اضافه کردن فخوز در کف امروز و دیروز
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post50 درصد دوست داشتی ..البته خرید ما 560 بود ..یادتون هست که ..وتوکا میریم مجمع 25 میگیم مفت هست ..با قیمت در کف تکنیکال عالی ...
یه سبک سنگین کردم دیدم این فرآور تا 700 که خودتم هدفش میدونی (البته تا 760 هم گفتی جا داره) احتمالا راحت میاد و از طرفی چابکتر از وتوکا هم هست.
دیدم انگار اونجا عوض کنم بهتر باشه. خدا رو چه دیدی شایدم با موج شماری اون دوستمون تا 1000 هم رفت.
امیدوارم تصمیمم درست باشه و اگه اشتباهی توش میبینی ممنون میشم راهنماییم کنی :)
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postجعفر جان در مورد سوال بنده نظری ندارید ؟
با توجه به اولویت بندی شما در قندی به ترتیب قزوین ، قشهد و قپیرا چرا اولی و سومی معاملاتشان خوب و روان است اما قشهد اوضاعش خوب نیست ؟
قشهد بهترنی سهام قندی هست ..گفتم شاید چند روز دیگه تنها قندی که بخوام بخرم قشهد باشه ..اونقدر هم دلایل بنیادی قوی براش دارم که این رو از قند لرستان هم ارزشمندتر می دونم ولی با روند نمی جنگم ..فعلا تا 1920هم بیاد مشکلی نیست ..داره تکنیکالی عمل می کنه ..اگر شرایط قندیها درست باشه افزایش نرخ بگیرن ...قشهد تا بالای 3500 تومن هم براش قیمت می بینم بدون هیچ حبابی...
پس بزارید بازار اشتباه کنه ما استفاده می کنیم ..
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postجعفر جون داشتم رو یه سیمانی کار میکردم به نام سبجنو
این مدت زیاد افت هم کرده
صادرات نزدیک 1.2 میلیون دلاری داره و نرخ دلار رو 1226 گذاشته
یکمی هم صادرات با یورو داره که 1400 تومن گذاشته
3 ماهه هم 56% پوشش داده
به نظرت چطوره؟
من خیلی پسندیدمش
اثتا جان سیمانی فقط غرب ارومیه هگمتان بهبان قائن درود ...من بابقیه کاری ندارم وکرمان ..
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده است View Postممنون از پاسخت
یه سبک سنگین کردم دیدم این فرآور تا 700 که خودتم هدفش میدونی (البته تا 760 هم گفتی جا داره) احتمالا راحت میاد و از طرفی چابکتر از وتوکا هم هست.
دیدم انگار اونجا عوض کنم بهتر باشه. خدا رو چه دیدی شایدم با موج شماری اون دوستمون تا 1000 هم رفت.
امیدوارم تصمیمم درست باشه و اگه اشتباهی توش میبینی ممنون میشم راهنماییم کنی :)
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postگزارش رو قبلا نگاهی کرده بودم خوشم نیومده بود ..به خاطر شما یکبار دیگه نظر می کنم ..
اثتا جان سیمانی فقط غرب ارومیه هگمتان بهبان قائن درود ...من بابقیه کاری ندارم وکرمان ..
الان حجم مبنا هم پر نمیکنه
عجب روزگاری داریم :x
نظر
-
سلام و عرض ادب جناب پرریسک
چند وقتی بود مطالبتون رو دنبال می کردم.واقعا از دانش بالایی برخوردارید و از مطالبتون لذت می برم.
هفته پیش به دنبال پیشنهادها و راهنماییهاتون ثتران رو به شراز تبدیل کردم و حالا حالاها باهاش هستم.
الان هم در صدد تعویض یه سهم کاشی با فولاد هستم.
افتخار میکنم که اولین پستم رو در سایت در تاپیک شما می زنم
موفق و سلامت باشید
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبازار داره اشتباه می کنه ..سهم چیکار کنه .
قشهد بهترنی سهام قندی هست ..گفتم شاید چند روز دیگه تنها قندی که بخوام بخرم قشهد باشه ..اونقدر هم دلایل بنیادی قوی براش دارم که این رو از قند لرستان هم ارزشمندتر می دونم ولی با روند نمی جنگم ..فعلا تا 1920هم بیاد مشکلی نیست ..داره تکنیکالی عمل می کنه ..اگر شرایط قندیها درست باشه افزایش نرخ بگیرن ...قشهد تا بالای 3500 تومن هم براش قیمت می بینم بدون هیچ حبابی...
پس بزارید بازار اشتباه کنه ما استفاده می کنیم ..خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
نظر