کل سبدم تو سوده ولی این وسط یک سهم دارویی دارم (دکوثر) که الان حدود 45 درصد تو ضرر هست البته مقدارش زیاد نیست ولی خیلی داره آزارم میده میخواستم بدونم بنظر شما صلاحه با این ضرر خارج بشم و با یک سهم دیگه جایگزین کنم تا ضررم جبران بشه یا صبر کنم تا خودش رشد کنه ؟ اگر جواب مثبته با کدام سهم عوض کنم ؟
      با اجازه از محضر جعفر خان
      دوست عزيز وقتي در بازار فعلي اين همه سهم در حال رشد هست شما تا كي مي خواي منتظر بموني كه اون سهم ضرر شما جبران كنه ( تازه اگه بتونه جبران كنه ). اگه خريدار داره حتما ردش كن و اونو با يكي از سهام در حال رشد جايگزين كن . همين راكد موندن سهم خودش يه ضرره . كاري كه بنده كمتر از يك ماه پيش انجام دادم و الان خدا رو شكر تقريبا نيمي از ضررهام جبران شده . البته همه اينها رو مديون جعفر خان هستم .

نظر

• rajoo
        عضو عادی
        • Nov 2011
        • 102

خدا بگم چکار کنه این غبشهر رو تو بازار سراسر مثبت این سهم...
        مثبت هاش برای دیگران بود منفی هاش برای ما:(

نظر

• صداقت2
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 704

در اصل توسط rajoo پست شده است View Post
          نگران نباش دوست من

امروزدر منفی 20تای دیگر غبشهر اضافه کردم .این سهم با این پی بر ای پایین و فاند قوی ترس ندارد . شاید از همین فردا استارت صعودی سهم شروع شود و.....

کافی است خود شرکت هم راجع به تداوم اخذ ارز مرجع اطلاع رسانی کند و....

صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• صداقت2
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 704

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            شاخص کل 26هزار را رد کرد.لذا همه اتفاق نظر دارند رو 28هزار و بعد 31هزار واحد.
            رو سهامهاي پالايشگاهي-پتروشيمي -روي-معادن-فلزات-سيمان و تک سهمها باشيم.
            ليدر همچنان شبندر چون تحريم 6ماه ديگه عقب افتاد-چون 11کشور ديگه از ليست تحريم خارج شدند.
            چون قيمت نفت رفت بالا و درامد صادراتي شبندر زياد ميشه.
            چون شبندر تنها سهم بازار هست که توان بلقوه بيش از 1000 درصدي تعديل مثبت را دارد.
            چون شبندر بيش از 3.5ميليارد دلار درامد ارزي دارد و بزرگترين شرکت بورسي از نظر درامد ارزي هست.
            ............................
            با سلام

شبندر تا حالا لیدر بوده ولی بنظرم باید استراحت کند و لیدری را به شراز تحویل دهد .از فردا شراز تکلیفش را از بقیه روشن می کند ومی رود که به کرماشا برسد.
            صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• saeedte
              عضو فعال
              • May 2012
              • 478

دوستان قثابتی به مطلب جناب باگات توجه کنن که فرمودن از فردا دیگه فروشی نخواهند داشت و فروش امروز بعلت نیاز اجباری آخر ماه و تامین نقدینگی لازم برای عبور از سد 540 بوده.
              با توجه به اینکه فدک با هیچکدام از کدهای اصلی و فرعی دیگه فروشنده نیست (طبق گفته باگات)
              لذا فردا اول وقت بنظر ممکنه فشار فروش زیاد باشه اما دوستان اگه شکیبایی کنن شاید بتونن با قیمت بالاتر بفروشن همین فردا یا اینکه بمونن با سهم تا عبور از سد 540 انشاالله...
              اینها نظرات شخصی اینجانب بود فقط
              پرریسک جان از شمام عذر میخوام که در تاپیکت این سیاه مشقا رو نوشتم و جسارت شد. فقط برا این گفتم که احیانا فردا دوستان اول وقت رو -4 ندن و اواسط بازار مثبت بشه و حسرت بخورن

نظر

• alirezasa
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 508

جعفر جان ولصنم؟

نظر

• alirezasa
                  عضو فعال
                  • Jun 2012
                  • 508

دوستان باور کنید جعفر خان بدون هیچ چشم داشتی تحلیل میکنه و برا من تا حالا هر چی ازش پرسیدم درست گفته مثل قند قزوین .
                  دستت درد نکنه استاد

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

یه نکته ای هم اینجا بگم برا بعضی دوستان شاید مفید باشه
                    جناب ولیخانی (خیلی از دوستان از قزوین 280 تومنی و اصفهان 1500 تومنی با ایشون آشنا و همراه هستن) روی قهکمت هم چند روزیه فعال شدن...
                    غیر قشهد قزوین قپیرا قندی دیگه ارزش خرید نداره ...در ضمن اگر دیدید قشهد امد در صدر لیست خرید تعجب نکنید ..فعلا لیست رو به این صورت مرتب کنید قزوین قشهد قپیرا ....

بنده به هیچ سهمی تعصب ندارم وبا تغییر قیمت ها اولویتها بنده هم برا خرید عوض خواهد شد ..چون قصدم خرید کمریسک ترین سهم گروه در بهترنی قیمت با بیشترین بازدهی ...

زمانی از سیمانیها سیمان غرب 250 تومنی بهترین ودر صدر لیست خرید بود والان شاید سیمانی دیگر برا خری از سیمان غرب بزنه جلو ...در ضمن اینها نظرات بنده هست ممکنه اشتباه باشه ..

ولی خوب توجه به معاملات سهمها نشون میده تا اینجا اشتباه نکردیم ..بازار بیخودی سهمی رو خرید نمی کنه وبالا نمیاره ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                      دوست من قهکمت یکی از پایین ترین پی به ای ها رو در کنار قپیرا داره و رشد زیادی نداشته نسبت به قندی های دیگه در ضمن تو صورت های مالیش روند و شرایط مناسبی رو دیدم تا نظر اساتید دیگه چی باشه....... درمجموع من قهکمت و واسه خرید پسندیدم و امروز اون رو به سبدم اضافه کردم....
                      آقای ولیخانی هم یکی از بزرگان بازار ما هستن که تو قپیرا نیز فعالند..........
                      پی برای تنها یک دلیل برا خرید هست ...
                      بهترین قندیها قشهد قزوین هستن بعد قپیرا ...اینده مشخص خواهد کرد ...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                        دوستان باور کنید جعفر خان بدون هیچ چشم داشتی تحلیل میکنه و برا من تا حالا هر چی ازش پرسیدم درست گفته مثل قند قزوین .
                        دستت درد نکنه استاد
                        سلام..لطف دارید ...

قزوین همچنان در صدر لیست خرید هست ...قشهد اومد در ربته دوم لیست خرید ..قپیرا رتبه سوم لیست خرید ....

با بقیه قندهای کاری نداریم ..بقیه فقط تحت جو اینها بالا میان ..اینها بالا نیان بقیه کشک ...این سه تا سه قندی برتر در جذب چغندر بودن وظرفیت تولی بالا دارن ..دو سهم اولی سرمایه پایین هم دارن ...

از نظر بنیادی هم میشه گفت هیچ حبابی ندارن ..و

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط alirezasa پست شده است View Post
                          جعفر جان ولصنم؟
                          تا 180 به نظرم بره ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

دوستان قثابتی به مطلب جناب باگات توجه کنن که فرمودن از فردا دیگه فروشی نخواهند داشت و فروش امروز بعلت نیاز اجباری آخر ماه و تامین نقدینگی لازم برای عبور از سد 540 بوده.
                            با توجه به اینکه فدک با هیچکدام از کدهای اصلی و فرعی دیگه فروشنده نیست (طبق گفته باگات)
                            لذا فردا اول وقت بنظر ممکنه فشار فروش زیاد باشه اما دوستان اگه شکیبایی کنن شاید بتونن با قیمت بالاتر بفروشن همین فردا یا اینکه بمونن با سهم تا عبور از سد 540 انشاالله...
                            اینها نظرات شخصی اینجانب بود فقط
                            پرریسک جان از شمام عذر میخوام که در تاپیکت این سیاه مشقا رو نوشتم و جسارت شد. فقط برا این گفتم که احیانا فردا دوستان اول وقت رو -4 ندن و اواسط بازار مثبت بشه و حسرت بخورن
                            دوست من بعضی سهام بود نبودشون رو گروه اثر نداره ..قثابت رقمی نیست بخواد در روند گروه قند اثر بزاره چون بنیادی فعلا تا اینجا هیچ حرفی برا گفتن نداشته ...پس سهام ضعیف نمی تونه بیاد لیدر سهام قوی بشه ...

تا وقتی زیر 490 نرفته روند صعود داره ..در ضمن نتونست از شر مقاومت رد بشه ...با این فروش های فدک ..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط rajoo پست شده است View Post
                              اگر 20 درصد سبدت باشه نگرانی نداره ...

در ضمن از این منفی ها ما اینقدر دیدیم ..ولی چون به سهاممون ایمان داشتیم صبر کردیم بعد مدتی حالشو بردیم ..فقط برید ببیند چقدر رو سهامی مثل کرمانشاه سیمان غرب قزوین وخیلی سهام دیگه حرص خوردیم ...

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post
                                سید جان تشکر تشکر .

بقول دوستمون قپیرا 1200 رو رد کرد .

لطفا حد ضرر جدید قپیرا و قزوین رو اعلام می کنی ؟
                                قپیرا تا وقتی زیر 1050 نره مشکلی ندراه روند همچنان صعودی هست ...مقاومت هم گفتم 1265 ...

قزوین هم فعلا روند صعود داره وهمچنان مقاومت 1400 ..شاید راهش رو از گروه جدا کنه ..شایدم جو گروه اینم شناور کنه ...فعلا کوتاه مدتهیا 900 بزارن حد ضرر...

نظر

در حال کار...
                                X