منتظر قفل شدن معاملت قشهد هستم ..همهی گروه حتی اگر قند اصفهان وقزوین هم منفی بخوره قشهد حداقل تا ۳۰۰۰ فعلا باید به تنهایی بره ....پس ببیند این سهم چقدر ارزشمند هست ....
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
[quote=پرریسک;۲۰۶۶۶۱]منتظر قفل شدن معاملت قشهد هستم ..همهی گروه حتی اگر قند اصفهان وقزوین هم منفی بخوره قشهد حداقل تا ۳۰۰۰ فعلا باید به تنهایی بره ....پس ببیند این سهم چقدر ارزشمند هست ....[/qu
فرمایشتون کاملا به حق میباشد فقط امیدوارم حجمش داده بشه و به گره نره اونجوری سریعتر به جایگاهش میرسهتنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
نکاتی که قشهد دارد و هیچ کس توجه ندارد :در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستمنتظر قفل شدن معاملت قشهد هستم ..همهی گروه حتی اگر قند اصفهان وقزوین هم منفی بخوره قشهد حداقل تا ۳۰۰۰ فعلا باید به تنهایی بره ....پس ببیند این سهم چقدر ارزشمند هست ....
۱- مالکیت بخش عمده قند ارومیه به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه های قند کشور
۲- افزایش ظرفیت به ۷۰۰۰۰ تن که این یعنی قشهدی دیگر در دل قشهد
۳- پایین ترین برآورد نرخ شکر نسبت به بقیه هم گرو ها
۴- بازساری و راه اندازی کارخانه بیسکویت سازی شرکت در سال جاری
موارد ۱ و بسیار پر اهمیت است
نظر
-
واضافه کنید ...در اصل توسط بابااتی پست شده است مشاهده پستنکاتی که قشهد دارد و هیچ کس توجه ندارد :
۱- مالکیت بخش عمده قند ارومیه به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه های قند کشور
۲- افزایش ظرفیت به ۷۰۰۰۰ تن که این یعنی قشهدی دیگر در دل قشهد
۳- پایین ترین برآورد نرخ شکر نسبت به بقیه هم گرو ها
۴- بازساری و راه اندازی کارخانه بیسکویت سازی شرکت در سال جاری
موارد ۱ و بسیار پر اهمیت است
۱-طرح توسعه قند ارومیه زیر مجموعه قشهد...
۲- مالکیت قند ارومیه در قشهد ..یعنی زنجیر وار به هم وصل هستن ..
۳- قشهد قیمت شکر رو ۱۱۷۰ تومن دیده ..تنها قندی که این قیمت دیده
۴- قشهد سرمایش ۳۳میلیون سهم هست یعنی یک سوم قپیرا بعنی قیمتش باید ۳ برابر قپیرا باشه یعنی بالای ۳۵۰۰ تومن ....
۵-قرار گرفتن در اذربایجان مهمد کشاورزش ...
۶- جزو ۴ قندی برتر در جذب چغندر .....
وکلی موارد دیگر....حالا چرا بازار میفروشد ما هم نمی داینم ...
نظر
-
نظر
-
سلام جعفر جون منم امروز یه کم قشهد اضاف کردم اربابت قزوین امروز من حجمو نمیدم با اجازتون دوستان ممنون مبشم کمک کنیم تا حجم قزوین بخوره چون ۱۰سال هم صف بمونه دیگه گره ای درکار نیست[SIZE=۲][COLOR="#۰۰۰۰CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام..سهام بد انتظار دارید بالا هم بیاد ..قندیهای منطقه خراسان تا وقتی کشاورزی خرابه در لیست خرید نیتسن ...تنها دلیل فقط نبود چغندر ..چغندر بود الان قشرین رو ۱۵۰۰ بود ..ولی نیتس پس بیایید طرف اذربایجان مهد کشاورزیدر اصل توسط ali۱۲۳۴۵۶۱۲۳۴۵۶ پست شده است مشاهده پستسلام جناب پرریسک من سهم قشرین را دارم، چرا هر روز قیمتش پایین میاد، نزول تا کی ادامه داره!!!
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدوستان قپیرا از لیدر قندیها قشهد قزوین قند هگمتان خارج شد ..پس به هوای قپیرا این سهام رو نفروشید ...لیست ما هم این رو تایید می کرد ..قزوین قشهد قند هگمتان ..یعنی لیدر قزوین هست ..در ضمن قشهد شاید بیاد در صدر ..
در ضمن وتوکا رو مفت ندید ...کرمانشاه رو همینطور ...
حواستون به گروه فولاد باشه وتو کاریل ..
در اخر قپیرا هنوز در لیست خرید هست ولی خوب مقاومت ۱۲۶۵ رو باید بشکنه ...
آقا غبشهر بخریم!!!صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط babake پست شده است مشاهده پستسلام جعفر جون منم امروز یه کم قشهد اضاف کردم اربابت قزوین امروز من حجمو نمیدم با اجازتون دوستان ممنون مبشم کمک کنیم تا حجم قزوین بخوره چون ۱۰سال هم صف بمونه دیگه گره ای درکار نیست
سلام اقا بابک شما که سرمایه داری حجمو بده جای دوری نمیره
من امروز ۲۵۰۰ تا دادم
نظر
-
سلام کااااااش مبلغ چکتون بیشتر بود اووون موقع قزوین هم حجم میخورد :*در اصل توسط mdmahdi پست شده است مشاهده پستحیف که چک داشتم از قزوین های نازنینم فروختم انشالله که بدست اهلش برسه
انگار داشتم از بچم جدا میشدم:d[SIZE=۲][COLOR="#۰۰۰۰CD"]به همه اعتماد داشتن خطرناك است، به هيچ كس اعتماد نداشتن خطرناكترين است[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
شما دیروز میخواستی با قشهد عوض کنی الان دوباره میخوای همون غبشهر رو بخرید ..نمی دونم حد ضرر ۱۰۰۰...در اصل توسط صداقت۲ پست شده است مشاهده پستآقا غبشهر بخریم!!!
گفتم غمارگ غبشهر شگفتی می شن ...
در ضمن تا دیر نشده اونهایی که سهام پترو میخوان کرمانشاه بخرن ..هدف همچنان ۷۰۰ هست ...
نظر
-
استاد اگه قابل می دونین یک نگاه به این سبد بکنید دعا گوتون هستیم
شپدیس کاما وبملت کرماشا وغدیر فولاد فخوز خارزم وساخت آس پ قشهد(آخری بنا به فرمایش خرد مندانه حضرتعالی بوده)
حجم اصلی سبد هم شپدیس هست[COLOR="#۸۰۰۰۸۰"][SIZE=۱][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
جعفرجان با این حجم معامله و صف خرید من فکر کنم براحتی فردا مقاومت ۱۲۶۵ را بشکنه ضمن اینکه منم شنیذم بیمه پارسیان در حال خرید قپیراستدر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستدوستان قپیرا از لیدر قندیها قشهد قزوین قند هگمتان خارج شد ..پس به هوای قپیرا این سهام رو نفروشید ...لیست ما هم این رو تایید می کرد ..قزوین قشهد قند هگمتان ..یعنی لیدر قزوین هست ..در ضمن قشهد شاید بیاد در صدر ..
در ضمن وتوکا رو مفت ندید ...کرمانشاه رو همینطور ...
حواستون به گروه فولاد باشه وتو کاریل ..
در اخر قپیرا هنوز در لیست خرید هست ولی خوب مقاومت ۱۲۶۵ رو باید بشکنه ...
نظر

نظر