جناب پرريسك ممنون بابت پاسخگويي سريع و دقيقتون با توجه به اينكه لسرما مالك عمده شركت معدني ستبرانه و سود ستبران توي گزارش هاي انتهايي سال ميشينه بازم نميتونه سود رو پوشش بده؟به نظرتون مقاومت سهم چنده؟ روند سهم نزوليه يا صعودي؟ ممنون
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سلام سيد جعفر صبح روز جمعه شما بخيرلطفا در مورد سبد ميان مدت من نظر خودتان را بفرماييد شراز15%---غبشهر15%---فخوز15%---آ.س پ 15%----پارسان15%-----حق تقدم رايان11%(فعلا غير قابل خريدو فروش) وحدود14%نقد لطف كنيداشكالات سبد واستراتژي بنده را بيان فرماييدوآيا نقدينگي مناسب است؟ آيا تعداد 6سهم براي سبد مناسب است ؟با تشكرخدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postجناب پرريسك ممنون بابت پاسخگويي سريع و دقيقتون با توجه به اينكه لسرما مالك عمده شركت معدني ستبرانه و سود ستبران توي گزارش هاي انتهايي سال ميشينه بازم نميتونه سود رو پوشش بده؟به نظرتون مقاومت سهم چنده؟ روند سهم نزوليه يا صعودي؟ ممنون
ولی سهام خیلی خیلی خیلی بهتر موجوده ...فقط برید گزارش بموتو رو نگاه کنید ..ببیند بموتو چیه واین سهمها در مقابل بموتو حرفی برا گفتن ندارن ..هر چند بموتو هم فعلا یه گوشه افتاده ...سهام خوب زیاده ولی خوب باز بازار نمیرخه وقتی 50 درصد رشد کرد بازار متوجه میشه ...مثل شراز 340 تومنی کرماشناه 400 تومنی قبل مجمع وقزوین 340 تومنی وسیمان غرب 250 تومنی ..
بعد رشد تازه بازار میفته دنبال خرید اینها ...
نظر
-
در اصل توسط m2075 پست شده است View Postسلام سيد جعفر صبح روز جمعه شما بخيرلطفا در مورد سبد ميان مدت من نظر خودتان را بفرماييد شراز15%---غبشهر15%---فخوز15%---آ.س پ 15%----پارسان15%-----حق تقدم رايان11%(فعلا غير قابل خريدو فروش) وحدود14%نقد لطف كنيداشكالات سبد واستراتژي بنده را بيان فرماييدوآيا نقدينگي مناسب است؟ با تشكر
چی بگم .سبد خوبه ..قیمت خریدتون هم خوب باشه عالیه ..
در اخر تشکیل سبد یک طرف نوسان گرفتن از سبد یک طرف دیگر ..مثال شراز از 340 اومد رو 430 بعد رفت تا 380 بعد مجدد اومد تا 470 بعد الان شاید دوباره بره رو 420 ..اینجا کسی برنده هست که بتونه نوسان خوبی بگیره ..نتونست بگیره هم حداقل بعد رشد در قیمت مناسب خروج کنه تا سودش نپره ...
سبد خویه..حد ضرر بزارید نگران نباشدی ..حد ضرر شکست خروج کنید ..
نظر
-
-
در اصل توسط m2075 پست شده است View Postجناب پر ريسك باعرض معذرت آياباحدود36ميليون تومان سر مايه 6سهم در سبدوحدود15%نقدينگي مطلوب است؟ممنوم
ببیند مثال میاد لیدر بازار میشه گروه قند اونم اول رالی در وسط رالی یا اخر رالی ..
مثال وقتی قزوین 340 رو شکست روند صعود اغاز شد شما می تونستی به جای 20 درصد سبد 40 درصد سبد رو قندی بکنی تا در کل سبد سود بسیار خوبی بکنی حتی 50 درصد سبد اونم گفتم در 340 ودر کف قیمت تقریبا ..
بعد وقتی قیمت قزوین مثال رسید به 1000 شما درصد این 50 رو کاهش میدی به 20 درصد چون هم میخوای سود رو ذخیره کنی هم ارامش داشته باشی هم ریسک سبد بیاد پایین ...
همیشه سعی کنید لیدرها رو تشخیص بدید ودر اول رالی سوار بشید ...از هر گروه هم دو تا اتخاب کنید اونم بهترنی ها رو ..از قندیها قزوین 340 وقشهد 1030 تومنی هر کدوم 25 درصد عالی بود ..
اگر هم سهام از سبدتون دیدید مدت در جازدن زیاد شده میتونید با گروه پیشرو بازار عوض کنید البته این گروه پیشرو باید در قیمت مناسب باشه نه اینکه رشد کرده باشه ...مثل خرید فراور 560 تومنی یا خرید کرمانشاه 420 تومنی یا سیمان غرب 250 تومنی یا سیمان ارومیه 320 که اصلا رشد نکرده بود
سعی کنید اول رالی سوار بشید واخرین نفر نباشید ..
نظر
-
کرمانشاهی به مهر خبرداد:
احتمال تغییر در اولویتهای مشمول دریافت ارز 1226 تومانی
معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران با تشریح جزئیات قیمتگذاری کالاهایی که مشمول ارز مرجع و غیرمرجع میشوند، گفت: احتمال تغییر در کالاهای مشمول دریافت ارز مرجع وجود دارد.
momkene sheker kham ro az daryaft arze 1226 tomani mahroom konan
نظر
-
جناب پرريسك من تمام نكات آموزشي شما را كه در حين راهنمايي سوال كننده هابيان ميفر ماييد رايادداشت نموده وبسيار از آنها استفاده ميكنم با توجه به اينكه من در تشخيص روند صعودي توانايي ندارم واز طرفي پايان روند صعودي را هم تشخيص نميدهم وهميشه در ورود وخروج به سهم دچار مشكل ميشوم بي زحمت من را دراين مورد راهنمايي بفرماييد يك دنيا ممنونخدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما
نظر
-
در اصل توسط m2075 پست شده است View Postجناب پرريسك من تمام نكات آموزشي شما را كه در حين راهنمايي سوال كننده هابيان ميفر ماييد رايادداشت نموده وبسيار از آنها استفاده ميكنم با توجه به اينكه من در تشخيص روند صعودي توانايي ندارم واز طرفي پايان روند صعودي را هم تشخيص نميدهم وهميشه در ورود وخروج به سهم دچار مشكل ميشوم بي زحمت من را دراين مورد راهنمايي بفرماييد يك دنيا ممنون
در مورد اغاز روند صعود این بحث تکنیکالی هست ..قصش درازه وبه این راحتی نیست ..
در مورد فرشو اما ..دوست من بارها گفتم اگر دیدید سهامی که اینجا معرفی شده قبل ساعت 10 صف خرید شد یعنی اون سهم واون گروه روند صعودی شدید هست ....سعی کنید خرید اونها رو در اولویت بزارید ..مثال میزنم ..همین چند روز اخیر بارها گفتیم حاوس دوستان به حتوکا وتوریل باشه ..برید ببنید مدت زمان صف خرید شدن این دو سهم کجا بوده ...هر دو سهم قبل 9/30صف خرید شدن ..یعنی شدت روند صعود اغاز شده رو دقت کنید ..
حالا در روزهای بعد بتونن به همین صورت ادامه بدن یعنی رالی همچنان با شدت ادامه داره ..نتونن ما حد ضرر داریم وفوقش با 7-8 درصد نوسان گرفتن خروج می کنیم ..
در قندیها الان ببیند از کی بنده میگم قزوین قشهد ..چرا قپیرا در لیست خریدم رفته رده سوم وچهارم ..
دقت کنید قزوین قندی هست که در 20 دقیقه اول بازار صف خرید میشه ..یعنی روند صعودی خیلی شدیده یا قشهد ..ولی قپیرا تا ساعت 12 هم تو سر وکلش میزنی به زور صف میشه ..
البته بنیادی هم میگم قزوین وقشهد رو بیشتر قوبل درام ...
این یک روش بسیار ساده برا تشخیص این سهت که کدوم سهم گروه رون صعود شدید داره ..به همینر احتی ..پس اینجا اکثر مواقع بنده سهامی که روند صعود مگیرن رو معرفی می کنم حالا هر کدام زودتر رفت به سمت صف خرید اون رو بیارد در لیست خرید تا در کوتاه مدت سود بیشتری بکنید ...
قبل ساعت 10/30نتونست به سمت صف خرید بره ..خوب خرید نکنید ..مگر کسی شما رو مجبور کرده همیشه در اینب بازار خرید کنید وسهامدار باشید ..نقد بودن خیلی مواقع بهترین سود هست مخصوصا در زمان اصلاح ونزول بازار..
نظر
-
پر ريسك جان بنده براي سهم ميان مدت معمولا 2حد ضرر مي ذارم اولين حد ضرر 6%زير قيمت خريد ودومين حد ضرر11%زير قيمت خريدوهر وقت حد ضرر اول فعال شد 50%سهم را ميفروشم واگر نزول ادامه داشت وحد ضرر دوم هم فعال شد 50%دوم را هم مي فروشم واگر بين دو حد ضرر سهم برگشت دوباره 50%اول را كه فروخته ام خريد ميكنم آيا اين روش مورد تاييد شما هست؟ممنون ومزاحمت بنده را ببخشيدخدايا مارا در راه كسب روزي حلال وسيع وراحت ياري فرما
نظر
-
سلام
ببخشید نظر شما راجب مارگارین در این هفته چی هست و آیا اگر 300 را رد کرد برای خرید مناسب هست ؟
نظر
-
در اصل توسط amir3236 پست شده است View Postپررسک جان سیمانیها هم به قیمت دلار بازار تیعیر ارز میکنند؟
حالا از این طرف افزایش نرخ سیمان خبرش روز به روز داره تشدید میشه ..این یک حسن ..
دوم این گروه نرخ ارز رو 1226 تومان دیدن اگر بتونن به نرخ ازاد بفروشن چی میشه اوم با صادرات بالای 40 درصد بیشتر سهام این گروه ...این دو حسن ...
از اون طرف تقسیم سود بالا در مجامع وتکنیکالی بسیار زیبایی این گروه وهمچنین عدم رشد این گروه در این چند سال اخیر بورس ..یعنی تنها گروهی که رشد نکرده هیچ افت های شدید هم داشته ..این سه حسن ..
از این ور 6 ماه از سال گذشت طرح هدفمندی هنوز اجرا نشده در حالی اکثر سیماینها افزایش هزنیه ها رو دیدین ...حالا اجرا نیشه چی میشه ..اجرا هم بشه باز مهم نیست چون پیش ینی شده ..این چهار حسن ...
منتظر پرواز باشید ...سهام لب مرز وصادراتی رو در یابید ..
نظر
نظر