کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نوسان خوبی داد خودروی 135 تومنی وسایپای 114 تومنی ...
ولی خوب این گروه فعلا خطرناک هستن البته در این قیمتها اونقدر هم نخطرناک نیستن ..خطرناک وقتی بود که خودرو 500 بود سایپا 300 وزمیاد 300 ...ولی خوب فعلا شاید بالایی نداشته باشن وفقط نوسانهای
10-20 درصدی...
پرریسک جان خبهمن رو امروز رو 1360 خرید کردم نظرتون در موردش چیه؟فردا ردش کنم یا فعلا باهاش بمونم؟
پرریسک عزیز
نظر من اینه که بحث حمایت و مقاومت و ... برگرفته از اخبار حول و حوش سهمه! حالا چندین بار اینو دیدیم
یادتونه کرماشا و پارسان صف خرید بودن و ... امیدوار به روند صعودشون بودیم که یهویی خبر تحریمهای آمریکا به صنایع پتروشیمی اومد و اونا رو فرداش صف فروش کرد؟
یا زیاد عقب نریم
سغرب شما از 270 میگفتین بخرین ... بالا پایین میشد و.. ولی از کی اقبال بهش زیاد شد ... خبر افزایش قیمت 22 درصدی سیمان
اینجا دیگه حمایت و مقاومت معنی نداره
تکنیکال مثلا تو نمودار rsi و macd و... دستور خرید یا فروش صادر میکنه ولی میبنیم با یه خبر همه چی بهم میریزه
در مورد قندیها
نظر من اینه که اصلا اصلاح و... در کار نیود
بازار منتظر افزایش نرخ ارز مرجع بود که نشد و از فرداش دیگه قندیها شل شدن
چهارشنبه شنبه و امروز
مثلا قزوین رو آقای ولیخانی دیگه چقدر جمع کنه هرچی میخرید باز اردر فروش میزاشتن....
حالا مثلا فردا تعرفه شکر زیاد بشه (شده و لی اعلام نشده) دیگه اون حمایت 1056 قپیرا که شما میکین بوجود نمیاید
میره بالا و مقاومت هم حالیش نیست
همین قزوین مگه از 270 یک سره نیومد تا 1000 ؟ یک روز هم قیمت پایانی منفی نخورد ؟ خوب این چه جوری تو تکنیکال جواب میده؟
تو نمودارش که نگاه میکنی مثلا آر اس ای نشون دهنده منطقه خرید هیجانیه 100 رو گذشته و... چند بار شمع مرد آویخته تشکیل شد؟ خوب چرا فرداش نیومد پایین؟
چون یکی داشت حمایتش میکرد به هر قیمتی ....
نمونه دیگه قنیشا
نور داره تابلو سهم رو کنترل میکنه
امروز مثلا خواست بگه قنیشا لیدر گروه قندیه و چنان رنجی کشید که دهن همه وا موند ! صف خرید قنیشا و صف فروش قصفها!
ولی جواب نداد صفهای فروش هی تشکیل شد و ...
تو بازار ایران سهام با حواشی همراه اونا باید تحلیل بشه همین
پرریسک جان خبهمن رو امروز رو 1360 خرید کردم نظرتون در موردش چیه؟فردا ردش کنم یا فعلا باهاش بمونم؟
حد ضر 130...خبهمن شاید راهش رو جدا کنه از گروه خودرو ..در ضمن گروه خودرو امروز مقاومت های خوبی رو شکستن باید دید می تونن دوام بیارن ..خودرو بالای 150 دوام بیاره هدف بعدی 180 هست ..حد ضرر خبهمن هم 130 گفتیم ..
پرریسک عزیز
نظر من اینه که بحث حمایت و مقاومت و ... برگرفته از اخبار حول و حوش سهمه! حالا چندین بار اینو دیدیم
یادتونه کرماشا و پارسان صف خرید بودن و ... امیدوار به روند صعودشون بودیم که یهویی خبر تحریمهای آمریکا به صنایع پتروشیمی اومد و اونا رو فرداش صف فروش کرد؟
یا زیاد عقب نریم
سغرب شما از 270 میگفتین بخرین ... بالا پایین میشد و.. ولی از کی اقبال بهش زیاد شد ... خبر افزایش قیمت 22 درصدی سیمان
اینجا دیگه حمایت و مقاومت معنی نداره
تکنیکال مثلا تو نمودار rsi و macd و... دستور خرید یا فروش صادر میکنه ولی میبنیم با یه خبر همه چی بهم میریزه
در مورد قندیها
نظر من اینه که اصلا اصلاح و... در کار نیود
بازار منتظر افزایش نرخ ارز مرجع بود که نشد و از فرداش دیگه قندیها شل شدن
چهارشنبه شنبه و امروز
مثلا قزوین رو آقای ولیخانی دیگه چقدر جمع کنه هرچی میخرید باز اردر فروش میزاشتن....
حالا مثلا فردا تعرفه شکر زیاد بشه (شده و لی اعلام نشده) دیگه اون حمایت 1056 قپیرا که شما میکین بوجود نمیاید
میره بالا و مقاومت هم حالیش نیست
همین قزوین مگه از 270 یک سره نیومد تا 1000 ؟ یک روز هم قیمت پایانی منفی نخورد ؟ خوب این چه جوری تو تکنیکال جواب میده؟
تو نمودارش که نگاه میکنی مثلا آر اس ای نشون دهنده منطقه خرید هیجانیه 100 رو گذشته و... چند بار شمع مرد آویخته تشکیل شد؟ خوب چرا فرداش نیومد پایین؟
چون یکی داشت حمایتش میکرد به هر قیمتی ....
نمونه دیگه قنیشا
امروز مثلا خواست بگه قنیشا لیدر گروه قندیه و چنان رنجی کشید که دهن همه وا موند ! صف خرید قنیشا و صف فروش قصفها!
حالا اینها نظرات شماست ومحترم ..
بنده در عمرم نزدیک چند ماه بود سهام خودرویی خرید نکرده بودم ولی چند روز قبل بدون هیچ اخباری سایپا رو فقط از روی نمودار در 114 خرید کردم امروز در 127 فروختم ..دلار 2400 برا خودرو خبر بدی هست دیگه ولی خوب با همین تکنیکال من نوسان گرفتم..
در مورد کرمانشاه وپارسان بله یادمه نرفتن بالا ولی شمام یادتون هست بنده با همون نمودار بر کرمانشاه وپارسان حد ضرر گذاشته بودم ..حد ضرر پارسان 640 بود وقتی شکست سهم تا 520 تومن سقوط کرد ..اصلا کسی در خواب هم اون افت رو میدید..ولی بنده با همون تکنیکال این حد ضرر رو گذاشتم نه اخبار وحواشی...
همین قزوین از 800 شروع به افت کرد چرا بنده در 500 پیشنهاد خرید ندادم .چرا در 450 نگفتم برید بخرید ...
چرا در 400 نگفتم قزوین بخرید ..در ست از 340 گفتم بخرید دوتام براش حمایت گفتم 270 و200...دقیق دقیق از 270 سهم برگشت ..شانسی بوده ؟؟؟؟؟؟
سیمان غرب درسته در 260بنده معرفی کردم با حد ضرر 254..ولی ایا سهم یکبار هم زیر 254 رفت ...ایا این حد ضرر از روی هوا اومده بود ..درسته مدتی در جازد ولی حد ضرر رو نشکست در ضمن سیمان غرب وقتی 350 رو رد کرد این خبر افزایش نرخ سیمان اومد ...سیمان غرب رالی اصلی رو اومده بود....اون موقع خبری از افزایش نرخ سیمان نبود ....
در مورد بقیه موارد هم نظری ندارم ....قندیها حد ضررهایی که گفتم بشکنن بنده خروج رو صلاح می بینم ...کاری به اخبار ندارم .
هر چند از نظرم بعیده اون قیمتها بشکنه وبرخواهند گشت ...در ضمن قپیرا هم دقیق دقیق از 820 که گفته بودم مثبت شد ودقیق دقیق تا 1200 رفت اونجا مقاومت 1265 گفتم نشکست وسهم افت کرد ..فعلا حمایت 1050 ...موفق باشید ..
چرا همه چیز رو به خرید و فروش ربط میدیم ما هیچ توافقی در کار نیست با این بهانه ای که عباسی رییس انرژی اتمی دست اونا داد فکر میکنید ول میکنن تازه اوضاع سخت تر هم میشه فقط یه مقدار از پولهای سزگردان وارد بازار شده و شاخص الکی داره هر روز بالا میره اوضاع مملکت و اقتصاد چه فرقی با چند ماه پیش کرده جز خرابی روز افزون ؟ تازه خیلی هنر بشه جلوی جنگ رو بتونن بگیرن تحریم و گرانی پیشکش
من هم با شما موافقم...اوضاع خیلی خرابتر از این حرفهاست همین امروز که آقایان مثلا این اتاق کذائی ارز را راه اندازی کرده بودند اصلا دلاری نداشته اند که بدهند(ثبت سفارش دلاری فعلاً متوقف است)منتهی ما اینجا هستیم تا ترید کنیم و تا زمانی که احساس خطر واقعی برای سرمایه مان نکنیم می توانیم این کار ادامه بدهیم....فرصتها مثل برق و باد درگذر است باید از آنها استفاده کرد
شنبد رو هم مثل صدرا نکنید ....
هر سهمی راه خودش رو میره شاید مدتی از هم تاثیر بگیرن ولی بعد مدتی راه از هم جدا خواهد شد ..صدرا هم لیدر بازار بود ولی دیدم نابود شد رفت رو هوا وبازار راه خودش رو رفت ...
پس هر سهمی رو با خودش قیاس کنید ..
پر ریسگ گرامی
همواره شما صنعت پالایشگاهی را لیدر بازار می دانستید. آیا هنوز هم اعتقاد دارید؟
فرمودید اگر شبندر بالای 200 تثبیت شود - هدف بعدی 250 است
یا در مورد شراز حتی برخلاف نظر بازار - در برهه ای آن را بهتر از شبندر می دانستید.آیا نظرتان کلا از این 2 سهام برتر برگشته؟
اگر توضیح دهید ممنون می شوم با توجه به اینکه می دانم در هر زمانی ممکن جای صنایع برتر عوض شودولی به این سرعت که ممکن است شراز ذر این بازار 370را ببیند یا شبندر صدرای دیگری شود!!!
به عبارتی تکنیکال اینقدر با فاندمنتال در تضاذ باشد.
شخصا نظر مساعد شما در مورد این 2 سهم برایم خیلی مهم بوده و هست و خواهد بود ولی....
پر ریسگ گرامی
همواره شما صنعت پالایشگاهی را لیدر بازار می دانستید. آیا هنوز هم اعتقاد دارید؟
فرمودید اگر شبندر بالای 200 تثبیت شود - هدف بعدی 250 است
یا در مورد شراز حتی برخلاف نظر بازار - در برهه ای آن را بهتر از شبندر می دانستید.آیا نظرتان کلا از این 2 سهام برتر برگشته؟
اگر توضیح دهید ممنون می شوم با توجه به اینکه می دانم در هر زمانی ممکن جای صنایع برتر عوض شودولی به این سرعت که ممکن است شراز ذر این بازار 370را ببیند یا شبندر صدرای دیگری شود!!!
به عبارتی تکنیکال اینقدر با فاندمنتال در تضاذ باشد.
شخصا نظر مساعد شما در مورد این 2 سهم برایم خیلی مهم بوده و هست و خواهد بود ولی....[/color][/b]
این دوسهم تکنیکالی ندارن ..کدوم تکنیکال ..اون نوشت های بنده هم بر اساس سود اینها بود ..شبندر بارها گفتم بنیاید بررسی نداشتم فقط حسنیکال گفتم 200 بعد 250 ..200 رو دید ...در ضمن برا خریدها حد ضرر میگم ...یعنی حتما قرار نیست هدف قیمتی رو ببینه ..در بورس باید نداریم ..ما حد ضرر میزاریم شکست خروج می کنیم به هدف هم رسید که چه بهتر ..
در مورد شراز هم هدف 480 بود رسید ...هر کی خروج کرد سودش نوش جان ..خروج نکرد حمایت 417 بعد 380 ..سهام لیدر مگر قراره تا ابد مثبت بخوره ..خوب اینم نوسان می کنه ..دوستان از نوسانها استفاده کنن ....
در مورد نظر بنده براتون مهم هست اگر مهم هست در مقاومتها سعی کنید خروج کنید هدف شراز 480 بود سهم تا 470 رو دید ...برا شبندر هم هدف 200 بعد 250 ..
در ضمن شراز در 400 وزیر اون معرفی شد وشبندر از 170 ...حالا بارها گفتم هر روز سهام بالا رفت شما بخرید میانگین بیارد بالا مقصر بنده نیستم ..همون اول کار خرید رو تکیمل کیند ..
نمونه دیگه قنیشا
امروز شرمنده نور شدم كلي فحش بهش دادم چون فكر كردم صف كرده بعد عرضه ولي فقط خريده واقعا من يكي تمام ذهنياتم اشتباه از آب دراومده
واقعا بايد تبريك گفت خيلي قشنگ همه رو جا گذاشت فكر كنم از فردا صفش سنگين بشه
در مورد این تحلیل بنده هم موافق هستم بارها هم گفتم قزوین قشهد هگمتان قمرو ودر اخر قپیرا ..حداقل امیدوارم حالا با جناب سپهبد پی برده باشید چرا این همه بر روی قزوین قشهد تاکید می کنم ..
فقط در این تحلیل گفته شده قشهد به دلیل ظرفیت پایین چغندر رو فرستاده برا قند ارومیه زیرمجموعه خودش ...خوب دوستان بیش از 10 بار گفتیم این سهم میخواد ظرفیت خود رو به 70 هزرا تن افزایش بده در تاپیک قشهد لینک حبر رو هم گذاشتیم ...
حالا قشهد با 70 هزار تن تولید با این سرمایه با این حجم چغندر در اذربایجان ببیند ارزشمند هست یا قلر یا اصفهان ....
نظر