در اصل توسط شکارچی پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام دوستان
توی چند ماه گذشته خرده فروشی شکر 900 گرمی توی مغازه های تهران در اولین جهش قیمتی از 800 رسیده به 1300 و این هفته هم 1800 تومن شده.
منبع: به قول جناب پرریسک بقالی محل
حالا از دوستان خواهش می کنم برن و سهام قندیشونو مفت بدن به سهامدار عمده. مخصوصا قپیرایی ها بدن به پارسیان که چن روزیه با نگه داشتن قیمت سهم در محدوده 1200 تا 1300 داره سهام سهامدار جزء رو از دستشون در میاره.
خدایی دوستانی که سهام قندی رو فروختن توی باغ هستن؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postافزایش قیمت نوشابه در هفته های آینده تا 1500 تومان که بخش عمده ای از اون شکره. افزایش قیمت انواع بیسکوییت و تافی و کیک و آبمیوه و ...
خدایی دوستانی که سهام قندی رو فروختن توی باغ هستن؟
بقیه سهام گروه فقط به هوای این چند تا سهم رشد می کنن ولی وقتی گزراش ها واقعی در کدال بیاد اون وقت معلوم خواهد شد بازار درست داره میخره یا درست داره میفروشه ..
هر قندی رو نخرید برا بار هزارم...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postافزایش نرخ شکر فقط چند تا قندی می تونن رشد شدیدد سوداوری داشته باشن ...اونهایی که تولید بالایی دارن وسرمایه کم ..
بقیه سهام گروه فقط به هوای این چند تا سهم رشد می کنن ولی وقتی گزراش ها واقعی در کدال بیاد اون وقت معلوم خواهد شد بازار درست داره میخره یا درست داره میفروشه ..
هر قندی رو نخرید برا بار هزارم...
تکنیکال قمرو رو فرمودین , در مورد بنیادیه قمرو و مقایسه اون با بقیه گروه توضیح میدید لطفا
نظر
-
تبریک به همه سهامداران قندی و تشکر از پرریسک عزیز که بهترین های این صنعت را معرفی کردند
امروز با یکی از دوستان که مدیر عامل یک هلدینگ غذایی و عضو هیات مدیره یکی از شرکت های قندی هستند صحبت کردم ایشان با تایید افزایش نرخ فروش شکر داخلی به 1300 تومان گفتند شرکت های داخلی تاکید به نرخ 1700 تا 1800 تومان داشته اند اما به دلیل فصل برداشت چغندر و احتمال افزایش شدید نرخ خرید چغندر این افزایش نرخ و اعلام آن به چند ماه دیگر موکول شده
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postتبریک به همه سهامداران قندی و تشکر از پرریسک عزیز که بهترین های این صنعت را معرفی کردند
امروز با یکی از دوستان که مدیر عامل یک هلدینگ غذایی و عضو هیات مدیره یکی از شرکت های قندی هستند صحبت کردم ایشان با تایید افزایش نرخ فروش شکر داخلی به 1300 تومان گفتند شرکت های داخلی تاکید به نرخ 1700 تا 1800 تومان داشته اند اما به دلیل فصل برداشت چغندر و احتمال افزایش شدید نرخ خرید چغندر این افزایش نرخ و اعلام آن به چند ماه دیگر موکول شده
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postچرا این خبر رو رسما اعلام نمی کنند ...یا اگر قراره اعلام کنند کی میخوان اعلام کنند ...؟؟؟در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postداداش پرریسک عزیز از اونجایی که شکر جزء مواد اولیه ی بسیاری از صنایعه این موضوع رسانه ای نشده تا ترس و رعب و وحشت در مردم ایجاد نکنه. غافل از این که مغازه دارا و فروشگاه های بزرگ زنجیره ای تهران دارن اطلاع رسانی خودشون رو می کنن. مثل همون افزایش قیمت نوشابه که به مشتری ها می گن.
والا قیمت همه چی دو برابر که چه عرض کنم داره میشه سه برابر اینا ککشون نگزید ..
برام جالبه چرا اعلام نمی کنن؟؟؟؟این دلیل ها رو قبول ندارم ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postیعنی قیمت شکر اون قدر حیاتی شده ..از شیر هم حیاتی تر هست یا گندم ...
والا قیمت همه چی دو برابر که چه عرض کنم داره میشه سه برابر اینا ککشون نگزید ..
برام جالبه چرا اعلام نمی کنن؟؟؟؟این دلیل ها رو قبول ندارم ...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر