خوب عشق است فخوز ..مثبت شد ..فخوز باید بالای 2500 قیمتش باشه .فولاد هم بالای 300 صبر می کنیم ..گروه فولاد لیدر بازار خواهند شد شک نکیند ...
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Postسید عزیز سلام . امروز قزوین و قصفها به قندیام اضاف کردم.نظرت چیه؟برای قصفها نگران حبابم .حباب داره؟
حد ضرر قصفها رو اگه مرهمت کنی ممنونت میشم.؟
غبشهر هم توی سبدم 25 درصدی .20درصدیش کنم یا بزارم بمونه .
متشکر
لیست خرید قندی قزوین قشهد قپیرا ...
قزوین قشهد حتی یک سهم هم نباید گیر کسی بیاد ولی خوب بازار اشتباه می کنه ..قشهد خریدار هم نداره..از اشتباه بازار باید استفاده کرد ..بازار داره فولادی میفروشه ححالا چرا منم نمی دمونم...
نظر
-
در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Postعزیزان امروز 26 آخرین روز تسویه اعتباری هاست واسه همینم همه ی اعتباری ها دیروز و امروز خالی کردند . یک دونه حقوقی فروشنده قندی های بنیادی نبوده .بهتر بگذارید تازه نفس ها بیان توی قندی ها. از فردا بازم صعود 40 تا 50 درصدی توی قندی ها
نظر
-
-
-
در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Postپر ریسک عزیز قپیرا برگشت زد ه؟
حد ضرر 1050 هست ..روند صهم عودی هست ...
فقط در لیست خرید ما از اول رفته رو سوم همین ..غیر این سه تا قندی من یک قندی دیگه نمی خرم حتی اگر 100 برابر بشه ..
در ضمن بعد تصفیه اعتباریها انتظار دارم فولادیها بشن لیدر بازار ...برا بار چندم گفتم ..مثل گروه روی جا نمویند ..
نظر
-
بقیه قندی هارو باش.... بکسل میخوان ;)تحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
-
معاملات شراز کاملا نشون دهنده این بود که کسایی که اعتباری خریدن می خوان خارج شن و تسویه حساب کنند
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postقزوین 20 تا 30 درصد از گروه عقبه ..یا گروه باید منفی بخروه یا قزوین مثبت ...من میگم قزوین مثبت بخوره بهتره ...
ضمنا تبریک بابت
برگ 700 ام تاپیکتحلیل رایگان
اینستاگرام: mehdipour.mohamad
توییتر: m_mehdipour
نظر
نظر