در اصل توسط سلطان زمان پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postآوین جان ممنون از نظزت-من هم الانه با شما در مورد قندی ها موافقم اگه یادتم باشه من هم اعتقادداشتم دیروز اگه قندی ها برگردن در واقع اصلاح کردن وبه حرکت مثبتشون ادامه میدن و باز اگه به یادبیاری من بارها میگفتم قندی ها خوب هستن ولی غمارگ وغبشهر بهتر وکمریسکتر هستن البته به لطف خدا با خروج از قندی ها وورود به غمارگ وغبشهر بازدهی بیشترکسب کردم و اگه مونده بودم خوب سودکمتری میبردم و بارها گفتم قندی ها خوب هستن ولی گزینه های خوب هم زیاد هستن.
من باهات موافقم الانه دارم کم کم کنور میخرم با چندتا کارشناس نشستیم تحلیل کردیم سودش با دلار الان و قیمت سنگ آهن خریدچین 500تومان میشه و این یعنی یه تعدیل اعجاب انگیز با جواب تو بری خرید دلگرم تر هم شدم وباز هم ازت تشکردارم
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postپرریسک جان به نظر لیدر بازار داره فعال می شه ... مقاومت پیش رو لطفاً؟ :x
گروه فولادی وتوکا حتوکا توریل فخوز هیچکدام رشد نکردن ..اینها در مقابل این رشد بازار هیچ رشدی نکردن با بموتو ...صبر می کنیم ..سهامی بخردی که در اول رالی رشد باشه تا بیشترین سود رو ببری با کمترین ریسک ..
نظر
-
چهارشنبه 29 شهریور
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postقزوین امروز نزدیک به کانال صعودی در 1100 معامله شد کمی عرضه ها زیاد شد شنبه در صورت گذر از این مقاومت هدفهای بسیار بالاتری داره............
بنظرم با این سیاستی که برای دلار پیش گرفتن طولی نمیکشه دلار با سرعت برگرده بالاتر از 2500 !!آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/09/25, 11:53.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postسهامی بخردی که رشد نکردن ..فولا رو 268 مقاومت کوچیک داره بعد بالای 300...
گروه فولادی وتوکا حتوکا توریل فخوز هیچکدام رشد نکردن ..اینها در مقابل این رشد بازار هیچ رشدی نکردن با بموتو ...صبر می کنیم ..سهامی بخردی که در اول رالی رشد باشه تا بیشترین سود رو ببری با کمترین ریسک ..
نظر
-
نظر