در اصل توسط شکارچی پست شده است
مشاهده پست
چی .......چرا؟؟؟؟
جمع کردن
X
-
افزایش قیمت نوشابه در هفته های آینده تا ۱۵۰۰ تومان که بخش عمده ای از اون شکره. افزایش قیمت انواع بیسکوییت و تافی و کیک و آبمیوه و ...در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پستسلام دوستان
توی چند ماه گذشته خرده فروشی شکر ۹۰۰ گرمی توی مغازه های تهران در اولین جهش قیمتی از ۸۰۰ رسیده به ۱۳۰۰ و این هفته هم ۱۸۰۰ تومن شده.
منبع: به قول جناب پرریسک بقالی محل
حالا از دوستان خواهش می کنم برن و سهام قندیشونو مفت بدن به سهامدار عمده. مخصوصا قپیرایی ها بدن به پارسیان که چن روزیه با نگه داشتن قیمت سهم در محدوده ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ داره سهام سهامدار جزء رو از دستشون در میاره.
خدایی دوستانی که سهام قندی رو فروختن توی باغ هستن؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
افزایش نرخ شکر فقط چند تا قندی می تونن رشد شدیدد سوداوری داشته باشن ...اونهایی که تولید بالایی دارن وسرمایه کم ..در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پستافزایش قیمت نوشابه در هفته های آینده تا ۱۵۰۰ تومان که بخش عمده ای از اون شکره. افزایش قیمت انواع بیسکوییت و تافی و کیک و آبمیوه و ...
خدایی دوستانی که سهام قندی رو فروختن توی باغ هستن؟
بقیه سهام گروه فقط به هوای این چند تا سهم رشد می کنن ولی وقتی گزراش ها واقعی در کدال بیاد اون وقت معلوم خواهد شد بازار درست داره میخره یا درست داره میفروشه ..
هر قندی رو نخرید برا بار هزارم...
نظر
-
پرریسک جاندر اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستافزایش نرخ شکر فقط چند تا قندی می تونن رشد شدیدد سوداوری داشته باشن ...اونهایی که تولید بالایی دارن وسرمایه کم ..
بقیه سهام گروه فقط به هوای این چند تا سهم رشد می کنن ولی وقتی گزراش ها واقعی در کدال بیاد اون وقت معلوم خواهد شد بازار درست داره میخره یا درست داره میفروشه ..
هر قندی رو نخرید برا بار هزارم...
تکنیکال قمرو رو فرمودین , در مورد بنیادیه قمرو و مقایسه اون با بقیه گروه توضیح میدید لطفا
نظر
-
یه چیزی تو مایه های هگمتان هست ...نگران نباشید ..این سهم با دو سهم قشهد وقند هگمتان بالا پایین میشه ..در اصل توسط S.Raha پست شده است مشاهده پستپرریسک جان
تکنیکال قمرو رو فرمودین , در مورد بنیادیه قمرو و مقایسه اون با بقیه گروه توضیح میدید لطفا
نظر
-
گفتم هر وقت قشهد شد ۳۰۰۰ تومن شاید به خرید قنقش ۱۳۰۰ تومنی فکر کردم ..فعلا قشهد مفت هست ..وچند تا قندی دیگه ..در اصل توسط amir۳۲۳۶ پست شده است مشاهده پستپرریسک جان قنقش چطوره ؟
نظر
-
روش خوبی هست ..در اصل توسط m۲۰۷۵ پست شده است مشاهده پستسيد لطفا اين سوال من را هم پاسخ دهيد ممنون(در مورد حد ضرر)
نظر
-
تبریک به همه سهامداران قندی و تشکر از پرریسک عزیز که بهترین های این صنعت را معرفی کردند
امروز با یکی از دوستان که مدیر عامل یک هلدینگ غذایی و عضو هیات مدیره یکی از شرکت های قندی هستند صحبت کردم ایشان با تایید افزایش نرخ فروش شکر داخلی به ۱۳۰۰ تومان گفتند شرکت های داخلی تاکید به نرخ ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ تومان داشته اند اما به دلیل فصل برداشت چغندر و احتمال افزایش شدید نرخ خرید چغندر این افزایش نرخ و اعلام آن به چند ماه دیگر موکول شده
نظر
-
چرا این خبر رو رسما اعلام نمی کنند ...یا اگر قراره اعلام کنند کی میخوان اعلام کنند ...؟؟؟در اصل توسط بابااتی پست شده است مشاهده پستتبریک به همه سهامداران قندی و تشکر از پرریسک عزیز که بهترین های این صنعت را معرفی کردند
امروز با یکی از دوستان که مدیر عامل یک هلدینگ غذایی و عضو هیات مدیره یکی از شرکت های قندی هستند صحبت کردم ایشان با تایید افزایش نرخ فروش شکر داخلی به ۱۳۰۰ تومان گفتند شرکت های داخلی تاکید به نرخ ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ تومان داشته اند اما به دلیل فصل برداشت چغندر و احتمال افزایش شدید نرخ خرید چغندر این افزایش نرخ و اعلام آن به چند ماه دیگر موکول شده
نظر
-
داداش پرریسک عزیز از اونجایی که شکر جزء مواد اولیه ی بسیاری از صنایعه این موضوع رسانه ای نشده تا ترس و رعب و وحشت در مردم ایجاد نکنه. غافل از این که مغازه دارا و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای تهران دارن اطلاع رسانی خودشون رو می کنن. مثل همون افزایش قیمت نوشابه به ۱۵۰۰ و شکر۹۰۰گرمی به بالای ۲۰۰۰ که به مشتری ها می گن.در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستچرا این خبر رو رسما اعلام نمی کنند ...یا اگر قراره اعلام کنند کی میخوان اعلام کنند ...؟؟؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
یعنی قیمت شکر اون قدر حیاتی شده ..از شیر هم حیاتی تر هست یا گندم ...در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پستداداش پرریسک عزیز از اونجایی که شکر جزء مواد اولیه ی بسیاری از صنایعه این موضوع رسانه ای نشده تا ترس و رعب و وحشت در مردم ایجاد نکنه. غافل از این که مغازه دارا و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای تهران دارن اطلاع رسانی خودشون رو می کنن. مثل همون افزایش قیمت نوشابه که به مشتری ها می گن.
والا قیمت همه چی دو برابر که چه عرض کنم داره میشه سه برابر اینا ککشون نگزید ..
برام جالبه چرا اعلام نمی کنن؟؟؟؟این دلیل ها رو قبول ندارم ...
نظر
-
مردم ما همیشه روی قیمت قند و شکر و چای حساسیت نشون دادن. مثل قیمت نان که روزنامه ها تیتر اول کردن. راستی توی تهران مغازه هایی که خرید جدید دارن شکر ۹۰۰ گرمی رو بیش از ۲۲۰۰ تومان هم می فروشن. من ۳ بسته ۱۸۰۰ تومنی باهزار زحمت از یه مغازه گیر آوردم. بنده خدا می گفت خرید قبله.در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پستیعنی قیمت شکر اون قدر حیاتی شده ..از شیر هم حیاتی تر هست یا گندم ...
والا قیمت همه چی دو برابر که چه عرض کنم داره میشه سه برابر اینا ککشون نگزید ..
برام جالبه چرا اعلام نمی کنن؟؟؟؟این دلیل ها رو قبول ندارم ...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر

نظر