چی .......چرا؟؟؟؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • پرریسک
    عضو فعال
    • بهمن ۱۳۹۰
    • ۶۷۹۷

در اصل توسط شکارچی پست شده است مشاهده پست
    سلام
    ببخشید نظر شما راجب مارگارین در این هفته چی هست و آیا اگر ۳۰۰ را رد کرد برای خرید مناسب هست ؟
    سلام ..گفتم اگر تونست در همون یک ساعت اول بازار بالای ۳۰۰ صف خرید بشه یعنی روند صعود سهم شدت گرفته وسهم می تونه تا ۳۵۰ بره گرنه باز هم شاید نوانی بکنه ..باید دی می تونه ۳۰۰ رو بشکنه .شکست حد ضرر ۳۰۰ بشه ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (۲)
      • تیر ۱۳۹۱
      • ۱۲۸۱

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است مشاهده پست
      سلام دوستان
      توی چند ماه گذشته خرده فروشی شکر ۹۰۰ گرمی توی مغازه های تهران در اولین جهش قیمتی از ۸۰۰ رسیده به ۱۳۰۰ و این هفته هم ۱۸۰۰ تومن شده.
      منبع: به قول جناب پرریسک بقالی محل
      حالا از دوستان خواهش می کنم برن و سهام قندیشونو مفت بدن به سهامدار عمده. مخصوصا قپیرایی ها بدن به پارسیان که چن روزیه با نگه داشتن قیمت سهم در محدوده ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ داره سهام سهامدار جزء رو از دستشون در میاره.
      افزایش قیمت نوشابه در هفته های آینده تا ۱۵۰۰ تومان که بخش عمده ای از اون شکره. افزایش قیمت انواع بیسکوییت و تافی و کیک و آبمیوه و ...
      خدایی دوستانی که سهام قندی رو فروختن توی باغ هستن؟
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۶۷۹۷

افزایش قیمت نوشابه در هفته های آینده تا ۱۵۰۰ تومان که بخش عمده ای از اون شکره. افزایش قیمت انواع بیسکوییت و تافی و کیک و آبمیوه و ...
        خدایی دوستانی که سهام قندی رو فروختن توی باغ هستن؟
        افزایش نرخ شکر فقط چند تا قندی می تونن رشد شدیدد سوداوری داشته باشن ...اونهایی که تولید بالایی دارن وسرمایه کم ..

بقیه سهام گروه فقط به هوای این چند تا سهم رشد می کنن ولی وقتی گزراش ها واقعی در کدال بیاد اون وقت معلوم خواهد شد بازار درست داره میخره یا درست داره میفروشه ..

هر قندی رو نخرید برا بار هزارم...

نظر

• S.Raha
          عضو جدید
          • شهریور ۱۳۹۱
          • ۵

در اصل توسط پرریسک پست شده است مشاهده پست
          افزایش نرخ شکر فقط چند تا قندی می تونن رشد شدیدد سوداوری داشته باشن ...اونهایی که تولید بالایی دارن وسرمایه کم ..

بقیه سهام گروه فقط به هوای این چند تا سهم رشد می کنن ولی وقتی گزراش ها واقعی در کدال بیاد اون وقت معلوم خواهد شد بازار درست داره میخره یا درست داره میفروشه ..

هر قندی رو نخرید برا بار هزارم...
          پرریسک جان
          تکنیکال قمرو رو فرمودین , در مورد بنیادیه قمرو و مقایسه اون با بقیه گروه توضیح میدید لطفا

نظر

• amir3236
            عضو عادی
            • بهمن ۱۳۸۹
            • ۲۶۶

پرریسک جان قنقش چطوره ؟

نظر

• m2075
              عضو عادی
              • اردیبهشت ۱۳۹۱
              • ۵۳

سيد لطفا اين سوال من را هم پاسخ دهيد ممنون(در مورد حد ضرر)
              خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۹۰
                • ۶۷۹۷

در اصل توسط S.Raha پست شده است مشاهده پست
                پرریسک جان
                تکنیکال قمرو رو فرمودین , در مورد بنیادیه قمرو و مقایسه اون با بقیه گروه توضیح میدید لطفا
                یه چیزی تو مایه های هگمتان هست ...نگران نباشید ..این سهم با دو سهم قشهد وقند هگمتان بالا پایین میشه ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۰
                  • ۶۷۹۷

در اصل توسط amir۳۲۳۶ پست شده است مشاهده پست
                  پرریسک جان قنقش چطوره ؟
                  گفتم هر وقت قشهد شد ۳۰۰۰ تومن شاید به خرید قنقش ۱۳۰۰ تومنی فکر کردم ..فعلا قشهد مفت هست ..وچند تا قندی دیگه ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۰
                    • ۶۷۹۷

در اصل توسط m۲۰۷۵ پست شده است مشاهده پست
                    سيد لطفا اين سوال من را هم پاسخ دهيد ممنون(در مورد حد ضرر)
                    روش خوبی هست ..

نظر

• saeedte
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۱
                      • ۴۷۸

سلام جعفر جان
                      من اینجا نمیتونم پیام خصوصی بدم ، تو "تالار بورس" یه پیام خصوصی فرستادم ، خیلی خیلی ممنون میشم اگه بخونیش اونجا
                      الیته فک کنم الان در حالت تایید نشده باشه هنوز ، حالا هروقت به دستت رسید منتظر پاسخ راهگشاتم
                      ارادتمند
                      متشکرم

نظر

• بابااتی
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۰
                        • ۳۱۴

تبریک به همه سهامداران قندی و تشکر از پرریسک عزیز که بهترین های این صنعت را معرفی کردند

امروز با یکی از دوستان که مدیر عامل یک هلدینگ غذایی و عضو هیات مدیره یکی از شرکت های قندی هستند صحبت کردم ایشان با تایید افزایش نرخ فروش شکر داخلی به ۱۳۰۰ تومان گفتند شرکت های داخلی تاکید به نرخ ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ تومان داشته اند اما به دلیل فصل برداشت چغندر و احتمال افزایش شدید نرخ خرید چغندر این افزایش نرخ و اعلام آن به چند ماه دیگر موکول شده

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • بهمن ۱۳۹۰
                          • ۶۷۹۷

در اصل توسط بابااتی پست شده است مشاهده پست
                          تبریک به همه سهامداران قندی و تشکر از پرریسک عزیز که بهترین های این صنعت را معرفی کردند

امروز با یکی از دوستان که مدیر عامل یک هلدینگ غذایی و عضو هیات مدیره یکی از شرکت های قندی هستند صحبت کردم ایشان با تایید افزایش نرخ فروش شکر داخلی به ۱۳۰۰ تومان گفتند شرکت های داخلی تاکید به نرخ ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ تومان داشته اند اما به دلیل فصل برداشت چغندر و احتمال افزایش شدید نرخ خرید چغندر این افزایش نرخ و اعلام آن به چند ماه دیگر موکول شده
                          چرا این خبر رو رسما اعلام نمی کنند ...یا اگر قراره اعلام کنند کی میخوان اعلام کنند ...؟؟؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (۲)
                            • تیر ۱۳۹۱
                            • ۱۲۸۱

چرا این خبر رو رسما اعلام نمی کنند ...یا اگر قراره اعلام کنند کی میخوان اعلام کنند ...؟؟؟
                            داداش پرریسک عزیز از اونجایی که شکر جزء مواد اولیه ی بسیاری از صنایعه این موضوع رسانه ای نشده تا ترس و رعب و وحشت در مردم ایجاد نکنه. غافل از این که مغازه دارا و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای تهران دارن اطلاع رسانی خودشون رو می کنن. مثل همون افزایش قیمت نوشابه به ۱۵۰۰ و شکر۹۰۰گرمی به بالای ۲۰۰۰ که به مشتری ها می گن.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۹۰
                              • ۶۷۹۷

داداش پرریسک عزیز از اونجایی که شکر جزء مواد اولیه ی بسیاری از صنایعه این موضوع رسانه ای نشده تا ترس و رعب و وحشت در مردم ایجاد نکنه. غافل از این که مغازه دارا و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای تهران دارن اطلاع رسانی خودشون رو می کنن. مثل همون افزایش قیمت نوشابه که به مشتری ها می گن.
                              یعنی قیمت شکر اون قدر حیاتی شده ..از شیر هم حیاتی تر هست یا گندم ...

والا قیمت همه چی دو برابر که چه عرض کنم داره میشه سه برابر اینا ککشون نگزید ..

برام جالبه چرا اعلام نمی کنن؟؟؟؟این دلیل ها رو قبول ندارم ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (۲)
                                • تیر ۱۳۹۱
                                • ۱۲۸۱

یعنی قیمت شکر اون قدر حیاتی شده ..از شیر هم حیاتی تر هست یا گندم ...

والا قیمت همه چی دو برابر که چه عرض کنم داره میشه سه برابر اینا ککشون نگزید ..

برام جالبه چرا اعلام نمی کنن؟؟؟؟این دلیل ها رو قبول ندارم ...
                                مردم ما همیشه روی قیمت قند و شکر و چای حساسیت نشون دادن. مثل قیمت نان که روزنامه ها تیتر اول کردن. راستی توی تهران مغازه هایی که خرید جدید دارن شکر ۹۰۰ گرمی رو بیش از ۲۲۰۰ تومان هم می فروشن. من ۳ بسته ۱۸۰۰ تومنی باهزار زحمت از یه مغازه گیر آوردم. بنده خدا می گفت خرید قبله.

نظر

در حال کار...