چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط شکارچی پست شده است View Post
    سلام
    ببخشید نظر شما راجب مارگارین در این هفته چی هست و آیا اگر 300 را رد کرد برای خرید مناسب هست ؟
    سلام ..گفتم اگر تونست در همون یک ساعت اول بازار بالای 300 صف خرید بشه یعنی روند صعود سهم شدت گرفته وسهم می تونه تا 350 بره گرنه باز هم شاید نوانی بکنه ..باید دی می تونه 300 رو بشکنه .شکست حد ضرر 300 بشه ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
      سلام دوستان
      توی چند ماه گذشته خرده فروشی شکر 900 گرمی توی مغازه های تهران در اولین جهش قیمتی از 800 رسیده به 1300 و این هفته هم 1800 تومن شده.
      منبع: به قول جناب پرریسک بقالی محل
      حالا از دوستان خواهش می کنم برن و سهام قندیشونو مفت بدن به سهامدار عمده. مخصوصا قپیرایی ها بدن به پارسیان که چن روزیه با نگه داشتن قیمت سهم در محدوده 1200 تا 1300 داره سهام سهامدار جزء رو از دستشون در میاره.
      افزایش قیمت نوشابه در هفته های آینده تا 1500 تومان که بخش عمده ای از اون شکره. افزایش قیمت انواع بیسکوییت و تافی و کیک و آبمیوه و ...
      خدایی دوستانی که سهام قندی رو فروختن توی باغ هستن؟
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

افزایش قیمت نوشابه در هفته های آینده تا 1500 تومان که بخش عمده ای از اون شکره. افزایش قیمت انواع بیسکوییت و تافی و کیک و آبمیوه و ...
        خدایی دوستانی که سهام قندی رو فروختن توی باغ هستن؟
        افزایش نرخ شکر فقط چند تا قندی می تونن رشد شدیدد سوداوری داشته باشن ...اونهایی که تولید بالایی دارن وسرمایه کم ..

بقیه سهام گروه فقط به هوای این چند تا سهم رشد می کنن ولی وقتی گزراش ها واقعی در کدال بیاد اون وقت معلوم خواهد شد بازار درست داره میخره یا درست داره میفروشه ..

هر قندی رو نخرید برا بار هزارم...

نظر

• S.Raha
          عضو جدید
          • Sep 2012
          • 5

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          افزایش نرخ شکر فقط چند تا قندی می تونن رشد شدیدد سوداوری داشته باشن ...اونهایی که تولید بالایی دارن وسرمایه کم ..

بقیه سهام گروه فقط به هوای این چند تا سهم رشد می کنن ولی وقتی گزراش ها واقعی در کدال بیاد اون وقت معلوم خواهد شد بازار درست داره میخره یا درست داره میفروشه ..

هر قندی رو نخرید برا بار هزارم...
          پرریسک جان
          تکنیکال قمرو رو فرمودین , در مورد بنیادیه قمرو و مقایسه اون با بقیه گروه توضیح میدید لطفا

نظر

• amir3236
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 266

پرریسک جان قنقش چطوره ؟

نظر

• m2075
              عضو عادی
              • May 2012
              • 53

سيد لطفا اين سوال من را هم پاسخ دهيد ممنون(در مورد حد ضرر)
              خدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط S.Raha پست شده است View Post
                پرریسک جان
                تکنیکال قمرو رو فرمودین , در مورد بنیادیه قمرو و مقایسه اون با بقیه گروه توضیح میدید لطفا
                یه چیزی تو مایه های هگمتان هست ...نگران نباشید ..این سهم با دو سهم قشهد وقند هگمتان بالا پایین میشه ..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
                  پرریسک جان قنقش چطوره ؟
                  گفتم هر وقت قشهد شد 3000 تومن شاید به خرید قنقش 1300 تومنی فکر کردم ..فعلا قشهد مفت هست ..وچند تا قندی دیگه ..

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط m2075 پست شده است View Post
                    سيد لطفا اين سوال من را هم پاسخ دهيد ممنون(در مورد حد ضرر)
                    روش خوبی هست ..

نظر

• saeedte
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 478

سلام جعفر جان
                      من اینجا نمیتونم پیام خصوصی بدم ، تو "تالار بورس" یه پیام خصوصی فرستادم ، خیلی خیلی ممنون میشم اگه بخونیش اونجا
                      الیته فک کنم الان در حالت تایید نشده باشه هنوز ، حالا هروقت به دستت رسید منتظر پاسخ راهگشاتم
                      ارادتمند
                      متشکرم

نظر

• بابااتی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 314

تبریک به همه سهامداران قندی و تشکر از پرریسک عزیز که بهترین های این صنعت را معرفی کردند

امروز با یکی از دوستان که مدیر عامل یک هلدینگ غذایی و عضو هیات مدیره یکی از شرکت های قندی هستند صحبت کردم ایشان با تایید افزایش نرخ فروش شکر داخلی به 1300 تومان گفتند شرکت های داخلی تاکید به نرخ 1700 تا 1800 تومان داشته اند اما به دلیل فصل برداشت چغندر و احتمال افزایش شدید نرخ خرید چغندر این افزایش نرخ و اعلام آن به چند ماه دیگر موکول شده

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post
                          تبریک به همه سهامداران قندی و تشکر از پرریسک عزیز که بهترین های این صنعت را معرفی کردند

امروز با یکی از دوستان که مدیر عامل یک هلدینگ غذایی و عضو هیات مدیره یکی از شرکت های قندی هستند صحبت کردم ایشان با تایید افزایش نرخ فروش شکر داخلی به 1300 تومان گفتند شرکت های داخلی تاکید به نرخ 1700 تا 1800 تومان داشته اند اما به دلیل فصل برداشت چغندر و احتمال افزایش شدید نرخ خرید چغندر این افزایش نرخ و اعلام آن به چند ماه دیگر موکول شده
                          چرا این خبر رو رسما اعلام نمی کنند ...یا اگر قراره اعلام کنند کی میخوان اعلام کنند ...؟؟؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

چرا این خبر رو رسما اعلام نمی کنند ...یا اگر قراره اعلام کنند کی میخوان اعلام کنند ...؟؟؟
                            داداش پرریسک عزیز از اونجایی که شکر جزء مواد اولیه ی بسیاری از صنایعه این موضوع رسانه ای نشده تا ترس و رعب و وحشت در مردم ایجاد نکنه. غافل از این که مغازه دارا و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای تهران دارن اطلاع رسانی خودشون رو می کنن. مثل همون افزایش قیمت نوشابه به 1500 و شکر900گرمی به بالای 2000 که به مشتری ها می گن.

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

داداش پرریسک عزیز از اونجایی که شکر جزء مواد اولیه ی بسیاری از صنایعه این موضوع رسانه ای نشده تا ترس و رعب و وحشت در مردم ایجاد نکنه. غافل از این که مغازه دارا و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای تهران دارن اطلاع رسانی خودشون رو می کنن. مثل همون افزایش قیمت نوشابه که به مشتری ها می گن.
                              یعنی قیمت شکر اون قدر حیاتی شده ..از شیر هم حیاتی تر هست یا گندم ...

والا قیمت همه چی دو برابر که چه عرض کنم داره میشه سه برابر اینا ککشون نگزید ..

برام جالبه چرا اعلام نمی کنن؟؟؟؟این دلیل ها رو قبول ندارم ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

یعنی قیمت شکر اون قدر حیاتی شده ..از شیر هم حیاتی تر هست یا گندم ...

والا قیمت همه چی دو برابر که چه عرض کنم داره میشه سه برابر اینا ککشون نگزید ..

برام جالبه چرا اعلام نمی کنن؟؟؟؟این دلیل ها رو قبول ندارم ...
                                مردم ما همیشه روی قیمت قند و شکر و چای حساسیت نشون دادن. مثل قیمت نان که روزنامه ها تیتر اول کردن. راستی توی تهران مغازه هایی که خرید جدید دارن شکر 900 گرمی رو بیش از 2200 تومان هم می فروشن. من 3 بسته 1800 تومنی باهزار زحمت از یه مغازه گیر آوردم. بنده خدا می گفت خرید قبله.

نظر

در حال کار...
                                X