چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alizare1982
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 590

سلام دوست عزيز.
    من تازگي عضو سايت شدم،مطالبتون رو دنبال كردم، خيلي جالب و كامل بود برام. فقط يه سوال داشتم، در مورد غسالم (سالمين ) اصلا صحبتب نشده! نظرتون در موردش چيه؟ قيمتش چطور پيش خواهد رفت؟
    پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
      سلام دوست عزيز.
      من تازگي عضو سايت شدم،مطالبتون رو دنبال كردم، خيلي جالب و كامل بود برام. فقط يه سوال داشتم، در مورد غسالم (سالمين ) اصلا صحبتب نشده! نظرتون در موردش چيه؟ قيمتش چطور پيش خواهد رفت؟
      با سلام..
      سهمی که نشه خرید همون بهتر در موردش صحبت نشه ..

سهام باید شناور خوبی هم داشته باشه یا نه ...

نظری ندارم ..در لیست خریدم هم نیست ..

نظر

• hamid_farahy
        عضو فعال
        • May 2012
        • 463

دوستان فکر کنم فردا 20 یا 30 دقیقه اول وقت فرصت خرید قپیراست چون در عرض 3 روز گذشته 10 در صد کل سهامش معامله شده .

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
          سلام پرریسک عزیز
          با این معاملات عالی فسرب با این حجم معاملات و با این خبرهای خوب اهداف قیمتی فسرب چه قیمتی هست.
          کوتاه مدت و میان مدت
          سپاس فراوان
          سلام..فردا به مقاومت میخروه رد کنه دیگه مقاومت خاصی نداره رو 350-360 هم مقاومت داره رد کنه 420 هدف سهم ..

نظر

• hamia
            عضو عادی
            • May 2012
            • 22

سلام سید جان
            نظرت در مورد خگستر با صف خرید 10 میلیونیش چیه ؟؟ از لحاظ بنیادی چطور می بینیش ؟؟
            و اینکه چون من از متا استاک استفاده می کنم و به روز کردن و تعدیل و افزایش سرمایه سهم ها وقت زیادی ازم میگیره ، آیا نرم افزار بهتری رو سراغ داری که خودش اتومات انجام بده ؟؟ خودت کدوم نرم افزار رو ترجیح میدی ؟؟؟
            مرسی

نظر

• آواچی
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 337

ایجاد بورس ارز در دولت قطعی شد/ تشکیل کمیته مشترک ارزی در بانک مرکزی
              نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نهایی شدن تشکیل بورس ارز در دولت، خاطر نشان کرد: در حال حاضر هیچ تصمیمی مبنی بر خارج شدن موضوع راه اندازی بورس ارز از دستور کار بانک مرکزی وجود نداشته و با توجه به توافق نهایی دولت با بانک مرکزی و سازمان بورس در مورد بورس ارز کمیته مشترکی برای پیگیری و بررسی این بازار تشکیل شده و مجلس شورای اسلامی نیز در این راستا ضمن حمایت از این موضوع به شدت پیگیرآغاز فعالیت آن می باشد.

نرخ مرجع آماده پرواز....

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

برادر بسیار عزیز و دوست داشتنی من جناب آقای پرریسک

فعالیت و پشتکار شما دوست عزیز در جواب دادن و یاری رساندن به همه اعضاء ، ستودنی است.

طبق جداول ، تاپیک شما با 2926 بازدید کننده در روز ، به عنوان برترین تاپیک سایت بوده و تعداد تشکرهای شما در این مدت کم عضویت ( در مقابل اعضاء قدیمی دیگر) با 46264 تعداد تشکر ، نشاندهنده علاقه همه اعضاء به شماست.

امیدواریم که در زندگی شخصیتان به هر آرزویی که دارید برسید و همیشه شما و خانواده محترمتان سلامت باشيد .

از طرف کلیه اعضاء سایت بورسی ( البته با اجازه از همه دوستان)

http://forums.boursy.com/showthread....513#post206513
                آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/09/17, 21:29.
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آواچی
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 337

پرریسک عزیز خدا قوت داداش،روند شبهرن رو از این به بعد چطور میبینی عزیز؟فدای خوبیهات

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط hamia پست شده است View Post
                    سلام سید جان
                    نظرت در مورد خگستر با صف خرید 10 میلیونیش چیه ؟؟ از لحاظ بنیادی چطور می بینیش ؟؟
                    و اینکه چون من از متا استاک استفاده می کنم و به روز کردن و تعدیل و افزایش سرمایه سهم ها وقت زیادی ازم میگیره ، آیا نرم افزار بهتری رو سراغ داری که خودش اتومات انجام بده ؟؟ خودت کدوم نرم افزار رو ترجیح میدی ؟؟؟
                    مرسی
                    سلام..

خگستر منتظر بودم بیاد بالای 140 وارد روند صعود بشه تا بعد بیاد در لیست خرید البته قبلا بارها هم گفتم در 20 درصد موراد سهام جا میزارن ..خگستر بحث فروش بلوک پارسیان اومد وسط جا گذاشت ..هیچ چی دیگه سهم رفت نمیشه خرید کرد ..

در این جور موراد سعی کنید دلیل صف واینکه کدوم سهم با سهمی که جا گذاشته ارتباط داره رو پیدا کنید ..ما که دستمون از خگستر جا موند دیدیم تنها دلیل صف خرید خگستر بحث فروش بلوک هست ..این بلوک مال ایران خودرو هم هست ...پس رفتیم رو تکنیکال اون برسی کردیم دیدم بالای 135 روند صعود گرفته ..امروز به راحتی ودر حالی که همه نشسته بودن در صف خرید خگشتر با خیال راحت خودرو رو برا یک نوسان وارد شدیم ..به همین راحتی ..اینم یک تجربه بود ..

ولی بازم میگم در 80 درصد موراد فرصت خرید داده میشه ....

در مورد نرم افزا مهم نیست مهم اینه بلد باشی استفاده درست کنی میخواد امی بروکر باشه یا هر نرم افزا دیگه ای ..بنده با یک نرم افزار بسیار ساده ودرپیت امی بروکر کار می کنم ...همین .

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط آواچی پست شده است View Post
                      پرریسک عزیز خدا قوت داداش،روند شبهرن رو از این به بعد چطور میبینی عزیز؟فدای خوبیهات
                      والا هدف اول رو 900 می دیم باید دید میتونه رد کنه رد کنه 1000 هدف بعدی ...

نظر

• majid
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 151

جعفر خان عزیز ضمن تشکر از زحماتتون
                        با سلام
                        نظرتون در خصوص سهم های ساختمانی چیست و در بین آنها کدوم را بهتر میدانید. با تشکر

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

اینم نمودار ایران خودرو ..تایم هفتگی ...
                          اگر فردا فرصت خرید بده عالیه ...اگر بده .حد ضرر 140 وهدف قیمتی 180 ....یک بازدهی 30 درصدی بدون دردسر..دلیل خرید فقط بحث فروش بلوک پارسیان ..

نظر

• حبیب
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 252

جعفر خان میدونم که خیلی با سهمهای گروه وپترو موافق نیستی ولی اگر لطف کنی فقط از دیدگاه تکنیکی نظرتان را در مورد وپترو بفرماید ممنون میشم .
                            به نظر خودم باید از فردا روندش صعودی بشه

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                              جعفر خان عزیز ضمن تشکر از زحماتتون
                              با سلام
                              نظرتون در خصوص سهم های ساختمانی چیست و در بین آنها کدوم را بهتر میدانید. با تشکر
                              سلام..
                              فعلا بازار رفته رو سهام دلاری ..مدتی قبل هم اشاره کردم ..بهتری ها از این گروه ا س پ ثشرق ثامان ثتران ...

نظر

• alirezasa
                                عضو فعال
                                • Jun 2012
                                • 508

سلام جعفر عزیز :
                                باما رو چطوری میبینی ؟

نظر

در حال کار...
                                X