من امروزتو منفی تا خر خره بانک دی اضافه کردم . بچه های این سهم رو زیر نظر بگیرید کندل زیاد میزنه هروز .. این سهم بسیار مطمئن هست.
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
باید از کسانی مثل جعفر که بی مزد به ما خدماتی اینچنینی میدهند تشکر کرد وگفت اجرشما با خداست و شما یک انسان واقعی هستیدسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
[quote=پرریسک;201469]قیمتهای خرید که بالاست ..حد ضررم رعایت نکردی..
پارسان وکساوه به نظرم تعویض بشن با غماگر وغبشهر بهتر باشه ...
البته اینها هم رشد می کنن ولی بازدهی این دو سهم خیلی بیشتر می بینم وبه نظرم شاید همون 30 دقیقه اول روز شنبه فرصت خرید باشه ..البته شاید ..ولی میگم فعلا این دو تا از قندیها هم زدن جلو برا خرید در لیست بنده ..
پر ریسک گرامی
ضمن سلام و تشکر از زحمات شما
این متن مربوط به تاریخ 16 شهریور است و طبق پیش بینی شما غمارگ و غبشهر از روز شنبه 18 شهریور دارای صف خرید به قیمت های 2757 و 10396 ریال شدند.
آیا هنوز هم این 2 سهم در اولویت بهتری نسبت به سبد قندی شما (قزوین - قشهد - قپیرا) قراردارند؟
از هر 2 سهم دارم . آیا نگه دارم - اضافه کنم یا با قشهد عوض کنم.
شراز هم به راهنمایی شما به مقدار کافی دارم.
ممنون quote]
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post[/color][/b][/b][/b]
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست عزیز هنوز که هنوزه ان دو سهم در لیست بنده هستن ..به وقتش بازدهی رو میدن ..فکر نمی کردم بازار این قدر جو گیر باشه رشد این دو سهم رو متوقف کنه ولی کرد ..ولی خوب عجله ندارم ..اگر ان روز می گفتم نخرید ودوستان جا می ماندند ..چه ؟؟؟[حالا که دوستان .وارد شدن چیزی از دست دادن ..هر دو سهم ضررشان به 5 درصد هم نمیرسه ...در ضمن 7-8 درصدی رشد کردن بعد اصلاح شدن ..صبور باشید ..مثل شراز .و..سهام خوب بالا خواهد امد ..
با تشکر
سوالم را ساده تر بگم
غبشهر قیمت تمام شده ام با کار مزد حدود 10800 ریال است .آیا همه را نگه دارم یا با قشهد مقداریش را جا بجا کنم . سرعت صعودی کدامشان برای کوتاه مدت بیشتر است؟
البته به غمارگ دست نمی زنم و آن را چابکتر از غبشهر می دانم.
ممنون
صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست عزیز هنوز که هنوزه ان دو سهم در لیست بنده هستن ..به وقتش بازدهی رو میدن ..فکر نمی کردم بازار این قدر جو گیر باشه رشد این دو سهم رو متوقف کنه ولی کرد ..ولی خوب عجله ندارم ..اگر ان روز می گفتم نخرید ودوستان جا می ماندند ..چه ؟؟؟[حالا که دوستان .وارد شدن چیزی از دست دادن ..هر دو سهم ضررشان به 5 درصد هم نمیرسه ...در ضمن 7-8 درصدی رشد کردن بعد اصلاح شدن ..صبور باشید ..مثل شراز .و..سهام خوب بالا خواهد امد ..آخرین ویرایش توسط بنان؛ 2012/09/17, 18:27.
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
با تشکر
سوالم را ساده تر بگم
غبشهر قیمت تمام شده ام با کار مزد حدود 10800 ریال است .آیا همه را نگه دارم یا با قشهد مقداریش را جا بجا کنم . سرعت صعودی کدامشان برای کوتاه مدت بیشتر است؟
البته به غمارگ دست نمی زنم و آن را چابکتر از غبشهر می دانم.
ممنون
برا قشهد انتظار سود 400-500 دارم قیمت سهم 2000...
هدف غبشهر فراتر از قندیهاست ولی خوب بازار فعلا روی خوش نشان نمیدهد...روی خوش نشان بدهد معلوم نیست فرصت خرید بدهد یا ندهد ...شاید بسته شود 50 درصد بالاتر باز شود ..
قشهد ولی سریعتر بالا میادچون بازار رو این گروه نظر مثبت داره ..هدف قشهد رو 3000 تا 3500 می بینم ..اگر قندی در سبد ندارید قشهد با حد ضرر 1920 می تونید بخرید ..ما بارها بارها گفتیم سبد داشته باشید ...
هم قندی داریم در سبد هم روغنی ..حالا شمام قندی داری اضافه کن حد ضرر بزار ..
نظر
-
جناب پرريسک تعداد زيادي فاذر باقيمت تمام شده 290تومان دارم شما فرموديد فعلا خودروي ها و تجهيزاتي ها روند صعودي ندارن
به نظر شما با احتساب 120توماني زيان هر سهم جابجايي آن با ساير سهام پيشرو صلاح است يا خير در صورت بلي جه سهامي را پينشهاد
خريد ميکنيد چون خيلي از سهام رشد خود را کرده اند
نظر
-
در اصل توسط همراهان پست شده است View Postجناب پرريسک تعداد زيادي فاذر باقيمت تمام شده 290تومان دارم شما فرموديد فعلا خودروي ها و تجهيزاتي ها روند صعودي ندارن
به نظر شما با احتساب 120توماني زيان هر سهم جابجايي آن با ساير سهام پيشرو صلاح است يا خير در صورت بلي جه سهامي را پينشهاد
خريد ميکنيد چون خيلي از سهام رشد خود را کرده اند
در مورد فروش نظر ندارم..
در مورد خرید خیلی سهام هستن رشد نکردن ..هنوز کرمانشاه مفته ..تا 700 جا داره ..حد ضرر 515.
فولاد تا بالای 300 جا داره حد ضرر 250 ...فخوز تا بالای 2400 جا داره حد ضرر 1880 ..قشهد تا بالای 3000 جا داره حد ضرر 1920 ..وتوکا تا 280 جا داره اصلا رشد نکرده این یکی ..مجمع هم 25 میده حد ضرر 208 وهدف 280 ..غبشهر با حد ضرر 890 وهدف بالای 1800 ...غمارگ حد ضرر 240 وهدف بالای 350 ..
توریل حد ضرر 240 هدف 300 ....کلی سهام هست میشه خرید ...اگر فکر می کنید قبل رشد می خریدید بهتر بود از این خبرها نیست ..بازار بورس همیشه یعنی ریسک ..فقط باید حد ضرر بزارید در قیمت مناسب وارد بشید سودتون رو بگیرید وخارج بشید وبرید رو سهام رشد نکرده ..اینها به نظرم عالی هستن ..گروه سیمان فکر نکنم گیر بیاد ورگنه ساروم با حد ضرر 320 وهدف 420 خوبه ..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوست عزیز هنوز که هنوزه ان دو سهم در لیست بنده هستن ..به وقتش بازدهی رو میدن ..فکر نمی کردم بازار این قدر جو گیر باشه رشد این دو سهم رو متوقف کنه ولی کرد ..ولی خوب عجله ندارم ..اگر ان روز می گفتم نخرید ودوستان جا می ماندند ..چه ؟؟؟[حالا که دوستان .وارد شدن چیزی از دست دادن ..هر دو سهم ضررشان به 5 درصد هم نمیرسه ...در ضمن 7-8 درصدی رشد کردن بعد اصلاح شدن ..صبور باشید ..مثل شراز .و..سهام خوب بالا خواهد امد ..
واقعا از مصاحبت با دوستی مثل شما لذت می برم .اینو برادرانه وار و صادقانه عرض می کنم .
یه زحمت می کشی حد ضرر کروی .کاما .فملی وشپدیس و (( البته روم به دیوار)) قصفها رو با توجه به قیمتهای روز شون برام بزاری . فکر کنم این سوال فکر خیلی افراد مبتدی مثل منو درگیر کرده.
با سپاس و درود....
غبشهرم که داره صف میشه ...همون طور گکه گفته بودی ......تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...
نظر
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postسلام سید جعفر
قشهد از چند پله ای بخریم/
عبشهر 1800؟!!!!مگه چی داره؟؟ تازه میگن با ارز مرجع تعدیل منفی داره اینو غمارگ
دانا چه خبره توش؟!!!
با تشکر
وقتی شد 1800 اونوقت می بینید چی داره ؟؟؟
خیلی ها می گفتن قزوین چی داره رو 300 ما گفتیم وقتی بازدیه 100 درصد داد می بیند چی داره فعلا 200 درصد داده ..300 درصدم میده ..
الان میگم قشهد 3000 اونم حداقل وگرنه میگفتم 4000 اونم کاملا بنیادی ...خیلی ها میگن چی داره ....
کرمانشاه 420 بود گفتیم 600 کف قیمت سهم گفتن چی داره الان رو 540 صف خرید هست وتازه اول رالی وشده نقل دهن سایتها ...
سیمان غرب رو 250 گفتیم اقا 400 کف قیمت سهمه ..گفتن چی داره الان رو 350 حجم مبنا پر نمیشه ...
دوست من اگر قرار بود به این راحتی همه چیز یک سهم معلوم باشه دیگه همه سودهای چند صدر درصدی میبردن وکسی سهامش رو مفت نمی داد به من وشما .....اونهایی برنده هستن که درست تحلیل کنن ...
در مورد قشهد حد ضرر 1920 واین روزها هم اخرین روزهای فرصت خریدش از نظر من ....خریدی هیچ نخریدید جا ماندید هم هیچ...
نظر
-
در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Postسید عزیز سلام .
واقعا از مصاحبت با دوستی مثل شما لذت می برم .اینو برادرانه وار و صادقانه عرض می کنم .
یه زحمت می کشی حد ضرر کروی .کاما .فملی وشپدیس و (( البته روم به دیوار)) قصفها رو با توجه به قیمتهای روز شون برام بزاری . فکر کنم این سوال فکر خیلی افراد مبتدی مثل منو درگیر کرده.
با سپاس و درود....
غبشهرم که داره صف میشه ...همون طور گکه گفته بودی ......
دوست من لطف دارید ..
دوست عزیز بنده حد ضرر رو برا سهامی قرار می دم که یا مقاومت شکستن یا وارد روند صعود شدن ...
سهام موردنظر شما روند صعود رو اغاز کردن ودر نیمه راه هستن ..
فقط می تونم بگم همچنان صعودی هستن ..حالا شما در اول رالی سوار شده باشی مونده به چند درصد سود راضی باشی وکی قصد پیاده شدن داشته باشی...
نظر
-
سلام پرریسک عزیز
با این معاملات عالی فسرب با این حجم معاملات و با این خبرهای خوب اهداف قیمتی فسرب چه قیمتی هست.
کوتاه مدت و میان مدت
سپاس فراوان
نظر
نظر