در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postیعنی فردا حجم مبنای قندیها رو میدن ..
در ضمن این خبر تازه نیست ..ایران خیلی وقته داره این امتیاز رو میده ولی اون وری ها دست برتر رو دارن فعلا وبا این خبر راضی نمیشن ..
بنده هم می گم توافق ولی نگفتم خاله بازی ..چند روز دیگه تحرمیها برداشته شد وایران خزانه رو پر کرد از دلار دوباره هوش کرد غنی سازی 20 درصد بکنه اونوقت دوباره بیا کل دنیا رو قانع کن که ایران باید تحریم بشه ..
توافق یعنی تمام تجهیزات بار هواپیما روانه اونور ..غیر این همهی اینها خاله بازی هست واونری ها الان که می بینن فشارها داره اثر می کنه به این چیزها راضی نمیشن ..پس خودتون رو گول نزنید ...ولی خوب این خبر نشون میده فشار ها جواب داده خوبیم جواب حالا هی بگن تحریم اثر نداره ...تازه اولشه کجاش رو دیدن..
بنده هم نظری در این مورد ندادم فقط اعلام کردم این خبر بسیار تاثیر گذار خواهد بود روی روند بازار .
نظر
-
در اصل توسط Cerwin پست شده است View Postچناب پرریسک با تمام احترامی که برای شما قائل هستم ولی این چیزی که شما و همفکرانتون آرزو دارین اسمش توافق نیست ذلت و خاریه که هیچ وقت اتفاق نخواهد افتاد (حالا قذافی که باز کشتی کرد براشون فرستاد چی شد ؟ هیچی مثل سگ کشتنش) این تحریم ها و افرادی رو هم که بصورت سنتی مرعوب آمریکا و رسانه هاش هستنند دل خوش کردن به این تحریم ها رو به مرور زمان واگذار میکنیم گذشت زمان همه چیز رو روشن میکنه هرچند آدمی که عناد قلبش رو تبره کرده رو با مرور زمان هم نمیشه بهش امیدی داشت که حقیقت رو درک کنه ولی امیدوارم که تحلیل های سیاسی شما از رویه عناد نباشه دوست عزیز .
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postبنده هم نظری در این مورد ندادم فقط اعلام کردم این خبر بسیار تاثیر گذار خواهد بود روی روند بازار .
در ضمن افت دلار رو کدوم گروهها اثر مثبت داره ..یعنی فردا اونها پرواز می کنن ..بموتو فردا میلوین صف خرید میشه با غبشهر وغمارگ وگروه خودرو وتجهیزات ....چه شوند ..
نظر
-
در اصل توسط Cerwin پست شده است View Postچناب پرریسک با تمام احترامی که برای شما قائل هستم ولی این چیزی که شما و همفکرانتون آرزو دارین اسمش توافق نیست ذلت و خاریه که هیچ وقت اتفاق نخواهد افتاد (حالا قذافی که باز کشتی کرد براشون فرستاد چی شد ؟ هیچی مثل سگ کشتنش) این تحریم ها و افرادی رو هم که بصورت سنتی مرعوب آمریکا و رسانه هاش هستنند دل خوش کردن به این تحریم ها رو به مرور زمان واگذار میکنیم گذشت زمان همه چیز رو روشن میکنه هرچند آدمی که عناد قلبش رو تبره کرده رو با مرور زمان هم نمیشه بهش امیدی داشت که حقیقت رو درک کنه ولی امیدوارم که تحلیل های سیاسی شما از رویه عناد نباشه دوست عزیز .
واقعا که بیچاره ملت مااااا
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postصبر می کنیم ..بله ادم جوگیر زیاده خصوصا در بورس..
در ضمن افت دلار رو کدوم گروهها اثر مثبت داره ..یعنی فردا اونها پرواز می کنن ..بموتو فردا میلوین صف خرید میشه با غبشهر وغمارگ وگروه خودرو وتجهیزات ....چه شوند ..
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postپرریسک جان من تصمیم گرفتم فردا از شبندر موقتاً خروج کنم ... در سبدم فولاد، وتوکا هم دارم قیمت دلار روی گروه فولاد اثری داره؟ زمانی که دلار بالا می رفت ما که اثر مثبتی ندیدیم :d
نوسان دلار بالای 2000 تومان بازار ما رو همچنان بالا نگه می داره دلار 2500 تونی جای خود دارد ..
شکر شده 1330 تومن کسی نمیگه بعد 100 تومن دلار اونم از 2660 تومن شده 2560 تومن شده سقوط شدید دلار ..جو گیری هم حدی داره ..
فولاد لیدر بازار ..
نظر
-
-
دلار موقعی پایین میاد که به قول دوستمون پرریسک تجهیزات بار بشه
فعلا هم تا بعد از انتخابات آمریکا حداقل پایین بیا نیست و ممکنه رو 3000 فیکس بشه
فعلا دور دور صادراتی و قندی و تک سهم هایی مانند وتوکا و بموتو هست
تجهیزاتی رو هم بیخیال بشید تا صدرا تکلیفش معلوم بشهتنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد
نظر
-
جعفر جان خسته نباشی برادر
ظاهرا وتوسم از سهامداهای عمده خارج شده و امروز همه سهمشو فروخته. به امید روزهای آینده
سهامدار سهم درصد
شركت سرمايه گذاري غدير-سهامي عام- m123 54.150
شركت نوردآريان فولاد-سهامي خاص- m50 22.040
34xسبد-بان00628-بانك پارسيان-سهامي عام- m19 8.370
شخص حقيقي m8 3.370به ما فرمود طیب ، ده دلاری می شود صدرا
چرا پس می فروشند مفت ، سهم ده دلاری را ؟
نظر
-
خداييش بچه ها چقدر هواتو دارن سيد! ما هم دوست داريم! ;;)پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postایران پیشنهاد داد: توقف غنی سازی اورانیوم ۲۰ درصد در ازای لغو تحریمها
با این خبر بازار دلار و سکه ملتهب شده همه فروشنده هستند زنگ زدم به یکی از دلال های افشار گفت همین الان دلار رو 2400 بهت میدم.دلار از 2650 رسیده به 2550 نرخ رسمی که اعلام شده.
تو بازار کامپیوتر و موبایل همه فروشنده هستند دارن جنساشون رو با ضرر رد میکنند.وحشتناک ملتهب شده بازار ... همه فروشنده.
1.غمارگ 18درصد
2.غبشهر 12درصد
3.فاذز 8درصد
4.کنور 2 درصد
5.زمگسا 5درصد
6.حتوکا 7درصد
7.غشاذر 10درصد
8.چکاوه 4درصد
9.کچینی 11درصددرصد
10.وصندوق 4درصد
11.کبافق 10درصد
12.کچاد 9درصدسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر