در اصل توسط alirezasa پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
جعفر جان پرسده بودم نظرت و در مورد غشاذر که احتمالا پستم وندیدی اگه نظرت وبدونم ممنونت میشم عزیز؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postشما میتونی حرف اون دوستان رو باور کنی یا هم میتونی به تکنیکال اعتماد کنی ..تصمیم با شما ..بنده پشت دستم رو داغ کردم با حرف دیریگ سهم بخرم ..اول گزارش رو بررسی می کنم بعد تکنیکال رو ..به دوستان هم گفتم به حرف هیچکس اعتماد نکنن از جمله پرریسک ..حتما خودتون قبل خرید بررسی کنید ..برا پولتون زحمت کشیدید از سر راه پیدا نکردید که ..پس قدری وقت بگذارید وگزارشها رو بررسی کنید ..در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبه جای اینکه سعی کنید پیش گویی کنید سعی کنید با روند همراه بشید ..در روند صعود سهامداری کنید ...همین ..
الان خیلی وقته خیلی ها فاز منفی می دن ولی روند بازار وسهام صعودی شده ..میفروشن ولی نمی تونن حتی با کارمزد جایگزین کنن..
زمانی هم روند بازار منفی بود نمی فروختن ولی بعد 15 درصد نزول به یاد فروش می افتادن ...
سعی کنید در روند صعود سهامدار کنید ..همین ..
دلیلش اینه که به اهداف و حد ضررها و به طور کل به استراتژی معاملاتی تون ایمان نداریندر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
سلام
پریسک گرامی
نطرتان راجع به تکنیکال مداران چیه؟
آیا هنوز هم نقاط حمایتی و مقاومتی 180و200 تومان است؟
تعدادی بخرم؟ زمان مناسب را چه زمانی میدانید. بنظرم این سهم مشکل سهامدار عمده حقوقی منفعل از بازار رادارد برای همین مرددم.
ممنونصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
رمز گشایی از گیجی بازار ارز و طلا در ایران
سلام دوستان عزير، يه نگاهي به اين تحليل در مورد ارز بكنيد، فكر كنم متوجه ميشيد اين دلار فعلا قصد پائين اومدن نداره! يعني نميتونه پائين بياد و پشتوانه اش وجود نداره!!!!! بقيه حرفها هم كاهش التهاب بازار و فروكش رشد دلار هست! كه صد تا از اين حرف ها يه قرون هم نمي ارزه! به اين آدرس بريد و بخونيد :
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
دولت مي بايست در همه جا كنترل كننده هر بازاري در داخل كشور باشد، يعني اگر بازاري دچار نوسان زياد شود دولت عملا وارد بازار مربوطه شده و با افزايش يا كاهش عرضه بازار مربوط را به تعادل ميرساند! اما در مورد ارز ظاهرا دست دولت خالي است كه با افزايش عرضه قيمت دلار و ارز را پائين بياورد! در نتيجه دولت همگام با بازار شده و قيمت خود را با قيمت بازار تنظيم مي كند! اين يعني اگر قيمت بازار در هر روز هر مقداري تعيين شود، دولت قيمت ارز فروشي خود را 2 درصد زير قيمت تعيين شده از بازار خواهد فروخت! در نتيجه بازار آزاد تعيين كننده قيمت ارز مي باشد! ميتوان 2 هدف را از دلايل اين كار دانست:
1 - يا ارز به اندازه كافي وجود ندارد كه با تزريق به بازار نوسانات ارز را كنترل كند و اين يعني فاجعه اقتصادي!!!
2 - يا دولت براي سودآوري بيشتر و تأمين پرداختي هاي خود به مردم ( يارانه، حقوق ، ... ) اقدام به همگام شدن با قيمت بازار كرده است!
در هر يك از 2 دليل بالا، اين نتيجه بدست مي آيد كه دولت و نظام فعلا بر اين باورند كه مطمئنا توافقي مثبت بين ايران و 1+5 رخ نخواهد داد و در نتيجه تحريم ها فعلا ادامه دار خواهد بود!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط شطرنج باز پست شده است View Postسلام ایا خودرو ییها میتونن دوباره لیدری بورس را پس بگیرند ؟
فعلا خگستر وخودرو با این بلوک جانی تازه به این گروه دادن ..خگستر وخودرو با این بلوک حداقل 30 درصد رشد می کنن واحتمالا تا بالای 50 درصد هم رشد کنن وشرکتهای وابسته به این لوک که اکثرا صف خرید هستن ..
این تاثیر روانی مثبت رو گروه سایپا هم گذاشته ..سایپا هم برا فروش بلوک در قیمتهای بالاتر داره حمایت میشه ..حالا دلار هم 100 تا 200 تومنی هفته بعد بیاد پایین تر تاثیر روانی خیلی بیشتری بر این گروه میزاره واحتمال زیاد با توجه به اینکه قیمتهای این گروه از سهام به شدت افت کردن بشه یک نوسانی گرفت ..
البته کسانی که خودرو خگستر وسهام وابسته رو تونستن خرید کنن هفته قبل برنده بودن ..هر چند خگستر چون در روند صعود نبود ما وارد نشدیم وزمانی که وارد شد فرصت ورود نداد ولی ایران خودرو 135 تومنی تا دلتون بخواد فرصت ورود داد ...فروش بلوک بالای 100 تومان برا خودرو سوداوری داره ..خودتان میزان رشد رو حساب کنید..ولی خوب فقط برا نوسان با انی دلار وتحرمیها ولی دلار روند نزولی بگیره بله این گروه میتونن لیدر بشن ..فعلا نشانی از افت دیده نمیبشه ...
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postسلام
پریسک گرامی
نطرتان راجع به تکنیکال مداران چیه؟
آیا هنوز هم نقاط حمایتی و مقاومتی 180و200 تومان است؟
تعدادی بخرم؟ زمان مناسب را چه زمانی میدانید. بنظرم این سهم مشکل سهامدار عمده حقوقی منفعل از بازار رادارد برای همین مرددم.
ممنون
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postجعفر جان پرسده بودم نظرت و در مورد غشاذر که احتمالا پستم وندیدی اگه نظرت وبدونم ممنونت میشم عزیز؟
تکنیکالی هم تا وقتی بالای 74 نیاد با دیتای امروز روند نوزلی داره ...
گزارش سه ماهه هم اصلا جالب نبوده ..
نظر
-
سلام جناب پرريسك موفق وپر سود باشين نظرتون در مورد سرماافرين چيه؟از جايي شنيدم امسال ٥٠تومان توي مجمع پخش ميكنه به نظر شما ميتونه اين سود رو پوشش بده؟خريد در اين محدوده قيمت از لحاظ تكنيكي و بنيادي توجيه داره؟ ممنون و متشكر"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postسلام جناب پرريسك موفق وپر سود باشين نظرتون در مورد سرماافرين چيه؟از جايي شنيدم امسال ٥٠تومان توي مجمع پخش ميكنه به نظر شما ميتونه اين سود رو پوشش بده؟خريد در اين محدوده قيمت از لحاظ تكنيكي و بنيادي توجيه داره؟ ممنون و متشكر
دوست من شما که به شنیده ها گوش کردی ..یک زحمتی بکش گزارش تو کدال هست یک نگاه بنداز ..خودت ببین میتونه پوشش بده ..
40 درصد وارادات داره ..اونم درهم رو 350 تومن دیه ..قیمت درهم الان بالای 600 تومان هست ..در سه ماهه تولید کاهس داشته ..خرید مواد اولیه کاهش داشته واز موجودی اومده فروخته ..این یعنی در تامین مواد اولیه به مشکل برخورده ..من که در زگراش این رو دیدم ..اگر اوضاع رو به راه بشه شاید بتونه 35 تومنی پوشش بده البته با این اوضاع در پوشش همون سود 25 هم شک دارم ..
نظر
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postپرریسک جان با سلام و صبح بخیر
به نظر شما برای خرید روز شنبه از بین سهامهای زیر از نظر شما در اولویت هستند
کروی فسرب فرآور کالسمین
کرمانشاه و زاگرس و شخارک
سغرب و ساروم
شراز و شبندر
هر کدام قبل از ساعت 9/30 خواست صف خرید بشه برید رو اون ....
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
کاری به جایی ندارم ..
بنده غیر چهار قندی قزوین قشهد هگمتان قپیرا این مدت به کسی نگفتم قندی دیگه بخره وقندی دیگر هم پیشنهاد خردید ندادم وبرایم مهم نیست بالا میرود یا پایین ...
تعصبی هم بر روی هیچ سهم وگروهی ندارم ..حد ضررها رو گفتم ..حالا هر قدر نگران باشید یا نباشید بازار بسته است وهیچ کس هیچ کاری نمی تواند بکند ..پس الکی نگران نباشید ..حد ضرر شکست خروج کنید ..نشکست سهامدای کنید ..تمام ...
قشهد حد ضرر 1920 ...قزوین حد ضرر 1000..قپیرا حد ضرر 1050 ...هگمتان حد ضرر 2030 ....کاری به هیچ چیز دیگر هم ندارم ..اگر کسی درصد قندی رو رعایت کرده باشه به وقتش خریده باشه حد ضرر گذاشته باشه ..سهم خوب سوار شده باشه ..نگرانی معنی نداره ...
ولی کسی که تک سهم قندی شده واصول رو رعایت نکرده بله باید خوابش هم نبره..تقصیر خودش بوده ...
فعلا قندیها به حد ضررها نرسیدن ..پس بقیه حرفها باد هواست ..هر موقع حد ضرر شکست خروج کنید ..چرا نگران میشید ..
توی چند ماه گذشته خرده فروشی شکر 900 گرمی توی مغازه های تهران در اولین جهش قیمتی از 800 رسیده به 1300 و این هفته هم 1800 تومن شده.
منبع: به قول جناب پرریسک بقالی محل
حالا از دوستان خواهش می کنم برن و سهام قندیشونو مفت بدن به سهامدار عمده. مخصوصا قپیرایی ها بدن به پارسیان که چن روزیه با نگه داشتن قیمت سهم در محدوده 1200 تا 1300 داره سهام سهامدار جزء رو از دستشون در میاره.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر