چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alibaghdadi2010
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 378

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
    این روزها تحلیل و بررخیلی سخته ولی خوب سهم های بی بخاری مثل غبشهر و غمارگ هست و سهم های درخشانی مثل شدوص هم سرافرازمون کرد و به هدف نزدیک میشه.

این کهمدا رو امروز ز بین گزینه های فراور و شاراک و کپشیر و شمواد انتخاب کردم یه پله وارد شدم البته تحقیق بزرگی از قبل روش داشتم و من کلا بدون بررسی نمیخرم ولی خوب غبشهر و غمارگ تحلیل زده مون کرده و هیچ استدلال محکمی نمیشه داشت ولی کهمدا پوشش عالی داشته و از چند منظر تعدیل داره و احتمالا 100تومن میسازه دلار رو 1226 برای صادرات گرفته و تو فروش رقیب وارداتی بخاطر افزایش ارز از بین رفته حدود 50 درصد افزایش فروش داشته و افزایش سرمایه اخیر از انباشته و مطالبات و البته تعدیل دیگری احتمالا از عدم تعمیرات کوره فعال دوم
    سهم بسیار شفافه و امور سهام باکلاس و پاسخگویی داره که خودتون هم میتونید ازشون اطلاعات جامعه ای اخذ کنید و تلفن گویای امور سهام هم زیر مجموعه همین شمارست
    66704528--------66705220
    وظیفه خودم میدونم یه تشکر ویژه از جناب پور احمدی داشته باشم که اطلاعات خودشون رو در اختیار امثال من قرار میدن
    خدا قوت

نظر

• alibaghdadi2010
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 378

دلار در بازار 35,200
      سکه بهار (طرح قدیم) 13,950,000
      سکه بهار (طرح جدید) 14,300,000
      نیم سکه 7,150,000
      ربع سکه 4,230,000
      سکه 1 گرمی 3,080,000

نظر

• دکتر یزدان
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 133

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
          وظیفه خودم میدونم یه تشکر ویژه از جناب پور احمدی داشته باشم که اطلاعات خودشون رو در اختیار امثال من قرار میدن
          خدا قوت
          وظیفه است دوست خوبم ما هم از دوستان این اتاق از جمله شما بسیار می آموزیم....
          در مورد کهمدا و کپشیر دارم بررسی های موشکافانه ای انجام میدم به امید خدا تا پایان امشب جمع بندی میکنم در اختیارتون میزارم تا بهتر تصمیم بگیریم.......
          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• ron
            عضو عادی
            • Aug 2012
            • 243

امروز خرید کرماشا شاراک پله اول غبشهر پله دوم هرسه تقریبا در کف قیمتی
            [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• MOSTAFA
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 989

در اصل توسط eslami پست شده است View Post
              عجب روزگاريه....تعديل مثبت رو كدال ميبينيم تنو بدنمون ميلرزه!!!
              الان تعدیل منفی رو مد هست
              تعدیل منفی رو عشقه اونم از نوع قندی یا خودرویی !!!!
              گور پدر سود سازی های چند برابری پترو و فولاد و معدن :D

نظر

• BETA
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 447

یادمه پرریسک نظر مثبتی رو این سهم نداشت.
                این روزها تحلیل و بررسی خیلی سخته ولی خوب سهم های بی بخاری مثل غبشهر و غمارگ هست و سهم های درخشانی مثل شدوص هم سرافرازمون کرد و به هدف نزدیک میشه.

این کهمدا رو امروز ز بین گزینه های فراور و شاراک و کپشیر و شمواد انتخاب کردم یه پله وارد شدم البته تحقیق بزرگی از قبل روش داشتم و من کلا بدون بررسی نمیخرم ولی خوب غبشهر و غمارگ تحلیل زده مون کرده و هیچ استدلال محکمی نمیشه داشت ولی کهمدا پوشش عالی داشته و از چند منظر تعدیل داره و احتمالا 100تومن میسازه دلار رو 1226 برای صادرات گرفته و تو فروش رقیب وارداتی بخاطر افزایش ارز از بین رفته حدود 50 درصد افزایش فروش داشته و افزایش سرمایه اخیر از انباشته و مطالبات و البته تعدیل دیگری احتمالا از عدم تعمیرات کوره فعال دوم
                سهم بسیار شفافه و امور سهام باکلاس و پاسخگویی داره که خودتون هم میتونید ازشون اطلاعات جامعه ای اخذ کنید و تلفن گویای امور سهام هم زیر مجموعه همین شمارست
                66704528--------66705220
                تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                  یادمه پرریسک نظر مثبتی رو این سهم نداشت.
                  جدا؟؟؟چرا؟؟اگه بتونید پستشون و بالا بیارید خیلی خوبه باید منتظر پاسخ و تحلیل پرریسکم بمونیم...

من که نکته منفی اصلا تو کهمدا ندیدم امروزم که با تعدیل 30 درصدی منفی قیمت خورد و قیمت به درامد پایین و پوشش 77درصدی اونم 6 ماهه و امکان تعدیل مثبت و افزایش بالای تولید و فروش و.......باید ببینیم پرریسم دلیلش چی بود احتمالا چیزی هست که ما ندیدیم بنابراین باید حتما منتظر پاسخ ایشون برای ورود یا افزایش سهم موند....

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
                    سلام سيد جان
                    خسته نباشيد
                    ميشه راهنمائي كنين
                    شاراكو كه داشتم ........ اينجوري شد !!!!!
                    قزوينو كه نداشتم ............ اونجوري شد !!!!
                    دوباره غماركو كه داشتم ........ اونجوري شد !!!!
                    قپيرا رو كه قبل از بسته شدن فروختم ببينيد چه جوري منفجر مي شه ؟؟
                    دوباره بعد از باز شدن قزوين جوگير شدم روي 1290 تومان خريد كردم ؟؟
                    ميشه راهنمائي كني بگي قزوين 1290 توماني رو كجاي دلم بزارم ؟؟؟؟؟
                    ممنون يا حق
                    سلام..

قزوین رو هیچ جای دلت نزار ..

روزی که قزوین بست قبل اون بارها گفتم قمرو قشهد قزوین ..قزوین بست ..قشهدقمرو باز بودن میخریدی...الن هم حالشو می بردی..

به جای حسرت خوردن سعی کن سرعت عمل خودت رو بالا ببری....اره قربونش..

الان سه هفته هست هی میگیم قشهد قمرو قزوین .دیگه عالم ادم فهمیدن قشهد اولویت صدر لیست خرید گروه قند هست..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

جدا؟؟؟چرا؟؟اگه بتونید پستشون و بالا بیارید خیلی خوبه باید منتظر پاسخ و تحلیل پرریسم بمونیم...

من که نکته منفی اصلا ندیدم امروزم که با تعدیل 30 درصدی منفی قیمت خورد و قیمت به درامد پایین و پوشش 77درصدی اونم 6 ماهه و امکان تعدیل مثبت و افزایش بالای تولید و فروش و.......باید ببینیم پرریسم دلیلش چی بود احتمالا چیزی هست که ما ندیدیم بنابراین باید حتما منتظر پاسخ ایشون برای ورود یا افزایش سهم موند....
                      کهمدا در 207 درلیست خرید بود ..

با این همه همچنان سهام بهتری در بازار موجوده ولی خوب از گروه کاشی همچنان کساوه کچینی کسعدی کپشیر وخود کهمدا میتونن در لیست سبز باشن وروند صعود دارن فعلا ..

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

ممنونم از نظرت
                        به نظر من نباید کامل از یک بازار خارج شد و وارد یه بازار دیگه شد
                        من به اندازه ی سرمایم تو بورس سکه هم دارم اونم خرید 600
                        تا اونجایی که من میدونم نباید بیش از این وارد سکه بشم و ترجیح میدم تو همین بازار داغون بمونم شاید شاید اتفاقی افتاد و دوس ندارم عقب بمونم
                        صد سال سیاه در بورس عقب نمی مانی ..تنها جایی هست که تا خود قیامت فرصت خرید میده ..

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          کهمدا در 207 درلیست خرید بود ..

با این همه همچنان سهام بهتری در بازار موجوده ولی خوب از گروه کاشی همچنان کساوه کچینی کسعدی کپشیر وخود کهمدا میتونن در لیست سبز باشن وروند صعود دارن فعلا ..
                          ممنون جعفر جان امیدوارم کردی بابت اشتباه چاپی معذرت داداش سهوی بود.......

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                            بحث بتای منفی نیست اصلاً چنین چیزی منتفی است پستی که در بالا زدم در تاریخ 8 تیر 91 در روزی که همه حتی پر ریسک از بازار سراسر منفی نا امید شده بودند گروه قند را همراه با گروههای دیگر از جمله پتروشیمی و روی و وغدیر گفتیم منماسب برای خرید
                            که اگر برید قیمتها رو نگاه کنید میبینید که همه اون گروهها صعود کردند از جمله قند
                            پس بنابراین تا حالا هم قند بالا اومده است هم پتروشیمی ها و هم روی بالا اومده است ولی از این نقطه بعد یک سری مسائل مثل اجرای هدف مندی یارانه ها و افزایش قیمت خوراک و سوخت اضافه شده است که باید بازار آثارش رو ببیند
                            پرریسک با روند همراه میشه ..زمین زمان این رو فهمید ..اون زمان روند تکنیکالی بازار منفی بود بنده هم با روند در نمی افتم ولی همان وقتی که روند بازار صعودی شد اعلام شد ..همان زمان که فولاد 245 رو شکست ...

در مورد قندیها هم 3-4 ماه تمام همه گفتن بالا میرن اینجا گفتیم فقط صبر کیند ..هیچ بالایی ندارن تا نه ماهه ..البته قپیرا رو با سفته بازی بالا ارودن وهمان موقع گفته شد قندی بخریم باز هم یک سهم قپیرا خرید نمیشه ..

همین یکی دو هفته قبل قشهد قمرو قزوین اومد در صدر لیست خرید به خاطر ورود به روند صعود ...قشیر هم با حد ضر 1100 معری شد ...در عرض یک هفته با سرعت تمام اونم در اغاز روند صعود دوستان میتونستن وارد گروه قند بشن ..

هر که میخواد در کمترین زمان ممکن سود بالایی بره اونم با پرریسک باید سرعت عمل بالایی هم داشته باشه ...3-4 ماه خواب سرمایه هم نداشتیم ..

نظر

• alibaghdadi2010
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 378

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                              پرریسک با روند همراه میشه ..زمین زمان این رو فهمید ..اون زمان روند تکنیکالی بازار منفی بود بنده هم با روند در نمی افتم ولی همان وقتی که روند بازار صعودی شد اعلام شد ..همان زمان که فولاد 245 رو شکست ...

در مورد قندیها هم 3-4 ماه تمام همه گفتن بالا میرن اینجا گفتیم فقط صبر کیند ..هیچ بالایی ندارن تا نه ماهه ..البته قپیرا رو با سفته بازی بالا ارودن وهمان موقع گفته شد قندی بخریم باز هم یک سهم قپیرا خرید نمیشه ..

همین یکی دو هفته قبل قشهد قمرو قزوین اومد در صدر لیست خرید به خاطر ورود به روند صعود ...قشیر هم با حد ضر 1100 معری شد ...در عرض یک هفته با سرعت تمام اونم در اغاز روند صعود دوستان میتونستن وارد گروه قند بشن ..

هر که میخواد در کمترین زمان ممکن سود بالایی بره اونم با پرریسک باید سرعت عمل بالایی هم داشته باشه ...3-4 ماه خواب سرمایه هم نداشتیم ..
                              جناب پرریسک فردا کرمانشا و شاراک اگه فرصت داد اضافه کنیم؟یاصبر کنیم پایینتر ؟

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

جناب پرریسک فردا کرمانشا و شاراک اگه فرصت داد اضافه کنیم؟یاصبر کنیم پایینتر ؟
                                حد ضرر شاراک قبل بسته شدن 977 بود الانم همونه ولی خوب تا وقتی زیر 915 نره روند صعود کوتاه مدت محفوظ هست ..کرمانشاه هم گفتم تا وقتی زیر 850 نره مشکلی نیست ..

شاراک با حد ضرر گفته شده کرمانشاه هم در نزدیک قیمت گفته شده ..زیر 850 یعنی روند صعود کوتاه مدت به مشکل خورده ..

نظر

در حال کار...
                                X