کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار هنوز درک نکرده با این دلار باید فولادی مس روی پترو قند پالایشگاه رو نباید فروخت ..اقا جون من نفروش ....
فقط از سهام خوردو تجهیزات دارو اینها دوری کنید ....
برا تمام خریدها حد ضرر بزارید ..
چشم جناب پرريسک
فردا فملي خواهم خريد گرچه ومعادن دارم.چون امروز در بورس کالا فملي مس خود را با 15.4درصد افزايش قيمت از کيلويي 17650تومان قبلي فروخت 20375تومان
الله واکبر
بورس اگه از مثبت هم بترکه حق داره.فردا همه تو بازار عاشق فملي خواهند بود مثل امروز که همه عاشق رويها بودند.قيمت شمش رو ي هم با 24 درصد افزايش قيمت در بورس کالا روبرو شده است.
برا اینکه بیشترین سود رو کسب کنیم با کمترین ریسک باید سهامی رو بخریم که از رالی عقب افتاده ...بله ترکیب فعلی خرید همین گونه هست ...البته بعد مدتی شاید بشود قشهد قزوین قپیرا شاید بعد مدتی شد قپیرا قشهد قزوین ...
خلاصه بستکی به میزان رشد میزان در جا زدن داره ..ولی در کل هر سه در لیست هستن ..
برا اینکه بیشترین سود رو کسب کنیم با کمترین ریسک باید سهامی رو بخریم که از رالی عقب افتاده ...بله ترکیب فعلی خرید همین گونه هست ...البته بعد مدتی شاید بشود قشهد قزوین قپیرا شاید بعد مدتی شد قپیرا قشهد قزوین ...
خلاصه بستکی به میزان رشد میزان در جا زدن داره ..ولی در کل هر سه در لیست هستن ..
دستت درست. ( Your Hand Is Correct )
[COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]
اگر وتوکاست اینم بالیا 300 هدف داریم ومجمع هم میریم ..
اگر قزوین هست بله این هم در لیسته ..اگر قصد خرید قندی دارید قزوین در صدر ..اگر نه ..پس هیچ قندی نخرید ..
کدوم سهم ؟؟؟
من متوجه نمی شم پرریسک جان
چند وقت پیش قپیرا در صدر لیست خرید بود الان قزوین
خوب اینا که باهم رشد کردن حتی قزوین بیشتر از قپیرا با در نظر گرفتن یک بازه زمانی مساوی برای هردو از وقتی که اعلام کردین قپیرا در صدره
مگه قپیرا از قزوین بنیادی تر نیست جذب چغندر و..
من متوجه نمی شم پرریسک جان
چند وقت پیش قپیرا در صدر لیست خرید بود الان قزوین
خوب اینا که باهم رشد کردن حتی قزوین بیشتر از قپیرا با در نظر گرفتن یک بازه زمانی مساوی برای هردو از وقتی که اعلام کردین قپیرا در صدره
مگه قپیرا از قزوین بنیادی تر نیست جذب چغندر و..
هدف بعدی قپیرا 1200 بود رسید ..
هدف بعدی قزوین 1400 بود ..ایا رسیده ؟؟؟؟
در مورد بنیادی نظر بنده با شما فرق می کنه ..قپیرا ریسک کمتر داره همین ...
قزوین وقشهد اگر در تامین چغندر مشکل نداشته باشن برترین هستن ..گفتم قشهد مدتی بعد شاید بیاد درصدر لیست خریدم ..باید ببینم وقتی قزوین رسید به 1400 قشهد کجا خواهد بود ....
خیلی ها امروز اصفهان خریدن بالای 3000 همینجا می گم قشهد خیلی خیلی خیلی بازدهی بیشتر از اصفهان هست ..این نظر منه ..کاری به صف خرید فروش هم ندارم ..
در اخر هر سه در لیست خرید هستن وبا حرف من هم بازار جلو نمیره ..قشهد در ردوه دوم لیست بنده هست ولی دیدید حتی صف فروشش جمع هم نشد ...پس دوستان فکر نکنند حرفهای بنده به بازار جهت میده ..
به نظرم اصلاح قندیها دیروز و امروز انجام گرفت و فردا گروه مثبته
خبر افزایش تعرفه واردات شکر میتونه صفهای میلیونی رو برای قندیها رقم بزنه
چه شود:
افزایش تعرفه شکر
افزایش نرخ ارز مرجع
افزایش قیمت جهانی شکر:->
حالا کی گفته بلوک سهم دلیل خرید ما در این گروه بوده ..گروه پالایشکاه لیدر بازار خواهد بود وهست ....حالا با بلوک بدون بلوک ..با حمایت حقوقی بدون حمایت حقوقی .....
لیدر این گروهه ..بازار هم باید این رو بپذیره وپذیرفته ...شک نکنید ..هر کی پایین بفروشه به خودش ضرر می زنه ..
جناب پریسک گرامی
پیش بینی شما از روند معاملاتی شراز بعد از معامله بلوکی امروز چیه؟
ممکنه خریداران بلوک برای جمع آوری بیشتر سهام از کف بازار - بازی نوسانی در بیارند؟ یا بی محابانه با خرید تعدادی سرعت افزایش قیمتی را شکل دهند؟
اولین مقاومت قیمتی را در این برهه چند پیش بینی میکنید؟
اگر ممکن است غبشهر و غمارگ هم یه بررسی تکنیکالی بفرمایید.
نظر